Cena €7.56 €11.99

Pilns apraksts

Pateicības Puse Scratch Spēle Turcija Kartes Brīvdienu Svētku Izlozes Biļetes Izturīgs Iezīmes: pavisam jaunu un augstas kvalitātes papīra materiāla, izturīga un izturīga.

Visas scratch-off jau ir piemērota, lai jūsu ērtībai.2 uzvarētājs kartes ir atdalītas, lai novērstu pārpratumus.Nekāda īpaša sagatavošanās nepieciešams.

Profesionāli iespiestas uz bieza cardstock par izturīga un viegli saskrāpēt .Derēs ar Pateicības tēmu, jums var būt.

Piemērota dažādiem gadījumiem, piemēram, Pateicības puse, klases pasākumos, ģimenes puse, dzimšanas dienas svinības vai citu brīvdienu pusēm, lai veiktu darbību, vai puses vairāk interesanti.

Kā lietot: šie scratch spēles kārtis tiek drukātas ar 2 rezultātus, jūs varat noteikt, cik daudz uzvarētājs un zaudētājs, Tikai nokasīt slānis ar pirkstu, un jūs zināt rezultātu, Jūs varat rakstīt piezīmes vai vēlmes atpakaļ šo karti.

Specifikācijas:

Materiāls: atmiņas kartes

krāsa: Kā Parādīts attēlā

Iepakojuma Saturs:

48 x Kartēm (ieskaitot 6 uzvarētāji + 42 zaudētāji)

48 x Nokasiet Uzlīmes

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Laiks sūtījumu: Visi produktu mēs varam piegāde no 3~8 nedēļas dienās, parasti mēs esam saskaņā ar klientu pasūtījumus laikā, iepakošanas un nosūtīšanas, mums ir nepieciešams, lai rūpīgi pārbaudiet preču kvalitāti, pirms Kuģi, Tāpēc nepieciešams laiks, lai rīkojas.Par izsekošanas numuru update: Ja izsekošanas skaits nav loģistikas informāciju, kā tūkstošiem pakas nosūtīti uz ārvalstīm, loģistikas uzņēmumiem nav atjauninājumu loģistikas informācijas, lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi, lūdzu, Lūdzu, nav tieši atvērt strīdu.Mums ir pirmo reizi, lai jūs varētu atrisināt!Vai jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: www.17track.net/en (Kopēts pārlūku, lai atvērtu)

Specifikācijas

  • Materiāls: Kartona
  • Elektroniskā: no
  • Godu: Puse
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Laistīšanas Var Rotaļlietas, 6 Bērni Laistīšanas Ūdens Var Tējkanna Ziedu Ūdens Sprinkleru Modeli, Dārza Yarde Mājas Dekoru, Jauktu Krāsu
€9.81 €5.00

(specifikācijas krāsa: materiāls: izmērs: 8.50x4.70x4.30 cm/ 3.34x1.85x1.69in funkcijas šī laistīšanas tējkanna rotaļlietas tiek izgatavota no premium dzelzs materiāla, ķermeņa wtering var, nav viegli sadalīti, izturīgs, lai izmantotu.|ziedu ūdens sprinkleru modeļi ir izgatavoti ar naudas sodu meistarība, īpašas formas, un padarīt to par ļoti reālu.|maziem bērniem laistīšanas)

Izskatās arī
Ziemassvētku Laternas, Apdares Vēja Gaismas Imitācijas LED Gaismas Karājas Laternu par Ziemsvētki Puse Mājas Dekoru
€6.03 €4.52

(karstā pārdošanas ziemassvētku zemniecisks laternu flicke flameless lukturi ar piekārtiem iekštelpu āra rotājumi karstā pārdošanas apraksts : funkcijas: ideāls mājas dekori: izdaiļot jūsu mājas ar vairāk siltu gaismu.jūsu draugi un ģimenes locekļi ar šīm led sveces, rotājumi, tas ir ideāls, piemēram, ziemassvētku rotājumi, mājas rotājumi. nē sveču vasks: unmelted sveču)

Izskatās arī
Pielāgota Matēta Shatterproof Flex Tases, Personalizētu Kāzu Favor, Krūzes, Kāzu Dod Priekšroku, Minimālisma Kāzas, Mūsdienu Kāzu
€142.21 €120.87

(roku darbs materiāli: shatterproof tases, tintes ●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●✿ kā pasūtīt ✿●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬● **lūdzu, norādiet šādu informāciju norāda, lai pārdevējs pēc izrakstīšanās vai nosūtīt ar īsziņas, lai mums pēc tam, kad maksājumu:** 1.tintes krāsa 2 .personalizētu informāciju (ietver jebkādu personalizētu informāciju, kuru)

Izskatās arī
2gab LED Sveces Romantisku Mājas Dekoru Mirgo Siltu Gaismu LED Flameless Svece Konusu, Sveces, Ziemassvētku/Kāzu/Puse,
€10.44 €0.45

(2gab led sveces romantisku mājas dekoru mirgo siltu gaismu led flameless svece konusu, sveces, ziemassvētku/kāzu/party apraksts: 1. reāli: šie flameless konusu sveces ir īsta vaska aizsargkārtu un reālistisku 3d liesma plīvo, padarot tās izskatās kā īsta tradicionālās sveces. 2. romantiska: siltā dzeltenā gaisma var iedegties vakariņas, svinības, kāzas, dzimšanas dienas, ziemassvētku home decoration,)

Izskatās arī
Rozā Balerīna Girl Kūka Topper Toppers Vainagu Kleitu Bērniem laimes Dzimšanas dienā, Kāzu svinības, Bērnu Dušas DIY Maizes Deserta Kūka Dekori
€1.69 €1.07

(rozā balerīna girl kūka topper toppers vainagu kleitu bērniem laimes dzimšanas dienā, kāzu svinības, bērnu duša kūka cepšanas deserts diy dekors apraksts : krāsa: attēlā izmērs: lūdzu, pārbaudiet attēlu)

Izskatās arī
50gab Ramadāna Kareem Dāvanu Maisiņi Eid Mubarak Plastmasas Konfekšu, Cepumu Maiss 2024. Gadam Islāma Musulmaņu Puses Piegādes Eid Dāvanu Iesaiņojuma Maisiņš
€5.63 €3.37

(50gab ramadāna kareem dāvanu maisiņi eid mubarak plastmasas konfekšu, cepumu maiss 2024. gadam islāma musulmaņu puses piegādes eid dāvanu iesaiņojuma maisiņš)

Izskatās arī
Koka Ziemassvētku Sniegpārsliņas Svečturis Ziemassvētki Koku Formas Svece Īpašnieks Priecīgus Ziemassvētkus Mājas Rotājumi, Jaunā Gada Galda Rotājumi
€4.22 €3.03

(produkts : ziemassvētku koka svečturis daudzums : 1gab. materiāls : koks,koka izmērs : kā attēlu krāsa : koks krāsa lietošana : ziemassvētku navidad puse mājas rotājumi, jaunā gada dāvanas. sekojiet mūsu veikalā,jūs saņemsiet vairāk atlaides. paziņojums : 1. jo atšķiras gaismas un ekrānam, krāsa produkts var nedaudz atšķirties no attēlā. 2.)

Izskatās arī
10pcs Tomātu Režģis Rullīšu Āķis Tomātu Atbalsta Āķu Komplekts ar 10m Atbalstu Vīnogulāju Stīgu Virvi, Dārza Ziedu, Augu Komplektu
€12.31 €9.85

(iezīme 1、dzelzs un pp materiāls: tomātu atbalsta āķi ir izgatavoti no izturīga dzelzs un pp materiāliem, kas ļauj tiem veikt smagāks augļi un dārzeņi bez pārrāvuma. 2、ērti izmantot: vieta, augu kāpšanas āķi vēlamajā pozīcijā, lai dārzeņi, zemākas vertikālās virves, un nostipriniet apakšējo galu uz zemes, vai tie to vīnogulājiem.vīnogulāji aug ap virvi, kas sniedz atbalstu augiem. 3、multi)

Izskatās arī
Saules Dārzs Vēja Ripu Metāla Pagalmā Mākslas Dārzs Staba 100cm/mazāk par 39,3 collu Vēja Spinners, Lai Pagalmā Un Dārzā Āra Vēja Ķērājs
€37.17 €18.59

(funkcijas: 1. elegants dārza dekori, lai radītu romantisku gaisotni. 2. zaļās saules enerģijas funkcija automātiska ieslēgšana/fs, ērti uzlādēt un lietot. 3. izstrādāts ar led krāsa mainās gaismas, lai radītu vizuālu baudījumu dārzā. 4. ērts, lai instalētu pievelkot divas skrūves savienotām metāla stieņi un pēc tam ievietojot gaismu uz zemes vai zālienu. specifikācijas: produkta)

Izskatās arī
5gab Ziemassvētku Dāvanu Kastē 12Grid DIY Bērniem Atpakaļskaitīšanas Adventes Kalendāra Lodziņā Poked Ar Pirkstu Pārsteigums 2024 Jaunā Gada Dāvanas, Dekorēšana
€9.45 €6.14

(mūsu ziemassvētku kastes dāvanas ir lieliska izvēle jūsu brīvdienu pašreizējās vajadzības.izgatavots, izmantojot augstas kvalitātes materiālus, tas nav viegli deformēt vai nokrist.tas ir viegli montēt, un to var izmantot plašu lietojumu.dodam draugam, lai padarītu to unikālu, un baudīt svētku gars šajā sezonā. specifikācija: produkta materiāls: balts kartons produkta izmērs: kaste-13*17*4cm/5.11*6.69*1.57)

Izskatās arī
Uz Ceļiem Pad Triecienizturīgs Darba Ceļsargus Sadursmes Novēršanas Kneepads Biezāka Gumijas Spilvenu Dārza Grīdas Būvniecība
€1.90 €1.24

(apraksts: darba ceļgalu spilventiņi ir izgatavoti no eva videi draudzīgas gumijas un pp putu materiāla, kas ir izturīgs un stabils, padarot to viegli tikt galā ar dažādām sarežģītās vidēs. 1. ūdensizturīgs, anti-skid, un sabiezēšana. 2. anti-caurumošanas un nodiluma izturīgs. 3. triecienizturīgs un ūdensizturīgs. 4. ar nonskid pvc auduma. 5. ērts valkāšanai. produkta)

Izskatās arī
Karikatūra Sveķu Klavieres Puķu Pods Gudrs Vāze Kaktuss Sulīgs Pundurkociņš Augi Podos Ziedu Kompozīcijas, Dārza Dekorēšana Aksesuāri
€26.81 €17.43

(mēs atbalstām dropshipping, sazinieties ar mums, un mēs nodrošināsim saviem labākajiem pakalpojumu. ja jums ir vairumtirdzniecības, mēs dos jums atlaides produkta parametri: materiāls: sveķi izmērs: kā parādīts attēlā zemāk produkti ietver: 1gb ja jums ir kādi jautājumi, jūs varat sazināties ar klientu atbalsta dienestu. piezīme 1:1 inch = 2.54 cm, 1)

Izskatās arī
Ziedu Pasaku Statuja Tērauda Stiepļu Pasaku Dārzs Miniatūra Skulptūra Mītisks Dārza Pieneņu Statuetes Fejas, Laumiņas Pagalmā Dekori
€18.24 €10.94

(apraksts: šo apburošs dārzs pasaku statuja sēž faery ar spārnu statuetes skulptūru atdzīvoties jebkurā tumšā stūrī, jūsu mājās un dārzā izgatavots no izturīga sveķu materiāls ar rokām krāsotas spilgti informāciju un aizsargājošu pārklājumu, lai nodrošinātu, ka tā ir ūdensnecaurlaidīga lielisks rotājums jūsu dārza, lieveņa, terases, mauriņu pagalmā, strūklakas, dīķi)

Izskatās arī
25pcs Vainagu Modelis Kūka Topper Zvaigžņu Sirds Cupcake Kūka Toppers Dekorēšana Kāzām Saderināšanās Līgavas Dušas Sievietes, Meitenes
€2.30 €1.38

(gadījumā līgavas dušas, saderināšanās, baby duša modelis:zvaigzne/sirds/crown krāsa:multi-krāsu objektu izmēri gxpxa:4.33 x 1.5 x 0.1 collas vienību skaits:skaits 25 produkta apraksts: 1. pievienot touch of šarms, lai savu saldo mīlestības tēmu notikums ar šiem 25pcs spīdīgs sirds kūka toppers.šie toppers iezīme apdullināšanu vainagu modelis ar vairāku krāsu)

Izskatās arī
LED Saules Zālienu Gaismas Multi Kuģiem, Miniatūra Pasaku Mājas Saules enerģijas Āra Dekors LED Gaismas Dārzs Sveķu Māja, Ziemassvētku Lampas
€8.54 €5.98

(aizzīmju punktiem: 1、 [ darbina saules enerģija ] saules āra apgaismojums dekoratīvās ir aprīkoti ar pārstrādājams amorfā silīcija saules panelis un inteliģento apgaismojuma vadības sensors, uzlādēt ar saules gaismu dienas laikā, lai 6-8 stundas, automātiski iedegas naktī uz 8 stundām, kad pilnībā uzlādēts. 2、 [ exquisitely izstrādāts ] saules gaismas dārza dekori ir pievienojot dinamiskas)

Izskatās arī
Dārza Vērpjot Saites 20/30/50m Augu Saites Portatīvo Dārza Augi Kāpšanas Fiksētiem Kabeļu Līnijas Potēšanas Saistošu Stiepli, Auklu ar Kuteri
€6.93 €3.60

(motīvs: saites iebūvēts griezējs, ko var nogriezt, ātri un droši. kompakts un praktisks dizains, tas var būt hung up, kad to neizmanto, ietaupot telpu un viegli atrast. to var izmantot, lai piesaisti un noteikt kāpšanas augu, skaisti un nav kaitīgs augiem.to var izmantot arī par piesaisti, elektropreces, vadi, rotaļlietas, pārtika, somas, utt. apraksts: materiāls: pvc izmērs:)

Izskatās arī
Raust lelle mašīna lelle kāzu puse, stendiem un citām darbībām dāvana lelle plīša lelle 8 collas
€3.81 €2.86

(raust lelle mašīna lelle kāzu puse, stendiem un citām darbībām dāvana lelle plīša lelle 8 collas plīša rotaļlietas, dažādas krāsas tiek nosūtīta pēc nejaušības principa pildvielas: pp kokvilnas attēls ir gudrs un ērti pieskarties, intīms, lai pavada jūs var izmantot kā dāvanas par visa veida notikumiem piemēram, kāzām, raust mašīnas, gadījumā piegādes, suvenīru,)

Izskatās arī
AGP PCI-E X16 jaukta tipa Ligzda Testeri Parādītu Attēlu, Video Karte Pārbaudes Testeris Grafikas Karte Diagnostikas Rīks
€66.90 €28.77

(1. agp, pci-e testeri ir galvenokārt izmanto, lai pārbaudītu open circuit un īsslēguma datu autobusu, kas savieno datora attēlu kartes chip procesors un datora pamatplates pci uz zemes 2. ja remonts ir datora attēlu kartes nepilnības, piemēram, nav reklāmas, izplūdušus vai nestabilu displejs, to nav nepieciešams izmantot multimetrs, lai pasākums pci bus interface starp attēlu kartes zelta pirksts un mātesplati pa)

Izskatās arī
135Pcs Zaļā Sarkano Balonu Arkas Vainags Komplekts Konfektes Alumīnija Folijas Baloon Ziemassvētku Fona Dekoriem Dāvanas, Jaunais Gads, Baloni Komplekts
€22.64

(sekojiet mums, lai baudīt fani ekskluzīvas atlaides 1.vip cena un papildus atlaide par sekotāju 2.uzvarētāju bezmaksas produkti un liels kuponu no veikala klubs 3.zinot, jaunajām kolekcijām, veikalā veicināšanu un citas priekšrocības, kas iepriekš.)

Izskatās arī
Pasūtījuma Ūdensnecaurlaidīgs Laukums Uzlīmes, Kāzu Dekorēšana Personalizētu Etiķeti Kāzu Dāvana Paldies Puses Dāvanu Apdare Pasūtījuma Logo
€3.93

(paketē iekļauts: 3cm x 3cm -50gab uzlīme 4cm x 4cm -50gab uzlīme 5cm x 5cm -50gab uzlīme 6cm x 6cm -50gab uzlīme 7cm x 7cm -50gab uzlīme tekstu, grafikas var būt mainīti, lai to varētu izmantot uz kāzām, bērnu dušas, dzimšanas dienas, kristības..., bet, lūdzu, nav pievienot pārāk daudz teksta, kas uz uzlīmes, ja kas, teksts būs maza un nav viegli lasīt pēc drukāšanas. kā)

Izskatās arī
SPR Jaunas Ielidošanas Zaļā Zāle, Plastmasas, Mākslīgās Zivju Tvertnes Rotājumu Augu Akvāriju Zālienu Apdare-40*60cm
€262.54

(produkta apraksts: viena gabala izmērs: 60cm*40cm 10 gabalus var veikt 1.2*2m sienas 20 gabalus var veikt 2.4*2m sienas 24 gabali var veikt 2.4*2.4 m sienas ja jūs vēlaties, lai pārliecinātos, kas izmēra sienu,lūdzu, pasakiet man,tad varu pateikt, prasīt daudzuma. pakete ietver: 10pcs akvāriju zaļā zāle)

Izskatās arī