Cena €22.44 €43.99

Pilns apraksts

[SPĒCĪGU & IZTURĪGS] Šo lapu neto funkcijas dubultā pastiprināta strukturālo lieti dizains un sabiezējumu rīkoties, lai samazinātu lieces & pagriežot.Tas ir būvēts, lai izturētu ikdienas valkāšanai & asaru, lai jūsu doties uz ilgstošu tīrīšanas piederums.

[ĻOTI SMALKU SIETU] neto papildu dziļi, ķīmiskās izturīga, smalka sieta kalpo kā galvenais instruments, lai noķertu mazos netīrumus, piemēram, netīrumiem, mitruma, un viss pa vidu.Soma ir arī lielāks par nozares standartu, liela tīrīšanas darbi.

[UNIVERSĀLS DIZAINS] universal EZ CLIP dizains ļauj šo lapu grābekli, lai ietilptu jebkurā standarta vai teleskopiskie baseins pole (1-1/4inch), lai atbilstu jūsu pašreizējās pūla sistēma, un, lai sasniegtu un uzņemt lapas no apakšas jūsu baseins.Pole nav iekļautas.

[DROŠI BASEINI] rāmja rūpīgi slīpu priekšējo lūpu & noapaļotiem robežām ir īpaši izstrādāts, lai jūs varētu scoop efektīvi, un ar pārliecību, zinot, ka jūsu uzkopšanas maksa netiks sabojāt apdari jūsu baseins.

[SADERĪBAS] līnijas lapu grābekļi ir paredzēti, lai varētu pielāgot.Tās būvniecība ir optimizēta, lai veiktu inground baseini virszemes baseini, piepūšamās baseini, karstā toveri, spa, dīķi un citas ūdens vidē.

DZIĻĀK SOMA: Šo lapu grābeklis ir dziļi maisā dizains ļauj tai darboties gan kā vienotu gliseris, lai uzņemtu nelielu atliekām, un arī līdzeklis, lai lielāks tīru ups, piemēram, liela lapām, jo tās papildus-lielu neto ietilpība.

Krāsa:Zila

Materiāls:plastmasa

Izmērs:50x30x35cm

Iepakojuma Saturs:

1 * Baseins tīrīšanas neto

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Dzīvnieku Puķu Podi, Gudrs Karikatūra Puķu Podi, Dārza Podi, Dārza Puķu Pods Mājas Dārzā Iekštelpu Āra Balkona
€41.58 €20.78

(pārveidot jebkuru kosmosā gudrs sulīgs oāze ar mūsu drošā izmantot sulīgs poda.tās noņemams dizains nozīmē, ka jūs varat pārvietot jūsu augiem jebkurā laikā vēlaties, tuvāk dabai, nekad nav bijis vieglāk.padarīt to par īpašu dāvanu taviem mīļajiem! specifikācija: materiāls: pvc svars: apmēram 800g panda produkta izmērs: par 34*24*16.5 cm/13.4*9.4*6.5 jo lauva)

Izskatās arī
Mātes Dienā, Valentīna Dienā Sarkanu Sirds Top Hat Lelle Cute Meitene Lelle Augstas Kvalitātes Auduma Māte Svētku Dāvanu Kulons
€11.81

(augstas kvalitātes materiāli: šie apdare lelles ir izgatavotas no augstas kvalitātes audumiem, trīsdimensiju griešanas tehnoloģija, un naudas sodu meistarība.viegls un izturīgs, ar virvi, var izmantot kā nelielu dāvanu, vai karājās jebkur. 3 gabali:), jūs iegūsiet 3 gabali karājas eņģelis rotas (rozā, pelēka un balta); lelle augstums: 16 cm/6.3 cm; platums: 9 cm/3,5 collas. unikālais dizains:)

Izskatās arī
Rozā Balerīna Girl Kūka Topper Toppers Vainagu Kleitu Bērniem laimes Dzimšanas dienā, Kāzu svinības, Bērnu Dušas DIY Maizes Deserta Kūka Dekori
€1.69 €1.07

(rozā balerīna girl kūka topper toppers vainagu kleitu bērniem laimes dzimšanas dienā, kāzu svinības, bērnu duša kūka cepšanas deserts diy dekors apraksts : krāsa: attēlā izmērs: lūdzu, pārbaudiet attēlu)

Izskatās arī
Ziemassvētku Rotājumi, kas ar Vilnas Filcs, Galda piederumu Somiņas, Dekoratīvo Trauku Turētāji, Ziemassvētku Dekori, 10Pcs
€5.88 €4.71

(10pcs ziemassvētku rotājumi, kas ar vilnas filcs, galda piederumu somiņas, dekoratīvo trauku turētāji, ziemassvētku dekori krāsa: sarkana / gree raksts: solid iepakojums: ziemassvētku rotājumi stils: tautas sakarā: ziemassvētki motīvs: 1. maza auguma un liela jauda, perfekti savā ikdienas vajadzībām. 2. ūdensizturīgs un pretapaugšanas piezīmes: apgaismojuma)

Izskatās arī
128Pcs Bērnu Pasteļu Rozā, Zils, Dzeltens-Zaļš Baloni Arkas Vainags Komplekts Baloni, Bērnu Dušas Dekors Dzimšanas dienas svinības Ballon Rotājumi
€21.25 €12.75

(paziņojums : 1. dārgie draugi, baloni, iepakojumā, nav palielinātas, tā krāsa būs tumšāka, nekā to, ko jūs redzēt mūsu bildes.tik ilgi, kamēr gaisa balons tiek piepūsts, krāsu balonu būs tāda pati kā attēla, var būt nelielas atšķirības atkarībā no tā, uz sitienu, bet kopumā ir apmēram tāds pats. 2.sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirībām, krāsu produkts var nedaudz atšķirties)

Izskatās arī
Spilgts Mākslīgais Zieds Labu Precizitāti, Nav Nodilusi Viltus Ziedu Zars Kāzu Aksesuārus Viltus Ziedu
€1.34 €0.87

(spilgts mākslīgais zieds labu precizitāti, nav nodilusi viltus ziedu zars kāzu aksesuārus viltus ziedu specifikācijas: jūs varat viegli iegūt mākslīgo ziedu, kas ir viegli rūpēties, bez apgriežot, vai arī dzirdināšana, un tā ir piemērota cilvēkiem, kuriem nav laika, lai rūpētos par ziediem un augiem, ar palīdzību šo viltus rozes zars. kopš imitētu rožu filiāle ir tik spilgts un)

Izskatās arī
Ziedu Pasaku Statuja Tērauda Stiepļu Pasaku Dārzs Miniatūra Skulptūra Mītisks Dārza Pieneņu Statuetes Fejas, Laumiņas Pagalmā Dekori
€18.24 €10.94

(apraksts: šo apburošs dārzs pasaku statuja sēž faery ar spārnu statuetes skulptūru atdzīvoties jebkurā tumšā stūrī, jūsu mājās un dārzā izgatavots no izturīga sveķu materiāls ar rokām krāsotas spilgti informāciju un aizsargājošu pārklājumu, lai nodrošinātu, ka tā ir ūdensnecaurlaidīga lielisks rotājums jūsu dārza, lieveņa, terases, mauriņu pagalmā, strūklakas, dīķi)

Izskatās arī
Raust lelle mašīna lelle kāzu puse, stendiem un citām darbībām dāvana lelle plīša lelle 8 collas
€3.81 €2.86

(raust lelle mašīna lelle kāzu puse, stendiem un citām darbībām dāvana lelle plīša lelle 8 collas plīša rotaļlietas, dažādas krāsas tiek nosūtīta pēc nejaušības principa pildvielas: pp kokvilnas attēls ir gudrs un ērti pieskarties, intīms, lai pavada jūs var izmantot kā dāvanas par visa veida notikumiem piemēram, kāzām, raust mašīnas, gadījumā piegādes, suvenīru,)

Izskatās arī
Augstas Kvalitātes Halloween Sveķu Plēsoņa Maskas Skropstu Tušas Šausmu Filma Masku Masku Masku Kostīmu Cosplay Savākt Lieldienu Puse Aksesuāri
€39.29 €28.29

(augstas kvalitātes halloween sveķu plēsoņa maskas skropstu tušas šausmu filma masku masku masku kostīmu cosplay savākt lieldienu puse aksesuārus apraksts pozīcijas nr.: sz2022012 materiāls:pearl papīra krāsa: pic izmērs : 33x20cm svars: 560/gab iepakojumā :1gb silts padoms: 1.lūdzu atļaut maz atšķiras, jo manuāla mērīšana,iepriekš izmēri ir tikai atsaucei. 2.atgādinām,)

Izskatās arī
3 Gab. Pieci norādīja Zvaigzne Kārta Augi Režģis Podos Atbalstīt DIY Rāmis Iekštelpu un Āra Augiem
€19.57 €10.76

(apraksts: funkcijas: premium materiāls: izgatavots no metāla, sabiezinātas, spēcīgs, izturīgs un atkārtoti, laika un rūsas aizsardzība bez plaisām vai pelējumu. spēcīgs atbalsts: mūsu augu režģis ir pietiekami spēcīga, lai efektīvi novērstu zariem un lapām, no kuriem ārā, ļaujot augu augt. funkcionālās & dekoratīvs: režģiem nodrošinātu struktūru vīnogulāju audzēšanas)

Izskatās arī
Vienkārši Tīra Vara Skrūvēm Rokdarbu Rotas, Dzīvojamā Istaba, TV Skapis Grāmatu plaukts Modelis Istaba Mājās-kvalitatīvu Rotājumi
€48.65 €33.08

(vienkārši tīra vara skrūvēm rokdarbu rotas, dzīvojamā istaba, tv skapis grāmatu plaukts modelis istaba mājās-kvalitatīvu rotājumi unikālo ģeometriskā skulptūru - mūsu ģeometriskā darbvirsmas apdare pieņem modes un uzkrītošā dizainā.pievienot modernu eleganci, lai jebkurā telpā.neregulāra un vienkāršs dizains sniedz jums apbrīnojamo mūsdienu šarmu. amatniecības tīra vara bumbu-bumba)

Izskatās arī
Pastkastes Pastkastītes 13.78x1.97x10.24" Pasta Townhouse Žurnāli
€19.41 €12.24

(apraksts: mūsdienu wall-mount dzelzs pastkastes slēdzenes slēdzama pasta kastē spēcīgs, izturīgs, lietus necaurlaidīgs un anti-rust. lielu kapacitāti, lielu ieejas, šīs kastītes ir liels rīkot dažādus sūtījumus, beramkravu pastu, polsterētas aploksnes, papīru, avīzes, žurnālus un vairāk. laika apstākļiem izturīgi, - par pāri vāku un ūdens izturīgs dizains aizsargā jūsu e-pastu)

Izskatās arī
4gab 2024. gadam Eglīšu Rotājumi Liekami Konfektes Ledus Sloksnes Ziemassvētki, Jaunais Gads, 2024 Mājas Ziemassvētki DIY Apdare Piederumi
€1.75 €1.05

(4gab 2024. gadam eglīšu rotājumi liekami konfektes ledus sloksnes ziemassvētki, jaunais gads, 2024 mājas ziemassvētki diy apdare piederumi funkcijas: 1. unikālais dizains: ziemassvētku konfektes kulons ir rūpīgi izstrādāti, skaists un moderns, un būs pievienot unikālu šarmu, lai jūsu brīvdienu rotājumi.vai karājas uz ziemassvētku eglītes, vai arī kā mājas dekorēšanas, tas piesaistīs cilvēku)

Izskatās arī
2024 Mini Kalendāra Bieza Papīra Twin-Wire Saistoši Tiny Kalendārs Mini Desktop Apdare Perforators Galda Kalendārs Office Desktop Dekori
€5.42 €2.71

(aizzīmju punktiem: 1. universāls un burvīgs: šis mini kalendārs, desktop kalendārs ir dažādās krāsās, lai atbilstu jūsu vajadzībām un gaumei.šis kalendārs būs pievienot skaistumu un šarmu, lai jūsu darbvirsmas ar tās krāsains dizains un ilustrācijas jauki. 2. ieplānot: šis mini kalendārs, desktop kalendārs palīdz jums palikt organizēts un produktīvs visu gadu.jūs varat izmantot balto)

Izskatās arī
SPR Jaunas Ielidošanas Zaļā Zāle, Plastmasas, Mākslīgās Zivju Tvertnes Rotājumu Augu Akvāriju Zālienu Apdare-40*60cm
€262.54

(produkta apraksts: viena gabala izmērs: 60cm*40cm 10 gabalus var veikt 1.2*2m sienas 20 gabalus var veikt 2.4*2m sienas 24 gabali var veikt 2.4*2.4 m sienas ja jūs vēlaties, lai pārliecinātos, kas izmēra sienu,lūdzu, pasakiet man,tad varu pateikt, prasīt daudzuma. pakete ietver: 10pcs akvāriju zaļā zāle)

Izskatās arī
10 Gabals Karājas Lidot Slazds Flytrap Būris Neto Āra Dārza Karājas Mušķērājs Viegli Noņemt
€36.21 €23.53

(10 gabals karājas lidot slazds flytrap būris neto āra dārza karājas mušķērājs viegli noņemt kaitēkļu tips: lido modeļa numurs: hanging fly ķērējs stils: āķis stils izmērs: 24 x 33cm materiāls: plastmasa + marle krāsa: zaļa iepakojuma saturs: 10 x lidot slazds būris tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme:)

Izskatās arī
Daudzfunkciju Izsmalcinātu Radošu Aproce Displejs Spilvens Rokassprādze Displejs Spilvens Skatīties Spilvena
€11.46 €5.96

(apraksts vai jūs meklējat aproce un skatīties reklāmas spilvens, spilvenu?ja jā, izskatās ne tālāk!mūsu praktisko skatīties reklāmas spilvena, tam jāatbilst jūsu vajadzībām.tas ir izgatavots ar materiālu, ko varētu izmantot ļoti ilgu laiku.tas ir viens no labākajiem izvēli jums. funkcijas -krāsa: melna. -materiāls: audums. -izmērs: apmēram 8.00x5.50x4.50cm/ 3.14x2.16x1.77in. -)

Izskatās arī
1gb LED Light Up Somiņa Bērniem, Meitenēm, Soma Rotaļlietas Santa Claus, Sniegavīrs Ziemeļbriežu Puse, Kāzu Dekorēšana Ziemassvētku navidad
€7.55

(motīvs: ziemassvētki dizains: mūsu bērnu ziemassvētku populāro gaismas bērnu somā pieņem ziemassvētku tēmu santa claus dizains.liela jauda: gaismas bērnu somā ir pietiekami daudz vietas, lai viegli veikt jūsu uzkodas, lūpu, atslēgas, mobilo telefonu un vairāk ikdienas vajadzībām.tas ir ļoti piemērots iepirkšanās, kempings, iepazīšanās, ceļojumi, ballītes un daudzos citos gadījumos.drošas un augstas)

Izskatās arī
7pcs Ziemassvētku Mirdzums Poinsettia Mākslīgie Ziedi Paceļ Ziemassvētku Vainags Ziemassvētku Eglīšu Rotājumi ( Sudraba )
€6.41 €3.14

(apraksts 7pcs ziemassvētku mirdzums poinsettia mākslīgie ziedi paceļ ziemassvētku vainags ziemassvētku eglīšu rotājumi ( sudraba ) funkcijas 7pcs ziemassvētku mirdzums ziedi dekoratīvas mākslīgās ziemassvētku vainags ziedi| šajās ziemassvētku ziedi ir izgatavotas no pe ar mirdzēt ietekmi, kas ir izturīga un droša lietošanai. |tie ir viegls un ērti pārvadāt un uzglabāt, spoža izskatu,)

Izskatās arī