Cena €111.85 €124.28

Pilns apraksts

HIVI RESERCH D8.8MK2 HIEnd midbass pastiprinātājā 2023 Jaunu Ver 4ohm 8ohm pieejami JTP konuss tāpat kā Dynaudio, Neodīma magnēts Ver.

Specifikācijas

  • Vienuma Tips: Skaļruņu Bloks
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: Melo Deivids
  • Modeļa Numurs: HIVI D8.8MK2
  • Iepakojums:

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

2 Gab Par JBL CLIP4 Silikona Gadījumā seguma Apvalks, Anti-Fall Silikona Skaļrunis Gadījumā JBL Klipu 4, Dzeltens & Sarkans
€15.68

(2 gab silikona gadījumā, ja: 1 gab. dzeltena un 1 gab. sarkanā krāsā izgatavots no augstas kvalitātes un videi draudzīgs materiāls, mīksts un izturīgs lietošanā. tas nodrošina aizsardzību jūsu ierīci pret skrāpējumiem, putekļiem izturīgs un triecienizturīgs. ērts, lai atvērtu gadījumā, drošu fit un viegli noņemšanas.uzlādes caurums ir rezervēts, jūs varat uzlādēt skaļrunis)

Izskatās arī
TZT LINEPAUDIO B037 Pastiprinātāju, Skaļruņu Selektors Pastiprinātāju, Skaļruni Komutatoru Ļauj 3 Ieejas un 3 Izejas
€88.61 €70.88

(tzt linepaudio b037 pastiprinātāju, skaļruņu selektors pastiprinātāju, skaļruni komutatoru ļauj 3 ieejas un 3 izejas funkcijas: - pastiprinātāju, skaļruņu maiņu nodrošina trīs pastiprinātāji ieejas.izvēlies vienu no trim. vienlaicīga ievade netiek atbalstīta. - tas atbalsta arī 3 komplekti skaļruņu izejas.vienlaicīgi izejas nav atbalstīts.izvēlies vienu no trim. -)

Izskatās arī
3X Auss Polsterējuma Spilventiņi Vāciņu Nomaiņa Putu Spilventiņu, Lai Corsair spēkā Neesošu & Corsair spēkā Neesošu PRO RGB Vadu/Bezvadu Gaming Austiņas
€13.88 €9.16

(saderība: šie ausu spilventiņi ir saderīgi tikai ar corsair spēkā neesošu un corsair spēkā neesošu pro vadu/bezvadu spēļu austiņām. (nav piemērots lietošanai ar citām sērijas pirātu kuģis) viegli uzstādīt: viegli uzstādīt un lietot, pamācību video var atrast youtube. uzlabota skaņas kvalitāte: memory foam uzlabo trokšņa pretbloķēšanas, kas nodrošina perfektu klausīšanās pieredzi. ērti)

Izskatās arī
Izskatās arī
Austiņu Turētājs Pakaramais Āķis Sienas Uzstādīts Austiņu Turētājs Salokāms Alumīnija Sakausējuma Statīva Turētāju, Austiņām Displejs Stāvēt Turētājs
€7.11 €3.56

(austiņu turētājs pakaramais āķis sienas uzstādīts austiņu turētājs salokāms alumīnija sakausējuma statīva turētāju, austiņām displejs stāvēt turētājs apraksts: 1. pievilcīgs un izturīgs: skaisti uztaisīt, izgatavotas no nerūsējošā tērauda, kas spēj uzglabāt lielu un mazu austiņas bez liekšanas vai pārkāpj.priekšējā galā earhanger ir elastīga un var garantēt noteiktu stabilitāti. 2.)

Izskatās arī
Ūdensizturīgs Uzglabāšanas Gadījumā Skatīt Golfa Skaļrunis Remote Izolētas Somas Karabīne
€8.18 €4.09

(funkcijas: ootdty aizsargāt jūsu skaļrunis remote ar šo izturīgs un stilīgs cietā lietā. izgatavoti no kvalitātes pu materiāla, tas ir triecienizturīgs, ūdensizturīgs, un nepievelk putekļus, nodrošinot jūsu skaļrunis paliek drošs jebkurā situācijā. īpaši izstrādāts, lai apskatītu golfa skaļrunis remote.mīksta odere sniedz papildu aizsardzību pret skrāpējumiem un triecieniem. piemērots)

Izskatās arī
Rezerves Ausu Spilventiņi Dzesēšanas Gēla Spilvenu Life 2 Austiņu Iekļautās Uzlabotu Komfortu un Trokšņu Izolācija Ausu Kausi
€14.43 €9.82

(funkcijas: ootdty uzlabo jūsu klausīšanās pieredzi ar dzesēšanas gēls ausu spilventiņi, kas ir paredzēti, lai superior komfortu un uzlabota skaņas kvalitāte. izgatavots no trokšņa izolācijas putas un dzesēšanas želeja, šie nomaiņa segtu spilveni nodrošina ilgstošu izturību un ērtai nēsāšanai. ideāli piemērots mūzikas entuziastiem, un tiem, kuri vēlas optimālu skaņas)

Izskatās arī
10Pcs LM386 200 Reizes Iegūt Audio Jaudas Pastiprinātāja Modulī(Pastiprinātājs Valdes Mono Jaudas Pastiprinātājs ) Lai Arduino EK1236
€10.50 €3.99

(borta lm386 čipu.ar 200 reizinātājs priekšrocības circuit design borta 10k mainīga pretestība, jūs varat pielāgot amplifikācijas apjoms. borta strāvas indikators, galvenais kājas čipu, ir ar svinu, var ievadi audio signālu tieši . chip : lm386 barošanas bloks : 5-12v krāsa:zila materiāls:abs izmērs:4.1 x 1.4 x 0.5 cm iepakojuma saturs: 10)

Izskatās arī
100Pcs/Spilvenu Nomaiņa Vienreizējās lietošanas Austiņu Segtu Neausta Auduma Earmuff attiecas Spilvena 10-12CM, Austiņas, Aksesuāri
€7.92 €6.34

(apraksts: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes. motīvs: izgatavoti no augstas kvalitātes neausts, mitruma necaurlaidīgs, elpojošs, mīksts un ērts, nontoxic un nav stimula. tie aptver darīt to triks ietaupījums ausu spilventiņi no eļļas , netīrumiem un kontaktu. lieliska higiēniska, ļoti parocīgs pie auss liekamā daļa attiecas.tur jūsu austiņas meklē jaunu.aizsargā)

Izskatās arī
R91A Izturīgas Lentes Spole Nab Hub Tukšs Jāņem Līdz Spole Spole Lentes Disku Kontrolieris Hub Ierakstu Ieviešana Ruļļa Lenšu Ierakstītājs
€6.53 €4.76

(funkcijas: ootdty spole spole lentes disku kontrolieris ar skrūvi izgatavots no kvalitatīva metāla vai plastmasas materiāla, mūsu centrā, ritināšanas un skrūvju komplekts nodrošina stabilitāti un uzticamību. izmanto, lai aizstātu vecās kontrolieris ruļļos roll lenti, lai uzlabotu ierīces veiktspēju. maza izmēra un vieglā svara, tas nav aizņem pārāk daudz vietas. viegli)

Izskatās arī
VR Kabeļu Skavas, Sprādzes Datu Līnijas Fiksāžas Austiņu Vadu Klipu Meta Meklējumos 3 Saites Standarta VR Austiņas Siksna Datu Vadu Turētājs
€5.00 €3.00

(piemērots meta meklējumos 3 austiņas, datu kabelis, aksesuāri komplektā paredzētas vr tikai drukas piederumi iekļauti, nav iekļauti ouest3 austiņas nosaukums:par meta meklējumos 3 datu vadu turētājs piemērojamie modeļi: par meta meklējumos 3 datu vadu turētājs krāsa:melna/balta process: 3d drukāšana ietver:1gb par meta meklējumos 3 datu vadu turētājs cienījamais)

Izskatās arī
Adapteris VGA Converter Audio Kabelis, HDMI, VGA Converter HDMI Male VGA Male HDMI uz VGA Adapteri HDMI, VGA Kabelis
€7.42 €3.56

(interfeiss: hdmi ievade, vga izvade materiāls: apzeltīts varš interfeiss: hdmi-saderīgam vīriešu spraudni, vga15 pin izmērs: 1.8/3m krāsa: zila komplektā ietilpst: 1 * hdmi-saderīgam uz vga converter šāda veida vadu nevar izmantot, lai pārsūtītu no klēpjdatora vai planšetdatora tv, nemaz nerunājot izmantot hdmi adapteri, lai pārsūtītu šo kabeli uz tv.savienojums no šīm)

Izskatās arī
Elastīgs Vāks Ērti Iekļautās Auss Spilvenu DT990/DT880/DT770 Austiņas Dropship
€2.89 €2.05

(funkcijas: ootdty augsta elastība, vieglas, mīkstas un ērtas, lai touch. izturīgs flaneļa spilventiņi ir paredzēti ilgtermiņa, kreka-bezmaksas izturību. iekļautās tikai, citi piederumi attēlā nav iekļauta! šie iekļautās ērti pie auss, bloķējot trokšņa. mīksta un maiga, ērti valkāt, ādas draudzīgas un nav kairinošs; specifikācijas: materiāls:)

Izskatās arī
Skullcandy PLYR X STREET FIGHTER Limited Edition Ar Smart Mikrofons Austiņu Earbuds Bezvadu Austiņas Spēļu Skaidras Balss Par Dāvanu
€267.98

(skullcandy plyr x street fighter speciālais bezvadu spēļu vairāk faq.lūdzu, pārbaudiet to beigās. funkcijas: ⬤.[vairākas gadījumā ierīces]: izveidot savu audio ierīci, izmantojot skullcandy app un dual-savienot, lai izveidotu savienojumu, lai konsolēm un mobilajām ierīcēm ⬤.[jutības mikrofonu]: var skaidri izteikt vārdus, lai otra puse pat trokšņainā vidē. ⬤.[jaunas)

Izskatās arī
W670BT Iekļautās Par Edifier W670BT Austiņām Ausu Spilventiņi Earcushion Nomaiņa
€10.94 €8.75

(1 zīmols: mrearpads-ķīna slavens zīmols 2 materiāls: proteīns(leatherette) 3 pildījumu: putu sūklis 4 krāsa: melna/balta/pelēka/brūns/sarkans/zils 5 piezīme: pārbaudiet, modelis, skaidri!!!!! 6 nav oriģināls, bet laba kvalitāte.)

Izskatās arī
Elastīgas Ausu Spilventiņi Segtu Austiņu Aizstāj Ādas Ausu Polsterējumi Piederumi Dropship
€3.10 €2.20

(funkcijas: ootdty augsta elastība, vieglas, mīkstas un ērtas, lai touch. izturīgs ādas spilventiņi ir paredzēti ilgtermiņa, kreka-bezmaksas izturību. iekļautās tikai, citi piederumi attēlā nav iekļauta! šie iekļautās ērti pie auss, bloķējot trokšņa. mīksta un maiga, ērti valkāt, ādas draudzīgas un nav kairinošs; specifikācijas: materiāls:)

Izskatās arī
1/2GAB Caurspīdīgs Aizsardzības Gadījumā ForNothing Auss 1TWS Austiņas Aksesuāri Uzlādes Kasti Par velti, Auss (1) Silikona
€5.13 €2.56

(1/2gab caurspīdīgs aizsardzības gadījumā fornothing auss 1tws austiņas aksesuāri uzlādes kasti par velti, auss (1) silikona apraksts: materiāls: silikona gadījumā zīmoli: piemērojamas nekas stils: soft shell stils: universal process: izkalšana funkcijas: bezvadu austiņas lādēšanas nodalījumā specifikācijas: 1. tā ir speciāli paredzētas)

Izskatās arī
1Pair Nomaiņa Atmiņas Putu Ausu Spilventiņi Spilvena Segums JBL Kluba 700BT Bezvadu Earmuff Headphone Austiņas Uzmava
€17.27 €12.61

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes pieredze gala komforta ar šiem augstas kvalitātes rezerves iekļautās par jbl kluba 700bt par bezvadu austiņas, ausu. kas ar durable atmiņas putas un piemaksas proteīna ādas, šie auss spilveni nodrošina mīkstu un grezns justies, vienlaikus uzlabojot skaņas izolāciju. paredzētas jbl kluba 700bt par bezvadu austiņas, ausu, šie iekļautās)

Izskatās arī
Klasiskā Stila Grūti Rūtiņu PS VR 2 Austiņu Uzglabāšanas Soma Somas Vāks VR Brilles Ceļojumā Turētājs ar Objektīvu Vāciņi Siksna
€39.10 €19.55

(klasiskā stila grūti rūtiņu ps vr 2 austiņu uzglabāšanas soma somas vāks vr brilles ceļojumā turētājs ar objektīvu vāciņi siksna ootdty iezīmes: glabāšanas soma ir speciāli ps vr 2 austiņas. aizsargāt jūsu mīļākie ierīci no triecieniem iespiedumiem un skrāpējumiem. soma ir izgatavoti no kvalitātes materiāla, kas nodrošina pietiekamu aizsargā no triecieniem, skrāpējumiem,)

Izskatās arī
Tolcat 16L lauksaimniecības smidzināšanas sākotnējā dzenskrūves bla uzraudzības drones par Lauksaimniecības Augu Aizsardzības un Fumigācija
€14 493.92

(#detail_decorate_root .magic-0{vertical-align:top}#detail_decorate_root .magic-2{font-size:26px}#detail_decorate_root .magic-5{padding:0;margin:0;white-space:pre-wrap;font-size:14px}#detail_decorate_root .magic-6{font-size:16px}#detail_decorate_root .magic-7{platums:750px;border-collapse:collapse}#detail_decorate_root .magic-8{min-augstums:28px;padding:5px 10px;width:259px;min-height:18px;box-izmēra:saturs-box}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
Skaļruņa Režģis Skaļrunis Skaļruņa Aizsardzībai Maska 2/3/4/5/6.5/8/10 jo Dropship
€7.39 €3.62

(produkta iespējas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes uzlabot jūsu klausīšanās sajūta iedarbību,sniegs jums vairāk ir saldi skan. virsma ir gluda un ērti pieskarties. jūsu veselības,lūdzu, nomainiet vai notīriet to ik pēc trim līdz sešiem mēnešiem. produkta specifikācija: 10 collas: rāmja iekšējais diametrs:236mm pa diagonāli)

Izskatās arī