Cena €4.95 €9.92

Pilns apraksts

Āķi, nazis, PVC, akrila padome plastmasas, organiskā stikla āķi, nazis, griešanas instruments ar rezerves asmeņiem

* Produkts: Akrila āķis nazi

* Materiāls: PVC jauns materiāls

* Piederumi: 1 rokturis +3 asmeņi

* Iepakojumā: Ievietojiet karti

* Svars: 26g/35g

* Lūdzu, ņemiet vērā: Attēli ir paredzēti tikai uzziņai.Ievērojot faktisko piegādi!

* Lūdzu, apstipriniet, izmēru un daudzumu, kas jums ir nepieciešams.Ja jums ir nepieciešams cits modelis, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas dienestu.

* Sakarā ar displeju, gaismas un citu iemeslu dēļ, produkta krāsa starpība nevar izvairīties, krāsu atšķirība lūdzu, skatiet faktisko virsroku.

* Mērījumi tiek veikti ar roku, lūdzu, atļaujiet nelielu novirzi.

* Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu piegādes adrese ir pareiza, un mēs neesam atbildīgi par pasūtījumiem ar nepareizu vai nevar piegādāt adreses. (Krievu draugiem, vajag uzrakstīt savu vārdu un uzvārdu, vai viņi nesaņems paketi.)

* Cenas precēm vai transporta izmaksas nav iekļautas importa nodevas, nodokļi un nodevas.

* Pakalpojuma transportēšanas laikā sniedz pārvadātājam, izņemot nedēļas nogales un brīvdienas.Kuģniecības laiks var atšķirties, īpaši brīvdienās.Ja preces ir nepieciešams vairāk piegādes laiku, mēs informēsim iepriekš.

* Ja jums nav saņemt jūsu preces ietvaros loģistikas termiņš pēc tam, kad maksājumu, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams.

* Pēc jūsu maksājumu, mēs procesu, lai savlaicīgi un rūpīgi pārbaudīt preces pirms nosūtīšanas.Ja ir nepieciešams, lūdzu, sazinieties ar klientu servisu.Ja mēs nezinām šo problēmu, mēs nevaram to atrisināt.

* Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu, palīdziet mums atstāt "pozitīvas atsauksmes" un "piecas zvaigznes", saņemot produktu, mēs esam jums ļoti pateicīgs.Es novēlu jums laimīgu dzīvi.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: DUTRIEUX
  • Pilns Garums: 15.2 cm
  • Asmens Garums: 1.13 cm
  • Asmens Materiāls: Tērauda
  • Roktura Materiāls: Plastmasas
  • Atspere: no
  • Lock: no
  • Veids: Multi Nazi
  • Asmens Leņķis: ≤60°
  • Modeļa Numurs: DUTRIEUX
  • DIY Piederumi: Flīzēšana
  • Roktura Garums: 10.7 cm
  • Asu Asmeni: no
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Jaunas Auto Eļļas Filtra Uzgriežņu atslēgu Klp Ligzda 36mm 3/8" par X5
€3.45 €2.34

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls:metāla krāsa: melna krāsa: melna specifikācija: izmērs: 36mm,6-punktu funkcijas vanādija tērauda un 3/8 square . šo automobiļu rīka top par piemaksu līniju zemu metriskās eļļas filtra vāciņš kontaktligzda ar izmēru 36mm. iesniegšanai ; daudzums: 1gab. piezīme: jo atšķirība)

Izskatās arī
Portatīvo Salokāmo Rokas Zāģi Mājas Rokasgrāmata Atzarošanas Hacksaws Dārza Locīšanas Apgriešana Redzēju Augsta Oglekļa Tērauda Anti-Izlaist Rokas Instrumenti
€1.85 €0.93

(funkcijas: * brand jaunu un augstas kvalitātes. *【premium materiāls] aicina izgatavots no sk5 augsta oglekļa tērauda materiāls, zāģa asmeni tika dzesētas ar termisko apstrādi, kas ir augsta cietība, laba nodiluma izturība, izturīga, un var izmantot ilgu laiku. *【locīšanas dizains] aicina locīšanas redzēja, ir vienkārši pārnēsājams, un to var novietot instrumentu soma.saliekamā)

Izskatās arī
Āra Medību Nazis ar Koka Rokturi Damaskas Tērauda 67 VG-10 Asmens Daudzfunkcionāls EDC Rīku, Self-Defense Kabatas
€48.95

(specifikācijas garums: 20.3 cm asmens garums: 8.5 cm asmens platums: 2 cm asmens biezums: 3 mm asmens materiāls: damaskas tērauda roktura garums: 11.8 cm rokturi: rožkoka (dabīga koka, ar nedaudz atšķirīgu krāsu katram sauju) neto svars 88 g svars: 136g (ieskaitot naža turētājs) kopējais svars: 188g (ieskaitot naža turētājs).iepakojuma))

Izskatās arī
8kas Karpas Plier Slīdēšanas Kopīgu Plier Daudzfunkcionāls Stieples Griešanas Knaibles Velkot Plier Ūdens Cauruļu Plier ar Plūmju Dropship
€9.77

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes labas kvalitātes materiāls, nerūsējošs, anti-deformētas, izturīgs lietošanā. daudzfunkcionāla, nāk ar 8mm 10mm 12mm 14mm plūmju uzgriežņu atslēgu. plaši izmanto auto remonts, stieple, griešanas, raušanas, mājas remonts un vairāk. tās uzlabo efektivitāti un griešanas cieši piekļaujas, padarot griešanas)

Izskatās arī
Universālā dinamometrisko Atslēgu Galvu, kas Ligzda Piedurknes 7-19mm Jauda Urbja Sprūds Krūmi uzgriežņu Atslēgu Atslēga, Multi Rokas Instrumenti
€20.76 €9.14

(universālā dinamometrisko atslēgu galvu, kas ligzda piedurknes 7-19mm jauda urbja sprūds krūmi uzgriežņu atslēgu atslēga, multi rokas instrumenti *augstas cietības hroma vanādija tērauda kalumi, neatņemama termiskā apstrāde, augsta cietība, augstu griezes momentu, labu izturību, ilgu kalpošanas laiku. *satver visu, trīsstūri, kvadrātveida, sešstūra, torx, spārnuzgrieznis, šķipsnu skrūvēm)

Izskatās arī
Bezmaksas Vilks GT0178 Lietderība D2 EDC Fiksētu Asmeni Medību Nazis Micarta Rokturi Āra Kempings Zvejas Izdzīvošanas Taktiskais Nazis
€33.91 €27.13

(kopējais garums: 17.8 cm asmens garums: 8.6 cm asmens platums: 2.7 cm roktura garums: 9.5 cm asmens biezums: 3.7 mm asmens materiāls: d2 roktura materiāls: micarta cietība : 59-60 hrc w astoņi: 108 g iepakojumā: melns dāvanu kastē lūdzu, ņemiet vērā, pirms iegādāties: 1. produkta krāsa: jo krāsa preču foto gaismas un parādīt dažādas displeja, tas)

Izskatās arī
55mm 1/2Inch Disku Sešstūra Ligzda Skrūvgriezi un Uzgriežņu atslēga Hex Socket Uzgriežņu atslēgu Urbi Rokā Instruments, Kontaktligzdu H4, H5, H6, H7, H8, H10 H12 H14 H17
€12.31 €4.92

(produkti displeja --> produktu apraksts --> motīvs: *1/2 saskarne ir piemērots vairumam elektrisko griežamo un sprūdrata uzgriežņu atslēgas. *pilnīga specifikācijas, h4, h5, h6, h7, h8, h10, h12, h14, h17, ir obligāta. *specifikācijas un modeļus, kas ir pabeigta, un uzmavu specifikācijas tiek izdrukāti uz virsmas bitu, kas ir plašs pielietojuma spektrs; *virsmas bluing ārstēšana,)

Izskatās arī
9 1 Multifunkcionāla Vadu Griezējs Attvaicētājs Kabeļvadu Attvaicētājs Kuteris Asu Stiepli Vaska Noņemšanas Līdzeklis, Ērts Rokturis Vadu Rīki
€15.87 €8.57

(produkta nosaukums: elektriķis ir stieples attvaicētājs produkta izmērs: garums 195 mm/ 7.68 collas garums 205 mm/ 8.07 collas produkta krāsa: kā parādīts attēlā produkta materiāls: metāla produkta iespējas: 1. multi-funkcionāls: šis rīks ir paredzēts, lai kalpotu vairākiem mērķiem, tostarp stieples noņemšanā, stieple, griešanas, kabeļu bīdes un lieces.tas)

Izskatās arī
SK5 Tērauda rokas zāģu Dubultā Griezīgs Japāņu rokas zāģu Elastīga rokas zāģu Kokapstrādes
€16.08 €8.20

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes double-sided mazo rokas zāģu ar taisnu rokturi ir mazs un viegls, piemērots naudas sods griešana un sīkas detaļas darbiem. izgatavots no sk5 tērauda, un zāģēšana, zobi tiek apstrādāti ar augstas frekvences rūdīšana mašīna, un cietību var sasniegt hrc60-63 grādiem. labu izturību un stipru nodilumu.asumu griešanas)

Izskatās arī
Rokasgrāmata Vadu Attvaicētājs Profesionālās Vadu Pīlings Mašīnu Metāllūžņos Kabeli, Vīto Pāri, Lokani Vadi Optisko Kabeļu Elektriķi
€19.27 €11.37

(apraksts: 【materiāls] aicina rokasgrāmata vadu noņemšanas mašīna ir izgatavoti no kvalitātes tērauda materiāla, var sloksne stiepļu dažāda diametra bez piepūles, ietaupot laiku un pūles. 【praktisko] aicina bez piepūles sloksnes, stieples, ierakstot tos caurumā un pielāgojot kuteris.sasniegtu maksimālo efektivitāti un ietaupīt laiku, strādājot ar vadiem. 【daudzfunkciju] aicina,)

Izskatās arī
6pcs 1/4 Hex Kāta HSS metriska Vītne pieskarieties HSS urbju spirāli trapecveida pieskarieties Puses Skrūve Krāni M3 M4 M5 M6 M8 M1O pieskarieties komplekti
€20.37 €10.19

(6pcs 1/4 hex kāta hss metriska vītne pieskarieties spirāli trapecveida pieskarieties puses skrūve krāni m3 m4 m5 m6 m8 m1o pieskarieties komplekti funkcijas: -100% jaunu un augstas kvalitātes. -1/4 hex kāta hss metriskās labās puses vītne, pieskarieties un konusveida urbis. -caurumu pieskaroties chamfering vienā, viegli darboties, rokas urbi, stenda urbi, hex čaks pieskaroties mašīnu)

Izskatās arī
Augstas Kvalitātes Karstā Pārdošanas Skrūvgriežu Rokturi Bitu Turētāji 6.35 mm Hex Hroma Vanādija Tērauda Hex Adapteris Magnētisko Oranža
€1.08 €0.72

(funkcijas: *virsma ir pulēta un hromēts, kas efektīvi novērš rūsas un korozijas. *gumijas neslīdošu rokturi, ērtu saķeri. *magnētiskā savienojuma stienis, saites bitu nav viegli nokrist. *1/4 adapteris virsraksta, lai apmierinātu dažādas darba vajadzībām. *piemērota mēbelēm un sadzīves tehnikas remonts, utt. specifikācijas: produkta nosaukums: skrūvgriežu)

Izskatās arī
A159 Māja Neslīpēts Atslēgu sagataves Atslēdznieks Piegādēm Mājās Tukšu atslēgas
€9.84 €8.26

(piezīme: dažādu ražošanas partijas numuru, krāsu un stilu var atšķirties no attēla, un izmēru manuāla mērīšana būs nedaudz novirze, natūrā virsroku)

Izskatās arī
daudz 3D 10mm 11mm 12mm Kristāla Auto logo Galvenais Simbols pogu Ielīmi, Skoda, Lai ForBMW M Locīšanas Atslēgas
€22.29 €12.92

(daudz 10mm 11mm 12mm kristāla auto logo galvenais simbols pogu ielīmi, skoda, lai forbmw m locīšanas atslēgas apraksts: unikālo apaļu bumbiņu formu, pievilcīgs un īpašu. piemērots dārza, ielu, pagalmu utt., saules enerģijas piegādes, enerģijas taupīšana. derīgs izmantojot par halloweens, ziemassvētku, ballītes un kāzas. specifikācija: krāsa: silta ,balta,krāsains ūdensizturīgs)

Izskatās arī
THEONE Vulp Fox Balisong Treneris 7075 Alumīnija Rokturi, Blīvētājs Struktūra Tauriņš Prakses Nažu Mešana EDC Rokas Instrumenti
€110.56 €88.45

(theone vulp 7075 alumīnija viengabala rokturis ir cnc izgatavotas un aprīkots ar 440c caurvadu sistēma.tas griežas ļoti labi un ir viegli izmantot un uzturēt. pilns garums: 25.5 cm roktura garums: 14.5 cm asmens garums: 11cm roktura materiāls: 7075 alumīnija asmens materiāls: 440c neto svars: 112 grami)

Izskatās arī
U-formas Atvērums Knaibles Nerūsējošā Tērauda 45N Sadzīves Perforators Pip Marķieri Piederumi, Rokas Instrumenti, Daudzfunkcionāls Mini Knaibles Notcher
€4.70 €2.11

(modelis notcher ietaupiet laiku ar šo vienkāršo instrumentu, lai nodrošinātu precīzu marķējums jūsu modelis galvenie punkti rīks, kas rada 1/4 dziļi laukumā samazinājumu malas modeļiem izmantot atzīmēm slopers vai raksti)

Izskatās arī
Augstas Kvalitātes Jaunu Praktisku Izturīgs 1 * Pārveidotāja Adapteris Adapteris Converter Elektrisko Urbi, Ko Izmanto Ar Sprūdrata Uzgriežņu Atslēga
€0.92 €0.51

(funkcijas: * jaunu un augstas kvalitātes * izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs * pavasara lodīšu gultņiem uz galvas var stingri noteikt ligzda. * piemērots express nomaiņa čaks sistēma vai tiešā urbi. * augsta cietība un augsta griezes momenta, pilnībā atbilst iso/ansi standartiem. * adapteri, ko izmanto, lai pārvērstu ligzdas uz skrūvgriezis)

Izskatās arī
7 Gabalus RC Modeli, Skrūvgriežu Komplekts, labošanas Rīks, Hex Skrūvgriezi (no 1,5 līdz 2,5 mm 3 mm 4mm 5.5 mm)
€22.35 €11.84

(apraksts: 7 veidi, apmierinātu jūsu dažādām vajadzībām piemērots dažāda veida rc helikopteri , automašīnas, laivas, utt. izgatavots no augstas kvalitātes tērauda, stipra, izturīga, izsmalcinātu izskatu; anti-slip rokturi, viegli turēt un darboties un augstas kvalitātes specifikācija: materiāls: tērauds krāsa: melna garums: apm.108mm/4.25)

Izskatās arī
Vīriešu Āra Portatīvo Salokāmo Nazi Augstas Cietības Izdzīvošanas Self-Defense Tērauda Militārās Taktikas Tūrisma, Medību, Zvejas Nazi
€28.62 €12.88

(loģistikas sekošanas informāciju var apskatīt šajā mājas lapā: www.17track.net kļūsti veikala sekotāji un baudīt 2% ekskluzīvas atlaides)

Izskatās arī
13 GAB Karburatora Regulēšanas Carb Pielāgojot Instrumentu Komplekts, 2-Ciklu Mazo Motoru Poulan Husqvarna, STIHL Echo Trimmeris
€30.45 €21.00

(13 dažādās karburatora regulēšanas instruments, saglabājot jūsu 2 dzinējus, kas darbojas tajā labu sniegumu un izmanto visbiežāk 2 cikla karburatora dzinēju.obligāti par to, kas ir, saglabājot personisko aprīkojumu, plus stuff par draugiem un ģimeni ergonomiski izstrādāta carb regulēšana komplekts rokturis nodrošina ērtības un komfortu, kas strādā.uzcelta kvadrātā ar rokturi, kas padara to viegli)

Izskatās arī
Gredzens Durvju Skrūvgriezi Nomaiņa Uzlādes Kabelis Vadu piemērots Video Durvju zvans 2 3 Durvju Gredzens
€5.59 €3.80

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes universāls skrūvgriezis, piemērotas dažāda veida durvju, tostarp video durvju, video durvju zvans 2, professional edition. ja jūs zaudējat savu sākotnējo skrūvgriezi, šo nomaiņa, strādās labāk. to var izmantot, lai nojaukt durvju bateriju maiņu, maksa & nomaiņa, kā arī paroles atiestatīšanas piekļūst. portatīvo)

Izskatās arī