Cena €1.24 €1.90

Pilns apraksts

Apraksts:

Darba Ceļgalu Spilventiņi ir izgatavoti no EVA videi draudzīgas gumijas un PP putu materiāla, kas ir izturīgs un stabils, padarot to viegli tikt galā ar dažādām sarežģītās vidēs.

1. Ūdensizturīgs, anti-skid, un sabiezēšana.

2. Anti-caurumošanas un nodiluma izturīgs.

3. Triecienizturīgs un ūdensizturīgs.

4. Ar nonskid PVC auduma.

5. Ērts valkāšanai.

Produkta nosaukums: putas, ceļa un pad

Produkta materiāls: EVA gumijas un PP produkti

Produkts biezums: aptuveni 11mm/0.43 collas

Produkta specifikācija: vienu pāri (2gab)

Gadījumā pūļa cilvēki, kuriem ir zeme, uz ceļiem

Iepakojuma saraksts:

Pāris Ceļgalu Spilventiņi

Atgādinājums:

1. Sakarā ar krāsu temperatūras displejs, kamera, apkārtējā apgaismojuma un fotografēšanas prasmes, var būt nelielas krāsu atšķirības bildes dažas preces, un krāsa, piemēro reālo objektu!

2. Sakarā ar dažādu manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet nelielas izmēru atšķirības.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Augstas kvalitātes Ceļa Pamatni: Mīkstināšanas un paredzēti, lai aizsargātu ceļgaliem no traumas, Darbs, Ceļgalu Spilventiņi ir ūdensizturīgs un sabiezējums, anti caurumošanas un nodiluma izturīgs.

2.Superior EVA Putu Materiāla: ceļsargus Vīriešiem ir izturīgs un stabils, ar labu amortizāciju un triecienizturība, kas izgatavoti no EVA videi draudzīgas gumijas un PP putu materiāla.

3.Anti-skid PVC Audums: Piemērots ilgu laiku izmantot, Grīdas Ceļgalu Spilventiņi ir anti-skid un labāk aizsargātu lietotāja ceļa, nodrošinot pārvietošanās brīvību.

4.Ērti Valkāt: ērtāku darbu un piedāvā labu anti-amortizāciju, Triecienizturīgs Pieaugušo Ceļgalu Spilventiņi ir mīksti, bet nav saspringts, slēgta burbulis struktūru, padara tos mājīgu valkāt.

5.Piemērots Vairākus Scenārijus: Padarīt jūs viegli tikt galā ar dažādām sarežģītās vidēs, Dārza Ceļgalu Spilventiņi ļauj jums apturēt prom no ceļgala traumas, un efektīvi aizsargātu jūsu ceļgaliem, kad uz ceļiem uz ilgu laiku.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modeļa Numurs: Darba Ceļsargus
  • Materiāls: Gumijas
  • Veids: Laistīšanas Komplekti

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

5gab Kolibri Spāre tauriņš Likmes Dzelzs Ceļš, Terases Rotājumi Tauriņš Dārzs, Mieti Pagalmā, Telpās Ceļš
€8.41 €4.46

(apraksts: dažādi stili : 5 kolibri spāre tauriņš tiks likts iepakojumā, visa veida modeļi ir laba izvēle dārza dekori ārpus, jūs varat arī izmantot tos, iekštelpās, lai pievienotu izskatās podos. piemērots izmērs : augstums augu likmes ir 15 , pietiekami, lai jūs, lai tie tos ziedu, augu pot, vai visiem stūriem no telpas. multi izmanto : šie tauriņš likmes ir ļoti piemērots mājas,)

Izskatās arī
135Pcs Zaļā Sarkano Balonu Arkas Vainags Komplekts Konfektes Alumīnija Folijas Baloon Ziemassvētku Fona Dekoriem Dāvanas, Jaunais Gads, Baloni Komplekts
€22.64

(sekojiet mums, lai baudīt fani ekskluzīvas atlaides 1.vip cena un papildus atlaide par sekotāju 2.uzvarētāju bezmaksas produkti un liels kuponu no veikala klubs 3.zinot, jaunajām kolekcijām, veikalā veicināšanu un citas priekšrocības, kas iepriekš.)

Izskatās arī
personalizētu rīt līdz ļodzīties Pateicības aiz rupjš audekls Baneri pirmo bay dušas Stērstes dzimšanas dienas svinības vītnes Foto Prop
€31.70

(banner ziņas: - aiz rupjš audekls vimpeļi katrā mērīšanas 4.5 collas plata ar 6.5 collas garš. -karogi ir viegli apstrādāts mēģiniet, lai samazinātu fraying. -banneris ir savērtas uz auklas -kopējais garums banner ir apm. 50 collas garš. - daudz papildu auklas katrā galā karājas. ** pielāgot šo banner ar fontu, krāsas un grafikas, pēc jūsu izvēles,piemēram,)

Izskatās arī
18Pcs Mazās Strūklakas Sprauslu Komplektu Ūdens Strūklaku Sprauslas Galvas Dīķa Strūklaka Iegremdējami sūkņi Baseins
€36.48 €19.70

(18pcs mazās strūklakas sprauslu komplektu ūdens strūklaku sprauslas galvas dīķa strūklaka iegremdējami sūkņi baseins 1.rotā jūs strūklaka ar dažādiem strūklaku galvas padarot to vairāk apdullināšanas un burvīgs!ar dažādiem strūklaku galvas, jūs varat izvēlēties strūklaku galvas saskaņā ar ūdens forma.to var lietot akvāriju, zivju tvertnes, dārzs, dīķis, baseins, utt. 2.izgatavots)

Izskatās arī
Skaista jaunu stilu zelta kāzu ziedu stāv uz kāzu puse, senyu0249
€546.95 €464.91

(izmērs h60cm/70cm/80cm/90cm/95cm/100cm skaida vai zelta, dzelzs chorme kad mēs nosūtīja oder visas daļas būs saperate un, ja jums, tad jums ir nepieciešams, lai iekrišanas ny sevi attēlu zelta stāvēt ne puķes, tostarp attēls skaidrs stāvēt visi stenda nr. ieskaitot ziedus par muitas produkti mēs esam facotry, mēs varam veikt jebkāda desinge tik ilgi, cik)

Izskatās arī
Pievilcīgs 1 Pušķis Tautas Bendable Tulip Krāsains Mākslīgās Ziedu Multi Krāsu Viltus Ziedu Pret Nodilumu Izturīgs Mājsaimniecības Piederumi
€6.89 €4.55

(svarīga informācija materiāls:pvc iepakojuma lielums: garums: 40cm/15.75 (apm.) apskats: ar reālistisku izskatu, kas nav atmosfēras, anti-dziest un ilgstošu, šo mākslīgo ziedu var saglabāt svaigumu un skaistumu visa gada laikā, netērējot daudz laika, lai rūpēties par to. tas ir šis mākslīgais zieds, kas var palīdzēt izveidot brīnišķīgu atmiņu un pievienot)

Izskatās arī
250Pcs Kraft Papīra Etiķetes, Uzlīmes Tukšu Ziemassvētku Dāvana Burciņā Svece Stikla Pudele Biroja Klasifikācijas Kancelejas preces Uzlīmes
€3.75

(daudzums:250pcs/roll izmērs:3*5cm,kā attēlā materiāls:gumijots vai pašlīmējošs papīrs pircējs lasījumā 1. mēs parasti pāriet pasūtījumu 24 stundu laikā pēc maksājuma saņemšanas.iepriekš piegādes datums ir tikai atsauce, dažkārt tiks aizkavēta par svētkiem, festivāliem,slikti laika apstākļi, muitas, utt. 2. cena nav ieskaitot muitas nodokli,attālā rajonā,)

Izskatās arī
Svaigas Meža Līgava Kāzu Pušķi Ceļojumu Fotogrāfijas Pušķi Beach Rotājumi
€24.99 €9.25

(apraksts jūs varat izmantot šo diezgan simulācijas pušķis, lai izdaiļot jūsu mājas vai kāzas!šo ziedu pušķis varat viegli izveidot romantisku atmosfēru.ja jūs meklējat zemniecisks lauku mājas stils, mājas dekoru, tas viens atdzīvināt savu vietu ar jaunu svaigu izskatu. funkcijas -krāsa:balta -materiāls:zīda ziedu -izmērs:27.00x24.00x24.00cm/10.61x9.43x9.43in -)

Izskatās arī
6PCS Dārza Siltumnīcefekta Stīpām 2.4/3.2/4mm Tuneļa Stīpām, lai Izvirzīts Gultas Rindā Vāks Bez Rūsas Augu segu, Atbalsta Dārza Tuneli
€19.87 €11.92

(funkcijas: produkta nosaukums: augu atbalsts materiāls: metāla & plastmasas diametrs: 2.4 mm 3.2 mm, 4mm apraksts: nekad nerūsē tuneļa stīpām, hops māja atbalstu pretsala aizsardzības ziemā. izmantot stīpām, lai atbalstītu dārza rindas attiecas, augu aizsardzībai no sasalšanas, kukaiņi, putni, vai tiešiem saules stariem. viegli uzstādīt.mazgājamas, atkārtoti,)

Izskatās arī
1~8PCS Manuāls Process, Pasaku, Kaķis Stick Padara Jūs izceļas No Pūļa Zizli Brīvdienu Puse Pieci norādīja Zvaigzne Pasaku Stick
€6.80 €3.94

(1~8pcs manuāls process, pasaku, kaķis stick padara jūs izceļas no pūļa zizli brīvdienu puse pieci norādīja pasaku stick apraksts: produkta nosaukums: pentagramma stienis attēls: karikatūra attēlu materiāls: plastmasa process: manuāla atbalsta veids: pasaku zizli krāsa: zvaigzne piecu zvaigžņu stick (krāsu karte tiek nosūtīti nejauši) izmērs: izmērs specifikācijas: 【halloween)

Izskatās arī
7pcs Ziemassvētku Mirdzums Poinsettia Mākslīgie Ziedi Paceļ Ziemassvētku Vainags Ziemassvētku Eglīšu Rotājumi ( Sudraba )
€6.41 €3.14

(apraksts 7pcs ziemassvētku mirdzums poinsettia mākslīgie ziedi paceļ ziemassvētku vainags ziemassvētku eglīšu rotājumi ( sudraba ) funkcijas 7pcs ziemassvētku mirdzums ziedi dekoratīvas mākslīgās ziemassvētku vainags ziedi| šajās ziemassvētku ziedi ir izgatavotas no pe ar mirdzēt ietekmi, kas ir izturīga un droša lietošanai. |tie ir viegls un ērti pārvadāt un uzglabāt, spoža izskatu,)

Izskatās arī
12 Gab Ziemassvētku Dāvanu Maisiņi Kraft Papīra Drukas Konfektes Klāt, Maisiņš Uzglabāšanai Tote
€13.70 €6.99

(apraksts unikālo modelis: tur ir daudz skaistu rakstu par tote soma, sniegpārslas, zvani, cepumu modelis, ziemeļbriežu, eglīte, sniegavīrs, dāvanu kastē, ziemassvētku vecītis, ziemeļbrieži un tā tālāk.šīs modelis ir iespiests un krāsoti progresīvas tehnoloģijas.nav viegli izbalināt, un tajā pašā laikā, tas palīdzēs saglabāt spilgtās krāsas uz ilgu laiku. ziemassvētku kraftpapīra maisi)

Izskatās arī
4gab Ķīniešu Jaunais Gads Laimīgs Sarkanā Aploksnē Pavasara Festivāls Puses Piegādes Dragon Red Pakešu Aploksnē jaungada Seifs Apdare
€4.60 €3.22

(noklikšķiniet uz attēla, lai uzzinātu vairāk stili sarkanā aploksnē daudzums:4gab materiāls :papīra izmērs:17*8.8 cm piezīme: 1.lūdzu atļaut nedaudz lielums kļūdas dēļ manuāla mērīšana. 2.lūdzu, nav iedomāties lieluma soma, lūdzu, apstipriniet, izmērs jums nepieciešams, pirms iegādāties tikai tad, ja jūs neesat pārliecināts, lūdzu, sazinieties)

Izskatās arī
Ūdens Putu Lielgabals, Kas Pot, Dārza Šļūtenes Putu Smidzinātājs Tīru Auto Mazgāšana Foamer Mājsaimniecības Piederumi Auto Mazgāšana
€2.08 €1.04

(apraksts: 1. lielu jaudu, neatkarīgi slēdzis, ar kontrolējamu putu. 2. viegli uzstādīt un ekspluatēt, tieši pievienojiet ūdens smidzinātājs. 3. ūdens tiks automātiski atšķaidītu, ja krāsa pazuda, un gandrīz caurspīdīga. 4. noregulējiet ūdens izplūdes režīmā savienotājs, kad to neizmanto, kas var zīmogs un saglabāt automašīnu mazgāšanas šķidrumu. specifikācijas: size15.6*15.6)

Izskatās arī
M5TF Halloween Karājas Kulons ar Rokām Austi Ar Gariem Matiem Rotājumu Halloween Iekštelpu Haunted House Puse Dekori
€14.51 €7.11

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes viegls un viegli veikt hanging signāls ideāls halloween puses. funkcijas, naudas sodu meistarība un rokām austi forma, izturība. pievieno spooky pieskarieties, lai jūsu mājās un rada svētku . universāls, apdare, ko var izmantot arī saistībā ar lieldienu svinībām. glītu un izturīgu dizainu, kas padarīs)

Izskatās arī
10pcs Virtuļi Caurspīdīgs Iepakojuma Kastes, Dzimšanas dienā, Kāzu, Bērnu, Liecina Dāvanu Kūka Apdare Cepšanas Sīkdatnes Piederumi
€49.22 €33.96

(modname=ckeditor virtuļi paketi kastē izmērs: 14x7x4cm20.5x7x4cm14x14x4cm21x14x4cm krāsa: caurspīdīga vairāk stilu un izmēru, vienkārši, apmeklējiet mūsu veikalu.)

Izskatās arī
Halloween Galvaskausa Puse Maska Anime Pūķis Dievs Skelets Pusi Sejas Maskas Kaula Galvaskausa Dzīvnieku Maskas, Cosplay, Deju Balles Tērpu Aksesuārus
€5.25 €2.62

(halloween galvaskausa puse maska anime pūķis dievs skelets pusi sejas maskas kaula galvaskausa dzīvnieku maskas, cosplay, deju balles tērpu aksesuārus apraksts: stils: šausmu krāsa: melns, balts gadījumos izmantot rāda, halloween svars: aptuveni 30g izmērs: aptuveni 17*14 specifikācijas: 1.【unikālo dizainu un iedvesmu no japāņu literatūrā, šo dzīvnieku)

Izskatās arī
Daudzfunkcionāls Izturīgs Cupcake Kūka Topper Spraudnis 2024 Jaunais Gads Cake Topper Akrila Jauno Gadu Kūka Rotājumi
€2.99 €0.45

(nosaukums:2024 jaunais gads cake topper krāsa:kā parādīts attēlā izmērs:8.kā parādīts attēlā materiāls:akrils paketē iekļauts: 1 gab 2024 jaunais gads cake topper funkcijas: 1. augstas kvalitātes materiāls: 2024 jauno gadu kūka karte ir izgatavots no augstas kvalitātes akrila materiāla, lai nodrošinātu izturību un ilgtermiņa lietošanas preces.tas arī padara visu)

Izskatās arī
Atslēgu Ķēdes Rezidentiem Keychain Mugursoma Kulons Keychains Cinka Sakausējuma Keyring Dāvanu Ģimenēm Metāla Soma Karājas
€5.01 €2.66

(apraksts ja jūs joprojām meklējat dekoratīvās keychain, lai jūsu ģimenes locekļi, vai mīļākais, kad jums ir jūsu jauno māju, tad jūsu meklēšana ir vairāk nekā šeit.ar keychain nav viegli iegūt deformētas, un var dot jums daudz ērtības. funkcijas -krāsa:sudraba -materiāls:cinka sakausējums -izmērs:5.00x2.80x0.20cm/1.97x1.10x0.08in - cinka sakausējuma materiālu)

Izskatās arī
1GB bambusa biškopis, bee cepure, kuru linuma acs aizsegs aizsargvāciņš ar rokām austi
€15.05

(produkta nosaukums : biškopjiem cepuri ar linuma acs aizsegs daudzums : 1gb produkta specifikācija : diametrs 35cm, augstums 15cm)

Izskatās arī