Cena €0.45 €13.21

Pilns apraksts

U. S. pircēju uzmanību:

Jomas, kurās MUMS noliktava nenodrošina preces: Havaju salām, Alaska, puertoriko, Guamu un citi ASV aizjūras teritorijām.Un militāro adresi.

Spānijas pircēju uzmanību:

ja jūsu adrese ietver šādus pasta kods lūdzu, nelietojiet izvēlēties spānijas noliktavā.

Tā zip kods sākas ar 35/38.

Aizjūras noliktavām nevar tikt sniegts.

ESP32 Izplešanās Kuģa Tips-K MICRO USB 30Pin GPIO Sadales Valdes ESP-WROOM-32 ESP32-DevKitC-32 Attīstības Modulis

Motīvs:

1. Universāls Savietojamība: Var izmantot ar saderīgām ESP-WROOM-32 un ESP32-DevKitC-32 30Pin attīstības plates dažādām vajadzībām.

2. Augstas Kvalitātes PCB Dizains: Nodrošina stabilu un uzticamu darbību ar nav signāla pārraides vai ķēdes, sazinieties jautājumiem.Izvairās no kopējās problēmas redzams zemākas kvalitātes PCB dizainu, nodrošinot konsekventu veiktspēju.

3. Standartizētas Saskarnes: Izmanto standarta 30Pin interfeisa dizainu, padarot to viegli lietotājiem, lai lietotu ESP32 žetonus pāri dažādas programmas un projektus.

4. Augstas Veiktspējas: Piedāvā augstas veiktspējas iespējām, multi-funkcionalitāti, un liela izmantojamību dažādās IoT lietojumu scenāriju.

5. Barošanas Moduļa balsts: Atbalsta enerģijas modulis paplašinājumus, lai nodrošinātu lielāku jaudu par papildu komponenti un paplašinātu funkcionalitāti.Vienkāršot elektroenerģijas piegādes vadības un ļauj lietotājiem, lai skalu, saviem projektiem, kā nepieciešams.

Specifikācija:

Izcelsmes Valsts: Ķīna

Krāsa: Melna

Materiāls: PCB

Risinājums: Valdes Paplašināšanu

Saderība: Var būt aprīkots ar saderīgu ESP-WROOM-32 ESP32-DevKitC-32 30Pin attīstības padome

Izmērs: Aptuveni 68x53mm/2.67x2.08inch

Svars: 25g

Piezīme:

Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

Lūdzu, ļauj 1-2cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

Iepakojumā:

1 x Expansion Board

Specifikācijas

  • Veids: Bluetooth, WIFI
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: APWIKOGER
  • Savietojamas Audio Un Video Iekārtas Stils: Spēlētājs, Skatuves Iekārtas
  • Chip: ESP32

Komentāri

  1. / Anon - 2023-12-29

    ļoti Labs👍

  2. / Anon - 2024-01-01

    Par manu projektu, parakstīt tikās manām vajadzībām, un tas bija neticami, par tiem, kuri nopirka (vai kas būs nopirkt), Reģistrēties Arduíno IDE kā ESP32 Wroom (kas ir paraugs loksnes). Ir lielisks resurss tiem, kuri sāk šo jomu electronics (manā gadījumā), pat piedāvā vairāk iespēju nekā Arduin.

  3. / Anon - 2023-12-11

    Paldies! Tā ieradās ātri. Man patika un iesaku kuģa, tas ir labs un papildu adatas, pie pašas izejas ir liels atkļūdošanu. Par pārvadāšanas procesu: dažas adatas bija smilga. Bet tas ir viegli noteikt, izmantojot skrūvgriezi. Varbūt, izmantojot mazliet vairāk spilvena varētu novērst to. Bet, paldies anyways!

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

QRM Canceller Eliminator X-Posma 1.8-30Mhz Band HF RĀCIJSAZIŅAS Kontroles Gatavo Eliminator Valdes Iebūvēts RĀCIJSAZIŅAS Kontroles Izturīgs
€17.97 €13.12

(1. divas antenas saņemt nevēlamu signālu, kā rezultātā dažādos posmos. 2. ar qrm eliminator ir ievietota no antenas fīdera bez papildus modifikācijām radio. 3. tās pamatā ir pilnīgi jauna koncepcija, ka nevar būt, salīdzinot ar parasto klusinātājs sniegumu. 4. ar qrm eliminator tagad ļauj regulēt fāzes leņķa un pastiprināšanu, lai novērstu nevēlamu signālu, pirms tie sasniedz)

Izskatās arī
B95D Portatīvo Cieto Gadījumā Anker 2 Skaļruņu Ceļojumu Uzskaites Uzglabāšanas Maiss
€17.36 €8.51

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes aizsargātu par anker 1/2 portatīvo skaļruni ar šo augstas kvalitātes, triecienizturīgs un ūdensizturīgs grūti ceļot gadījumā ar co2crea. izgatavota no premium eva materiāla, šī lieta nodrošina maksimālu aizsardzību jūsu ierīci, vienlaikus paplašinot tās mūžs.tā nepievelk putekļus, un ūdensnecaurlaidīgs īpašības)

Izskatās arī
6 Gabali Austiņu Adapter 6.35 mm(1/4 collas) Vīriešu 3.5 mm(1/8 collu) Sieviešu Stereo Audio Austiņu Ligzdas Adapteris, Black/Gold P
€5.01 €3.11

(cietā metāla konstrukciju;won ' t break jebkad.ne jebkura scratchiness vai ļodzīties lietošanas.gold-plating ir izturīgs pret koroziju un nodrošina tīrāku skaņas pieredzi iespējams.uzlabota kontaktu tranzītā signālu labāk.saglabā skaņu, skaidrs, bez statiskā vai trokšņa.mājīgs fit nodrošina spēcīgu pozitīvu saikni.iet stereo skaņu, izmantojot bez kvalitātes zuduma.viegli pievienot un atvienot. 6.35 mm)

Izskatās arī
16 Gab. Pro Klases Akustiskie Paneļi,Skaņas Pierādījums Sienu Paneļi,Studijas Absorbē Skaņu Un Novērš Atbalsu
€77.97 €39.77

([vēlāk]jaunākās profesionālās kvalitātes akustiskie paneļi ir unikāls šajā tirgus. 10 reizes labāk par skaņas izolāciju putas!izgatavoti no augsta blīvuma poliestera šķiedras.sasniegt pilnību, tikai izvēlēties augsta blīvuma materiālu!profesionālas klases, augstas kvalitātes, neslīdoša, non-fading.jūs varat pilnībā izolēt pārmērīgu troksni telpās, gan ārā. 16 gabali, profesionālas klases skaņas)

Izskatās arī
2 Gab. Ādas Ausu Spilventiņi Austiņas Elpojošs Spilvenu Iekļautās Austiņas Nomaiņa Bose QC1 Austiņas Aksesuāri
€2.20 €1.31

(apraksts: uzticams materiāls: austiņu spilvens ir izgatavots no pu ādas materiāla, kas ir droši un nodiluma izturīgs ilgi lietot. trokšņa slāpēšanas: austiņu spilvena, var samazināt trokšņus, kas ir nepieciešams aksesuārs jūsu austiņas. vienkāršs stils: austiņas spilventiņu nāk ar stabilu izskatu, kas ir universāls un pilns ar vienkāršu skaistumu. viegli uzstādīt: nē)

Izskatās arī
Uzticamu Rīku 2GAB 190 Sērija Kasešu Magnetofoni Klāja Atskaņotājs, Diktofons Rīku P9JD
€3.47 €1.77

(funkcijas: ootdty izgatavots no abs materiālu, tas nodrošina ilgstošu lietošanu,izturību viegli uzstādīt un viegli lietot.aizstāt vecos, bojāts, vai bojāta rīku ar šo vienu. īpašu sajūga pārnesumu piemērots video reģistratori/auto magnetolas/resīveri/pastiprinātāji. piemērots 190 sērijas diktofons rīkiem. jauninājumus jūsu ierakstīšanas uzstādījumus ar)

Izskatās arī
1 Iestatiet Tda7297 Jaudas Pastiprinātāju Valdes Dc 12v Digitālo Jaudas Pastiprinātāju 2.0 Komplekts 2-kanālu Diy Audio Jaudas Pastiprinātāju Valde
€1.88 €0.88

(motīvs: --jaunā versija tda7297 tīra pēc pastiprinātājs valdes sastāvdaļas un kits ir pievienota anti-reverse savienojuma ķēdes, kas var efektīvi novērst čipu izdegšana, ko izraisa reverse elektrības pieslēgums, un sastāvdaļas, kas tiek no jauna sakārto.caurumu attālums ir standarta 3.96 mm, kas ir ērts, lai tiešā metināšanas vai pievienot standarta spaiļu bloki uz kuģa. --darbināmi ar)

Izskatās arī
Silikona Gadījumā, Bezvadu Skaļrunis Mājokļu Ērts Skaļrunis Piedurknēm somiņa ar Siksniņa seguma
€5.68 €4.61

(funkcijas: ootdty nāk ar siksniņa, viegli līdzi. savu viegls un pārnēsājamo dizains padara to ideāli, lai aizsargātu jūsu ierīci. mini speaker somiņa ir vienkārši pārnēsājams, un to ir ļoti piemērots mājas, ceļojumi, āra, darbs. izgatavots no izturīga silikona materiāla, tas runātājs gadījumā nodrošina uzticamu aizsardzību jūsu valkājamas ierīci no putekļiem)

Izskatās arī
Rezerves Ausu Spilventiņi Dzesēšanas Gēla Spilvenu Life 2 Austiņu Iekļautās Uzlabotu Komfortu un Trokšņu Izolācija Ausu Kausi
€14.43 €9.82

(funkcijas: ootdty uzlabo jūsu klausīšanās pieredzi ar dzesēšanas gēls ausu spilventiņi, kas ir paredzēti, lai superior komfortu un uzlabota skaņas kvalitāte. izgatavots no trokšņa izolācijas putas un dzesēšanas želeja, šie nomaiņa segtu spilveni nodrošina ilgstošu izturību un ērtai nēsāšanai. ideāli piemērots mūzikas entuziastiem, un tiem, kuri vēlas optimālu skaņas)

Izskatās arī
Gudrs Plīša Baby Elephant Austiņas Gadījumā AirPods Par Airpods 1 2 3 Pro 2 Bluetooth Bezvadu Uzlādes Lodziņā Karikatūra Segtu D9R4
€9.08 €5.45

(materialsilicone+plīša colorblue bt headest seguma nepievelk putekļus austiņu seguma triecienizturīgs anti-kritums atbalsts par airpods 1 2 lieta par airpods pro gadījumā par airpods 3 2021 gadījumu par airpods pro 2 lieta iepakojums 1case cienījamais pircējs,laipni lūdzam mūsu veikalā.tur ir tik daudz noderīgu)

Izskatās arī
Botāniskais Saulespuķu Alfabēta Burtu Mīksto TPU Case for AirPods 2 1 Caurspīdīga Silikona Bezvadu Bluetooth Austiņas Box Ietilpst
€6.78 €3.39

(100% jauni augstas kvalitātes,kas izgatavoti no augstas kvalitātes mīksta silikona , tas ievērojami uzlabo triecienizturība, nodrošinot maksimālu aizsardzību jūsu airpods. - materiāls: mīksta silikona (viegli izjaukt) - piemērots airpods 1/2 - iezīmes: maiga tekstūra, anti-vibrācijas; novērš netīrumus, profilēšanai un nodilumu; precīza lādēšanas caurumu, vispusīgu aizsardzību, maza)

Izskatās arī
R91A Izturīgas Lentes Spole Nab Hub Tukšs Jāņem Līdz Spole Spole Lentes Disku Kontrolieris Hub Ierakstu Ieviešana Ruļļa Lenšu Ierakstītājs
€6.53 €4.76

(funkcijas: ootdty spole spole lentes disku kontrolieris ar skrūvi izgatavots no kvalitatīva metāla vai plastmasas materiāla, mūsu centrā, ritināšanas un skrūvju komplekts nodrošina stabilitāti un uzticamību. izmanto, lai aizstātu vecās kontrolieris ruļļos roll lenti, lai uzlabotu ierīces veiktspēju. maza izmēra un vieglā svara, tas nav aizņem pārāk daudz vietas. viegli)

Izskatās arī
VR Kabeļu Skavas, Sprādzes Datu Līnijas Fiksāžas Austiņu Vadu Klipu Meta Meklējumos 3 Saites Standarta VR Austiņas Siksna Datu Vadu Turētājs
€5.00 €3.00

(piemērots meta meklējumos 3 austiņas, datu kabelis, aksesuāri komplektā paredzētas vr tikai drukas piederumi iekļauti, nav iekļauti ouest3 austiņas nosaukums:par meta meklējumos 3 datu vadu turētājs piemērojamie modeļi: par meta meklējumos 3 datu vadu turētājs krāsa:melna/balta process: 3d drukāšana ietver:1gb par meta meklējumos 3 datu vadu turētājs cienījamais)

Izskatās arī
Dzīvot 500BT Iekļautās Rezerves Olbaltumvielu Ādas un Atmiņas Putu Ausu Spilventiņi par JBL Dzīvot 500BT Bezvadu Pār-Auss Austiņas
€7.94 €5.00

([saderīgs ar]par jbl dzīvot 500bt bezvadu pār-auss austiņas [vienkārša instalēšana]saskaņot ausu spilventiņi ar austiņu un nospiediet uz augšu un uz leju, lai pabeigtu instalēšanu krāsa:melna materiāls:sūklis+pu iepakojuma saturs: 1 pāris x ausu spilventiņi tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz)

Izskatās arī
Gaismas Necaurlaidīgu Gaisa Cirkulācijas Dzesēšanas Ventilatoru Pico 4 Austiņas
€26.31 €17.10

(1407 funkcijas: ootdty piemērots pico 4 austiņas; tas elpo ar iebūvētu ventilatoru, kas paredzēti, lai uzlabotu savu pieredzi un glabāt jūs ērti par stundas beigām. izgatavots no izturīga abs materiāla, tas ir viegls un izturīgs, nodrošinot izcilu aizsardzību pret sviedriem. tas ir ideāls ikvienam, kas vēlas veikt savu pieredzi uz nākamo līmeni. labi izstrādāta)

Izskatās arī
Portatīvie Radio Mini Kabatas FM AM MW / SW WB Pilna Diapazona Uztvērējs, Mūzikas Atskaņotājs Atbalsta Bluetooth MP3 Spectrumlight TF-Card Baterijas
€33.91 €22.53

(ņemiet vērā,: par transporta drošību, akumulators ir iepakots maisā.lūdzu, atveriet bateriju nodalījuma vāku, izņemiet akumulatoru un mest prom maisā, pirms ieslēdziet! apraksts tas ir multimediju atskaņotājs, ko mūsu kompānija ar highfidelity, cerot, lai vairāk jautrības, lai draugi, kuriem patīk mūzika! dot radio mīļotājiem dažādu pieredzi. šis produkts ir šādas)

Izskatās arī
Vairumtirdzniecības EVA Uzskaites Pielāgota Grūti Ceļot Gadījumā Anker Soundcore3/2 Bezvadu Bluetooth Skaļruni
€16.60

(vairumtirdzniecības eva uzskaites pielāgota grūti ceļot gadījumā anker soundcore3/2 bezvadu bluetooth skaļruni specifikācijas 1. vienuma tips: eva grūti pārnēsāšanai 2. materiāls: eva 3. iepakojums: polietilēna maiss 4. krāsa: melna 5. neto svars: 117g 6. izmēri ārpusē: 190*75*75mm 7. izmēri iekšpusē: 180*65*45+15mm 8. saderīgi modeļi: 1))

Izskatās arī
Ausu Spilventiņi, lai CORSAIR HS55 Austiņu Komfortu Iekļautās Trokšņa Slāpēšanas Earmuff Dropship
€9.62 €4.72

(funkcijas: ootdty uzlabota komforta ausu spilventiņi, lai corsair hs55 austiņas sūklis ausu spilventiņi par ērtu un patīkamu klausīšanās pieredzi. izgatavoti no augstas kvalitātes sūklis, ausu spilventiņi ir izturīgs un mīksts, kas nodrošina ilglaicīgu komfortu. ausu spilventiņi ir liels, lai ikviens, kurš vēlas pilnveidot savu komforta līmeni. ideāls lietošanai intensīvas)

Izskatās arī
573A Ērtu Austiņu Kaste ar Type-C Uzlādes Vadu Elite75T/Aktīvā 75T
€10.08 €7.67

(funkcijas: ootdty iebūvēts 600mah uzlāde notiek ar gaismas, sarkano gaismu, kad uzlādes, zaļā gaisma, kad pilnībā uzlādēts. neliela izmēra un viegls, pārnēsājams un viegli veikt. izgatavots no kvalitātes un videi draudzīgas plastmasas materiāla, kas izturīgs pret skrāpējumiem, un nepievelk putekļus, izturīgs un uzticams. precīzu izgriezumiem, lādēšanas caurumu stāvokli)

Izskatās arī