Cena €17.76 €25.37

Pilns apraksts

1~7PCS Automātiskās Noņemšanas Knaibles Vadu Attvaicētājs Vadu Kabeļu Instrumenti Kabeļu vaska noņemšanas Knaibles, Knaibles Decrustation

Apraksts:

Produkta nosaukums: double-nazis koaksiālie attvaicētājs

Produkta materiāls: ABS

Produkta svars: 35g

Produkta iepakojums: plastmasas maisiņu iepakojums

Produkta iespējas: asmens atstarpe var regulēt, lai pielāgotu dažāda biezuma no stieples.

Produkta apraksts: dubultās-naža dizains, var regulēt dziļumu asmens; iekšējā konfigurācija ir aprīkots ar sešstūra uzgriežņu atslēgu, ko var tieši izmantot, lai pielāgotu dziļums asmens; dizaina mobilo telefonu, gredzenu ir ne tikai skaistu izskatu, bet arī var tikt izmantoti tieši rokā darbības laikā.

Specifikācijas:

Plaši izmanto koaksiālie kabeļi

2. Nomaiņas nažu komplekts: plaši izmanto koaksiālo kabeļu, ar sloksņošanas diametru līdz 8mm

3. Pielāgotu lāpstiņu dziļums: double-blade dizains, kas var pieregulēt asmens dziļums atsevišķi, kas piemērojami vadu ar dažādiem izolācijas biezums.

4. Iebūvēts sešstūra uzgriežņu atslēgas: iekšējā sešstūra uzgriežņu atslēgu var tieši izmantot, lai pielāgotu dziļums asmens, kas ir ērts un praktisks.

5. Precīza, kompakta un ērti veikt: pirkstu apkakles dizains ir ne tikai skaista izskatu, bet arī var būt tieši likts uz rokas darbības laikā.

6. Nodiluma izturīgs asmens: Tas ir izgatavots no importētiem tērauda, kas ir izturīgs un ātri varat noņemiet kabeļa

Paketē Iekļauts:

1 * Stieples skava

Specifikācijas

  • Produkta svars: 35g
  • Roktura Materiāls: ABS skava roktura garums
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • DIY Piederumi: ELEKTRISKĀ
  • Funkcijas: Mini
  • Zīmola Nosaukums: Aleekit
  • Modeļa Numurs: BXQ-2019B
  • Roktura Stils: TAISNI
  • Preces Nosaukums: double-nazis koaksiālie attvaicētājs
  • Funkcija 6: Koaksiālais Kabelis Attvaicētājs
  • Materiāls: Oglekļa Tērauda
  • Liekās diametrs: 4-12
  • Funkcija 3: Spēcīgs Un Izturīgs Koaksiālais Kabelis Attvaicētājs
  • Veids: Decrustation Knaibles
  • Plier Stils: Vācu
  • Pieteikums: Stieples Attvaicētājs
  • 4. funkciju: viegli pārnēsājams
  • Krāsa: Pelēka
  • Iezīme 2: Augstas kvalitātes Asmens Cable Stripper Nazi
  • Līdzeklis 1: aparatūra, instrumenti,

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Rokas Urbji Partijas Vadītāja Partijas Vadītājs Augstas izturības triecienizturība Magnētisko neslīdoša Krusta Skrūvgriezi Augstas Kvalitātes
€5.97 €2.87

(motīvs: 1. piemērots spēcīgu ietekmi un augstas stiprības skrūves-vadītāja darbības, piemērots skrūvgrieži/elektriskie skrūvgrieži/rokas urbji, jo īpaši attiecībā uz ietekmes skrūvgrieži 2. triecienizturība, mazliet cietība ir augsta kā 62hrc, un garums ir palielināts, lai absorbētu griezes momenta, lai samazinātu kaitējumu, un tas ir viegli iekļūt tērauda plāksnēm, koka, un kā ar)

Izskatās arī
Vienkāršs Dizains Kopīgu kontaktu Kontaktligzda Adapteri, Pneimatiskie Instrumenti 1/2 Collu 70*12.5 mm Kalšanas Termiskās Apstrādes Augsta Cietība
€2.13 €1.39

(funkcijas: *rūpniecības grade hroma molibdēna tērauda, kas tiek izmantots metāla kalšana, termiski apstrādātas, augstas cietības un triecienizturība. *spēcīgs vērpe,ka sabiezēt dizains piemērots elektriskie un pneimatiskie instrumenti,liela triecienizturība. *virsmas pulēšanas fosfatēšana ārstēšanu padarīt tā ir lieliska erozijas pretestību. *universāls 360°pagriezt, var)

Izskatās arī
Daudzfunkcionālā Ūdens Sūkņa Knaibles, Quick-release Groove Kopīgu Knaibles Regulējamu Uzgriežņu atslēgu Rokas Instrumenti Santehniķu Automašīnu Remonta Instrumenti
€14.51 €6.38

(daudzfunkcionālā ūdens sūkņa knaibles, quick-release groove kopīgu knaibles regulējamu uzgriežņu atslēgu rokas instrumenti santehniķu automašīnu remonta instrumenti apraksts: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. izgatavots no niķeļa-dzelzs sakausējuma, zobaino salātu dizains,termiski apstrādātas, augstas cietības un izturīgs ergonomisks rokturis ar double-layer plastmasas)

Izskatās arī
Bezmaksas Vilks GT0178 Lietderība D2 EDC Fiksētu Asmeni Medību Nazis Micarta Rokturi Āra Kempings Zvejas Izdzīvošanas Taktiskais Nazis
€33.91 €27.13

(kopējais garums: 17.8 cm asmens garums: 8.6 cm asmens platums: 2.7 cm roktura garums: 9.5 cm asmens biezums: 3.7 mm asmens materiāls: d2 roktura materiāls: micarta cietība : 59-60 hrc w astoņi: 108 g iepakojumā: melns dāvanu kastē lūdzu, ņemiet vērā, pirms iegādāties: 1. produkta krāsa: jo krāsa preču foto gaismas un parādīt dažādas displeja, tas)

Izskatās arī
Efektīva Ne Slīdēšanas PH2 Krusta Skrūvgriežu daļas 150mm Garums Magnetizētas Galvas Noņem Bojāto vai Lobīta Skrūves ar Vieglumu
€4.11 €1.98

(funkcijas: *svītrainu vadītājs ir anti slīdēšanas funkciju.tas var novērst visu kopējo izmēru bojāts vai lobīta skrūves. *skrūvgriezi biti ir magnētisms, to var noķert skrūvi viegli un ātri, un noteikt to, lai novērstu urbis slīdēšanu un uzlabotu darba efektivitāti. *šie skrūvgriežu daļas ir izgatavotas no augstas kvalitātes materiāla, pieņemt papildu leģēta tērauda, indukcijas)

Izskatās arī
Auto Remonts Skrūvgriežu Komplekts Komplekts Mini Mazās Pārnēsājamās Redīsi Skrūvi Vadītāja Caurspīdīgs Rokturis Remonts, Rokas Instrumenti, Precizitāte
€6.73 €2.02

(skrūvgriežu komplekts mini mazās pārnēsājamās redīsi skrūvi vadītāja caurspīdīgs rokturis remonts, rokas instrumenti, precizitāte skrūvgriežu komplekts apraksts: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes īpaša dizaina īsu rokturi, ērti izmantot šaurās vietas)

Izskatās arī
Profesionālās Akmens Griešanai Kalti par Engravers Koksnes Cementa Betona
€6.72 €3.36

(funkcijas: ootdty cietība izstrādāts ar hroma vanādija sakausējuma tērauda, tas nodrošina lielisku cietību, nodrošinot soda griešanas izrādes, strādājot ar cietu materiālu. griezuma malām, tas ļauj vienmērīgi un bez piepūles griešana, mazināt nogurumu un ļauj precīzi gravēšanas un griešanai rezultātus. paredzēti profesionālai akmens grebšanas un engravers, tas ir must)

Izskatās arī
Šķēres Apvalks Drošības Āda Šķēres Vāka Aizsargs Šūšanas Šķērveida Prezervatīvi(6 Gab Krāsains)
€7.47 €5.08

(piemērots šķēres no 3,5 un 5 collas taustes un grūts, kas var efektīvi novērst norādīja šķēres no nesaskrāpē vai neradot jebkādu sāp lieliska dāvana: šie šķērveida ādas apvalki ir ideāls dāvanas šūšanas mīļotājiem, par laimi, ir pietiekams daudzums, kas ļauj nosūtīt vienu vai vairākiem draugiem vai kaimiņiem, parādot savu laipnību, lai tos plaša mērķiem: ādas vāki)

Izskatās arī
daudz 3D 10mm 11mm 12mm Kristāla Auto logo Galvenais Simbols pogu Ielīmi, Skoda, Lai ForBMW M Locīšanas Atslēgas
€22.29 €12.92

(daudz 10mm 11mm 12mm kristāla auto logo galvenais simbols pogu ielīmi, skoda, lai forbmw m locīšanas atslēgas apraksts: unikālo apaļu bumbiņu formu, pievilcīgs un īpašu. piemērots dārza, ielu, pagalmu utt., saules enerģijas piegādes, enerģijas taupīšana. derīgs izmantojot par halloweens, ziemassvētku, ballītes un kāzas. specifikācija: krāsa: silta ,balta,krāsains ūdensizturīgs)

Izskatās arī
Profesionālo Klavieru Skaņošanu Uztvērēja Komplekts Rīku Komplekts Klavieru Skaņošanas Rīku, Koka Rokturis Ar Fiksētu Tuning Uzgriežņu Atslēgas Ar Maisu
€53.51 €35.32

(laipni lūgti mūsu veikalā. mūsu produkti ir pieņemamas cenas un laba kvalitāte.mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība .ja jūs vēlaties strādāt ar mums uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums ļoti labvēlīgu cenu.ar laba vēlējumiem! 1,vispārējo klavieru skaņošanas rīks: izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, lai state-of-the-art klavieres iekārtu,)

Izskatās arī
Spriegošanas Knaibles, Vadu Griezējs Daudzfunkcionāls Durvju Apdare Klips, Noņemšana, Remonts Piederumi Auto Interjera Demontāža, Rokas Instrumenti,
€9.56 €4.11

(amats: polipropilēna rokturi, knaibles ķermeņa liešanu un apstrādi, izturīgs spēcīgs, ātri reset pavasara lietotāja spēkā, ergonomisks rokturis, ērti rokturi karājas caurumi un citas viegls dizains, viegli pārnēsājams, uzglabāšanas un uzglabāšanas -viegli noņemt durvju klipus, apdari un bez apdares nebojā tos -ātri noņem no visvairāk ārvalstu un iekšzemes)

Izskatās arī
Tauriņš Prakses Šūpošanos Treneris Blade Saliekamais Nazis Dāvana Vīriešiem-Ne Malas
€38.30 €30.65

(c94 zobenu galvu kopējais garums:240mm asmens garums:98mm roktura garums:123mm asmens materiāls:440c asmens stils: nav asas treneris virsma:akmens mazgāšana roktura materiāls: g10 + nerūsējošā tērauda svars:195g(ieskaitot iesaiņojumu) asmens tips:butterfly sistēma:ar lodīšu gultņiem krāsa: zila,krāsains funkcija: ar)

Izskatās arī
Hardiron M31 X 1.25 Pieskarieties un Mirst, Uzstādīts Labo Roku, M31 x 1.25 Mašīna Vītne Pieskarieties & Kārta Mirt
€55.91

(pakete ietver: m31x1.25 tap&die set. griešanas virziens: labās rokas. mērīšana: metriku. pieskarieties materiāls: hss 6542 (m2). mirst materiāls: leģēta instrumentu tērauda. mūsu ātrgriezējtērauda krānu un diegi, mirst, tiek izstrādāts no augstākās kvalitātes materiāliem, nodrošinot to ilgmūžību un uzticamību pat visprasīgāko rūpniecībā.tie ir rūpīgi)

Izskatās arī
DISTRICT 9 Marauder Saliekamais Nazis M390 Asmens Titāna Sakausējuma Rīkoties Kempings Medību un Āra Izdzīvošanas Zvejas Virtuves EDC Rīki
€533.82 €453.75

(kopējais garums:220mm(+7mm/mugurkaula apex) asmens garums:98 mm cutting edge:98 mm asmens biezums:5 mm asmens materiāls:m390(59-60hrc)(±1) asmens virsmas apstrāde:augsto tehnoloģiju akmens mazgāšana roktura virsmas apstrāde:akmens mazgāšana roktura garums:izmantots 125mm asmens platums: 35mm(platākajā) roktura materiāls:tc4 titāna sakausējuma,)

Izskatās arī
Collu Allen Uzgriežņu Atslēgu Komplekts Hex Bumbu Galvu Portatīvo Velosipēdu Remonts Rokas Darbarīki Skrūvgriezis Padoms 1/16, Lai 3/8 L Formas Īss Konsoles Rīks
€29.05 €14.52

(collu allen uzgriežņu atslēgu komplekts hex bumbu galvu portatīvo velosipēdu remonts rokas darbarīki skrūvgriezis padoms 1/16, lai 3/8 l formas īss konsoles rīks specifikācija: materiāls:45# tērauda izmērs:1/16 5/64 3/32 1/8 5/32 3/16 1/4 5/16 3/8)

Izskatās arī
13 GAB Karburatora Regulēšanas Carb Pielāgojot Instrumentu Komplekts, 2-Ciklu Mazo Motoru Poulan Husqvarna, STIHL Echo Trimmeris
€30.45 €21.00

(13 dažādās karburatora regulēšanas instruments, saglabājot jūsu 2 dzinējus, kas darbojas tajā labu sniegumu un izmanto visbiežāk 2 cikla karburatora dzinēju.obligāti par to, kas ir, saglabājot personisko aprīkojumu, plus stuff par draugiem un ģimeni ergonomiski izstrādāta carb regulēšana komplekts rokturis nodrošina ērtības un komfortu, kas strādā.uzcelta kvadrātā ar rokturi, kas padara to viegli)

Izskatās arī
HSS VAP Kreiso Roku pieskarieties M16 M17 M18 M19 M21 M23 M25 X1L X1.25L X1.5L X2L X2.5L X3L Metriskās Smalka Vītne Taisni Flauta Metāla krānu
€16.63 €13.30

(hss vap kreiso roku pieskarieties m16 m17 m18 m19 m21 m23 m25 x1l x1.25l x1.5l x2l x2.5l x3l metriskās smalka vītne taisni flauta metāla krānu detalles del producto > > > iepakojuma & piegāde: guling piedāvā dažādas kuģniecības metodes, kas uzskaitītas zemāk, kā arī bezmaksas piegāde uz zemes daudzi no mūsu produktiem.visus vienumus, kas pretendētu uz bezmaksas piegāde tiks norādīti)

Izskatās arī
Stieples Attvaicētājs Izolācija Elektriskie Gofrētu Rīku Rokas Daudzfunkcionāls Decrustation Knaibles Profesionāļiem Būvniecība
€15.67 €9.40

(apraksts: izturīgs materiāls: vadu, vaska noņemšanas knaibles, ir izgatavotas no nerūsējošā tērauda materiāla, stipra, izturīga un izturīga. īpaša konstrukcija: šis ne-slaidu, ne-šķipsniņa, ilgtermiņa rokturi sniedz papildu atbalstu un palīdzēt jums izdarīt pietiekami daudz spēku, bez slīdēšanas. noderīgas funkcijas: īpaši konstruēti un precīzi izgatavotas zobu greifers turiet)

Izskatās arī
Barošanas Urbi Vadītājiem, Stieple, Griešanas Instruments, ar Hex Rīkoties, lai Uzlabotu Efektivitāti un Nodrošinātu Vadu Savienojumi, Krāsa Sarkana
€1.75 €0.97

(funkcijas : *brand jaunu un augstas kvalitātes. *izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs. *ir trīs krāsas, lai jūs varētu izvēlēties:zilā,melnā un sarkanā krāsā. *vadu savienotāja vadītāja ar 1 / 4 čaks ir piemērota lielākajai daļai disku kontaktligzdas vai treniņi, lai paātrinātu iekārtas, vadu savienotāji *piemērots vairumam vadu segtu universālā)

Izskatās arī
Realmote Profesionālā Automātiskā Stieples Vaska Noņemšanas Knaibles Kabeļu Crimper Kuteris, Attvaicējot Gofrētu Rokas Instrumentu
€15.65 €8.45

(realmote profesionālā automātiskā stieples vaska noņemšanas knaibles kabeļu crimper kuteris, attvaicējot gofrētu rokas instrumentu multitool funkcijas: knaibles struktūra, kas izgatavoti no cinka sakausējuma materiāls žokļi indukcijas cietēšanas, attvaicējot fast lane pievienots regulējams summa mastu, lai nodrošinātu, ka katram lentes garums maksājuma 1) mēs)

Izskatās arī
VETUS 27-SA pincetes nerūsējošā tērauda hyperfine augstas precizitātes tweezer
€54.58 €46.39

(vetus pincetes modelis: 00-sa garums 135 mm 6a-sa garums 113 mm 7-sa garums 116 mm 2-sa garums 120 mm 5b-sa garums 113 mm 5a-sa garums 115 mm, 1-sa garums 120 mm, 2a-sa garums 120 mm, 3-sa garums 120 mm 3c-sa garums 110 mm 4-sa garums 110 mm, 5-sa garums 110 mm ss-sa garums 140 mm aa-sa garums 120 mm apraksts: izgatavota no premium nerūsējošā tērauda anti-magnetic,anti-acid augstas precizitātes viegli pārvadāt un izmantot)

Izskatās arī