Cena €17.54 €25.79

Pilns apraksts

Aizzīmju Punktiem:

1.[ Ilgstošu Materiāls ] Kajaks Vēja Bura ir izgatavoti no labas kvalitātes neilona auduma materiāli, kas atspoguļo izturīgs, asaru izturīgs un uzticams, kas atbalsta cilvēkus, lai to izmantot ilgu laiku.

2.[ Plaši Piemērojams ] Kajaks Laivu Vēja Bura ir piemērots kajaki, kanoe, inflatables, kopā jahtu un laivu ekspedīcija, praktisks jahtu piederumu, kas uztur jūs droši, kad buru.

3.[ Ērti Veikt ] Kajaks Laivu Vēja Bura ir neliela izmēra un viegla, un nav aizņem vietu jūsu mugursoma, kas ļauj cilvēkiem, lai ņemtu to līdzi.

4.[ Vieglu Pieeju Uzstādīšana ] Vēja Bradāt Buru Laivu ir vienkārša, ērta un ātra montāža, uzstādīšana prasa ne citiem īpašiem instrumentiem, kas atbalsta personas montāža mājās.

5.[ Brīnišķīgo Dāvanu ] Laivu, Buru, ir gan estētiku un praktiskumu, ideāls, Ziemassvētki, Pateicības, un dzimšanas dienas dāvanu, piemērots draugiem, ģimeni, kolēģiem, bērniem, utt..

Apraksts: Laivu Laivu Vēja Bura ir piemērots kajaki, kanoe, inflatables, kopā jahtu un laivu ekspedīcija, praktisks jahtu piederumu, kas uztur jūs droši, kad buru.

Specifikācijas:

Materiāls: neilons

Izmērs:

paplašināts izmērs: aptuveni 42 collas (108x108cm)

Uzglabāšanas lielums: apmēram 40cm/15.75 gadā (diametrs)

Iepakojuma izmērs: aptuveni 40*40*2cm/15.75*15.75*0.79 jo

Neto svars: aptuveni 350g

Iepakojuma Saraksts: Laivu Vēja Bura*1 gab.

Uzglabāšanas Soma*1gab.

Piezīmes:

1. Pateicoties gaismas efektiem un filmēšanas leņķi, ir krāsu atšķirība produkta, lūdzu, saprast.

2. Sakarā ar manuālo mērījumu, ir tolerance produkta izmērs.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modeļa Numurs: Bura
  • Gadījumā Cilvēki: Vīrieši
  • Piliens Kuģniecība: Atbalsts

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

75" Caurspīdīgā Dizaina SUP Dēlis Lentes SUP Surf Kuģa Aizsardzības Lentu, Vējdēlis Dzelzceļa aizsargplēvi Bradāt Valdes Piederumi
€20.38 €14.27

(aizzīmju punktiem: 1、vertikālā bradāt aizsardzības tape: lai izvairītos no skrāpējumiem un būvgružu bojājumus.šo vertikālo bradāt aizsardzības lenti izmanto, lai aizstāvētu savu shēmu plates no skrāpējumiem un būvgružu bojājumus.kuģa aizsardzības abās pusēs sup. 2、produkta izmērs: izmērs vertikālā bradāt aizsardzības lentes ir aptuveni 2,5 x75 . 3、viegli stick: šī)

Izskatās arī
Funkcionālās Auto Kompresoru, lai Piepūšamās Sūknis Piepūšamās Laivas Laivu Adapteri, Matracis,Peldēšana Gredzenu, Piepūšamās Rotaļlietas Baseins
€4.04 €2.55

(apraksts: funkcionālā elektriskā sūkņa adapteri apmierinātu jūsu dažādām vajadzībām, un nav nepieciešams veikt veidu piepūšamās rīki plaši pielietojamas uz dažādām piepūšamo laivu, kanoe, kajaku, bradāt valdes, airbed, peldēt gredzenu, piepūstas rotaļlietas un tml. spēcīgu zīmogu noplūdes aizsardzības un lielisku gaisa noplūdes veiktspējas viegli palielinātas un deflācija izgatavota)

Izskatās arī
Vējdēlis Rokturis, Mīksta, Vējdēlis Rīkoties Ar Pārnēsāšanas Siksnu Sērfošanu Valdes Sērfošanas Piederumu
€6.06 €4.24

(izgatavots no augstas kvalitātes neoprēna un pu materiāliem, tas vējdēlis rokturis ir spēcīgs un izturīgs. tā ir izstrādāta, lai vējdēlis, stingri un stabili. ir mīksts un ērts, un nerada nogurumu no rokas. viegls un mazs izmērs, viegli uzstādīt un lietot. lieliska izvēle sērfošanas mīļotājiem. stāvoklis:100% pavisam jaunu vienuma tips:vējdēlis rokturis krāsa:melna materiāls:neoprēna)

Izskatās arī
Portatīvo Niršanu Tvertnes Rokturi Gaisa Balonu Pārvadātājs Pudeles Turētājs Siksnas, Regulējams Roktura Siksna Zemūdens Niršanas Piederumu
€3.97 €1.95

(apraksts: *brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un funkcionāla * nāk ar ērtu pārklāts rokturis viegli uzskaites un transports * pilnībā regulējamas siksnas, lai atbilstu gandrīz jebkura izmēra cilindrs * veicot niršanas tvertne horizontāli padara pastaigu vieglāk, jo svars/bilance ir koncentrēts centrā līdzsvaru specifikācija: *materiāls:)

Izskatās arī
Izturīgs, Gaisa Vārstu Adapteri nodilumizturīga Airu Laivu Gaisa Vārstu Adapteri Neilona Piepūšamās Kajaks Sūkņa Adapteri SUP Dēlis Sīkrīkus
€6.49 €2.86

(funkcijas --- tas sup sūkņa adapteri ir izgatavotas no augstas kvalitātes vara un gumijas materiāliem, tas ir diezgan izturīgs un izturīgs.sup elektriskā sūkņa adapteri izmanto standarta vārstu uzstādīšanai, lai pāris ar gaisa kompresoru vai velo/riepu sūkni. plaši programmas --- nav nepieciešama bradāt-īpašas gaisa sūkņa maiņas vadītājs var savienot parastās piepūšamās caurules,)

Izskatās arī
Laivu Airi Uzglabāšanas Turētājs Kajaku Airi Turētājs Klipu Noteikti Stingri Kajaku Airi Mount Kanoe Klāja Uzstādīta Airiem Klipi Noteikti Stingri
€17.75 €12.43

(apraksts: 1. universāls un praktisks. 2. izgatavots no izturīga akrila, kas ilgst gadiem. 3. viegli uzstādīt. specifikācija: izmērs: aptuveni 11*9*14cm/4.33*3.54*5.51 jo materiāls: akrils biezums: apmēram 4mm/0.16 in svars: ap 220g iepakojuma saraksts: 2*bradāt wall mount + 4*skrūvju + 4*izplešanās caurule skatīt vairāk produkta)

Izskatās arī
Nestandarta Daudzfunkcionālā Bāze, Bāzes, Nerūsējošā Tērauda 65*65*20mm Viegli Uzstādīt Augstu Izturības Viegls, Izturīgs, Viegli Uzstādīt
€3.07 €1.57

(motīvs: * izgatavots no augstas kvalitātes neilona materiāla * izturīgs, viegls, augstas stiprības * ideāli piemērots montāžas makšķeres vai karogu mastu uz kajaki ar blīvi un vāciņu * ar 2 nerūsējošā tērauda skrūves, viegli uzstādīt * montāžas gaismas, pole iekavās vai kameras stiprinājumi specifikācijas: produkta nosaukums: daudzfunkcionāla bāzes izmērs:)

Izskatās arī
Bērnu Anti-Slip Peldēšana Kurpes, Pludmale, Peldēšana, Skriešana, Riteņbraukšana, Klinšu Kāpšana, Meklēšanu Upes, Bradāt, P680
€12.69

(stils un stils: bērnu pludmale, peldēšana apavi izmēra izvēle: 26-35 izmērs: 26-35 augšējais materiāls: augstas elastības kosmosa slāni zoles materiāls: gumijas zole funkcijas: anti slip biezums: normal biezums artikula numurs: 283 stils: gadījuma piemērojams vecuma grupas: bērni piemērojamie dzimums: neitrāla/abiem dzimumiem gadījumā)

Izskatās arī
1gb Teleskopiskie Bradāt Portatīvo Saliekami Regulējams Alumīnija Sakausējuma Oar Drošības Laivu Piederumi
€26.06 €11.99

(1.maza, kosmosa taupīšanas dizains padara to viegli veikt kopā.tas varētu uzglabāt ar citām jūsu kuģa drošības piegāžu vai kajaks drošības komplektu un kajaks avārijas komplekts. 2.šī ārkārtas oar ir piemērots arī reaktīvo slēpošanas piederumi, piemēram, jet ski airiem, laivu airiem, kajaki, audekls laivas, piepūšamās laivas, piepūšamās laivas, avārijas kuģi un mazās laivas. 3.šī izturīgs un)

Izskatās arī
Izturīgs Snorkeling Cimdi Niršanas Cimdi 1 Pāris Anti-Scratch Niršanas, Zvejas Kombinēts Neoprēna un neslīdoša S/M/L/XL
€25.25 €10.10

(apraksts: *brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un funkcionāla * izsmalcinātu tintes druka uz palmu, sabiedrība un neslīdoša, augstas kvalitātes *ergonomisks griešana, dizains, piemērota lielākajai daļai rokas formas, ērti un skaisti valkāt *elastīga neilona siksnas, kuras var regulēt neierobežoti, atbilstoši plaukstas)

Izskatās arī
Peldēt Drošības Peldēt Ļoti Redzama Drifta Drybag Augstas Redzamības Piepūšamo Spilvenu Kanoe Smaiļošana Rotaļu Un Plostiem
€21.56 €15.08

(ūdensizturīga peldēt sausā soma iezīmes liela platība plašu uzglabāšanai, bet vēl joprojām kompakts.ar noņemamu jostas padara to perfektu, kanoe un citas aktivitātes brīvā dabā.glabāt savu mantu drošību un sausu ar šo must ir piederums. specifikācija: piepūšamās izmērs: aptuveni 55*38cm/21.65*14.96 collas aptuvenais svars: aptuveni 500g materiāls: pvc sabiezējumu produkta)

Izskatās arī
Vīrieši Wetsuit Bikses ar Kabatas Zemūdens peldēšanas Šorti Snorkeling Zemūdens
€44.38

(apraksts: veiktspēja: neoprēna wetsuit šorti ar kabatām regulējams vidukļa jostas peldēšana, snorkeling bikses, super stiept nodrošina komfortu un izturību. materiāls: galvenais korpuss ir izgatavots no neoprēna, tas ir labu elastību un ir mīksts un ērts. dizains: vidukļa un kāju ir paredzēti ar lipīgu, ko var noregulēt tā būs, piemērots visām ķermeņa tipu, kas ir ērts un praktisks. iezīmes:)

Izskatās arī
TELESKOPISKIE KOMPAKTS KAJAKU AIRIEM AIRI, DROŠĪBAS LAIVU PIEDERUMI
€28.34 €15.59

(apraksts: tas ir 21 collu sabruka, teleskopi no 42 collu ilgi bradāt ar ērtībām kompakta uzglabāšana. izgatavota no augstas izturības pvc materiāla un korozijas izturīga alumīnija, sabiezinātas, stiegrotas, nodilumizturīga, nav viegli, lai izjauktu. viegls dizains, viegli lietot. piemērota dažādiem ūdens izklaides, sporta aktivitātes un sacensības kanoe, smaiļošana, raftings un)

Izskatās arī
Sporta Ūdensizturīgs Kajaks Kabīnes Pārsegs Izturīgs Dubultās Šūtas Regulējams Aizsargs Piederumi, Āra Okeāna UV50 Bloķēšana
€20.01 €14.21

(materiāls: neilons izmērs/svars: s: 95x55cm 205g m: 120x60cm 215g l: 140x62cm 225g xl: 155x63cm 240g produkta iespējas: 1: aizsardzības pārklājums var novērst kajaks pilotu kabīnē ienāk netīrumiem, lapas, sniegs, lietus un insektiem. 2: regulējamas siksnas ir ļoti piemērots smaiļošana. 3: izgatavota no poliestera materiāla, izturīgs, elpojošs)

Izskatās arī
3mm Niršanu, Snorkeling Wetsuit Vīriešu Pilna Ķermeņa Neoprēna Wetsuit Sērfošanu garām Piedurknēm Peldkostīmu Peldēšana Ūdenslīdēju Kostīms Zemūdens
€62.77 €47.07

(apraksts: materiāls: 90% neoprēna + 10% neilons izmērs: apskatīt attēlu svars: 1.2 kg krāsa: melna amats: silts, sauļošanās, gadījumā scenārijs: snorkeling sērfot, citi sporta veidi ar bumbu, ierobežot problēmas, peldēšana ar ūdeni saistīto uzdevumu, zvejas sporta produkta funkcijas 1: 3mm zemūdens mētelis ir piemērota ūdens temperatūra 55)

Izskatās arī
Vīriešu Peldēt Šorti Peldkostīmi Riepas Žāvēti Ātri Valdes Peldvietu Peldkostīmu Vīriešiem, Peldēties Uzvalku Aukliņu Bikses Ar Kabatām 2023 Sporta
€4.40 €0.45

(modname=ckeditor vīriešu peldēt šorti peldkostīmi riepas žāvēti ātri valdes peldvietu peldkostīmu vīriešiem, peldēties uzvalku aukliņu bikses ar kabatām 2023 sporta)

Izskatās arī
JUNHAIINS DiveShark Rūdīts Stikls Freediving Maska Snorkeling Komplekts Salokāms trubiņa J-tipa ar Kameras Kronšteinu
€78.44 €73.84

(okeāns, divers ir ierobežotas, jo viņu kustībām, tāpat kā zivs, atstājot ūdeni.tātad, ja cilvēks ir saimniecības gopro kameru savā rokā, viņi nevarēs, lai rezerves, lai viņu rokās, lai brauciena attālumā jebkuru haizivis vai delfīnus, kas nāk, lai netraucētu tos.tāpēc, gopro niršanas brilles ir parādījušies.tas ir niršanas brilles ar iebūvētu gopro kameras bāzes, kas var uzņemt fotogrāfijas bez)

Izskatās arī
3Pcs Vējdēlis Fin Sveces ar Atslēgu un Skrūves, ko Izmanto Softboard Instalēt Bāzes Fin Mount Vējdēlis Piederumi Paddleboard
€18.59 €11.15

(apraksts: izturīgs materiāls: vējdēlis fin sveces ir izgatavotas no augstas kvalitātes pvc materiāla, bez smaržas, izturīga. komplektā ietilpst: 3pcs mīksto sveces, 6x plastmasas skrūves, 1 plastmasas atslēgu, 1 stūres uzgriežņu atslēgas un 6. stūres skrūves. softboard fin piederumi: double cilnes fin spraudnis tiek izmantots, lai softboard, mīksta vējdēlis spuru kastes pamatnes mount. izmērs:)

Izskatās arī
Standarta Akvalangu Nirt Mikrofonu Turētājs Putekļu Klp 2. Posms Regulators Astoņkāji Turētājs Klips, Ūdens Sports Daivings Daļas
€3.32 €1.50

(funkcijas : * brand jaunu un augstas kvalitātes. *izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs. *lieliski piemērots saimniecībā, astoņkāji regulatoru vieta *iekļaujas regulators iemuti *spilgti oranžā/dzeltenā krāsa padara to viegli, lai atrastu *bloķē iemuti atvēršanu, lai saglabātu to, kas brīva no smiltīm un netīrumiem *ideāls, lai pieslēgtu)

Izskatās arī
2016 Chaparral VRX 223 Vilces Mat Kāju Paliktni, pašlīmējošās Sporta Kabīnes Peldēšanas platforma, Kabīnes Pamatni Pielāgojamu
€1 639.48 €1 311.58

(2016 chaparral vrx 223 peldēt platforma kabīnes laivu mat 1、eva grīdas ir 1/4 (6 mm) biezs divu toņu mat.jūs varat izvēlēties krāsas, faktūras un mākslīgās teak iespējas. 2、papildu pielāgotu tekstu, logo, var būt iekļauts uz eva grīdas. 3、visu maršrutēšanas logo un parādītu beveled malām izvēlētā grunts krāsu.visi eva grīdas nāk ar jūras pamatnes līmi. 4、visu eva grīdām,)

Izskatās arī