Cena €1.91 €2.90

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

Iegremdēt sevi ultimate spēļu pieredzi ar šo A40 vienu kanālu mikrofons, kas nodrošina skaidru audio par unparalleledgaming piedzīvojumu.

Izstrādāts ar kvalitāti ABS, metāla un sūklis materiāliem, tas A40 mikrofons ir izturīga un nodrošina ilgstošu veiktspēju.Tās bendable dizains un 2 stabi mono skaņas kanāls nodrošinātu elastību un lielisku skaņas kvalitāti.

Paredzētas spēlmaņiem, karekļi un audio entuziasti, šo A40 mikrofons ir ideāli piemērots tiem, kam pieprasījums pēc skaņas kvalitāti un precīzu komunikāciju laikā gamingsessions.

Vai jums ir konkurējoši profesionālā esports turnīru vai baudīt casual gaming mājās, tas A40 mikrofons, kas uzlabo jūsu spēļu pieredzi, izlietojot katru sīkumu skaņas, kas ļauj jums, lai efektīvi sazinātos ar yourteammates.

Paaugstina jūsu gamingsetup ar šo A40 mikrofons, apvienojot gluds dizains, izņēmuma audio performancēm, un lietotājam draudzīgu iezīmes.Get gatavs uzvaru ar virtualworld patīk, nekad agrāk.

Specifikācijas:

Materiāls: ABS+putu+metāla

Visu garums: apm 175mm/7inch

Pretestība: 2,2 KΩ

Jutība: -32dB±3dB

Directionality: izkliedētā

Plug: loks

Kanāls: 3polestereo

Komplektā Ietilpst:

1xHeadset Mikrofons

Piezīme:

Lūdzu atļaut 1. līdz 3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana, lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cena,

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: OPEN SMART
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Stils: Austiņas Ar Mikrofonu
  • Iestatīt Tipu: Viena Mikrofons
  • Izmantošana: Austiņas Ar Mikrofonu
  • Transducer: Austiņas Ar Mikrofonu

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Uzticamu Kakla Nēsā Power Pack MetaQuest3 Efektīvu Pieredzi
€37.92 €25.02

(funkcijas: ootdty palielināt jūsu virtuālo realitāti piedzīvojumi ar to nodrošinot ilgāku kalpošanas laiku nepārtraukta spēle.savu viegls un ērts kakla karājas dizains piedāvā komfortu un ērtu lietošanu. izgatavots no izturīga abs materiāla, kas nodrošina uzticamu un drošu enerģijas avots jūsu austiņas.tai ir kompakts un gluds dizains ļauj viegli pārnesamību un izmantošanu. piemērots)

Izskatās arī
JAB21 JBL Live Pro+ Somiņa/ JBL Live Pro 2 TWS Gadījumā / JBL W300TWS gadījumā Jaunu Silikona Gadījumā Aizsardzības Gadījumā
€6.02 €1.80

(funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. noderīgi: paredzētas live pro+ / live pro 2 tws / w300tws bezvadu austiņas,kaste, izturīgs silikona labi veidots, un izmērs der live pro+ / live pro 2 tws / w300tws pieejams lādēšanas live pro+ / live pro 2 tws / w300tws no apakšas bez noņemiet gadījumā. šī elastīgs un trieciena izturīgs silikona vāciņu, bez pievienot)

Izskatās arī
Rezerves Ausu Spilventiņi, lai Bose 700 NC700 Bezvadu Austiņām Ausu Spilventiņi Iekļautās K0AC
€10.30 €5.15

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes pieredze komfortu ar šo nomaiņa ausu spilventiņi jūsu nc700 austiņas. izstrādāts ar augstas kvalitātes materiāliem, šie ausu spilventiņi sniedz īpašu komfortu un efektīva skaņas izolācija. mūzikas entuziasti un biežiem ceļotājiem, šie nomaiņa ausu spilventiņi piedāvā ērtu fit extended izmantot. vai jūs)

Izskatās arī
1PC HiFi LM317 337 Barošanas Kuģa PCB Par MBL6010D PSU
€13.78

(1pc hifi lm317 337 barošanas kuģa pcb par mbl6010d psu)

Izskatās arī
6 Gabali Austiņu Adapter 6.35 mm(1/4 collas) Vīriešu 3.5 mm(1/8 collu) Sieviešu Stereo Audio Austiņu Ligzdas Adapteris, Black/Gold P
€5.01 €3.11

(cietā metāla konstrukciju;won ' t break jebkad.ne jebkura scratchiness vai ļodzīties lietošanas.gold-plating ir izturīgs pret koroziju un nodrošina tīrāku skaņas pieredzi iespējams.uzlabota kontaktu tranzītā signālu labāk.saglabā skaņu, skaidrs, bez statiskā vai trokšņa.mājīgs fit nodrošina spēcīgu pozitīvu saikni.iet stereo skaņu, izmantojot bez kvalitātes zuduma.viegli pievienot un atvienot. 6.35 mm)

Izskatās arī
TZT LINEPAUDIO B037 Pastiprinātāju, Skaļruņu Selektors Pastiprinātāju, Skaļruni Komutatoru Ļauj 3 Ieejas un 3 Izejas
€88.61 €70.88

(tzt linepaudio b037 pastiprinātāju, skaļruņu selektors pastiprinātāju, skaļruni komutatoru ļauj 3 ieejas un 3 izejas funkcijas: - pastiprinātāju, skaļruņu maiņu nodrošina trīs pastiprinātāji ieejas.izvēlies vienu no trim. vienlaicīga ievade netiek atbalstīta. - tas atbalsta arī 3 komplekti skaļruņu izejas.vienlaicīgi izejas nav atbalstīts.izvēlies vienu no trim. -)

Izskatās arī
Rezerves Solo Top Vadītājs, Staru Pad Ādas, Gumijas, Galvas saites, lai Beats Solo 2.0 Solo 3.0 Bezvadu Austiņas Melna
€8.14 €4.72

(saderīgi modeļi: solo 2.0 vadu / solo 2.0 bezvadu / solo 3.0 bezvadu austiņu (tikai).ne citu austiņu modeli.augsta elastība, izturīga un mīksta auduma, padarot jūsu ausis ērtāku.pavisam jaunu un augstas kvalitātes, vislabāk nomaiņa, remonts jūsu austiņu, viegla montāža.krāsa:melna materiāls:gumijas iepakojuma saturs: 1 * ādas, gumijas, galvas stīpa tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme:)

Izskatās arī
BSL36A18 Li-Ion Akumulatora korpusa PCB Kuģa Ķēdes KASTE, lai Hitachi HIKOKI 36V 18V MultiVolt MV Li-Ion Akumulatoru Korpusi
€34.05 €22.14

(par 36v 18v multivolt mv -jonu akumulators ,nē akumulatora šūnu !šis produkts ir komponents, bez akumulatora kodols.tas tiek izmantots, lai remonta un bateriju pakotni, cilvēki, kuri ir pazīstami ar akumulatora veiktspēju, un ir praktiska pieredze akumulatoru komplektu.tā var automātiski pielāgot, lai sprieguma prasībām 36v un 18v, dažādas lādēšanas instrumentu un automātiski nodrošina divas dažādas izejas)

Izskatās arī
Trokšņa Samazināšanas Pīt Nomaiņa Audio Kabelis QC35 II QC35 QC35II Austiņas Ar Mikrofonu Mikrofona skaņas Izslēgšanas Slēdzis
€21.25

(mikrofons ir īpaši veidota jūsu quietcomfort 35 (qc35) un klusu komfortu 35ii (qc35 ii), jauninājumus jūsu mūzikas austiņas uz profesionālo spēļu austiņas spēļu straumēšanas, youtube, radio, skype zvanus, zoom tikšanās un mūziku. šis mikrofons ir cardioid uztveršanas sistēmu, kas ietver skaidru, vienmērīgu un kraukšķīgus skaņu priekšā mikrofons un nomāc nevēlamo fona troksni.liels spēlētājiem)

Izskatās arī
Walkie Talkie, Bezvadu Austiņas, Bluetooth Austiņas, divvirzienu Radio Austiņu Skaļruņa Nomaiņa Baofeng 888S UV5R
€77.48 €32.02

(apraksts: augstas klases materiāli: austiņas ir izgatavotas no augstas kvalitātes materiāla, kas ir izturīgs un grūts ilgu laiku izmantojot. naudas sodu meistarība: klausules bauda lielisku meistarība, ilgs darbmūžs un skaidrs, skaņa pieņemšanas. universālo dizainu: tas ir viegli, klausule, kas uzcelta rācijas mikrofons, kuru var novietot virs vai nu auss. kompakts izmērs: klausules)

Izskatās arī
Galvas Akumulatoru Atpakaļ Klipu Turētājs Meta Meklējumos 3 VR Power Bank Fiksētu Jostas Siksna ar Uzlādes Kabelis, Barošanas VR
€5.75 €3.80

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes tas ir izgatavots no augstas kvalitātes kokvilnas materiāla, elastīgs un elastīgus. garums regulējams, piemērots veidu un galvas stīpa akumulatora klipu var pakārt akumulatoru uz muguras, tāpēc, ka akumulators un brilles, var būt integrēta. ilgāku akumulatora lietošanas laiku, sniedz jums daudz laimīgu spēles laiks. tikai,)

Izskatās arī
T2 TWS Bezvadu Austiņas Bluetooth 5.3 Austiņas Sporta Spēļu Austiņas Trokšņu Samazināšanas Earbuds Bass Touch Kontroli par allphone
€7.94 €4.76

([advanced bluetooth chip & auto ātri pārī] trokšņu slāpēšanas bezvadu earbuds pieņem augstas skaitļošanas jaudu bluetooth mikroshēma risinājumu, kas ir stabils signāls un skaidru skaņu bez kvalitātes vājināšanās.t6 bezvadu austiņas var panākt vienkāršu un liela ātruma automātisko savienojumu.pieņemot zālē slēdzi,pēc pirmā savienojumu, tas izveidos savienojumu ar jūsu ierīci, tiklīdz uzlāde gadījumā)

Izskatās arī
R91A Izturīgas Lentes Spole Nab Hub Tukšs Jāņem Līdz Spole Spole Lentes Disku Kontrolieris Hub Ierakstu Ieviešana Ruļļa Lenšu Ierakstītājs
€6.53 €4.76

(funkcijas: ootdty spole spole lentes disku kontrolieris ar skrūvi izgatavots no kvalitatīva metāla vai plastmasas materiāla, mūsu centrā, ritināšanas un skrūvju komplekts nodrošina stabilitāti un uzticamību. izmanto, lai aizstātu vecās kontrolieris ruļļos roll lenti, lai uzlabotu ierīces veiktspēju. maza izmēra un vieglā svara, tas nav aizņem pārāk daudz vietas. viegli)

Izskatās arī
Grūti EVA Uzglabāšanas Kaste Noderīgu Ceļojumu Uzskaites Lietu Galvas Piederumu Soma Oculus Quest 2 Glāzes
€12.27 €8.71

(apraksts: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes funkcijas: viengabala paredzētas brilles uzglabāšanas soma oculus quest 2, kas ļauj jums saglabāt jūsu austiņas perfekti. aizsargāt jūsu austiņas un piederumi no skrāpējumiem, putekļiem, saules stariem, un ietekmi. eva grūti apvalks, dekompresijas un amortizācijas, aizsargātu iekārtu no bojājumiem, precīzu)

Izskatās arī
E5BA 250W Bass Subwoofer Frekvenču Izplatītājs Dalītāju 2 Veidu Skaļrunis
€21.02 €10.30

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izmantojot augstas kvalitātes materiālus, kvalitāte ir garantēta. izturīgs un ilgu mūžu. četru ātrumu regulēšana augstu un zemu, var izmantot mājas vai automašīnu . sadales augstas un zemas frekvences, ir precīzāka, un bass ir stiprs un spēcīgs. skaņas efekts ir satriecošs, augstos ir , bet skaņas)

Izskatās arī
Bezvadu Peles/Klaviatūras USB Bluetooth Saderīgu 5.0 Dongle Adapteri, ātrgaitas Raidītājs Mini 5.0 USB Uztvērējs PC Dators
€4.35 €2.52

(specifikācijas: +bluetooth savietojamu versiju: v5.0 savietojamas bluetooth saderīgu v4.2 v4.1 v4.0 +jaunākais starpsavienojumu protokolu, vairāk stabila un uzticama, transmisijas. +saņemšanas / nolaišanas attālums: ≤ 20 m(atklātā vietā) +iespraust un atskaņot windows 8/10 +vajag draiveri par windows xp/7 +ko piemēro produktiem: bluetooth saderīgu peli, tastatūru,)

Izskatās arī
Elastīga Galvas stīpa Segums Atkārtoti Headbeam čaula ATH-AR5BT AR5IS Austiņas
€6.57 €4.60

(funkcijas: ootdty izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga pret netīrumiem un nodiluma, izturīgs, mīksts un ērts. rāvējslēdzēja pārsegs, viegli izjaukt un viegli tīrāma. iekarināšanas āķis dizains ērtai karājas un uzglabāšanas austiņas ar mīkstu drāniņu, kas nodrošina lielisku komfortu un izturību. piemērots ath-ar5bt ar5is austiņas. specifikācijas: materiāls:audums izmērs:apm.280x80mm/11.02x3.15)

Izskatās arī
par Black Shark JoyBuds Pro Triecienizturīgs Bezvadu Austiņu Piedurknēm Trieciena izturīgs Korpuss Anti-putekļu Mazgājams
€5.97 €2.87

(funkcijas: ootdty augstas caurlaidības tpu, drošs materiāls, ilgmūžīgs, kas nav dzelte. izsmalcinātu meistarība, īstu mašīnu pelējuma atvēršana, personas aizsardzību. lai apvalks ir mīksts, triecienus absorbējošu un anti-kas, mīksts un ādai draudzīgs, un izturīgs. izturīga kā jauns, , netīrumu izturīgs, un efektīvu putekļu necaurlaidīgs. savienojums ir)

Izskatās arī
Top Piedāvājumus VR Power Bank Stiprinājuma Akumulators, Siksna, lai Oculus Quest 2 Regulējama Galvas Siksna, Akumulators ar Fiksētu Īpašnieka VR Accessorie
€13.39 €8.17

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! [ilgāk rotaļu laiks] vr power bank nostiprināšanas siksnas, novērš strāvas bankas vr austiņas, kas var pagarināt akumulatora kalpošanas laiku vr ierīces,glabāt spēlē par jūsu oculus meklējumos, līdz pat 8 stundām bez uzlādēšanas! [enhanced līdzsvaru un komfortu]elastīgs un pielāgojams, grūti siksna ar fit)

Izskatās arī