Cena €31.06 €44.37

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Akumulatora Tilpums (mAh]: 2000
  • Ministru Kabineta Materiāls: Plastmasas
  • Kanāli: 1
  • Bluetooth versija: 5.3
  • Ūdensizturīgs:
  • Frekvences diapazons: 60Hz-2.2 KHz
  • Zīmola Nosaukums: HONOURSACY
  • Akumulators:
  • Saprātīga Personīgo Asistentu: NAV
  • Skaļruņu Tips: Portatīvie
  • Audio Crossover: Pilns Diapazons
  • Atskaņošanas Funkcija: Radio, Mp3, FLAC, NAV, WAV
  • Barošanas Avots: Akumulators
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Balss Vadība: No
  • Izmantošana: kempings
  • Skaņas Režīms: 3D Surround Skaņas Režīms, Stereo Skaņas Režīmā, Smart Skaņas Režīms, Extra Bass Režīms
  • Kontroles: Skaļuma Kontrole
  • Ieejas/Izejas: Citi
  • Kategorijas: Skaļruņi
  • Maksimālais bezvadu diapazons[m]: 10m
  • Vairākas ierīces vienlaicīgi pieslēdzami: 2
  • Atbalsts APP: No
  • Skaits Skaļrunis Kameras: 1
  • Pretestība: 2-4 Ohm
  • Wi-Fi Mūzikas: Apple Mūzika
  • Ieejas Jauda(W): 25-49 W
  • Atbalsta Atmiņas Kartes:
  • Iezīme: Atskaņot Video
  • Paziņojums: AUX, Bluetooth

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

2X Skaļrunis Soma Gadījumā Vāks B&O Beoplay A1 Skaļrunis Ceļojumu Pārvadātājs Aizsargātu Segtu Bluetooth Skaļruni Soma Gadījumā
€18.65

(2x skaļrunis soma gadījumā vāks b&o beoplay a1 skaļrunis ceļojumu pārvadātājs aizsargātu segtu bluetooth skaļruni soma gadījumā postenis tips: somas funkcija: portable,augstas kvalitātes lietošana: b&o beoplay a1 skaļrunis izmērs: aptuveni 15x5.5cm produkta tips: skaļruņu gadījumā, soma krāsa: melna materiāls: neilons iepakojuma saturs: 2 gab.)

Izskatās arī
Par B&W Veidošanās FLEX Skaļruņu Mājas Kinoteātri Wall Mount Daudzfunkcionāls Portatīvās Sienas stiprinājums
€38.19 €32.47

(1. par b&w baohua weijian flex audio metāla wall mount bracket 2. var pagriezt pa kreisi un pa labi, lai pielāgotu leņķi 3. tikai jums, ne tostarp runātājs 4. viegli pārnēsājams un viegli uzstādīt 5. piemērota dažādiem gadījumiem, mājas kinozāles wall mount bracket gadījumā skaļruņa modelis:bowers & wilkins (b&w) veidošanās flex krāsa:melna materiāls:metāls+)

Izskatās arī
Grūti EVA somiņa Aizsardzības Uzglabāšanas Kaste Bag Small Pack Bose QC15 QC25 QC2 AE2 AE2i QC3 Austiņas Austiņu Aksesuāri
€11.90 €9.40

(sekojiet mūsu veikalā, un jūs saņemsiet kuponu .grāmatzīmi un pievienot mūsu produktu grozā, jūs varat sekot līdzi produktu cenu svārstības.tajā pašā laikā, jūs varat palielināt aktivitāti jūsu pack24.lv kontā!darīsim to jau tagad!!!)

Izskatās arī
Mini Kubs Mic Trokšņa Slāpēšanas Izkliedētā Ārējais Mikrofons Iebūvēts Čips Rīcības 2 3 4 Sporta Kameras
€24.93 €16.70

(funkcijas: ootdty izkliedētā ārējais mikrofons, piemērots rīcības 2/3/4 sporta kameras, ielikt un spēlēt. viegls dizains, mini mazs kubs, vienkāršu un izsmalcinātu dizainu, vieglo svaru, bez papildu slogu. aprīkots ar profesionālu audional apstrādes čipu, tas var dot iespēju trokšņa samazināšanas apstrādi ar vienu pogas, faktiski atzīstot, oriģinālo skaņu. iebūvēts)

Izskatās arī
Ādas Spilvenu Iekļautās par QUIETCOMFORT QC35 Austiņas Austiņas Atmiņas Putu Attiecas Iekļautās Austiņas Ausu Spilventiņi
€6.07 €4.43

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes ausu spilventiņi uzlabo precizitāti, un nodrošināt efektīvāku un skaidru skaņu. ausu spilventiņi tikai, neskaitot citas palīgierīces demonstrācijas bildes! viegli uzstādīt un noņemt bez instrumentu un viegli izmantot. labas nomaiņa veco, bojāto krekinga bojāts, slikti austiņām ausu spilventiņi attiecas. austiņas)

Izskatās arī
Uzticamu Rīku 2GAB 190 Sērija Kasešu Magnetofoni Klāja Atskaņotājs, Diktofons Rīku P9JD
€3.47 €1.77

(funkcijas: ootdty izgatavots no abs materiālu, tas nodrošina ilgstošu lietošanu,izturību viegli uzstādīt un viegli lietot.aizstāt vecos, bojāts, vai bojāta rīku ar šo vienu. īpašu sajūga pārnesumu piemērots video reģistratori/auto magnetolas/resīveri/pastiprinātāji. piemērots 190 sērijas diktofons rīkiem. jauninājumus jūsu ierakstīšanas uzstādījumus ar)

Izskatās arī
Sākotnējā 800W DPS-800RB A/C 03X4368 03X3822 Servera Barošanas Slēdzis RD640 RD630 RD530 RD430X Slēdzis Barošanas Lādētājs
€86.42 €43.20

(sākotnējā 800w dps-800rb a/c 03x4368 03x3822 servera barošanas slēdzis rd640 rd630 rd530 rd430x slēdzis barošanas lādētājs)

Izskatās arī
Austiņas, TPU, lai GADĪJUMĀ, Anti-scratch Caurspīdīgs seguma lenovo LP40 P Piliens Kuģis
€3.36 €2.68

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes nav dzelte, bez skrambām, nav vāciņu, nav pirkstu nospiedumu. elastīga, mīksta, caurspīdīga silikona, pilnīgu aizsardzību, saspringts fit, putekļu necaurlaidīgs un drop-pierādījums. multi krāsu, lai jūs varētu izvēlēties, atbilst jūsu vajadzībām, satur caurums ir hung par, portatīvie. anti-šoka, anti-fall,)

Izskatās arī
Taisni Klausīties Tikai caurspīdīgi Elastīgu Akustisku Caurules Klausules 3,5 mm Austiņas austiņas Mono Jack par Walkie-talkie
€3.72 €3.09

(tips: piederumi karstajiem punktiem: pret radiācijas, trokšņu līmeņa samazināšana caurspīdīga elastīga akustisko caurules labāk slēpšana ekonomikas un izturīgs pavisam jaunu un augstas kvalitātes caurspīdīga elastīga akustisko caurules diez vai varētu konstatēt ar cilvēkiem ap jums un aizsargā jūs no radiācijas mīksta plastmasas auss pumpuru der snugly uz auss, kas uztur sarunu privāti.jūs varat klausīties)

Izskatās arī
2023 Jaunu Uzglabāšanas Soma Aizsargātu Kabata, Piedurkņu Segtu Ceļa, Gadījumā, Sonos Klīst Skaļrunis
€8.94

(hxbe uzglabāšanas soma aizsargātu kabata, piedurkņu segtu ceļa, lai gadījumā, sonos klīst skaļrunis pavisam jaunu un augstas kvalitātes motīvs: 1、perfect fit: ceļojumu čemodāns, ir speciāli paredzētas sonos klīst pārnēsājamie bezvadu bluetooth saderīgu skaļruņi, tāpēc nav jāuztraucas par pielāgošanos. 2、milzīgs aizsardzības soma: mini skaļrunis bluetooth saderīgu)

Izskatās arī
Ūdensizturīgs Uzglabāšanas Gadījumā Skatīt Golfa Skaļrunis Remote Izolētas Somas Karabīne
€8.18 €4.09

(funkcijas: ootdty aizsargāt jūsu skaļrunis remote ar šo izturīgs un stilīgs cietā lietā. izgatavoti no kvalitātes pu materiāla, tas ir triecienizturīgs, ūdensizturīgs, un nepievelk putekļus, nodrošinot jūsu skaļrunis paliek drošs jebkurā situācijā. īpaši izstrādāts, lai apskatītu golfa skaļrunis remote.mīksta odere sniedz papildu aizsardzību pret skrāpējumiem un triecieniem. piemērots)

Izskatās arī
T2 TWS Bezvadu Austiņas Bluetooth 5.3 Austiņas Sporta Spēļu Austiņas Trokšņu Samazināšanas Earbuds Bass Touch Kontroli par allphone
€7.94 €4.76

([advanced bluetooth chip & auto ātri pārī] trokšņu slāpēšanas bezvadu earbuds pieņem augstas skaitļošanas jaudu bluetooth mikroshēma risinājumu, kas ir stabils signāls un skaidru skaņu bez kvalitātes vājināšanās.t6 bezvadu austiņas var panākt vienkāršu un liela ātruma automātisko savienojumu.pieņemot zālē slēdzi,pēc pirmā savienojumu, tas izveidos savienojumu ar jūsu ierīci, tiklīdz uzlāde gadījumā)

Izskatās arī
Gudrs Plīša Baby Elephant Austiņas Gadījumā AirPods Par Airpods 1 2 3 Pro 2 Bluetooth Bezvadu Uzlādes Lodziņā Karikatūra Segtu D9R4
€9.08 €5.45

(materialsilicone+plīša colorblue bt headest seguma nepievelk putekļus austiņu seguma triecienizturīgs anti-kritums atbalsts par airpods 1 2 lieta par airpods pro gadījumā par airpods 3 2021 gadījumu par airpods pro 2 lieta iepakojums 1case cienījamais pircējs,laipni lūdzam mūsu veikalā.tur ir tik daudz noderīgu)

Izskatās arī
Jauns Meta Meklējumos 3 Piederumi Objektīvu Aizsardzības Putekļu Aizsardzības Vāks, Saules Aizsardzības Un Skrāpējumiem Aizsardzības VR Glasse V6I2
€5.08 €2.55

(produkta nosaukums: vr brilles, lēcas aizsarg vāciņš gadījumā modelis: request3 produkta iespējas: vr brilles ir, skrāpējumiem un putekļiem izturīgs, izvairoties no tiešiem saules stariem, utt. produkta izmērs: 15.5 * 6.2 * 1 cm iepakojuma svars: pp caurspīdīga soma iepakojuma iekļauts 1 * objektīva aizsardzībai paldies par jūsu atbalstu!laipni lūgti pirkt)

Izskatās arī
Earbuds Padomi BOSE Soundsport Wileless QC20 QC30 Nomaiņa Trokšņa Izolācija Silikona Ausu Austiņas S M L
€3.92 €3.10

(earbuds padomi bose soundsport wileless qc20 qc30 nomaiņa trokšņa izolācija silikona ausu austiņas s/m/l piezīme: soundtrue ultra sirdsdarbība versiju nevar izmantot!iezīmes: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. augstas kvalitātes mīksts, ērts silikona, izturīgs, elastīgs, noņemams un nomaināms valkā earbuds ar komfortablu sajūtu uz ilgu laiku ar šo mīksto earbuds vāciņu saderīgs)

Izskatās arī
Uzlabot Spēļu Komfortu Iekļautās par Anker Kosmosa Q45 Austiņām Ausu Spilventiņi Earcups Dropship
€10.25 €5.02

(funkcijas: ootdty uzlabot savas klausīšanās pieredzi ar rezerves ausu spilventiņi segtu spilveni.šos trokšņu slāpēšanas spilventiņi ir savietojams anker kosmosa q45 virs auss, bezvadu austiņas, kas nodrošina ērtu fit un uzlabota skaņas kvalitāte. paredzētas izturību un komfortu.mīksts un elastīgs materiāls atbilst jūsu ausīm, efektīvi izolācijas ārējo troksni nepārtrauktu skaņu. ideāli)

Izskatās arī
Stereoskopisks Diamond Modeli, Krāsu, Lietu Vāku, lai AirPods 1 2 3 AirPods Pro Pro 2
€8.22 €5.75

(materiāls: tpu pakete ietver: 1 x airpods uz lietu & karabīne 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes speciāli paredzētas apple airpods 1/2/3 vai airpods pro / pro 2 austiņas, aizsargāt savu austiņu pret triecieniem, pilieniem, un šoks nodrošina pilnu aizsardzību jūsu austiņas lādēšanas gadījumā. precizitātes lieti dizains, ideāls fit. aizsargā virsmu pret nulles atzīmes)

Izskatās arī
Elastīgas Ausu Spilventiņi Segtu Austiņu Aizstāj Ādas Ausu Polsterējumi Piederumi Dropship
€3.10 €2.20

(funkcijas: ootdty augsta elastība, vieglas, mīkstas un ērtas, lai touch. izturīgs ādas spilventiņi ir paredzēti ilgtermiņa, kreka-bezmaksas izturību. iekļautās tikai, citi piederumi attēlā nav iekļauta! šie iekļautās ērti pie auss, bloķējot trokšņa. mīksta un maiga, ērti valkāt, ādas draudzīgas un nav kairinošs; specifikācijas: materiāls:)

Izskatās arī
Klēpjdators Shell Zīmola Dell Latitude 11 3180 3181 3190 Čaulas D Korpusa Augšējā Vāka Apakšpusē Čaulas Gadījumā Grāmatiņa
€102.83 €51.41

(klēpjdators shell zīmola dell latitude 11 3180 3181 3190 čaulas d korpusa augšējā vāka apakšpusē čaulas gadījumā grāmatiņa)

Izskatās arī
Augstākās kvalitātes wifi 4g 3g bt smart skatīties GPS sirdsdarbības ātrums, asinsspiediens kameru, sim kartes ūdensnecaurlaidīgs laukums liels ekrāns amoled oem
€216.44 €203.45

(mans draugs, laipni lūgti mūsu veikalā, ja jums ir citi modeļi no šī produkta, lūdzu, sazinieties ar mani whatsapp+ 8618684585654, es sūtīšu produkta saiti, lai jūs varētu nopirkt! #detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root .magic-1{margin-bottom:10px;line-height:0}#detail_decorate_root)

Izskatās arī