Cena €7.57 €10.51

Pilns apraksts

Šo spilventiņu un galvas spilvens ir izgatavots no mīksta putuplasta un mākslīgās ādas, kas padara jūsu

valkā mājīgi un ērti.Ar to, jūs varat baudīt savu stereo mūziku, lai pilnībā.Tie ir

patiešām labu aizvietotāju Austiņas.

Izgatavots no augstas kvalitātes putas, šīs rezerves ir ļoti viegli, lai instalētu!

✔ Stāvoklis:100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes un Nav original

✔ Materiāls: Mīksta Āda & Mīkstas Putas & Mīksta Samta & Mīkstu Sūkli

✔ Krāsa:Melna

✔ Sarakstā vienums: 1 Pāris ausu spilventiņi ( 2gab ) (Nav iekļauti t viņš austiņas)

✔ Derīgas: Panasonic RP-HTF600 Technics RP-F600 Austiņas.

Solījums:, Lūdzu, dariet mums zināt, pirms atstāj negatīvas atsauksmes, 1 punkts, 2. punkta zemu DSR vai atvērt jebkuru strīdu,Lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un mēs centīsimies mūsu labāko, lai apmierinātu jūsu vajadzības !!!

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: WHIYO
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Vienuma Tips: Ausu Spilventiņi
  • Materiāls: Ādas
  • Modeļa Numurs: Par Panasonic RP-HTF600 Technics RP-F600 Austiņas Austiņas
  • Iepakojums:

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Augstas Kvalitātes Metāla Vadu Ierakstīšanas Austiņu 3,5 mm HIFI Basu, Stereo, Sporta, Mūzikas Austiņas ar Mikrofonu, Lai Xiaomi IPhone, Huawei
€7.33 €3.08

(kuģniecības laiks pasūtījumu apstrāde notiek 24 stundas mēs apstrādās, lai 24 stundu laikā no rīkojuma saņemšanas,apstiprinātu pasūtījumu,pārbaudiet preču un pareizi pakete kuģošanas ātrums sen neieradās,pilnu atmaksu ierobežota piegādes laiks no alexpress sistēma,preces nav piegādātas noteiktajā termiņā,atbalsta full redund garantija produktu)

Izskatās arī
Rezerves Ausu Spilventiņi, lai Bose 700 NC700 Bezvadu Austiņām Ausu Spilventiņi Iekļautās K0AC
€10.30 €5.15

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes pieredze komfortu ar šo nomaiņa ausu spilventiņi jūsu nc700 austiņas. izstrādāts ar augstas kvalitātes materiāliem, šie ausu spilventiņi sniedz īpašu komfortu un efektīva skaņas izolācija. mūzikas entuziasti un biežiem ceļotājiem, šie nomaiņa ausu spilventiņi piedāvā ērtu fit extended izmantot. vai jūs)

Izskatās arī
Sound Blaster Tactic3D Rage USB Iekļautās Radošo Austiņām Ausu Spilventiņi Earcushion Nomaiņa
€10.94

(1 ķīnas slavens zīmols: yhcouldin 2 materiāls: olbaltumvielas 3 pildījumu: putu sūklis 4 saderīgs ar modeli(pārbaudiet sadaļu) 5 piezīme: nav oriģināls, bet laba kvalitāte.ne salīdzināt ar jūsu oriģinālu. 6 informācija: vairāk izturīgas un ērtas, cik nepieciešams ir ausu spilventiņi nomaiņa? 1. problēma veca ausu spilventiņi novecošanās.mēs esam, lai aizstātu)

Izskatās arī
Sporta Austiņas 8D Stereo Surround Skaņas Ciparu LED Displejs, Touch Control Sporta Austiņas Ar Mic
€19.25 €11.17

(laipni lūgti mūsu veikalā.lūdzu, rakstnieks, savu pareizo adresi un pasta indeksu, lai jūs varētu saņemt savu paku drīz.tas būtu zemāka, ja pērkat vairāk.lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi.ar laba vēlējumiem! produkta numurs: dx-01 bluetooth versija: 5.3 akumulatora darbmūžs: aptuveni 120 stundas gaidīšanas laiks : apmēram 180 stundas pretestība:)

Izskatās arī
5GAB Audio Taisni jack Savienotājs Ligzda divu Kanālu Stereo Mikrofona Ligzda Audio Adapteri
€0.60 €0.41

(motīvs: 100% jaunu un augstas kvalitātes. materiāls:vara + pvc krāsa:melna izmērs:kā parādīts attēlā pakete ietver:5gab piezīme: 1.lūdzu, pieļauj maz kļūdu, jo manuāla mērīšana. 2.sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, bildes, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.)

Izskatās arī
K92F Nomaiņa Mīksto Memory Putu Galvu par WH-1000XM2 1000XM3 WH-1000XM4 XB900N
€5.86 €2.92

(funkcijas: ootdty izgatavota no mīksta atmiņas putu materiāla, lai iegūtu vairāk komfortu. viegli uzstādīt dizaina rāvējslēdzēju.nomainīt nolietojušās spilventiņu polsterējums. atmiņas putu polsterējums, izturīga un elastīga, lai varētu stundām comfortablelistening. nē instrumentus, kas vajadzīgi, viegla montāža, tikai dažas sekundes, jums būs jaunas austiņas.. par)

Izskatās arī
1PC 4 Collu 95mm Maza Izmēra Ragu Tweeter Plastmasas Vītni Muti Skaļruņu Remonts Piederumi Plastmasas korpuss Mājas Skaļruņu Aksesuāri
€4.30 €2.89

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes!materiāls:plastmasas izmēri:4in krāsa:melna iepakojums iekļauti: 1gb piezīme: 1. lūdzu, ņemiet vērā, ka foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu par izmēru detaļas. 2. lūdzu, ļaujiet 5-10mm atšķirības, manuāla mērīšana, paldies. 3. sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.)

Izskatās arī
Bezvadu Lavalier Mikrofons Trokšņa Samazināšanas Audio Ierakstu Atloks Mic Ar Ciparu Displejs Uzlādēšanas Kaste
€28.35 €22.39

(mikrofons ir piemērots broadcast video, reģistrācija, konferences, youtube, facebook dzīvot, vlog, tik tok, twitc, utt. tipa c: interfeiss ir savietojams ar ipad gaisa 4, mini6, ipad pro 11/ipad pro 12.9 un android tālruņiem un tabletēm ar otg funkcija.izmantojot, lūdzu, ieslēdziet otg funkcija labāk ierakstīšanas efektu. / ios: saskarne ir piemērots iphone7/7/8 plus, xr/xs/xs max, 11/11 pro/11)

Izskatās arī
R91A Uzskaites Gadījumā Quest3 Accessaries Brilles Rīkoties Uzglabāšanas Maiss
€23.65 €17.26

(funkcijas: ootdty piemērots glabāšanas quest3 brilles, rokturi un aksesuārus, piemēram, aizsargs soma nepievelk putekļus un triecienizturīgs, dubultu rāvējslēdzēju dizains, plecu soma, somas, eva grūti soma, glabāšanai glāzes un piederumi izturīga eva materiāla, tas glabāšanu nodrošina drošu aizsardzību vr aksesuāri pret skrāpējumiem, putekļiem un ietekmi. ideāli)

Izskatās arī
Ādas Spilvenu Iekļautās par QUIETCOMFORT QC35 Austiņas Austiņas Atmiņas Putu Attiecas Iekļautās Austiņas Ausu Spilventiņi
€6.07 €4.43

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes ausu spilventiņi uzlabo precizitāti, un nodrošināt efektīvāku un skaidru skaņu. ausu spilventiņi tikai, neskaitot citas palīgierīces demonstrācijas bildes! viegli uzstādīt un noņemt bez instrumentu un viegli izmantot. labas nomaiņa veco, bojāto krekinga bojāts, slikti austiņām ausu spilventiņi attiecas. austiņas)

Izskatās arī
2023 Jaunu Uzglabāšanas Soma Aizsargātu Kabata, Piedurkņu Segtu Ceļa, Gadījumā, Sonos Klīst Skaļrunis
€8.94

(hxbe uzglabāšanas soma aizsargātu kabata, piedurkņu segtu ceļa, lai gadījumā, sonos klīst skaļrunis pavisam jaunu un augstas kvalitātes motīvs: 1、perfect fit: ceļojumu čemodāns, ir speciāli paredzētas sonos klīst pārnēsājamie bezvadu bluetooth saderīgu skaļruņi, tāpēc nav jāuztraucas par pielāgošanos. 2、milzīgs aizsardzības soma: mini skaļrunis bluetooth saderīgu)

Izskatās arī
Putekļu Vāciņa, Vai Tas Gadījumā ForHomepods 1/2 Seguma Triecienizturīgs Skaļrunis Gadījumā Nomaiņa Bezvadu Skaļruni, Soma Nepievelk Putekļus Ar Polsteriem
€20.82 €14.57

(funkcijas: 1. piemērots apple 1/2 gudru runātāju. 2. nodilumizturīga, netīrumiem, izturīgs, triecienu izturīgs un drop-pierādījums. 3. perfekti ar mini skaļrunis, augstas kvalitātes oxford audums + eva + poliestera materiāls liek cilvēkiem justies kā atgriezt dabu un būt tuvu dabai.interjers ir izgatavoti no mīksta materiāla, kas ir mīksts uz tausti, un dod skaļrunis visvairāk maigu aprūpi. specifikācijas: saderīgs)

Izskatās arī
10Pcs LM386 200 Reizes Iegūt Audio Jaudas Pastiprinātāja Modulī(Pastiprinātājs Valdes Mono Jaudas Pastiprinātājs ) Lai Arduino EK1236
€10.50 €3.99

(borta lm386 čipu.ar 200 reizinātājs priekšrocības circuit design borta 10k mainīga pretestība, jūs varat pielāgot amplifikācijas apjoms. borta strāvas indikators, galvenais kājas čipu, ir ar svinu, var ievadi audio signālu tieši . chip : lm386 barošanas bloks : 5-12v krāsa:zila materiāls:abs izmērs:4.1 x 1.4 x 0.5 cm iepakojuma saturs: 10)

Izskatās arī
Ērti Sūklis Auss Spilveni Austiņas Austiņu par H150 H130 Austiņas
€1.15 €0.56

(funkcijas: ootdty šī austiņām ausu spilventiņi nomaiņa ir h150 h130 austiņu; augsta elastība, vieglas, mīkstas un ērti ausu spilventiņi; samazināt trokšņus un uzlabot mūzikas kvalitāte; augsta blīvuma atmiņas putu ausu spilventiņi nomaiņa ir īpaši paredzēti ilgtermiņa komfortu ar jūsu austiņām. ausu spilventiņi tikai, citi piederumi attēlā nav iekļauta! specifikācijas: materiāls:sūklis krāsa:melns,pelēks; izmērs:apm.48x48mm/1.89x1.89in par)

Izskatās arī
Top Piedāvājumus VR Power Bank Stiprinājuma Akumulators, Siksna, lai Oculus Quest 2 Regulējama Galvas Siksna, Akumulators ar Fiksētu Īpašnieka VR Accessorie
€13.39 €8.17

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! [ilgāk rotaļu laiks] vr power bank nostiprināšanas siksnas, novērš strāvas bankas vr austiņas, kas var pagarināt akumulatora kalpošanas laiku vr ierīces,glabāt spēlē par jūsu oculus meklējumos, līdz pat 8 stundām bez uzlādēšanas! [enhanced līdzsvaru un komfortu]elastīgs un pielāgojams, grūti siksna ar fit)

Izskatās arī
Nomaināms Atmiņas Sūklis Ausu Spilventiņi Austiņu Iekļautās par H9/WH-G900N/H7 Austiņu Ledus Zīda Ausu Spilventiņi Earcups Piederumu
€11.90 €8.57

(funkcijas: ausu spilventiņi tikai, neskaitot citas palīgierīces demonstrācijas bildes! izgatavots no augstas kvalitātes dzesēšanas želejveida materiāla, izturīga un elastīga, lai varētu stundām ērti klausīties. piemērots h9/wh-g900n/h7 austiņu. dzesēšanas ausu spilventiņi piedāvā dzesēšanas efekts, kas palīdz novērst svīšanu un diskomfortu laikā ilgstoši klausoties. ērti)

Izskatās arī
Vēnu Finder Piemērots Klīnika Infrasarkano Ierīci Instruments Slimnīcas Atklāšanas Medicīnas Vēnu Finder
€2 064.43 €2 002.50

(#detail_decorate_root .magic-1{vertical-align:top}#detail_decorate_root .magic-4{padding:0;margin:0;white-space:pre-wrap;font-size:14px}#detail_decorate_root .magic-5{font-size:18px}#detail_decorate_root .magic-6{white-space:pre-wrap;font-size:14px}#detail_decorate_root .magic-7{platums:750px}#detail_decorate_root .magic-9{margin-top:0;margin-left:0;platums:750px;augstums:607.311320754717 px}#detail_decorate_root .magic-11{margin-top:0;margin-left:0;platums:750px;augstums:615.4465004022526)

Izskatās arī
Skullcandy Drupinātājs, Hesh 3 bezvadu austiņu aizvietotāji, ļoti mīksts un ērts elastīgs iekļautās
€18.01 €9.01

(pieejamie modeļi; hesh3 ausu spilventiņi ir saderīgs ar skullcandy smalcinātājs un hesh3 bezvadu austiņu protēzes; ar protēzēm apvieno augstas kvalitātes putas ar caurspīdīgu ādas, lai radītu perfektu līdzsvaru starp komfortu un izturību.mīksto sākotnējā spilvenu, kas paredzēti, lai baudīt mūziku visas dienas garumā, ne * vai * .skaņas izolācija; austiņas spilventiņu, kas izgatavoti no augstas kvalitātes)

Izskatās arī
Austiņu Aizsardzības Gadījumā ir Savietojams BaseusBowieE13 Segtu Triecienizturīgs Čaulas Mazgājams Korpuss Anti Putekļu Piedurknēm Rāmis 41QA
€2.12 €1.70

(funkcijas: ootdty eļļas aerosoli pārklājums, anti-pirkstu nospiedumu un bez krāsošanas, ja traipu ir iekrāso ar mitru drānu, to var noņemt. īstu mašīnu pelējuma atvēršana, precīzu caurumu atvēršana, saspringts fit, nav viegli nokrist.nav nepieciešams novilkt austiņu uzmavas un tas neietekmēs maksu. ādas draudzīgas jūtas, kas noņemama un to var mazgāt un izmantot longtimes)

Izskatās arī
2024 Jaunu DC12-24V TPA3116D2 Stereo Digitālo Jaudas Pastiprinātāju Valdes Dual Channel 2x100W
€7.84 €5.10

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes jaudas pastiprinātājs dēlis ir izgatavots no augstas veiktspējas sākotnējo čipu tda3116d2, 2 kanālu stereo pastiprinātājs, 2x100w izejas jauda. šo digitālo pastiprinātāju, ir izgatavots no izmantojiet augstas veiktspējas indukcijas spoļu un augstas veiktspējas kondensatori. digitālo pastiprinātāju valde pārvalda plašu)

Izskatās arī
par Edifier TWS NB2 Genie / NB2 Pro / NeoBuds Pro / S Austiņu Silikona Gadījumā Karikatūra Astronauts Pārredzamu Mīkstā seguma
€4.88

(laipni lūdzam ankey veikalā. visas preces, kas šeit ir gatava akciju mēs pārdodam tikai labākās kvalitātes produktus kvalitāte pārbaudīta, pirms kuģis no piegādes laiks: 24 stundas 48 stundas pēc tam, kad jūs vieta jūsu pasūtījumu ir daži kuponus, jūs varat izmantot to, kad jūs veicat pasūtījumu. visbeidzot, ja jums ir kādi jautājumi, pls tērzēšana ar mums! paldies,)

Izskatās arī