Cena €6.32 €8.21

Pilns apraksts

2X Plastmasas Augu Puķu Pods Pods Ar Apakštase Tekne Apaļā Spīdumu Mājas, Dārza Dekori, Balts Augšējā Kalibrs -, 14Cm Moderns dizains, var izmantot mājas, dārza, balkona vai terases.

Raksturo skaistas krāsas un virsmas spīdumu, padarot tos viegli iederas jebkura stila interjera un eksterjera.

Katrs katls ir drenāžas caurumi.

(Matching šķīvītis ir iekļauti.

Izturīgs, izgatavots no stingra, sala izturīgs plastmasas (polipropilēns - PP)

Krāsa:Balta

Izmērs: M (Augstākā Kalibra 14 cm / 5.51 collu, Zemāka kalibra 9.5 cm /3.74 cm,Augstums: 12 cm / 4.72 collas)

Iepakojuma Saturs: 2 x Augu Pot (Matching šķīvītis ir iekļauts, bez ziediem iekšā.)

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

1/4 Collu Dārza Šļūtenes Ātro Savienotāju 5/8" Uz 1/4 3/8 Šļūtenes Ūdens Krāna Savienotājs Laistīšanas Cauruļu Montāža 1gb
€2.00 €1.48

(1/4 collu dārza šļūtenes ātro savienotāju 5/8 uz 1/4 3/8 šļūtenes ūdens krāna savienotājs laistīšanas cauruļu montāža iepakojumā: 1gb 1/4 dārza šļūtenes savienotāju, dārza krāna adapteris, pieslēgšanai 4/7 8/11mm ieplūdes šļūtenes savienotājs 5/8 adapteris ir noņemams, lai izveidotu savienojumu g3/4 vītne.vai valsts g3/4, daudzfunkcionāls adapteris 100% jaunu un kvalitatīvu, drošu un pamata)

Izskatās arī
1gb Ziemassvētki Karājas Apdare Santa klaus Sniegavīrs Ziemeļbriežu Lelle Ziemassvētku Eglīte Kulons Bumbu Bell Brīvdienu Puse Apdare
€6.55 €3.47

(apraksts šo preci ir lieliska ziemassvētku dekoratīvu piekariņu.tas var būt pakārti kokos, durvis vai sienas.piemērotas dekorēšanai viesnīcā, restorāns, upscale restorānu, biroju ēkas, savrupmāju, bāri un tā tālāk.tādi jauki rotas piešķirs pasakainu svētku atmosfēru ziemassvētkos. funkcijas - krāsa: kā parādīts attēlā. - materiāls: koks - izmērs: 11*13*3cm -)

Izskatās arī
18 * 23cm + 3,5 cm 10 GAB., Baltas Aploksnes Papīra Burbulis Soma Putu Sadursmes Pasta Piegādes Soma Ziemassvētku Dāvanu Iepakojumā Turētāji
€4.65 €2.60

(produkta apraksts: stāvoklis:brand new + augstas kvalitātes ! materiāls :pērle filmu + burbulis filmas krāsa: balta izmērs : 18x23cm iepakojuma saraksts: 10pcs piezīme: izmanto: mobilo telefonu somas, ūdensizturīgs somas, dāvanu maisiņi, universāls iepakojums, rotaslietas, somas, apģērba maisiņi, pārtikas maisiņi, loģistika iepakojuma, ikdienas)

Izskatās arī
Nakts Gaitas Gaismas Atstarojoša Veste LED Krūtīm Lampa USB Maksas Kempings Zvejas Velosipēdu Vest Gaismas(Dienasgaismas Zaļa)
€24.35 €16.80

(krelles: 3wxpe * 1+rgb smd * 4 akumulators: iebūvēts 1500ma 103040 polimēra litija akumulators izturība: 4-8 stundas spilgtums: 120lm priekšējo lukturu režīms: spēcīgs gaismas vājas gaismas rgb režīmā: 1. pārnesums: zaļa, zila, sarkana violeta, rozā, oranža, balta lēni streamer 2. pārnesums: rgb stacionārs gaismas jebkuru krāsu gear 3: zaļa, zila, sarkana, violeta, rozā oranža un balta flash krāsa:fluorescējoši)

Izskatās arī
Gaismas Sniegpārsliņas Logā Uzlīmes, Kas Spīd Tumsā Sniegpārsliņas Piekļaujas Decal Ziemassvētkos Ziemas Jauno Gadu Sākuma Grupa Krājumi
€12.31 €8.61

(pievienot dažas svētku vibes, lai jūsu mājās ar mūsu ilgstošu logu piekļaujas.šos viegli noņemt rotājumi būs mirdzumu ilgu laiku un ir ideāli piemērots jebkuram ģimenes dāvanu.baudīt spilgtas krāsas un atkārtoti dizains, daudz svētki nāk! specifikācijas: produkts: christmas logu piekļaujas materiāls: pvc izmērs: 28*36 cm stils: plakanu sienas uzlīme produktu)

Izskatās arī
Halloween Punduri Dzīvo Shot Trikotāžas Sejas Lelle Rotaslietas Halloween Dāvanu Halloween Rotājumi Mājās Guļamistaba Dzīvo Jamo Istabu Apdare
€9.76 €4.88

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! halloween punduri dzīvo shot trikotāžas sejas lelle rotaslietas halloween dāvanu halloween rotājumi mājās guļamistaba dzīvo jamo istabu apdare funkcijas: svētku rūķis var dot labu veiksmi, un klasiskās krāsas var būt lielisks papildinājums jūsu mājas dekoru. izgatavoti no augstas kvalitātes kokvilnas,)

Izskatās arī
100g Dabas Žāvēti Gypsophila Puķu Bērnu Elpu Pušķi Ziedu Gypsophila Filiāles Mājas Dekori Kāzu Vainags Apdare
€21.86 €10.93

(produkta informācija nosaukums > bērnu elpa ziedi preces izmēri >kopējais ilgums: 40-50cm(23.6 collas). iepakojums >100g (ne vāzē). krāsa >pic. vides : kaltēti ziedi ir no dabīgas 100%, atšķirībā no .šādi procesā, un neizmanto kaitīgas vielas, jūsu bērnu elpu.sakarā ar kaltēti ziedi tiek dabiski žāvējot, katra bērna elpa ziedu būs)

Izskatās arī
1 Gabals Personalizētu Hanukkah Rotājumu Hanukkah Rotājumi Akrila Koku, Šajā Namā Mēs Svinam Mīlestību Menorah Ornaments
€2.99 €2.03

([eglīšu rotājumi] mūsu hanukkah rotājumi ir ideāls posteņa par ziemassvētkiem, mājas un svētku dekori.šie skaisti rotājumi ir arī piemiņas dāvanas vai piemiņas savai ģimenei, radiem, draugiem, kolēģiem un paziņām. [perfekta kvalitāte un izturība] akrila rotājumi ir iespiests ar augstas kvalitātes un spilgtas krāsas.dizains ir apdrukāta no abām pusēm, sublimēts drukāšana ir izturīgs daudzus)

Izskatās arī
Priecīgas Lieldienas Grozu, Apaļas Pārnēsājamas neausta Auduma Uzglabāšanas Kausa Festivāls Dāvanu Mājās Partijas Apdare Lieldienu Piederumi Rotas
€3.78 €1.52

(priecīgas lieldienas grozu, apaļas pārnēsājamas neausta auduma uzglabāšanas kausa festivāls dāvanu mājās puses piederumi dekoratīvi apdares bērniem rotaļlietas specifikācija: produkta izmērs: 24 * 13 * 13cm/9.4*5.1*5.1 jo produkta materiāls: non auduma produkta iepakojums: opp maisā piezīme: sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var)

Izskatās arī
24 Ruļļi Ziemassvētku Lentes Santa Sniegpārslas Modeļi Pieaugušajiem Bērniem DIY Dāvanu Iesaiņojuma Albums Maskēšanas Lentu
€3.76 €2.52

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: daudzums: jūs saņemsiet 24 ruļļi, lentes; platums katrā roll ir par 0,6 cm un garums ir 78.74 collas; uz katru modeli, katrs rullis ir dažādas un daudzumu ir pietiekami, lai atbilstu jūsu vajadzībām, dažādiem gadījumiem. materiāls: izgatavots no videi draudzīga papīra, kas var pārraut ar rokām, bez vajadzības izmantot citus)

Izskatās arī
Liela Sirds Formas Fona Sienas Balonu Mīlestību, Folija Baloni, Kāzu Dekorācijas, Dzimšanas Dienas Svinības Piegādēm, Foto Aksesuārus, Dāvanas
€1.86 €1.19

(funkcijas: baloni ir izgatavoti no alumīnija folijas materiāls, izturīgs un atkārtoti. uzspridzināt vienmērīgi un zīmogs cieši, kad riepa. var būt piepildīta ar hēliju pie jūsu vietējā veikalā vai izmantot salmus, lai aizpildītu ar gaisa par savu. pārsteidz mīļoto ar šiem baloniem par kāzām. piemērotas valentīna dienai, jubilejai, kāzas, saderināšanās, dzimšanas)

Izskatās arī
6 Gab. Kids Izglītojošās Rotaļlietas Aritmētisko Burvju Bloķēt Ideāls, lai Persona dod priekšroku Pinata Stuffers Bērniem Dzimšanas dienas Dāvanu Maisu Zēniem Meitenēm
€8.86 €0.45

(produkts : izglītības numuru puzzle daudzums : 6pcs materiāls: plastmasa izmēri: kā parādīts attēlā krāsa : daudzkrāsains iepakojums: katrs individuāls iepakojums piegādes informācija: 6 gabaliem iepakojumā, kas nosūtīti jauktās krāsas, iepakotas burbulis somas, ideālu aizsardzību pārvadāšanas laikā produkta pielietojums: birthday party dāvanas, bērnu)

Izskatās arī
10 Galonu Dārzā Aug Somas Ziedu, Augu Aerācijas Stādīšanas Podu Traukā Augļaugu Audzēšanas Poda Maisiņš Ar Rokturi
€7.49 €5.18

(10 galonu dārzā aug somas ziedu, augu aerācijas stādīšanas podu traukā augļaugu audzēšanas poda maisiņš ar rokturi produkta pārdošanas punkts: viegli darboties un lietošanai: ir stingrs rokturis, kas ļauj jums, lai pārvietotu to viegli, un nav nepieciešams, lai novērstu augiem un augsnes, kad ražas novākšanas iekārtas.jūs varat darīt to viegli.aug veselīgi: augt soma ir paredzēti trīs atverēm,)

Izskatās arī
3PCS Nomaiņa Microfibre Grīdas Mop Spilventiņi Tīrīšanas Audums Mop Auduma Vileda Ultramat XL Mop Uzpilde
€19.81 €14.06

(1.ir daži papildu spilventiņi , jūs varat nomainīt savu netīro spilventiņi viegli. 2.tie ir mašīna mazgājami un viegli nomainīt, tas būs ātri-sausā un atstāt savu stāvi spilgti, kā jauns. 3.ar microfiber mop darbojas liels masīvkoka grīdas, kā arī linoleja, flīžu, vinila, lamināta, keramikas, marmora un akmens virsmām.materiāls:šķiedras krāsa:kā parādīts iepakojuma saturs: 3 x mop pad tikai iepriekš)

Izskatās arī
Santa Claus Rotājumi Ziemassvētku Eglītes Lelle Ziemassvētku Amatniecības Piederumi Izdrukāt Vizuļi Ziemassvētku Eglīte Kulons Dāvanas Mamma Tētis
€10.53 €5.27

(šie santa claus rotas ir ne tikai ideāls ziemassvētki, bet arī kalvītis un citi svētku pasākumi.tie ir izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, kas ir izturīgi pret nodilumu.jūs varat izmantot tos, lai izveidotu jautru atmosfēru jūsu mājās vai klasē.tās var izmantot arī kā dāvanu tagus pievienot personisku pieskārienu jūsu dāvanām. īpašības: produkta nosaukums: ziemassvētku eglīte)

Izskatās arī
Putnu Eglīšu Rotājumi, Ziemas Rotājumi 3PCS Putnu Rotājumi Ar Virvi, Roku darbs Rotājumi Kolibri Jutos Ornaments
€7.81 €3.13

(uzlabot skaistumu jūsu mājās vai dārzā ar mūsu jutos kolibri.izgatavots no izvēlēto materiālu, tas piedāvā augstākās kvalitātes, un to var viegli pieslēgt, lai kaut ko.tā ir lieliska dāvanu izvēle too!dot savu dzīves telpu pieskārienu dabas un krāsains apdare ar šo skaisto kolibri. specifikācija: materiāls: filcs produkta izmērs: melnā un zaļā tits: 13.5*7.5 cm balts)

Izskatās arī
Multi Mērķis Augu stādu Podiņus Laukumā, Ietaupot Telpu, Dēstu Stādāmā Puķu Dīgtspēju Dārza augu Augi
€21.77 €13.94

(apraksts: materiāls: celulozes pirmsskolas paplātes ir izgatavoti no papīra un kūdru, utt., kas ir viegli degradējas un nav nepieciešams, lai manuāli noņemt dēstu augsne, no kausa.to var stādīt tieši. draudzīgi jauns veids: šīs audzētavas grāmatā kūdras podi ir pareizais ceļš, lai sāktu dārzs, kas draudzīgs. īpašības: elpojošs, self absorbējot, sadalās, ūdens taupīšanu)

Izskatās arī
50 100gab 12inch Skaidrs, Lateksa Baloniem, Konfeti Pārredzamu Balons, Dzimšanas dienu, Bērnu Dušas Kāzu Dekorācijas, Bērnu Globos
€13.14 €8.54

(50 100gab 12inch skaidrs, lateksa baloniem, konfeti pārredzamu balons, dzimšanas dienu, bērnu dušas kāzu dekorācijas, bērnu globos)

Izskatās arī
10pcs Spīguļi, Mākslīgie Ziedi Priecīgus Ziemassvētku Rotājumi, Eglīšu Rotājumi Mājās Jauno Gadu Kāzu svinības Decoriton
€5.29 €2.33

(apraksts: produktu kategorijas: ziemassvētku eglīte kulons materiāls: audums krāsa: zelta, sudraba, violeta, zila, sarkana, rozā izmērs: 15*15 cm svars: 24g specifikācijas: 1. auduma tehnoloģijas, nav viegli sabojāt. 2. izmantojot pulvera izsmidzināšana process, dubultu datu apstrādes ražošanas, spilgtākas un izturīgākas. 3. dažādu krāsu)

Izskatās arī
Mākslīgie Augi Zaļo Bonsai Mazās Eglītes podiņos Augus Viltus Puķu Podos Rotājumi Mājas Dārzā Puse Kuģiem, Augu Dekori
€5.60 €2.79

(mākslīgie augi zaļo bonsai mazās eglītes podiņos augus viltus puķu podos rotājumi mājas dārzā puse kuģiem, augu dekori apraksts: nosaukums: simulācijas augu iekštelpu zaļo augu mazo bonsai krāsa:zaļa izmērs: 14*14*14cm 【izvietošanu] aicina piemērots palodzes / galds / plaukts / logs / mazs kafijas galdiņš, retro pastorālo stils, piemērots gan iekštelpu un āra)

Izskatās arī