Cena €1.80 €6.02

Pilns apraksts

Funkcijas:

100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes.

Noderīgi: Paredzētas Live Pro+ / Live Pro 2 TWS / W300TWS bezvadu austiņas,kaste,

Izturīgs silikona labi veidots, un izmērs der Live Pro+ / Live Pro 2 TWS / W300TWS

Pieejams lādēšanas Live Pro+ / Live Pro 2 TWS / W300TWS no apakšas bez noņemiet gadījumā.

Šī elastīgs un trieciena izturīgs silikona vāciņu, bez pievienot daudz svara vai taras.

Saglabāt savu Live Pro+ / Live Pro 2 TWS / W300TWS jaunu un tīru pret skrāpējumiem,triecieniem, pilieniem un šoks.

360° pilnīgu aizsardzību, nav jāuztraucas, par kuriem vai likt maisā, bija saskrāpēts.

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: Live Pro+ / Live Pro 2 TWS / W300TWS
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Vienuma Tips: Austiņas Gadījumos
  • Iepakojums:
  • Materiāls: Silikona

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

ESP32 Izplešanās Valdes DC 5V-12V Saderīgs ar ESP32 WiFi+Bluetooth Dual Core ESP32-DevKitC-32 ESP-WROOM-32 Attīstības Padome
€13.21 €0.45

(u. s. pircēju uzmanību: jomas, kurās mums noliktava nenodrošina preces: havaju salām, alaska, puertoriko, guamu un citi asv aizjūras teritorijām.un militāro adresi. spānijas pircēju uzmanību: ja jūsu adrese ietver šādus pasta kods lūdzu, nelietojiet izvēlēties spānijas noliktavā. tā zip kods sākas ar 35/38. aizjūras noliktavām nevar tikt sniegts. esp32 izplešanās)

Izskatās arī
Bezvadu Mikrofons GLXD4 Profesionālās UHF Sistēmas Rokas Mic Skatuves Runas Kāzu Show Band Puse Baznīca-US Plug
€73.82 €59.79

(dual-channel dual-antena, saņemot signālu, dizains. uhf frekvenču joslā pārraides signālu, frekvenču diapazons ir no 510-690mhz. gan uztvērējs un raidītājs ir aprīkots ar šķidro kristālu displeju, tāpēc darba statusu, ir skaidrs uzreiz. aizmugurē uztvērējs ir aprīkots ar 2 gumijas antenas, lai uzlabotu saņemto signālu un veicinātu augstas kvalitātes izskatu. izmantojiet augstas)

Izskatās arī
Augstas Kvalitātes Metāla Vadu Ierakstīšanas Austiņu 3,5 mm HIFI Basu, Stereo, Sporta, Mūzikas Austiņas ar Mikrofonu, Lai Xiaomi IPhone, Huawei
€7.33 €3.08

(kuģniecības laiks pasūtījumu apstrāde notiek 24 stundas mēs apstrādās, lai 24 stundu laikā no rīkojuma saņemšanas,apstiprinātu pasūtījumu,pārbaudiet preču un pareizi pakete kuģošanas ātrums sen neieradās,pilnu atmaksu ierobežota piegādes laiks no alexpress sistēma,preces nav piegādātas noteiktajā termiņā,atbalsta full redund garantija produktu)

Izskatās arī
1~10PCS Auklas HD560S Kabelis, Austiņas Nomaiņa Kabeļu augstas precizitātes Kabeļi OCC Stieples Auklas Audio Kabelis
€64.17 €32.08

(1~10pcs auklas hd560s kabelis, austiņas nomaiņa kabeļu augstas precizitātes kabeļi occ stieples auklas audio kabelis apraksts: produkta nosaukums: audio kabelis produkta veids: 6.35 mono līnijas līnijas garums: 1.8 metri materiāls: 26awg alvotas vara vadu + matēts vides aizsardzības gumijas + metāla korpusu stieples: od 6.0 mm izmanto: lieto dvd, stūres pastiprinātājs,)

Izskatās arī
Astronauts Skaidrs Case for Samsung Galaxy Pumpuri 2 Pro Live FE Gadījumā Grūti Platic Caurspīdīgu Vāciņu Galaxy Pumpuri Dzīvot 2Pro Gadījumā Būtiska
€3.79 €2.65

(astronauts skaidrs case for samsung galaxy pumpuri 2 pro live fe gadījumā grūti platic caurspīdīgu vāciņu galaxy pumpuri dzīvot 2pro gadījumā būtiska uzmanību: gadījumā, tikai , ne inlcude austiņas!)

Izskatās arī
AU-402RCA Stereo Audio Pults, Multi-Kanālu Audio Avota Reverberator Skaļuma Kontroli 3.5 Mm Austiņu Vadītāja 4 Ievadi Viegli Izmantot
€23.66 €13.72

(au-402rca stereo audio pults, multi-kanālu audio avota reverberator skaļuma kontroli 3.5 mm austiņu vadītāja 4 ievadi viegli izmantot binaural ieejas un izejas ir bieži izmanto, lai kontrolētu mazu signālu, starp skaņas avotu un preamplifier vai starp preamplifier un jaudas pastiprinātāju, un ir savienoti ar audio cilpas, lai regulētu skaļumu.ir divi interfeisi: 3,5 mm un rca lotus.tā pieņem tips 09 potenciometra)

Izskatās arī
Rezerves Solo Top Vadītājs, Staru Pad Ādas, Gumijas, Galvas saites, lai Beats Solo 2.0 Solo 3.0 Bezvadu Austiņas Melna
€8.14 €4.72

(saderīgi modeļi: solo 2.0 vadu / solo 2.0 bezvadu / solo 3.0 bezvadu austiņu (tikai).ne citu austiņu modeli.augsta elastība, izturīga un mīksta auduma, padarot jūsu ausis ērtāku.pavisam jaunu un augstas kvalitātes, vislabāk nomaiņa, remonts jūsu austiņu, viegla montāža.krāsa:melna materiāls:gumijas iepakojuma saturs: 1 * ādas, gumijas, galvas stīpa tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme:)

Izskatās arī
Trokšņa Samazināšanas Pīt Nomaiņa Audio Kabelis QC35 II QC35 QC35II Austiņas Ar Mikrofonu Mikrofona skaņas Izslēgšanas Slēdzis
€21.25

(mikrofons ir īpaši veidota jūsu quietcomfort 35 (qc35) un klusu komfortu 35ii (qc35 ii), jauninājumus jūsu mūzikas austiņas uz profesionālo spēļu austiņas spēļu straumēšanas, youtube, radio, skype zvanus, zoom tikšanās un mūziku. šis mikrofons ir cardioid uztveršanas sistēmu, kas ietver skaidru, vienmērīgu un kraukšķīgus skaņu priekšā mikrofons un nomāc nevēlamo fona troksni.liels spēlētājiem)

Izskatās arī
Austiņu Turētājs Pakaramais Āķis Sienas Uzstādīts Austiņu Turētājs Salokāms Alumīnija Sakausējuma Statīva Turētāju, Austiņām Displejs Stāvēt Turētājs
€7.11 €3.56

(austiņu turētājs pakaramais āķis sienas uzstādīts austiņu turētājs salokāms alumīnija sakausējuma statīva turētāju, austiņām displejs stāvēt turētājs apraksts: 1. pievilcīgs un izturīgs: skaisti uztaisīt, izgatavotas no nerūsējošā tērauda, kas spēj uzglabāt lielu un mazu austiņas bez liekšanas vai pārkāpj.priekšējā galā earhanger ir elastīga un var garantēt noteiktu stabilitāti. 2.)

Izskatās arī
5 Pins Tonearm Plug Din Savienotājs Ātri Pārraides Vinilplašu Ieraksti Sieviešu Plug
€18.95 €11.37

(apraksts: šajā 5 pin vīriešu/sieviešu din spraudni ar misiņa tapām standarta tonearm konfigurācijas. izturīgs tonearm 5 pin male connector. piemērots lp, vinilplašu rakstītāji, vinila ierakstus, utt., un ir dažādas savietojamība. nav viegli izbalējis, labu sniegumu. efektīvi atrisināt signāla traucējumus,?ātri, transmisijas. specifikācija: tips: vīriešu)

Izskatās arī
Dzīvot 500BT Iekļautās Rezerves Olbaltumvielu Ādas un Atmiņas Putu Ausu Spilventiņi par JBL Dzīvot 500BT Bezvadu Pār-Auss Austiņas
€7.94 €5.00

([saderīgs ar]par jbl dzīvot 500bt bezvadu pār-auss austiņas [vienkārša instalēšana]saskaņot ausu spilventiņi ar austiņu un nospiediet uz augšu un uz leju, lai pabeigtu instalēšanu krāsa:melna materiāls:sūklis+pu iepakojuma saturs: 1 pāris x ausu spilventiņi tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz)

Izskatās arī
Adapteris VGA Converter Audio Kabelis, HDMI, VGA Converter HDMI Male VGA Male HDMI uz VGA Adapteri HDMI, VGA Kabelis
€7.42 €3.56

(interfeiss: hdmi ievade, vga izvade materiāls: apzeltīts varš interfeiss: hdmi-saderīgam vīriešu spraudni, vga15 pin izmērs: 1.8/3m krāsa: zila komplektā ietilpst: 1 * hdmi-saderīgam uz vga converter šāda veida vadu nevar izmantot, lai pārsūtītu no klēpjdatora vai planšetdatora tv, nemaz nerunājot izmantot hdmi adapteri, lai pārsūtītu šo kabeli uz tv.savienojums no šīm)

Izskatās arī
Gradientu, Krāsu Bezvadu Austiņas Stereo Sporta, Mūzikas Austiņas Ar Mikrofonu Hifi Bass Anti Trokšņa Spēle Austiņas
€23.97 €11.99

(gradientu, krāsu bezvadu austiņas stereo sporta, mūzikas austiņas ar mikrofonu hifi bass anti trokšņa spēle austiņas apraksts: versija: v5.1 pārraides attālums: 10m skaļruņa izmērs 40mm dienesta laiks: 4-6 stundas gaidīšanas laiks: 5-8 minūtes automātiskā izslēgšanas akumulators: 200mah uzlādējams litija akumulators materiāls: abs produkta)

Izskatās arī
Alumīnija Sakausējuma Austiņu Pakaramo Turētājs Sienas Stiprinajums Austiņas, Statīvs Galda Displeja Turētājs Iekarināšanas Āķis Austiņas Rack Aksesuāri
€3.60 €1.37

(alumīnija sakausējuma austiņu pakaramo turētājs sienas stiprinajums austiņas, statīvs galda displeja turētājs iekarināšanas āķis austiņas rack aksesuāri apraksts: uzstādīšanas metode: 1. notīriet vietu, uzstādīt un glabāt instalēšanas jomā sausa. 2. asaru pie lipīgās uzlīmes un nospiediet stiprinājuma uz montāžas jomā。 3. efekts ir labāk pēc tam, kad fiksēta)

Izskatās arī
Komplekts 8pcs Piederumi Vāciņu Sejas Maska, Silikona Rokturis Vāks Meklējumos 3 W3JD
€52.85 €26.95

(funkcijas: ootdty aizsardzības, šis komplekts nodrošina vispusīgu aizsardzību, tostarp maskas, somas un citi aksesuāri, lai aizsargātu objektīvu no austiņas no skrāpējumiem, putekļiem un ietekmi maska seguma var novērst skrāpējumiem, putekļiem vai citiem bojājumiem, maska, bet soma var novērst, ierīci no sadursmes vai krišanas laikā uzskaites. soma komplektā ir īpaši izstrādāta,)

Izskatās arī
Usb 1080p Augstas Izšķirtspējas Iegādes Lodziņā Gamem Video Spēli Capture Kartes Gadījumā Placa Video Dvd Saderīgu Kameru
€65.65 €32.83

(usb 1080p augstas izšķirtspējas iegādes lodziņā gamem video spēli capture kartes gadījumā placa video dvd saderīgu kameru apraksts: apraksts: funkcijas: 1. produkts atbilst usb video uvc specifikācija un usb audio uac specifikācija; 2. atbalsta operētājsistēmām, piemēram, windows, android, linux un macos; 3. atbalsta lielākā daļa iegāde, programmatūra, piemēram,)

Izskatās arī
Nomaināms Atmiņas Sūklis Ausu Spilventiņi Austiņu Iekļautās par H9/WH-G900N/H7 Austiņu Ledus Zīda Ausu Spilventiņi Earcups Piederumu
€11.90 €8.57

(funkcijas: ausu spilventiņi tikai, neskaitot citas palīgierīces demonstrācijas bildes! izgatavots no augstas kvalitātes dzesēšanas želejveida materiāla, izturīga un elastīga, lai varētu stundām ērti klausīties. piemērots h9/wh-g900n/h7 austiņu. dzesēšanas ausu spilventiņi piedāvā dzesēšanas efekts, kas palīdz novērst svīšanu un diskomfortu laikā ilgstoši klausoties. ērti)

Izskatās arī
1~4GAB Galaxy Pumpuri Zilo zobu Austiņu Segtu tīrtoņa Krāsu Matēts Maisiņš Vāks Pumpuri Pluss, Ja Soma
€4.75 €2.85

(1~4gab galaxy pumpuri zilo zobu austiņu segtu tīrtoņa krāsu matēts maisiņš vāks pumpuri pluss, ja soma apraksts: īpašības: 1.izgatavots no augstas kvalitātes cieto datora korpusa, augstas kvalitātes austiņas gadījumā pilnīgi jūsu austiņas, trieciena absorbcija 2.modes austiņas lietu dizains. lādēšanas caurumu dizains, apakšā rezervēšanas maksas caurumu, veicina)

Izskatās arī
8 Pāriem Vara Skaļrunis Smaile Izolācija Stāvēt ar Bāzes Pamatni Kājām Mat Skaļruņu, Pastiprinātāju, DVD Atskaņotājs, Diktofons
€22.57 €15.12

(visi vara skaļrunis kājas: tas ir tīrs vara skaļrunis amortizators, kāju, nagu, kāju, nagu, ir 36mm garumā un skrūvi roktura diametrs ir 6mm.tas ir konusa līdzīgs nagu, kas var atrasties tikai zem iekārtas vai skaļruņus vai saskaņā ar triecienizturīgu dēļi un triecienizturīga rāmji.maksimālā atbalsta slodze: maksimālā atbalsta slodze ir par 15kg, kas ir par 33 mārciņas.sazinieties ar galu uz zemes, var)

Izskatās arī
Mīksti Ausu spilventiņi Izturīgs Ausu Spilveni TAH4205 TAH4105 Austiņas Earcups Earmuff Trokšņa Izolācija un Viegli Uzstādīšana
€7.23 €4.92

(funkcijas: ootdty izgatavots no kvalitātes porainā materiāla, šie auss spilveni nodrošina ērtu un drošu fit, efektīvi izolācijas ārējais trokšņu līmenis nepārtraukti pieredzi. šie ausu spilventiņi ir piemērots tah4205 tah4105 austiņas paredzēti mūzikas cienītājiem, kuri vēlas baudīt savu iecienītāko melodijas, visas dienas garumā, šie ausu spilventiņi, nodrošina mīkstu)

Izskatās arī