Cena €14.57 €20.82

Pilns apraksts

Funkcijas:

1. Piemērots Apple 1/2 gudru runātāju.

2. Nodilumizturīga, netīrumiem, izturīgs, triecienu izturīgs un drop-pierādījums.

3. Perfekti ar mini skaļrunis, augstas kvalitātes Oxford audums + EVA + poliestera materiāls liek cilvēkiem justies kā atgriezt dabu un būt tuvu dabai.Interjers ir izgatavoti no mīksta materiāla, kas ir mīksts uz tausti, un dod skaļrunis visvairāk maigu aprūpi.

Specifikācijas:

Saderīgs ar: 1/2

Materiāls: Oxford audums + EVA + poliesteris

Izmērs: 27x17x16cm/10.63x6.69x6.30in

Svars: aptuveni 500g

Iepakojuma saraksts:

1 x 1/2 Skaļrunis Gadījumā

Specifikācijas

  • Vienuma Tips: Adapteri
  • Iepakojums:
  • Modeļa Numurs: Par Homepod 1/2
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Ūdensizturīgs Uzglabāšanas Gadījumā Skatīt Golfa Skaļrunis Remote Izolētas Somas Karabīne
€8.18 €4.09

(funkcijas: ootdty aizsargāt jūsu skaļrunis remote ar šo izturīgs un stilīgs cietā lietā. izgatavoti no kvalitātes pu materiāla, tas ir triecienizturīgs, ūdensizturīgs, un nepievelk putekļus, nodrošinot jūsu skaļrunis paliek drošs jebkurā situācijā. īpaši izstrādāts, lai apskatītu golfa skaļrunis remote.mīksta odere sniedz papildu aizsardzību pret skrāpējumiem un triecieniem. piemērots)

Izskatās arī
1Pair Par Austiņu Attiecas Sony WH-XB910N Austiņu Viegli Aizstāt Austiņu Aizsargs Piedurknēm Sprādzes Iekļautās Izturīgs Zila
€7.57 €5.67

(sony wh-xb910n ausu kausi to iekļautās būs zīmogs ap jūsu ausīm, lieliski, nodrošinot jums izcilu skaņas izolācija un pastiprinātu basus. augsta elastība, vieglas, mīkstas un ērtas. ausu spilventiņi pieņemt augsta blīvuma atmiņas sūklis un augstas kvalitātes proteīns ādu, sniedz komfortu jūsu ausīm; krāsa:zila/melna materiāls:ādas olbaltumvielu izmērs:10x8x2.5cm iepakojuma)

Izskatās arī
Par QCY T13 / HT03 / T10 T11 / T18 / T8S Gadījumā Cute mīlestība Pārredzamu TPU Silikona Austiņas Gadījumā Būtiska mīksto Aizsargātu kaste
€2.27 €1.82

(1.materiāls: augstas kvalitātes silikona mīksto gadījumos , pilnīga aizsardzība. (var izmantot tīru ūdeni, lai mazgāt shell) 2.viegli un ērti lietot.viegli uzstādīt un noņemt 3.augstas kvalitātes austiņas gadījumā, pilnībā aizsargāt jūsu austiņas, trieciena absorbcija 4. modes aksesuāri ideāls portatīvās atmiņas ar lietu. (nav iekļauts jebkuras austiņas.ja tikai) piezīme:)

Izskatās arī
Tweeter Kompresijas Ragu Vadītāja Sistēma Apļveida Pjezo Tweeter Skaļrunis Ragu
€9.80 €4.80

(apraksts: ootdty funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes. uzlabot apjoms runas. paplašināt skaņas pārraidi. viegls, un pārnēsājamo. specifikācijas: postenis veids: skaļruņi tweeter materiāls: plastmasa modeļa numurs: tr-05 frekvence: 5-20 khz jutība: 91db maksimālā jauda: 150 krāsa: melna ārējais)

Izskatās arī
Alumīnija Sakausējuma Austiņu Pakaramo Turētājs Sienas Stiprinajums Austiņas, Statīvs Galda Displeja Turētājs Iekarināšanas Āķis Austiņas Rack Aksesuāri
€3.60 €1.37

(alumīnija sakausējuma austiņu pakaramo turētājs sienas stiprinajums austiņas, statīvs galda displeja turētājs iekarināšanas āķis austiņas rack aksesuāri apraksts: uzstādīšanas metode: 1. notīriet vietu, uzstādīt un glabāt instalēšanas jomā sausa. 2. asaru pie lipīgās uzlīmes un nospiediet stiprinājuma uz montāžas jomā。 3. efekts ir labāk pēc tam, kad fiksēta)

Izskatās arī
Elastīgs Vāks Ērti Iekļautās Auss Spilvenu DT990/DT880/DT770 Austiņas Dropship
€2.89 €2.05

(funkcijas: ootdty augsta elastība, vieglas, mīkstas un ērtas, lai touch. izturīgs flaneļa spilventiņi ir paredzēti ilgtermiņa, kreka-bezmaksas izturību. iekļautās tikai, citi piederumi attēlā nav iekļauta! šie iekļautās ērti pie auss, bloķējot trokšņa. mīksta un maiga, ērti valkāt, ādas draudzīgas un nav kairinošs; specifikācijas: materiāls:)

Izskatās arī
BT350 Mūzikas Uztvērējs 2 in1 Bezvadu Bluetooth saderīgu 5.0 Uztvērējs, Raidītājs Adapteris 3,5 mm Jack Uztvērējs Auto Audio rīks
€5.07 €2.74

(bt350 mūzikas uztvērējs 2 in1 bezvadu bluetooth saderīgu 5.0 uztvērējs, raidītājs adapteris 3,5 mm jack uztvērējs auto audio rīks apraksts productmaterial: plastmasa + metāls produkta krāsa: melns interface type: 3.5 mm bluetooth saderīga versija: bluetooth-compatible4.1 pazīmes: atbalsts, lai pieslēgtu austiņas, kas savieno mobilo telefonu, kas savieno skaļruņi,)

Izskatās arī
Silikona seguma Čaulas Gadījumā Meta Meklējumos 3 VR Austiņas, Galvas Vāka Pret Skrāpējumiem Apvalka Quest3 Piederumi
€4.83 €3.81

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes aizsargāt jūsu austiņas ar silikona aizsardzības vāks vr austiņas.izgatavots no izturīga silikona, tas segtu absorbē triecienus un novērš skrāpējumus, nodrošināt drošību jūsu ierīci. silikona aizsardzības vāks vr austiņas, kas piedāvā precīzu fit, iesaiņošana jūsu austiņas, pilnīgi bez kavēšanas pogas, ostām, vai)

Izskatās arī
Skaļruņu Gofrētu Biezumu EVA Blīvi Skaļrunis Surround Pusē Tukšu Turētājs Subwoofe T21A
€0.87 €0.71

(skaļruņu gofrētu biezumu eva blīvi skaļrunis surround pusē tukšu turētājs subwoofe t21a ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes 1gb pastiprinātājā skaļrunis putu skaļrunis pad 4-hole/8-atvere skaļruņu remonts piederumi diy sūklis skaļruņa korpusa funkcijas: cena: cena kopa, kopa 4, viens skaļrunis kā lietot: noteikt vibrācijas malas skaļrunis ar līmi. bez)

Izskatās arī
Skullcandy Drupinātājs, Hesh 3 bezvadu austiņu aizvietotāji, ļoti mīksts un ērts elastīgs iekļautās
€18.01 €9.01

(pieejamie modeļi; hesh3 ausu spilventiņi ir saderīgs ar skullcandy smalcinātājs un hesh3 bezvadu austiņu protēzes; ar protēzēm apvieno augstas kvalitātes putas ar caurspīdīgu ādas, lai radītu perfektu līdzsvaru starp komfortu un izturību.mīksto sākotnējā spilvenu, kas paredzēti, lai baudīt mūziku visas dienas garumā, ne * vai * .skaņas izolācija; austiņas spilventiņu, kas izgatavoti no augstas kvalitātes)

Izskatās arī
Klēpjdators Shell Zīmola Dell Latitude 11 3180 3181 3190 Čaulas D Korpusa Augšējā Vāka Apakšpusē Čaulas Gadījumā Grāmatiņa
€102.83 €51.41

(klēpjdators shell zīmola dell latitude 11 3180 3181 3190 čaulas d korpusa augšējā vāka apakšpusē čaulas gadījumā grāmatiņa)

Izskatās arī
6V-12V Paneli, VU Metrs Spuldze, Silti Atpakaļ Gaismas Audio Ierakstu Līmenī Amp Metru 1GAB.
€9.71 €5.83

(6v-12v paneli, vu metrs spuldze, silti atpakaļ gaismas audio ierakstu līmenī amp metru 1gab. specifikācija: jauns materiāls: plastmasa+ elektroniskās daļas, krāsa: melna izmērs: apm. 35 * 35mm galvenes dc pretestība: 630 ohm elektriskā strāva: (5x10-4) atpakaļ gaismas kvēldiega spriegums: dc/ac 6~12v motīvs: 500µa paneļa bloks skaitītāja)

Izskatās arī
Augstākās kvalitātes wifi 4g 3g bt smart skatīties GPS sirdsdarbības ātrums, asinsspiediens kameru, sim kartes ūdensnecaurlaidīgs laukums liels ekrāns amoled oem
€216.44 €203.45

(mans draugs, laipni lūgti mūsu veikalā, ja jums ir citi modeļi no šī produkta, lūdzu, sazinieties ar mani whatsapp+ 8618684585654, es sūtīšu produkta saiti, lai jūs varētu nopirkt! #detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root .magic-1{margin-bottom:10px;line-height:0}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
VR Piederumi Aizsardzības Vāks Oculus Meklējumos 3 VR Touch Kontrolieris Silikona Vāciņu, Rokturi, Rokturis ar Šarnīrs(Balts)
€14.21 €10.52

(1. roktura vāciņš ir izgatavots no augstas kvalitātes silikona materiāla, kas var efektīvi novērst, sviedriem, putekļiem un skrāpējumiem.anti-slip izciļņiem uzlabot justies un jūtas. 2. regulējama stūres josta ļauj jūsu rokās, lai atpūsties, nometot pārzinis.augstas kvalitātes pu materiāla ir super izturība, un neilona uzlīmes dizains ļauj viegli pielāgot garumu siksnas, lai atbilstu dažādām vajadzībām. 3.)

Izskatās arī
par Edifier TWS NB2 Genie / NB2 Pro / NeoBuds Pro / S Lietas Pārredzamu Austiņu Silikona Gudrs Mīksta Aizsardzības Austiņu Vāciņu
€4.88

(laipni lūdzam ankey veikalā. visas preces, kas šeit ir gatava akciju mēs pārdodam tikai labākās kvalitātes produktus kvalitāte pārbaudīta, pirms kuģis no piegādes laiks: 24 stundas 48 stundas pēc tam, kad jūs vieta jūsu pasūtījumu ir daži kuponus, jūs varat izmantot to, kad jūs veicat pasūtījumu. visbeidzot, ja jums ir kādi jautājumi, pls tērzēšana ar mums! paldies,)

Izskatās arī
USB uz C Tipa Adapteri Uzlādes Kabelis Vadu freeLace Pro Bluetooth Austiņas par Godu xSport Pro Bezvadu Austiņas
€2.75 €2.22

(usb vīrietis uz c tipa sieviešu adaptera kabeli, lai freelace pro bluetooth austiņas par godu xsport pro bezvadu austiņas lādēšanas t21a ootdty apraksts: funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes usb lādētāja kabeli huawei freelace pro bluetooth austiņas un godu xsport bezvadu austiņas. piemērojamie datora uzņēmēja vai mobilajām ierīcēm, pārveidojot usb portu)

Izskatās arī
Anti-slip Silikona Aizsardzības Gadījumā Pilnu Austiņas Vāks Apvalks ar Āķis ViVO TWS Neo Bezvadu Bluetooth Austiņas
€2.19 €1.40

(motīvs: tā ir speciāli izstrādāta, lai vivo tws neo bezvadu bluetooth saderīgas austiņas. izgatavots no augstas kvalitātes silikona materiāls, mīksts un ērts, drošs un nontoxic. tā var arī pasargāt ierīci no skrāpējumiem, triecieniem, putekļiem un bojājumiem. anti-zaudēja, anti-fall, neietekmē uzlādes funkcija. rezerves lādēšanas caurumu un iekasēt to nenoņemot)

Izskatās arī
Ērtas Austiņas Iekļautās Galvas Gaismu AKG Y50 Y55 Y50BT Austiņas Austiņas Atmiņas Putu Attiecas Galvassegu
€3.49 €2.69

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes. izturīgs un mīksts, lai ērti klausīties. par ideālu aizstājēju bojātu, dot austiņas. sūklis kvalitāte dod jums komfortablu pieredzi. efektīvi mazinātu berzi starp ausīm un austiņas. viegli uzstādīt un lietot. perfect fit: savietojams akg y50 y55 y50bt iekļautās austiņas austiņas specifikācijas: krāsa:)

Izskatās arī
2.4 collas, Full Screen Touch MP3 Atskaņotāju, Portatīvo MP3 Atskaņotāju Walkman Mini Hifi HD Lossless Balss ieraksts FM Radio Video, E-grāmatas
€25.33 €15.20

(2.4 collas, full screen touch mp3 atskaņotāju, portatīvo mp3 atskaņotāju walkman mini hifi hd lossless balss ieraksts fm radio video, e-grāmatas funkcijas: 1.2.4 collu krāsu ekrāns, led apgaismojums spilgti plata ekrāna, sniedzot jums vizuālā svētki, vairāk jutīgu skārienekrānu darbību. 2.šis mp3 atskaņotājs nodrošina hi fi skaņas un atbalsta vairāku formātu mūzikas atskaņošanai)

Izskatās arī