Cena €12.43 €17.75

Pilns apraksts

Apraksts:

1. Universāls un praktisks.

2. Izgatavots no izturīga akrila, kas ilgst gadiem.

3. Viegli uzstādīt.

Specifikācija:

Izmērs: aptuveni 11*9*14cm/4.33*3.54*5.51 jo

Materiāls: Akrils

Biezums: apmēram 4mm/0.16 in

Svars: ap 220g

Iepakojuma Saraksts:

2*Bradāt Wall Mount + 4*Skrūvju + 4*Izplešanās Caurule

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1. [ Dažādiem pielietojumiem ] Kajaku Airi Mount ir universāls un praktisks, lielisks veids, lai parādītu un nosusiniet izmantot paplātes, un ideāls piestiprināt pie sienas, laivu airi, laivu airi, un airi.

2. [ Milzīgo Pieteikumu ] Liels, lai droši parādīt jūsu bradāt vai oar kā mākslas darbs, Kajaku Airi Mount ir iespēja tieši pie sienas kniedes vai izmantot iekļauti drywall enkuri, ideāls biznesa un mājas u .

3. [ Lielisku Materiāliem ] Kajaku Airi Mount ir iespēja piestiprināt pie redelēm sienas jūsu mājās vai garāžā, un tie nebūs slīdēšanas pie plaukta, izturīgs un atkārtoti, un izgatavots no izturīga akrila, kas ilgst gadiem.

4. [ Ērts Montāžas ] Viegli uzstādīt, Kajaku Airi Mount spēj nodrošināt airēt un airēt, vieta, lieliska, lai saglabātu bradāt pie zemes un organizēt savu vietu.

5. [ Ekonomisks Space ] Kajaku Airi Mount ir iespēja, lai ietilptu lielākā daļa ūdens sporta airi, ir labi panākumi un liela turēt airi perfekti ar tīru izskatu, un ir liels, lai aizņem minimālu telpu droši.

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: Kajaku Airi Plaukts
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Stiept Vējdēlis Zeķes Segtu Aizsardzības Soma Sērfošanas Dēlis Uzglabāšanas Gadījumā, melna balta, brūna 6 3ft
€16.89 €10.13

(apraksts: izturīgs, viegls un stretch auduma, kas veido montāžas un bieza, vairāku izmēru (garums), lai izvēlētos pastiprināta padoms, lai aizsargātu jūsu kuģa regulējamu aukliņu aizdari ar slēpto maisu iekraušanai dažas nelielas lietas, ļoti ērts aizsargāt jūsu vējdēlis, no skrāpējumiem, saules kaitējumu, un nelielas dings, arī var izmantot kā valdes uzglabāšanas maiss,)

Izskatās arī
Daļa Putekļu, Cokols ar Vītni Noderīgu 5/8-14NPS Vārstu 6061 Alumīnija Alumīnija Vāciņu Niršanas Putekļu Funkcionāla Plug Izturīgs Jaunas
€7.95 €4.14

(apraksts: *brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska izmantot *lietot niršanas din līmeņa vadītājs nepievelk putekļus specifikācija: *materiāls: 6061 alumīnija *krāsa: melna,sarkana,zila,zelta,sudraba *izmērs: 37*32mm *svars: 33.5 g *zobu platums: 5/8-14nps komplektā ietilpst: 1)

Izskatās arī
Trubiņa Spuras Vīriešu Peldēšanas Apmācība, Spuras Un Peldēt Pleznas Snorkeling Freestyle Kāju Valdes Varde Kurpes, Īsas Mācības, Spurām
€10.69 €6.42

(apraksts: peldt pleznas ir izgatavotas no augstas kvalitātes materiāla, perfektu dāvanu izvēli, kas var plaši izmantot. funkcijas: 1. unikālais dizains: pieņemot īstermiņa asmens fin dizains, kas palīdz jums veidot spēcīgāku un ātrāk šautriņas. 2. augstas kvalitātes materiāls: izgatavots no augstas kvalitātes pp un tpr materiāla, viegls, spēcīgs, izturīgs, un nav viegli lauzt. 3.)

Izskatās arī
Pārrobežu Jaunais Vilnis Uzrādi COB Lukturu Āra Velo Gaismas USB Uzlādes Nakts Gaitas Gaismas LED Spēcīgu Gaismas Lukturu
€5.95

(produkts ir cenu robeža, lūdzu, skatiet detalizētus attēlus zemāk par īpašu cenu robežas led :3 led 200lm taustes slēdzis: spilgta gaisma -> medium light -> nospiediet un turiet nospiestu, lai flash ātri sajust slēdzis akumulatoru veids: litija polimēru bateriju 1200mah darbības spriegums: 3.0 v-4.5 v ūdensizturīgs pakāpe: iedarbību ipx4 (nedrīkst būt iemērc ūdenī) korpusa)

Izskatās arī
10pcs Vējdēlis Astes Spura Skrūves 304 Nerūsējošā Tērauda 8x5x5mm 7.g Galvas Stiprinājuma Daļa Bradāt Valdes Zivju Fin M5 Montāžas Skrūves
€1.32 €0.66

(motīvs: 304 nerūsējošā tērauda skrūves, kas izturīgs pret koroziju nav rūsas spēcīga un izturīga 10pcs/set fin grub skrūves daļas vējdēlis sērfošanas dēlis veikbords skrūves spuras specifikācija: produkta nosaukums: skrūves materiāls: 304 nerūsējošā tērauda produkta krāsa: sudraba izmērs: aptuveni 8x5x5mm neto svars: aptuveni)

Izskatās arī
Stand Up Paddle Board Iesācējiem Drošas Konstrukcijas Veikbords Piepūšamās Vējdēlis Jogas SUP Dēlis
€482.61 €337.83

(izmērs: 320*80*15cm materiāls: pvc zīmējumu)

Izskatās arī
Kompakts, Snorkelēšana, Daivings Dive Peldēšanas Pleznas Rīku Iekārtas
€22.11 €11.72

(apraksts: openadjustable dizains der atkarīgs no kājas izmēra, kas nozīmē, ka jūs varat dalīties ar jūsu ar jūsu ģimenēm un draugiem viegls un viegli pārnēsājams; viegli uzvilkt un novilkt. zinātnisko projektu, samazinot pretestību, kanalizācija, noderīgi rīki, peldēšana iesācējiem mācību vai apmācību. modes unikālo piesaista acis piemērots peldēt apmācība,)

Izskatās arī
Laivu Airi, centrālās Slēdzenes sistēma, Izgatavota no Izturīga Plastmasas Materiāla, kas Nodrošina Vienmērīgu Airēšanas Kustības, kas ir Ideāli piemērots Jūras Laivas, 2 Gabali
€12.27 €5.16

(produkti displeja --> produktu apraksts --> produkti displeja --> produktu apraksts --> produkti displeja --> produktu apraksts --> produkti displeja --> produktu apraksts --> apraksts: *brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un funkcionāla * piemērots kajaki, kanoe, jūras laivas, gumijas laivas, laivas, ūdens plosti, jahtas, utt. specifikācija: *)

Izskatās arī
Niršanas Cimdi, 5mm Biezs, Auksts Un Skrāpējumiem Izturīgs, Peldēšana Rokas Zeķes, Sērfošana, Zvejošana, Glābšanas, kaklasaites,C763
€21.77

(produkta nosaukums: 5mm augsta elastība cr cimdi produkta materiāls: cr sūklis+elastic stiept marle produkta funkcijas: siltuma, saules aizsardzības, izturība pret skrāpējumiem, un roku aizsardzība produkta krāsa: melns pateicoties individuālām atšķirībām, atsauce tikai: s izmērs - piemērots sievietēm ar parasti mazākas rokās m-izmērs - piemērots sievietēm un)

Izskatās arī
8Pcs Bostonas Vārstu Nomaiņa Universālā Gaisa Vārsts Piepūšamo Plostu Baseins Laivu, Kajaku Nomaiņa
€13.25 €8.35

(8pcs bostonas vārstu nomaiņa universālā gaisa vārsts piepūšamo plostu baseins laivu, kajaku nomaiņa derīguma termiņš: izgatavota no premium augsta blīvuma plastmasas, stingra, korozijas izturība un izturīgs, lai izmantotu. vienvirziena vārsta: tas vārsts, kas ir vienvirziena inflācijas vārstu, piemērots strauju inflāciju. pārsega dizains: kompakts dizains ar dzinēja pārsegs nodrošina)

Izskatās arī
90 Grādu TPU Kaitborda Pūķi Uzpūst Gaisa Ieplūdes Remonts
€3.17 €1.75

(apraksts: premium tpu 90 grādu kitesurfing kaitborda pūķi standarta sūknis , viegls un izturīgs. veids ļauj gaisa ievadiet kamēr sūkņu bet apstājas, no gaisa nāk. universal fit un var piestiprinājušās par gandrīz jebkuru urīnpūšļa, viegli un ērti lietot. var izmantot, lai salabot vai nomainīt nolietojušās inflāciju . liels nomaiņa pārnesumu piederumi kitesurfing)

Izskatās arī
Vējdēlis Vasks Skrāpējas Ķemme Blacklig Sērfošanu Tīru Noņemšanas Plastmasas Slēpju Skrāpi
€7.34 €3.67

(apraksts uz vējdēlis vaska noņemšanas ķemme ir must ir līdzeklis, lai sērfošanas cienītājs .ar savu inovatīvo vasks skrāpi dizains nodrošina vieglu noņemšanas vaska slāņi no sērfinga dēļi, ietaupot laiku un pūles.turklāt vaska šūnu funkciju, kas ļauj lietotājiem, lai uzturētu un saglabātu savu sērfinga dēļi, nodrošinot optimālu veiktspēju. funkcijas -krāsa:melna -materiāls:plastmasa -izmērs:8.00x4.00x0.50cm/3.14x1.57x0.20in -laika)

Izskatās arī
1 Pāris Kajaku Airi Alumīnija Sakausējuma Sabiezējumu Plastmasas Piepūšamās Laivas Airi
€11.33

(specifikācija: nosaukums: alumīnija laivu paddlecolor: melna, whiteblade izmērs: par 39*18 cm/15.35*7.08 inhand saimniecības diametrs: aptuveni 30mm/1.18 intotal garums: aptuveni 132cm/52inmaterial: alumīnija alloyapplication: piemērots piepūšamās laivas, piepūšamās laivas, uzbrukumu laivas, kajaki un citu boatspacking saraksts: 1 pāris no kajaku airiem)

Izskatās arī
Ar garām Piedurknēm ādas Ūdenslīdēju kostīms saule-pierādījums Sieviešu 2MM Neoprēna Bikini Wetsuit & Diving Ganāmpulka Sērfošanu, Snorkeling Peldkostīmi Vasaras
€45.78 €22.89

(sieviešu 2mm neoprēna bikini wetsuit & diving ganāmpulka garām piedurknēm ādas ūdenslīdēju kostīms saule-pierādījums, sērfošanu, snorkeling peldkostīmi vasaras)

Izskatās arī
Golfa Disku Vadītāja Mini Praksi, Pīrāgus, Diski Aksesuāri Midrange Rotaļlietas Bērniem
€48.32 €22.23

(apraksts ja jūs meklējat profesionālu disku golfa disku komplekts, tad jūsu pētniecības nekā šeit.tas ir tāpēc, ka mūsu produkts var atbilst jūsu vajadzībām.pieņēma augstākās kvalitātes materiāla, praktisks un izturīgs ilgu laiku, izmanto, nav viegli, lai saņemtu deformētas, un dos jums daudz ērtības. funkcijas -krāsa: asorti krāsas -materiāls:pe,tpe -izmērs:)

Izskatās arī
8 Gab Universālā Kajaks Scupper Plug Kit Silikona Scupper Sveces Drenāžas Caurumi Aizbāzni Bung Ar Siksniņa
€13.00

(8 gab universālā kajaks scupper plug kit silikona scupper sveces drenāžas caurumi aizbāzni bung ar siksniņa, ko jūs saņemsiet: nāc, kopā 8 gabali universālā kajaks scupper sveces, kas katra ir aprīkota ar siksniņa, vieglāk izmantot, un darbojas, pietiekamā daudzumā var apmierinātu jūsu ikdienas vajadzības un nomaiņa izturīgs izmantošana: scupper sveces ir izgatavotas no uzticama silikona materiāla,)

Izskatās arī
4gab Kajaks Scupper Aizbāžņi Scupper Sveces Tapām Kajaks Drain Plug Kajaku Kanoe Drenāžas Caurumi Sveces Nomaiņa
€6.43 €3.27

(apraksts liels rezerves piederumi, kajaks, kanoe, makšķerēšana, un tā tālāk.laba veiktspēja, viegli uzstādīt jūsu kajaks, kas ļauj jums palikt sausa, bet jums ir rotaļu. funkcijas izgatavota no premium materiāla, izturīga un ilglaicīga izmantošana.|viegli uzstādīt vai noņemt no kajaks.|tā var sasniegt labāku blīvēšanas efektu, un ir grūts un izturīgs ilgstošu izmantošanu.|tas)

Izskatās arī
Regulējams Niršanas Fin Sprādzes - Ātri Atbrīvot Siksna, lai Atvērtu Papēža Pēdas Pleznas - Pleznas Nomaiņa
€4.62 €1.85

(par samaksu: mēs atbalstām šādus maksājumu metodes.visi maksājumi, kas veikti par pack24.lv apstrādā alipay. 1) mēs pieņemam alipay, west union, tt.visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors darījuma. 2) maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma. 3) ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un)

Izskatās arī
Izdzīvošanas Multi-Instruments Karte | 22-in-1 Bugs, kas Maisa Kempings Rīku Best Multitool Kempings Un Wilder
€1.91

(aprakstīt: 1. 22 multi-instrumenti multifunkcionālas izmanto par 1 tuksnesī izdzīvošanas karte seifa izmēra multitool 2. šī parocīgiem seifs līdzeklis satur visu, kas jums ir nepieciešams, lai izdzīvotu, ja jums kādreiz satikt kādu ārkārtas situāciju 3. noderīga dāvana sieviešu, vīriešu, tēti, tēvi, bērni izdzīvošanas rīku 4. piemērots kempings, makšķerēšana, medības,)

Izskatās arī
Magnētiskā Bultiņas Atpūtas, Profesionālās Alumīnija Sakausējuma Loka Šaušana Parkošanās Priekšgala Bultas Atpūtas, Nomaiņa Accesso
€5.33

(apraksts: šī tērauda stieples magnētisko bultiņas, pārējais ir izgatavots no alumīnija sakausējuma materiāla, spēcīgāku, nodiluma pretestības, un izturīgs. specifikācijas; nosaukums: tērauda stieple, magnētisko bultiņas stāvēt materiāls: alumīnija sakausējuma izmērs: par 6.5*2*1.3 cm/2.56*0.79*0.51 jo iepakojuma saraksts: tērauda stieple, magnētisko)

Izskatās arī