Cena €13.34 €22.24

Pilns apraksts

Pircēja Piezīme

1:, Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums ir nepieciešams, pielāgotu attēlus un izmēri

2:Šī glezna bez rāmja nāk PVC roll caurules, uzmanieties, lai asmens nulles audekls, atverot paketi ar nazi.

Ja jaunās krāsas ir krāsas smaržu, tā ir normāla parādība, un smarža ir nekaitīgas cilvēka organismam un viegli izmantot.

3:Mēs izmantojam augstas kvalitātes audekla materiāls, iespiešana ir bagāti ar krāsu, maiga tekstūra, ūdens un mitruma necaurlaidīgs, ar augstu stiepes izturību, un drukāšanas efektu ir vairāk redzamas nekā citiem audeklos.Liels mājas dekoru, kids guļamistaba dekors, dzīvojamā istaba dekori, dāvanas.

4:glezna ir bez iekšpusē un ārpus kadra, lai saglabātu uz leju kuģniecības izmaksas,Bez Matrača,Nav Iekšā Rāmī,Ne Ārpus Kadra,Tikai Kanvas.Bet šis lielums ir parastajai foto rāmja izmēru un jūs varat saņemt gatavs rāmis viegli.Tur ir Iespēja Tostarp Rāmi, Lai Izmērs 20*30 cm, 30*40cm, 40*60cm, mēs tiks nosūtīts gala Rāmis, lai jūs Par vairāk Liela izmēra, piemēram, 50*70cm, 60*90cm, mēs nosūtīt DIY Rāmi, lai jūs, lūdzu, instalējiet to:

Specifikācijas

  • Krāsa: Tāpat kā oriģināls Dizains, Gleznas Plakāts
  • Modeļa Numurs: TP3655
  • Technics: Krāsošana Ar Strūklu
  • Droppshipping: Jā, Mēs droshipping
  • Iepakojums: Velmēti audekls uz cietā Caurule
  • Mācību priekšmeti: Ainavas
  • Produkta ērtu vadību: Mājas Dzīvojamā Istaba, Guļamistaba, Galerija Dekori
  • Atbalsta Bāzes: Audekls
  • Pielāgojams izmērs un dizains: LABI Audekla Plakāta Sienas Fotogrāfija
  • Veids: Audekls Printings
  • Stils: Mūsdienu Stils
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Kadra režīmā: Bez rāmīša
  • Oriģināls: No
  • Glezniecības Stils & Tehnika: Augstas Kvalitātes Digitālā Drukā
  • Mūsdienu Mākslas Izdrukas: Sienas Gleznas, Plakāti
  • Ir Smart Ierīces: no
  • Forma: Viena
  • Vidēja: Ūdensizturīgs Tintes
  • Materiāls: Audekls
  • Mūsdienīga sienas māksla audekla apgleznošana: Izbalināt izturīgs un ūdensnecaurlaidīgs
  • Pasūtījuma: Lūdzu, sazinieties ar mums
  • CN: Zhejiang
  • Rāmis: No

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

LED Nakts Gaismas Ziemassvētku Rotājumi Sveķu Nelielu Māju ar LED Gaismas Ziemassvētku rotājums Mājās Jauns Gads, 2024 Navidad Noel
€8.51 €5.96

(apraksts: 1.materiāls: sveķi 2.produkta izmērs: a、c:6*5*4.5 cm b:9*6.5*4cm d:6*5.5*4cm e, h:8*5.5*5cm f, g, i, j: 8*5.5*4.5 cm 3. neto svars: 0.05-0.08 kg 4. iepakojums: kartona 5. iepakojuma lielums: par 9*7*5.5 cm funkcijas: 1. ziemassvētku ciema māja: sveķu ziemassvētku skatuves ciematu māju, sniega koki un mājas, nesīs siltu un laimīgu atmosfēru jūsu)

Izskatās arī
Arthyx,Paletes Nazi Anotācija Koku Ainavas Eļļas Glezna Uz Audekla,Roku Darbs Sienas Māksla,Attēlu Dzīvo Guļamistabā,Mājas Apdare
€166.18 €136.27

(piezīme : par bezmaksas piegāde ,tas nav iekļauti muitas nodoklis tāpēc, ka dažādās valstīs ir dažādas nodokļu,mēs nevaram kontrolēt muitas,tā, ja nepieciešams, muitas nodoklis,nodoklis ir nepieciešams, maksājumu saņēmējs. cienījamie klienti, laipni lūgti manā veikalā !! ļoti priecājamies, ka jūs izvēlējāties mūsu produktiem, un uz veikalu. es ceru, ka jums)

Izskatās arī
Ņujorka naktī karte, New York City, grafiskos, Čikāgas grafiskā karte, Bostonas karte, San Francisco grafiskā karte, vintage pilsētas karte poste
€13.97 €7.55

(somethings improtant, lai mūsu klienti mums ir mūsu pašu rūpnīcā, mums visiem ir mūsu pašu rūpnīcā, cena ir rūpnīcas cenu, laipni lūgti pielāgot.mēs esam piliens kuģniecība. 1.glezna ir ne handpainted, tas ir drukāts ar mašīnu. 2.tas ir tikai attēls, nevis rāmi.ja jums ir nepieciešams rāmis, jums ir nepieciešams, lai pielāgotu to 3.mēs pieņemam custom izmēri un bildes,)

Izskatās arī
Ja Jums nav Jautāt, Sienas Uzlīmes, Motivācija Quote Uzlīmēm, Telpu Dekorēšana Art Gleznojumi Plakātu Tapetes
€5.46 €5.29

(modname=ckeditor [materiāls] materiāls: vides/draudzības/pvc uzlīmes apdare,piemērots jebkura tīras, gludas sienas,flīzes,logi,metāla,skapis, plastmasas sienas decal ir izgatavotas no pašlīmējošās elastīgu prēmiju vinila plēve. tas ir matēts virsma, lai samazinātu gaismas atstarošanās. jūs varat noņemt sienas decal jebkurā laikā nebojājot virsmu. tas)

Izskatās arī
4.57 m/roll Vannas istaba Reāli Koksnes Graudu Mēbeļu Remonts Adhensive Līmlente Virtuves Sīkrīkus Mājas Dekoru
€5.77 €2.89

(apraksts: 1. woodgrain lentes: tā ir stipra un ļoti lipīga, tāpēc tas var būt saistīts stingri uz objektu, tikai ar vienu klikšķi. 2. labs aizsargs: ar imitētu koksnes graudu ir labs aizsargs, ūdensizturīgs, un pārnēsājamo. 3. bezmaksas griešana: augstas kvalitātes modelēšana, remonts un renovācija, bez griešanas.jūs varat arī viegli to sagriež dažādas formas ar šķērēm un pielāgot,)

Izskatās arī
Karstā Pārdošanas Gaismas Gaļas Grila Profesionālās Smokehouse Portatīvo BBQ Grils Dārza Piederumi Āra Kempings
€439.31

(#detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root .magic-1{platums:750px}#detail_decorate_root .magic-2{overflow:hidden;width:373px;height:373px;margin-top:0;margin-bottom:0;margin-left:0;margin-right:0}#detail_decorate_root .magic-3{margin-top:-39px;margin-left:-58px;platums:451px;augstums:451px}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
3 In 1 Arābijas Vīraks Rakstītājs, Radošs Tuvajos Austrumos Classic Bakhoor Vīraka Kvēpināmais Trauks Portatīvo Sveķu Rakstītāji Mājas Dekoru Tējnīcu Rotājumi
€52.49 €26.24

(apraksts: izsmalcinātu meistarība, var būt klasiskas mēbeles, ar meditāciju un atbalsta-miega efektu. unikālo austrumnieciskā stilā, vīraks, sveces turētājs ar skaistu ziedu dizaina, lotosa zieds, kas simbolizē labu dzīvi austrumu kultūras, nepieciešams mākslas darbā un dāvanu, lai kāds, kas mīl austrumu piederumi. var izmantot kā mājās, apdare, amatniecības vai klasiskas mēbeles)

Izskatās arī
Atstarojoša Pūce Kulons Atstarojošs Sudraba Kulons Reāli Pūce Formas Putnu Repeller Āra Piederumi Putnu Blinder Smieklīgi Gudrs
€6.39

(mūsu putnu aizbaidīšanas ierīcēm efektīvi novērstu putnu no palūkoties uz savu dārzu, nekaitējot tiem.jūs joprojām varēsiet justies šarmu dabu ar mūsu konstrukcijas, kas ir saskaņā ar pastorālo estētiku.ierīcēm ir arī ērta un ātra, tāpēc jūs varat aizsargāt savu kultūru, kas ir ātri. specifikācija: produkta nosaukums: putnu blinder kulons produkta materiāls: abs produkta)

Izskatās arī
Paka = Veļas Simbolus, Diagrammas + Conversion Chart + Liellopu Gaļas Gatavošanas Diagrammas + Krāsu Diagrammu + 2023. Gadam Gada Plānotājs Drukāt Audekls Plakāts
€38.76 €22.48

(ņemiet vērā,: 1.šo preci ir spray gleznas audekls izdrukas.tas drukāts uz audekla, kas nav ar roku apgleznoti. 2. plakātu nāks ar baltu malu, aptuveni 0,5 cm.ja jums nepieciešama papildu baltu apmali, lūdzu, sazinieties ar klientu servisu. 3.mēs varam darīt individuāla izmēra attēlus un nometiet iepirkšanās ,ja jums nepieciešams cits attēli un izmēru, lūdzu sazinieties ar mums, un mēs)

Izskatās arī
Vintage Smieklīgi Karikatūra Raksturs Plakātu Metāla Plāksne Skārda Pazīmes, Sienas Dekori Mākslas Dzelzs Krāsošana Cilvēks Cave Bar Club Apdares Plāksne
€10.70 €5.46

(produkta informācija izturīgs - 7.8 *11.8 metāla zīmju uzdrukāts dourable pilnu krāsu apdari uz alvas gadiem attēlot. viegli pakārt - nāk ar četru skrūvju caurumi un tas ir pietiekami viegls, lai varētu uzstādīt ar double-sided putu lentu vai komandu strēmelēs. vintage - mākslīgais patina un rūsas dod tas, ka lieliski izskatās ka retro justies,izskatīties lieliski jebkurā garāža,)

Izskatās arī
Anglijas Londonas Cityscape Tapetes, Sienas, Mākslas Plakāti, Kanvas audums Auduma Drukas Gleznu par Mājas Dekoru Attēlu
€32.80 €26.24

(sazinieties ar mums jūsu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.uzskatu, ka mēs varam padarīt jūs apmierināts ar mūsu centienus.)

Izskatās arī
1pc Kovboju Jenots Skulptūru Darbvirsmas, Mājas Dekoru, Dārza Dekori, Mikro Ainavu, Dāvana Bērnam, Halloween Dekorēšanai
€42.34 €21.17

(1pc kovboju jenots skulptūru darbvirsmas, mājas dekoru, dārza dekori, mikro ainavu, dāvana bērnam, halloween dekorēšanai)

Izskatās arī
Laiks, Kas Pavadīts Ar Grāmatas Un Kaķi, Nekad Nav Izniekots Plakātu, Skārda Zīme, Vintage Zīme Sienas Krogs, Kafejnīca Mājās Amatniecības Dekori
€17.34 €5.20

(izmērs: 8x12 cm/20cmx30cm. materiāls: izgatavots no metāla skārda, eco-draudzīga un pārstrādājama. viegli pakārt: šī metāla skārda zīme nāk ar iepriekš urbti caurumi, padarot displejs brīze.tas ir izgatavots ar sakrustotām malām, kas var efektīvi novērst griezumiem. klasiskās apdare: šī zīme var viegli papildināt vietas un ir ideāli piemērots mājām, kafejnīca, bārs, bārs,)

Izskatās arī
Sešstūra Pad Korķa Tāfeles/Pin Valdes, 9-Pack Krāsains Sienas Flīzes Memo Filca Tāfeles Sienas Uzlīmes, Home Dekoriem
€8.57 €6.94

(funkcijas: mūsu radošā krāsaini sešstūri vilnas filcs, multifunkcionāla sienas uzlīmes smart savākt valdes mājas apdare.īpašā ģeometriskā figūra sešstūris, sienas uzlīmes, modernās mākslas stila, dekors jūsu mājās. šo hex pin tāfeles ir lieliska alternatīva ziņojumu dēļa vai korķa tāfeles.tas ir jautri, jautrs krāsu iespējas, ka varat izrotāt istabu ar nav nepieciešama montāža! vienkārši)

Izskatās arī
ins stils Sievietes ķermeņa Formu Aromatizētas Sveces, interjera neto sarkanā foto aksesuārus, mājas, dekoratīvās sveces sapratu, ķermeņa sveces sieviete
€19.01 €7.99

(ins stils sievietes ķermeņa formu aromatizētas sveces, interjera neto sarkanā foto aksesuārus, mājas, dekoratīvās sveces sapratu, ķermeņa sveces sieviete apraksts [izsmalcinātu ķermeņa formu]:izsmalcinātu meistarība, spilgts modelēšana, mākslīgā cilvēka ķermeņa dizains, un izsmalcināti detalizēta informācija. tas ir izsmalcinātu apdares un interesantu mākslas darbu, kuru var ievietot)

Izskatās arī