Cena €5.98 €8.54

Pilns apraksts

Aizzīmju Punktiem:

1、 [ Darbina Saules Enerģija ] Saules Āra Apgaismojums Dekoratīvās ir aprīkoti ar pārstrādājams amorfā silīcija saules panelis un inteliģento apgaismojuma vadības sensors, uzlādēt ar saules gaismu dienas laikā, lai 6-8 stundas, automātiski iedegas naktī uz 8 stundām, kad pilnībā uzlādēts.

2、 [ Exquisitely Izstrādāts ] Saules Gaismas Dārza Dekori ir pievienojot dinamiskas pieskārienu jūsu dārza, apstrādāti ar izsmalcinātu meistarība, kas raksturo bagātīga informācija un konkursa uzstāšanās.

3、 [ Izvēlētā Materiāla.] Saules Pasaku Māja Dārza Lukturi ir izgatavoti no augstas kvalitātes sveķu materiāliem, ar maigu izskatu ar lielisku izturību, apstrādāti ar izsmalcinātu meistarība bagātīgās detaļas.

4、 [ Ideāla Āra Ornaments ], Saules Ceļš ir Gaismas, kas atspoguļo dabas un reāli izskatās, ūdensizturīgs, ūdensnecaurlaidīga, izturīga un viegli uzstādīt, ideāli piemērots jūsu dārza, pagalmu, zālienu, pagalmā, un citi āra ainas.

5、 [ Labākā Dāvana Ģimenei ] Saules Pasaku Dārza Apgaismojums ir ideāls dāvanas jūsu draugiem, kaimiņiem, un ģimenēm, piebilstot, skaistumu un eleganci, lai jūsu zālienu un puse, ideāla izvēle puses dod priekšroku un rotājumi.

Apraksts:

Saules Pasaku Dārza lampas ir izgatavotas no augstas kvalitātes materiālus, kas apstrādāti ar izsmalcinātu meistarība, ar maigu izskatu un lielisku izturību, ideāls puses piederumi un mājas dekorācijām.

Specifikācija:

Nosaukums: Saules Pasaku Dārza Apgaismojums

Materiāls: PP+sveķi

Izmērs: 43*14*7cm/16.9*5.5*2.7 jo

Gaismas krāsa: Silti dzeltena

Saules paneļu: Amorfā silīcija saules paneļi

Gaismas enerģijas veids: Spilgtas LED lampas, krelles

Uzlādes laiks: 6~8 stundas, zem tiešiem saules stariem

Apgaismojuma ilgums: apmēram 8 stundām, kad pilnībā uzlādēts

Iepakojuma Saraksts:

1* Sveķu Pasaku Dārza Māja Saules Gaismas

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: Sveķu Pasaku Māju Statuja
  • Tēma: PASAKU
  • Materiāls: sveķu
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Ziemassvētku Rūķis Rotājumi, Adītie Plīša Lelle Rotājumi Ar Gaismas Gudrs Un Mājīgu Dāvanas Ģimenei Brīvdienu Kulonu Un Mājās
€22.22 €8.67

(mūsu ziemassvētku radošā rūdolfs lelle ir ar mīksto adīt audumu un funkcijas svētība parakstīt apakšā.šajā svētku plīša gnome ir brīvi stāvēt uz galdi, grāmatplaukti, logu palodzes, un vairāk.pievienot pieskārienu uzmundrināt, lai jūsu svētku dekoru ar šo adorable un mīļu ziemassvētku rūķis. specifikācija: nosaukums: ziemassvētku rūķis rotājumi svars: (apm.)140g/170g izmērs:)

Izskatās arī
Elegants Kāzu Kartes Turētājs Box Naudu Aploksnē Kaste ar Slēdzeni un Slots Dzimšanas dienas svinībām (Mr & Mrs) Turētāju Piederumi
€20.80 €10.40

(funkcijas: ootdty saglabāt jūsu kāzu kartes un drošs ar mūsu karti kaste ar slēdzeni un slots. ideāli piemērots kāzām, jubilejām, dzimšanas dienām un puses. izgatavoti no dabīgiem mūsu kāzu kartes turētāja, ir ne tikai stilīgs, bet arī izturīgs.tā ir baltā krāsa jebkurā kāzu tēmu. paredzētas diy entuziasti, šīs kāzas kartes lodziņā viegli montēt, un nāk)

Izskatās arī
Ādas Fly Swatter Ilgtermiņa Rokturi Uzticamu Savvaļas 1gb Piederumi Dižskābarža Koka Izturīgs, Elegants Ind Jauns
€11.61 €5.45

(funkcijas: *efektīva ķert: paredzēti, lai viegli noķert lielo vai mazo kukaiņu.ar aerodinamiski izvietoti caurumi padara to efektīvāku, kas peld ar objektiem, nodrošinot efektīvu ķert katru reizi. *izturīgs un elegants: mūsu abpusējo ādas swatter ir augstas kvalitātes, un apstrādāta ar raitu abās pusēs, nodrošinot izturīgu un elegantu izskatu.tas nodrošina ilgstošu veiktspēju, padarot to)

Izskatās arī
Pastkastes Pastkastītes 13.78x1.97x10.24" Pasta Townhouse Žurnāli
€19.41 €12.24

(apraksts: mūsdienu wall-mount dzelzs pastkastes slēdzenes slēdzama pasta kastē spēcīgs, izturīgs, lietus necaurlaidīgs un anti-rust. lielu kapacitāti, lielu ieejas, šīs kastītes ir liels rīkot dažādus sūtījumus, beramkravu pastu, polsterētas aploksnes, papīru, avīzes, žurnālus un vairāk. laika apstākļiem izturīgi, - par pāri vāku un ūdens izturīgs dizains aizsargā jūsu e-pastu)

Izskatās arī
Skaista jaunu stilu zelta kāzu ziedu stāv uz kāzu puse, senyu0249
€546.95 €464.91

(izmērs h60cm/70cm/80cm/90cm/95cm/100cm skaida vai zelta, dzelzs chorme kad mēs nosūtīja oder visas daļas būs saperate un, ja jums, tad jums ir nepieciešams, lai iekrišanas ny sevi attēlu zelta stāvēt ne puķes, tostarp attēls skaidrs stāvēt visi stenda nr. ieskaitot ziedus par muitas produkti mēs esam facotry, mēs varam veikt jebkāda desinge tik ilgi, cik)

Izskatās arī
Svētku Piegādes Mid-Autumn Festival Vidū Autumn Festival Papīra Laternas Laternu Festivāls Laternu Mēness Laternu Festivāls
€6.87 €2.75

(nosaukums:diy ķīniešu laternu materiāls: papīrs izmērs: kā attēlu daudzums: 1gab. paketē iekļauts: 1pc laternu festivāls piezīme: sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu varbūt nedaudz atšķiras no attēla krāsu. lūdzu, ļauj 1-2cm atšķiras, jo manuāla mērīšana.)

Izskatās arī
1set Adventes Kalendārs Ziemassvētku Puzzle Ziemassvētku Atpakaļskaitīšanas Mīklas Ziemassvētku Dāvanu Ziemassvētku Tēmu Kāzu PartyToy Bērniem Dāvanu
€39.51 €19.75

(aizzīmju punktiem: 1.viegli lietojums: adventes kalendārs puzzle satur 24 lockets, pieejamas no 1. decembra, izmantojot 24. decembrī, atveriet medaljonu katru dienu, lai pabeigtu daļa no puzzle, un baudīt atpakaļskaitīšanas līdz ziemassvētkiem nāk. 2.ilgi kalpo dzīve : uzsākt ilgtspējīgu puzzle risināšanas ceļojums ar mūsu atkārtoti lietojami adventes kalendārs jigsaw puzzles.izgatavots no pārstrādāta)

Izskatās arī
Koka Ziemassvētku Rotājumi, Koka Piekariņi Dekoratīvi Apdares Portatīvo Ziemassvētku Koka Dekors Pakārt Rotājumu Partiju Logu
€14.45 €6.50

(viegli lietot, un ideāli, lai padarītu svētku atmosfēru ziemassvētkos vai dzimšanas dienā.viegls un ērti pārvadāt, jūs varat ņemt līdzi jebkur. specifikācija: produkta izmērs: ~ 30*20cm|11.81*7.87 collas materiāls: koks gadījumā scenāriji: piemērots daudziem gadījumiem, piemēram, kafijas bāri, noliktavas telpas, viesnīcas, kopmītnes, dzīvokļi, lielveikalos, restorānos)

Izskatās arī
Bieza Galonu Aug Somas Auduma puķu pods par Dārza Augiem, Augu Zemeņu Elpot Poda Eco-Friendly Dārza Instruments
€11.82 €5.91

(motīvs: ✿ 100% pavisam jaunu! ✿ , kas izgatavoti no atkārtoti filca materiāla, ūdens saglabājot filca materiāls, rada perfektu augsnes stāvokli, liekais ūdens tiks automātiski aizplūšanu, izmanto iekštelpu un āra. ✿ nav nepieciešams, lai ir tukšs, dārza podi un konteineri piesārņot jums pagalmā ziemā, kad pieaug sezona ir galā, vienkārši tukša zemi no auduma maisiņā un iepakojums)

Izskatās arī
3/5/10PCS Imitācija Veļa Pinumi Krāsu Svētku Rotājumi Krāsains Lentes, Ziemassvētku Rotājumi Piegādes Ziemassvētku Rotājumi
€16.63 €7.48

(3/5/10pcs imitācija veļa pinumi krāsu svētku rotājumi krāsains lentes, ziemassvētku rotājumi piegādes ziemassvētku rotājumi apraksts: nosaukums: radošās ziemassvētku lentes materiāls: imitācija kaņepes krāsa: piecas krāsas stils: ziemeļvalstīm funkcijas: 1. to daudzums ir pietiekams, lai apmierinātu jūsu ikdienas apdares vajadzībām 2. lente)

Izskatās arī
Svaigas Meža Līgava Kāzu Pušķi Ceļojumu Fotogrāfijas Pušķi Beach Rotājumi
€24.99 €9.25

(apraksts jūs varat izmantot šo diezgan simulācijas pušķis, lai izdaiļot jūsu mājas vai kāzas!šo ziedu pušķis varat viegli izveidot romantisku atmosfēru.ja jūs meklējat zemniecisks lauku mājas stils, mājas dekoru, tas viens atdzīvināt savu vietu ar jaunu svaigu izskatu. funkcijas -krāsa:balta -materiāls:zīda ziedu -izmērs:27.00x24.00x24.00cm/10.61x9.43x9.43in -)

Izskatās arī
Augstas kvalitātes Izturīgs Misiņa Misting Sprauslas, Automātiskā Taimera Sūkņa Dzesēšanas Sistēma, Apūdeņošanas Komplekts 1/4" PE Šļūtenes Dārza Siltumnīcas
€9.55 €4.77

(motīvs: ✿ 100% jaunu zīmolu un augstas kvalitātes. ✿ nāk ar sūkni un filtru.attiecas uz cister/pool/spaini ar sākumā aptuvenu ūdens filtrācija, filtrs ir pilnībā iegrimt ūdenī ar lielas slodzes. ✿ viegli amatniecības.pēc buttoning miglas sprauslu, montāža sūknis un filtrs, holing migla līniju stāvoklī, uzlāde ar elektroenerģiju, vienmērīgu vēsa migla būs 1 minūte, nesīs jums prieku)

Izskatās arī
6PCS Dārza Siltumnīcefekta Stīpām 2.4/3.2/4mm Tuneļa Stīpām, lai Izvirzīts Gultas Rindā Vāks Bez Rūsas Augu segu, Atbalsta Dārza Tuneli
€19.87 €11.92

(funkcijas: produkta nosaukums: augu atbalsts materiāls: metāla & plastmasas diametrs: 2.4 mm 3.2 mm, 4mm apraksts: nekad nerūsē tuneļa stīpām, hops māja atbalstu pretsala aizsardzības ziemā. izmantot stīpām, lai atbalstītu dārza rindas attiecas, augu aizsardzībai no sasalšanas, kukaiņi, putni, vai tiešiem saules stariem. viegli uzstādīt.mazgājamas, atkārtoti,)

Izskatās arī
Ziemassvētku Vainags Ar Priežu Čiekuriem Simulācijas Priežu Skuju Zarus Ar 2m LED String Gaismas Garu Adatu Priežu Vainagu Reāli
€27.61 €15.19

(pārvērst savu māju par ziemas brīnums ar mūsu mākslīgo priežu skuju vainags.tas ir ideāls papildinājums jūsu ziemassvētku dekori.nāk ar divu metru garu led gaismas un dāvanu kaste, lai bez piepūles brīvdienu garastāvoklis.tas ir vienkārši lietot un izplatās ziemassvētku gars sekundes. produkta nosaukums: pastkastē vainags svars: aptuveni 280g izmērs: 80*20cm/31.4*7.8 gadā veida)

Izskatās arī
1~8PCS Manuāls Process, Pasaku, Kaķis Stick Padara Jūs izceļas No Pūļa Zizli Brīvdienu Puse Pieci norādīja Zvaigzne Pasaku Stick
€6.80 €3.94

(1~8pcs manuāls process, pasaku, kaķis stick padara jūs izceļas no pūļa zizli brīvdienu puse pieci norādīja pasaku stick apraksts: produkta nosaukums: pentagramma stienis attēls: karikatūra attēlu materiāls: plastmasa process: manuāla atbalsta veids: pasaku zizli krāsa: zvaigzne piecu zvaigžņu stick (krāsu karte tiek nosūtīti nejauši) izmērs: izmērs specifikācijas: 【halloween)

Izskatās arī
120Pcs Kokteilis Cērtes Uguņošanas zobu bakstāmos Kūka Rotājumi Dzirksti Vizulis Cupcake Toppers Puse Cērtes par Brīvdienu Puse dod priekšroku
€29.01 €5.85

(lielu daudzumu: paketē ietilpst 120 gabali uguņošanas vizulis cērtes,kas pieejama sešās dažādās krāsās pietiekamā daudzumā un dažādās krāsās, lai atbilstu jūsu vajadzībām par kūka rotājumi drošas un uzticamas: kūka cērtes ir izgatavoti no koka nūjas un alumīnija folijas papīra, droši un uzticami, lai rotā kūkas un nekaitē jūsu veselībai, lai jūs varētu justies atbrīvots, lai tos izmantot unikāli)

Izskatās arī
Ūdens Putu Lielgabals, Kas Pot, Dārza Šļūtenes Putu Smidzinātājs Tīru Auto Mazgāšana Foamer Mājsaimniecības Piederumi Auto Mazgāšana
€2.08 €1.04

(apraksts: 1. lielu jaudu, neatkarīgi slēdzis, ar kontrolējamu putu. 2. viegli uzstādīt un ekspluatēt, tieši pievienojiet ūdens smidzinātājs. 3. ūdens tiks automātiski atšķaidītu, ja krāsa pazuda, un gandrīz caurspīdīga. 4. noregulējiet ūdens izplūdes režīmā savienotājs, kad to neizmanto, kas var zīmogs un saglabāt automašīnu mazgāšanas šķidrumu. specifikācijas: size15.6*15.6)

Izskatās arī
Pavasarī Un Vasarā Vainags Durvīm Pavasara Vasaras Mākslīgā Hydrangea Vainags 3D Vainags Priekšējo Durvju Pateicības Mājas Dekoru
€28.48 €14.24

(apraksts: šo skaisto pavasara vasaras durvju vainags ir garantēta, lai būtu ideāls papildinājums oficiālas notikuma vai brīvdienu puse.tas ir ideāls apdares ģimenes galdi, baznīcas, kāzām un tempļi.piepildīta ar balto hydrangeas, sarkans hydrangeas, mākslīgā eikaliptu lapas, un citas zaļās lapas.izgatavotas no viskozes ziedi un pp, tas izskatās reālāks un elegants. specifikācija: produkta)

Izskatās arī
Formula One Dziesmas Rotājumu Auto Sacensību Koka Rotājumu Ziemassvētku Eglīte Tapsējuma Apdare Piliens kuģis
€1.38 €0.78

(funkcijas: ootdty dizains, dziļi mīlēt entuziastiem ārpuses dizains ziemassvētku tēmu sērija atbilst svētku ziemassvētku; mazs un viegls dizainu viegli, nēsāšanu un glabāšanu cilvēki, kam patīk cilvēki, kuri, piemēram, ziemassvētku rotājumi ziemassvētku eglīte dekoratīvie piekariņi; puse rotājumi specifikācijas: materiāls:koka veidi:ziemassvētku)

Izskatās arī