Cena €199.00 €228.73

Pilns apraksts

Roku darbs

Materiāli: Shatterproof Tases, Tintes

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●✿ Kā Pasūtīt ✿●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●

**Lūdzu, norādiet šādu informāciju Norāda, Lai Pārdevējs pēc izrakstīšanās vai nosūtīt ar īsziņas, lai mums pēc tam, kad maksājumu:**

1.Tintes krāsa

2 .Personalizētu informāciju (ietver jebkādu personalizētu informāciju, kuru jūs gribētu par savu matēta kauss.Tas ietver nosaukumu, datumu, hashtag, atrašanās vieta, utt.)

3. Lūdzu, norādiet labāko kontaktinformācija (e-pasts), lai mēs varētu ar jums sazināties par apliecinājumu, apstiprinājumu.

Dārgais draugs, jūs varat atstāt pielāgota detaļas, lai ar ID uz manu e-pastu vai nosūtīt messasges pārdevējam, ņemiet vērā, jūs varat izvietot, lai tieši un pēc tam, kad maksājumu, sūtīt ziņas ar mums tieši.Mēs pieņemam jebkuru valodu, lai drukātu uz.Vienkārši pastāstiet mums pielāgota informāciju norāda pārdevējs vai ziņu mums, kad pasūtīšanas.

1-3 darba dienu laikā pēc tam, kad jūsu pasūtījums ir veikts, digitālo pierādījumu, tiks nosūtīts uz jums apstiprināšanai.Pēc tam, kad jūs apstiprināt pierādījums, drukāšanas process sāksies!RAŽOŠANAS PROCESS NESĀKAS LĪDZ BRĪDIM, KAD JUMS IR APSTIPRINĀJUSI DIGITĀLO PIERĀDĪJUMU.

Personalizētu shatterproof flex tases ir jābūt īpašiem notikumiem!Mūsu personalizētos plastmasas glāzes pievienot ideāls touch, lai jūsu nākamais pasākums!Izvēlieties no mūsu izvēles kauss izmēru un krāsu tintes iespējas, lai pielāgotu šos kausus, lai atbilstu jūsu pasākumu krāsas.Mēs iesakām, pasūtot 1 tase katrā viesu katru stundu no jūsu pasākumā.

MATERIĀLU UN SPECS:

Augstas kvalitātes matēta krūzes,

Kausa Mērīšana:

MATERIĀLI UN IZMĒRI:

----------------------------

Visi mūsu shatterproof flex tases ir ekrāna drukāts ar savu pielāgoto dizainu.Tie ir trauku mazgājamā mašīna, seifs, pārstrādājams & BPA free.

• 8 oz - 2.75" x 3.75" x 1.9375"

• 9 oz - 3.5" x 2.75" x 2"

• 10 oz - 3" x 3.875" x 2.125"

• 12 oz - 3.125" x 4.25" x 2.125"

• 14 oz - 3.25" x 4.625" x 2.1875"

• 16 oz - 3.5" x 4.5" x 2.25"

• 20 oz - 3.75" x 5.375" x 2.50"

KĀDA IZMĒRA KAUSS MAN BŪTU JĀIZVĒLAS?

• 8oz Tases - Labākais Gari Uz Klintīm

• 9oz Tases - Labākais Vīns

• 10oz Tases - Labākais Viena-Kokteiļu mikseris

• 12oz Tases - Labāko Divu Kokteiļu mikseris

• 14oz Tases - Labākais Lielu Kokteiļi

• 16oz Tases - Labākais Alus

• 20oz Tases - Labākais Bezalkoholiskie Dzērieni & bezalkoholiskie Dzērieni

*Izmēru mēra no apakšas līdz malām čempionātā.

PIERĀDĪJUMI:

Lūdzu, norādiet piezīmēs, ja jūs vēlētos dokuments, kas apliecina jūsu matēta tases.Mēs nosūtīsim jums 2 darba dienu laikā.Kad jūs apstiprināt jums ir pilnībā apmierināts ar gala pierādījumu, mēs nekavējoties sāks ražošanu jūsu matēta tases.

PIELĀGOŠANAS IESPĒJAS:

Visas grafiskā dizaina un drukas tiek darīts mājā, tāpēc mums ir iespēja pielāgot, lai atbilstu jūsu vajadzībām!

Mums ir vairākas tintes krāsa iespējas, lai jūs varētu izvēlēties no.Lūdzu, izvēlieties to no mūsu nolaižamās izvēlnes.

Lūdzu, jūtieties brīvi ļaut mums zināt, ja jūs vēlaties, lai mainītu dizainu, vai iesniegt savu.

ATGRIEŠANA UN APMAIŅA:

Visi matēta tases izgatavo pēc pasūtījuma, un īpaši veidota jūsu vajadzībām.Ņemot vērā minēto, ir personalizēta, mēs nevaram piedāvāt atgriešana vai apmaiņa, tomēr, lūdzu, nosūtiet mums ziņu, ja jūs neesat apmierināts ar savu pasūtījumu.Mūsu mērķis ir nodrošināt mūsu produktiem pievienot papildu pizzazz uz jūsu pasākumā, un mēs darīsim visu iespējamo, lai tas notiktu!

Visiem dizainparaugiem, kas ir īpaši izstrādātas, ar mūsu grafikas komanda un var tikt pielāgoti jūsu vajadzībām.Sūtiet mums informāciju par personalizētu informāciju, kuru vēlaties pievienot vai modificēt esošos dizainu.

Arī, apmeklējiet mūsu mājas lapu, lai apskatītu papildu produktu.Mēs esam ieguvuši visu jūsu pasākumu segta no krekli, krūzes, krūzītes, utt, mēs varam pielāgot jebkuram gaidāmo notikumu, lai atbilstu jūsu vajadzībām.Apmeklējiet mūsu mājas lapu, lai apskatītu citas iespējas.No brīvdienu svinībām, lai family reunions, un vairāk, mēs esam jūsu vienas pieturas.

PASŪTĪJUMA DIZAINU

PERSONALIZĒTA INFORMĀCIJA

UNLIMITED APLIECINĀJUMU

________________________________________________________

KĀ PASŪTĪT:

1. Izvēlieties savu daudzums

2. Izvēlieties krāsu tintes, lai jūsu matēta tases.

3. Piezīmju sadaļā, lūdzu iekļaut jebkurā personalizētu informāciju, kuru jūs gribētu par savu matēta kauss.

Tas ietver nosaukumu, datumu, hashtag, atrašanās vietu utt.

4. Iesniegt pasūtījumu

Mēs sāksim ražošanas 24 stundu laikā no jūsu pasūtījuma.Ja jūs vēlētos, apliecinājumu, lūdzu, pievienojiet to uz piezīmēm, kas atrodas pie kases.Pierādījums tam ir jābūt apstiprinātām vai laboti 2 dienu laikā no pasūtījumu.Pretējā gadījumā jūsu pasūtījums tiks nosūtīts ražošanu.

Specifikācijas

  • Vienreiz Lietojamo Trauku Veids: Vienreizējās Lietošanas Krūzes
  • Raksts: Ūsas, uzšuve, NAV, Karikatūra dzīvnieku, Puisis & Meitene, Dzīvnieku, Karikatūra Auto, Karikatūra Attēlu, Sejas, Līgava & Līgavainis, KRONIS, Skaits, Arhitektūra, Režģi, Vēstule, Apģērbi, Pārtikas, svītrains, Ziedu, Tauriņš, Sirds, Zvaigzne, AUGU, eņģelis, ZEBRA, tīrtoņa krāsu, Dot
  • Materiāls: PP
  • Modeļa Numurs: 001
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Gabalu skaits: 100gab
  • Veids, Vairumtirdzniecība: Jā(>50 Gab.)
  • Iestatīt Tipu:
  • Godu: Kāzu & Iesaistīšanos, Kristību & Kristības, St Patrick ' s Day, Grand Pasākums, Pensijas, Dzimumu Atklāt, Dzimšanas Dienas Svinības, Mājā Pārvietojas, Bērnu Diena, Aprīlis Fool Diena, atpakaļ uz skolu, Ķīniešu Jaunais Gads, Zemes Diena, Tēva Diena, Pateicība, Puse, Ziemassvētku, Valentīna Diena, Kāzas, Halloween, Lieldienas, Jaunais Gads, Izlaidums, Jubilejas, Mātes Diena

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Halloween Candy Somas 50GAB Briesmīgs Bat Jaunums Goodie Maisiņš Ar Kaklasaiti Ausis Halloween Kostīmu Piederumi Šokolādes Cepumi
€6.83 €3.90

(get gatavs būt cutest locekli jūsu halloween puse vai kopienas gadījumā ar mūsu ļoti gudrs auss, somas.izstrādātas ar slotu un citu jauku attēlu, tas ir ideāls jautras dāvanas, vai vienkārši atstājot savu brīvdienu silts.greifers jūsu tagad un izceļas! specifikācijas: izmērs: aptuveni 13,5*22 cm/5.31*8.66 collas svars: aptuveni 130g iepakojuma saraksts: 50gab*halovīni)

Izskatās arī
Melnas Plastmasas Mizas Aizsargs Mizas Aizsargs Ainavu Augi, Jaunu Koku, Aizsargs, Koferis
€14.85 €7.72

(nav šaubu, ka mūsu produkts nebūs viegli deformējas, jo tas ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem.tas var arī paplašināt bez piepūles ar koku augšanu. to var nodrošināt jūs ar labāko apūdeņošanas ietekme un ļaujiet ūdenim plūst tieši uz saknēm.tā var aizsargāt arī filiāles. tas ir izgatavots no plastmasas un izturīgs. garums produkts ir 50 cm un platums ir 7 cm. mūsu)

Izskatās arī
OSALADI LED Zvaigžņu Treetop Koka Cilindrs Darbināmas Metāla Ziemassvētku Eglīte Cilindrs Ziemassvētku Eglīte Cilindrs Zvaigzne Izgaismo
€22.08

(apraksts pievienot animācijas un dzirksti, lai jūsu ziemassvētku koks ar šo 3d zvaigžņu koka cilindrs.klasisks 5-punktu star dizains, dekorēts ar izsmalcinātu krelles un silts led gaismas viegli iedegas svētku atmosfēru.šī treetop zvaigžņu piešķir, droši jūsu koka, kas atbilst spirāli, bāzes.powered by 3 x aa (nav iekļauti), viegli lietot un pārvietot. funkcijas zīmola: osaladi. -)

Izskatās arī
Dāvanu Papīrs, Kastes Ar Ādas Rokturi Kāzu Dod Priekšroku Konfektes Šokolādes Kūka Somas Dzimšanas Dienas Svinības Un Jaunā Gada Apdare Dāvanu Iepakojums
€4.61 €2.31

(specifikācija materiāls: papīrs + āda izmēri: skat. attēlu aprakstīt: 1. materiāls un izmērs: šo dāvanu kastīte ir izgatavota no stingra kartona ar gludu virsmu.izmērs ir sadalīta divu veidu: apaļi 14*14*8cm un kvadrātveida 16*13*6cm 2. pieteikums: šī kāzu dāvanu kastē būs labākā izvēle jūsu dārza dizainu, kāzas, dzimšanas dienas svinības, kāzu kompozīcijas,)

Izskatās arī
Ziemassvētku Eglītes Rotājumu Dinamiskas Krāsu Santa Claus Muca Rotājumu Burvīga Ziemassvētku Eglīte Dekori Eglīšu Piekariņu
€6.56 €4.01

(ziemassvētku eglītes rotājumu dinamiskas krāsu santa claus muca rotājumu burvīga ziemassvētku eglīte dekori eglīšu piekariņu apraksts: santa claus kulonu, kas paredzēti, lai uzlabotu jūsu ziemassvētku rotājumi. izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, lai uzticamību un ilgizturību. izsmalcinātu meistarība, kas nodrošina elegantu un skaisto dizainu. apburošs papildus,)

Izskatās arī
1 Gab., Baseins Tīrīšanas Neto Zils Plastmasas Baseins Gliseris Neto Baseinu Piederumi
€43.99 €22.44

([spēcīgu & izturīgs] šo lapu neto funkcijas dubultā pastiprināta strukturālo lieti dizains un sabiezējumu rīkoties, lai samazinātu lieces & pagriežot.tas ir būvēts, lai izturētu ikdienas valkāšanai & asaru, lai jūsu doties uz ilgstošu tīrīšanas piederums. [ļoti smalku sietu] neto papildu dziļi, ķīmiskās izturīga, smalka sieta kalpo kā galvenais instruments, lai noķertu mazos netīrumus, piemēram,)

Izskatās arī
6pcs Koka Sienas Atmosfēra Mīksta Āra Pagalmā Santa Ar Virvi Pildījumu Ziemassvētku Rotājumu Skaistā Puse Festivāls, Lai Karājas
€4.50 €3.34

(apraksts: 【pakete satur] aicina 6 gabalus ziemassvētku eglīte karājas kulons 6 dažādi stili. 6 gabali jauki ziemassvētku tēmu lelle, kas noteikti ir lieliska piemiņas dāvana bērniem, ģimenēm un draugiem ziemassvētkos. 【ziemassvētku tēmu apdare] aicina 6 gab super cute ziemassvētku rotājumi rotājumi.veikt lielu papildus jūsu ziemassvētku rotājumiem un svētku dekoriem.bagātināt jūsu ziemassvētku)

Izskatās arī
Radošā Zirgu Formas Cupcake Toppers Karuseļa Zirgs Tēma Kūka Deserta Galda Dekori, Karuselis Kūka Augļu Kartes Ievietošanas
€7.36 €3.76

(apraksts zirgu cupcake cilindrs dekori: 40pcs spīguļi, dzimumu atklāt kūka topper spīguļi, dušas grupa krājumi funkcijas izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, unikālu un praktiski, ilgs kalpošanas laiks paredzēts.šis postenis ir paredzēts, speciāli apdare.|šis komplekts ir radīts, lai būtu ar izcilu papildinājumi dzimšanas dienas svinības rotājumi, ideāls ģimenēm vai draugiem.|ļoti)

Izskatās arī
Melns Moskītu Un Lidot Nogalināšanu Plastmasas Fly Swatter Bagāžnieka Nerūsējošā Tērauda Stienis Piemērota Iekštelpu Un Āra Lietošanai
€0.73 €0.36

(produkta nosaukums: izvelkams fly swatter produkta izmērs: garums 28.5 cm/ 11.22 gadā produkta krāsa: melns produkta materiāls:plastmasas produkta iespējas: 1. augu formas bagāžnieka fly swatter: šo skaisto rokasgrāmata fly swatter funkcijas augu formas dizains viegli pagarināšanu. 2. nerūsējošā tērauda neslīdoši rokturi: izgatavots no izturīga nerūsējošā tērauda)

Izskatās arī
1Pair Jaunums Elektronisko LED Gaismas, kas Mirgo Pirkstiem Halloween Party Aksesuāri Bērniem Apbrīnojamo Mirdzumu, Rotaļlietas Bērniem, Gaismas Dekoru, Dāvanu
€0.51 €0.34

(piemērots vairumam cilvēku 's īkšķi vai rādītājpirkstu ļoti jautri puse materiāls: gumijas krāsa: krāsa ir izlases paketē iekļauts: 2gab gaismas thumbs up piezīme: lūdzu, saprast, jo gaismas stariem vai datora displeju atšķirību, tāpēc i nevaru garantēt, fotogrāfijas un reālā krāsa ir 100% vienādi.)

Izskatās arī
Uz Ceļiem Pad Triecienizturīgs Darba Ceļsargus Sadursmes Novēršanas Kneepads Biezāka Gumijas Spilvenu Dārza Grīdas Būvniecība
€1.90 €1.24

(apraksts: darba ceļgalu spilventiņi ir izgatavoti no eva videi draudzīgas gumijas un pp putu materiāla, kas ir izturīgs un stabils, padarot to viegli tikt galā ar dažādām sarežģītās vidēs. 1. ūdensizturīgs, anti-skid, un sabiezēšana. 2. anti-caurumošanas un nodiluma izturīgs. 3. triecienizturīgs un ūdensizturīgs. 4. ar nonskid pvc auduma. 5. ērts valkāšanai. produkta)

Izskatās arī
1~6PCS Vasaras Okeāna Šūnveida Bumbu Mazā Nāriņa Bērniem Meitene Viena 1. Dzimšanas dienu Zem Jūras Tēma Cietās Bērnu
€32.14 €19.29

(1~6pcs vasaras okeāna šūnveida bumbu mazā nāriņa bērniem meitene 1. dzimšanas dienu zem jūras tēma cietās bērnu apraksts: materiāls: papīrs meistarība: rokdarbi forma: apaļa krāsa: zila , violeta, gaiši violeta, gaiši zila, zaļa, dzeltena, zaļa, slīpumu zivju zvīņas stils: karikatūra, amerikāņu stilā amats: diy specifikācijas: 1.)

Izskatās arī
5gab Kolibri Spāre tauriņš Likmes Dzelzs Ceļš, Terases Rotājumi Tauriņš Dārzs, Mieti Pagalmā, Telpās Ceļš
€8.41 €4.46

(apraksts: dažādi stili : 5 kolibri spāre tauriņš tiks likts iepakojumā, visa veida modeļi ir laba izvēle dārza dekori ārpus, jūs varat arī izmantot tos, iekštelpās, lai pievienotu izskatās podos. piemērots izmērs : augstums augu likmes ir 15 , pietiekami, lai jūs, lai tie tos ziedu, augu pot, vai visiem stūriem no telpas. multi izmanto : šie tauriņš likmes ir ļoti piemērots mājas,)

Izskatās arī
25pcs Vainagu Modelis Kūka Topper Zvaigžņu Sirds Cupcake Kūka Toppers Dekorēšana Kāzām Saderināšanās Līgavas Dušas Sievietes, Meitenes
€2.30 €1.38

(gadījumā līgavas dušas, saderināšanās, baby duša modelis:zvaigzne/sirds/crown krāsa:multi-krāsu objektu izmēri gxpxa:4.33 x 1.5 x 0.1 collas vienību skaits:skaits 25 produkta apraksts: 1. pievienot touch of šarms, lai savu saldo mīlestības tēmu notikums ar šiem 25pcs spīdīgs sirds kūka toppers.šie toppers iezīme apdullināšanu vainagu modelis ar vairāku krāsu)

Izskatās arī
DIY Ziedu Vīnogulāju Kāpšanas Augu Turētājs Dārza Tomātu Poda Turētājs Augu Pastiprinātājs Poda Aizsargs Stāvēt
€549.53 €186.75

(funkcijas: 1. dažādas funkcijas: dārzkopības pergolas var sniegt atbalstu dažādām iekārtām, piemēram, dārzeņu, augļu koki, vīnogulāji, utt., ļaujot tiem augt augšup gar plauktu, padarot augiem veselīgākas un reklāmas sakārtotāku un kārtīgi.pievilcīgs veids. 2. stabils un izturīgs: izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, tas var izturēt dažādus klimata apstākļos, nodrošinātu)

Izskatās arī
1gb partijas apdare Saderināšanās, laulības, Kāzu pielāgota nesējs gredzeni kastes pasūtījuma Sarkano mīlestības putnu gredzenu spilvens
€45.51

(bezmaksas piegāde 1gb unikāls roku darbs pielāgotus saderināšanās laulības priekšlikumu kāzu dienas foto prop stends apdare, koka personalizētu gredzenu spilvens pls, lūdzam atstāt ziņas, kā, piemēram, kā turpmāk(mūsu cenas ietver pasūtījuma logo) fonta tips : 2# fontu veidi : iegravēt teksts: david & jane visi pielāgotus produktus paradis pieņemt atpakaļ, bet mēs, dizains)

Izskatās arī
Ādas Fly Swatter Ilgtermiņa Rokturi Uzticamu Savvaļas 1gb Piederumi Dižskābarža Koka Izturīgs, Elegants Ind Jauns
€11.61 €5.45

(funkcijas: *efektīva ķert: paredzēti, lai viegli noķert lielo vai mazo kukaiņu.ar aerodinamiski izvietoti caurumi padara to efektīvāku, kas peld ar objektiem, nodrošinot efektīvu ķert katru reizi. *izturīgs un elegants: mūsu abpusējo ādas swatter ir augstas kvalitātes, un apstrādāta ar raitu abās pusēs, nodrošinot izturīgu un elegantu izskatu.tas nodrošina ilgstošu veiktspēju, padarot to)

Izskatās arī
60pcs 3,5 cm, Paldies Uzlīmes Mazās Uzņēmējdarbības Līmi, Uzlīmes Apaļas Uzlīmes Biznesa Giveaways Puse
€3.11 €2.14

(60pcs 3,5 cm, paldies uzlīmes mazās uzņēmējdarbības līmi, uzlīmes apaļas uzlīmes biznesa giveaways puse atsauksmes: 1. lūdzu atstājiet 5 zvaigžņu atsauksmes, ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, mēs to novērtēs (objektu, kā aprakstīts 5 zvaigznes, komunikācijas 5 zvaigznes, kuģniecības laiks ir 5-zvaigznes). 2. ja šo produktu esat saņēmis tika bojāta vai nepareizi)

Izskatās arī
1gb Rozā Bumbu Formas Plastmasas Konfekšu Kastes Iepakošana Dāvanu DIY Eglīšu Rotājumi Kulons Kāzu Dekorēšana Dāvanu Kastes, Somas
€1.31 €0.69

(specifikācija: nosaukums:plastmasas bumba materiāls:plastmasa izmērs:diametrs 8/10/12cm krāsa: kā parādīts attēlā paketē iekļauts:1gb plastmasas bumba funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes to var izmantot kā ziemassvētku eglītes rotājumu, vai arī jūs varat vienkārši pakārt to kāzas ,ballītes, veikalu iekārtošanu. tie var)

Izskatās arī