Cena €31.70 €42.83

Pilns apraksts

Kajaks Seatpad Spilveniem Atzveltne Sporta Muguras Atbalsta Spilvenu Piegādes Āra Drifta Zvejas

Materiāls: Šī ērtā kajaks sēdeklis ir izgatavots no EVA, kas ir mīksts, izturīgs un nav viegli būt bojāts tā, ka tos var izmantot ilgu laiku.

Anti-skid: Šī EVA polsterēta muguras atbalsts ir paredzēts, lai būt anti-slip, kas var arī saglabāt savu drošību, ja jūs slīdēt vai kombinēts.

Regulējams: anti-skid sēdēt uz pad ir regulējams lentes, kuru var pielāgot izmēru vai garumu saskaņā ar jūsu drifta vajadzībām.

Ātri sausas: regulējama atzveltnes spilveniem, var ātri žūst, tāpēc, ka jūs needn nav jāuztraucas par ūdens padarīs apģērbu slapjš.

Plašs lietojums: Šo kanoe drifta smaiļošana spilvena ir plašs, izmantojot reizes, kas ir piemērota, lai to izmantot airu un zvejas.

Krāsa:melna+pelēka

Materiāls:EVA

tips: Bez Maisa/ar Spilvenu

Iepakojuma Saturs:

1 X Vējdēlis Atzveltni

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par Mums

Mēs sniegt labu produktu ar labāko cenu,mēs atbalstām Vairumtirdzniecība/Drop Kuģniecības Lai

1. Lai Piliens Kuģniecības pasūtījumu, lūdzu, piezīmi"dropshipping kārtībā", mēs to prioritāti.

2. Vairumtirdzniecības/Kritums Piegāde pirkumiem, ja jums ir kādas idejas par cenu vai paketi,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš,mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, lai apmierinātu jūsu prasības.

Par Maksājumu

Ja jūs apmierināt jebkuru problēmu, kad maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar Pack24.lv Klientu Apkalpošanas Centrā ar lūgumu palīdzēt:

Par Sūtījumiem

1.Mēs nosūtīt pasūtījumus ASAP robežās 2-5 dienu laikā(izņemot brīvdienas un svētku dienas), kad jūsu maksājums ir aizpildīts parasti.

2.Lūdzu, uzrakstiet pilnu piegādes adresi, ar pareizu tālruņa numuru un pasta indeksu, it īpaši Krievijas un Baltkrievijas pircēju, lūdzu, apstipriniet savu vārdu un uzvārdu.

3.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs neesam atbildīgi par muitas nodokļiem.Lūdzu muitošanas ar sevi.

4.Mēs piedāvājam gan pēc kuģniecības un izteikt shippings.Lielākajā daļā valstu, pasta piegāde aizņem apmēram 25-35 darba dienas, un, ilgāk, dažās valstīs, piemēram, Brazīlijā, Peru.

Express shipping inlcude DHL, EMS, Pack24.lv Premium Kuģniecības un Īpašu Līniju, piemēram, Aramex.Paiet apmēram 7 dienas.(Tā būs kavēšanās ja jūsu valsts satikties ar kādu problēmu,Darbinieku streiku,laika problēma, un tā tālāk.)

Par Pēc-pārdošanas Servisa

Mēs esam uzticami un pārdevējam mums ir profesionāli pēcpārdošanas servisa visām mūsu muitas.Ja ir kāds jautājums par pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš ,mēs vienmēr šeit, kamēr jums ir laimīgs, atbilde.

Par Atsauksmes

1. Lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un objektu, ja jums uzmanīgi, lai pārliecinātos, ka tur nav problēma.

2. Ja jums ir kādas problēmas vai nav pilnībā apmierināts ar savu paketi,lūdzu, nebaidieties, sazinieties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs jums atrisināt problēmu, lai apmierinātu tevi.

3. Ja nav problēmu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

1pc SUPS Bradāt Spīles Quick Release Regulētājs Bradāt Vārpstas Skava 6.9x2.92.6 cm Bradāt Vārpstas 29mm Ūdens Sporta Sērfošanu Stieņi
€4.78

(funkcijas: * jauns materiāls, izturīgs * piemērots bradāt vārpstas 29mm specifikācija: materiāls: plastmasas+nerūsējošā tērauda. krāsa: melna. daudzums: 1gab. izmērs: 6.9*2.9*2.6 cm. svars: 42g. komplektā ietilpst: 1*sups lāpstiņu skavu. piezīme: 1 reālā krāsu preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas)

Izskatās arī
Plastmasas Izturīgs Un pretkorozijas Elektriskā Velcēšanas Motora Ilgu kalpošanas Mehānisko Slēdzi
€14.78 €8.87

(apraksts: elektriskā piekarināmie velcēšanas motora apgriezienu kontroles maiņa - spēcīgs un izturīgs un neplīstošas tas ir piecu ātrumu pārslēgšana ir 5 turpmākā darba ātrumiem un 2 atpakaļgaitas ātrumiem viegla montāža un darbojas, var palīdzēt jums kontrolēt savu ātrumu efektīvi lielas strāvas, augstas temperatūras pretestību un sāļš ūdens izturīgs savietojams)

Izskatās arī
3Pcs Piepūšamās Laivas Pvc Anti-Sadursmes Barelu Jūras Fender 400X110 Mm Uv Aizsardzību, Kuģa Pietauvošanos Rezerves Uv Aizsardzība
€54.83

(piepūšamās jahtu sakabes ierīce fender ir sava veida jūras piegādēm, kas var spilvena un aizsargātu jahtu.pēdējo gadu laikā, ar nepārtrauktu attīstību, jahtu nozarē, piemēram fenderi ir plaši izmanto jahtu, kuteru, piestātnes, peldošās platformas, un tamlīdzīgi. iekšpusē produkts ir pildīts ar saspiestu gaisu un var peldēt pa ūdens virsmu, kā svarīgs buferis laivu un kuģu pietauvošanās un)

Izskatās arī
Izturīgs Pavisam Jaunu Putekļu Vāciņa, vai Plug Viegls Niršanu Dia 33mm ABS Apm. 25mm Melna Elpa DIN Tvertnes Vārsts
€3.88 €2.33

(apraksts: - niršana, daivings, vītņu putekļu plug aizsargi klp din vārsti - strādāt vai nu ar 200-bārs vai 300-bar din vārsts, veidgabali - ar šarnīra stiprinājuma siksniņa - viegls, spēcīgs, portatīvo un sālsūdens izturīgs - vai kontaktdakša ir tik izplūduši, ka klātbūtne augsta spiediena gāzes nav lamatas kontaktdakšu un padara to grūti, lai novērstu specifikācija: -)

Izskatās arī
3MM Neoprēna Niršanas Cimdi Pieaugušo Maskēties Anti slip Zemūdens Medību, Zvejas Cimdi Stab pierādījumu, Silts Peldēšanu, Sērfošanu, Cimdi
€25.51 €15.31

(3mm neoprēna niršanas cimdi pieaugušo maskēties anti slip zemūdens medību, zvejas cimdi stab pierādījumu, silts peldēšanu, sērfošanu, cimdi maskēšanas niršanas cimdi krāsa: kamuflāža biezums: 3mm izmērs: s/m/l/xl materiāls: neoprēna + nodiluma izturīgs neilona audums funkcijas: siltuma, nodilumizturība, stab izturību, neslīdoša, labs komforts darbības)

Izskatās arī
Bērnu Anti-Slip Peldēšana Kurpes, Pludmale, Peldēšana, Skriešana, Riteņbraukšana, Klinšu Kāpšana, Meklēšanu Upes, Bradāt, P680
€12.69

(stils un stils: bērnu pludmale, peldēšana apavi izmēra izvēle: 26-35 izmērs: 26-35 augšējais materiāls: augstas elastības kosmosa slāni zoles materiāls: gumijas zole funkcijas: anti slip biezums: normal biezums artikula numurs: 283 stils: gadījuma piemērojams vecuma grupas: bērni piemērojamie dzimums: neitrāla/abiem dzimumiem gadījumā)

Izskatās arī
Daļa Putekļu, Cokols ar Vītni Noderīgu 5/8-14NPS Vārstu 6061 Alumīnija Alumīnija Vāciņu Niršanas Putekļu Funkcionāla Plug Izturīgs Jaunas
€7.95 €4.14

(apraksts: *brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska izmantot *lietot niršanas din līmeņa vadītājs nepievelk putekļus specifikācija: *materiāls: 6061 alumīnija *krāsa: melna,sarkana,zila,zelta,sudraba *izmērs: 37*32mm *svars: 33.5 g *zobu platums: 5/8-14nps komplektā ietilpst: 1)

Izskatās arī
Peldēt Drošības Peldēt Ļoti Redzama Drifta Drybag Augstas Redzamības Piepūšamo Spilvenu Kanoe Smaiļošana Rotaļu Un Plostiem
€21.56 €15.08

(ūdensizturīga peldēt sausā soma iezīmes liela platība plašu uzglabāšanai, bet vēl joprojām kompakts.ar noņemamu jostas padara to perfektu, kanoe un citas aktivitātes brīvā dabā.glabāt savu mantu drošību un sausu ar šo must ir piederums. specifikācija: piepūšamās izmērs: aptuveni 55*38cm/21.65*14.96 collas aptuvenais svars: aptuveni 500g materiāls: pvc sabiezējumu produkta)

Izskatās arī
Trubiņa Spuras Vīriešu Peldēšanas Apmācība, Spuras Un Peldēt Pleznas Snorkeling Freestyle Kāju Valdes Varde Kurpes, Īsas Mācības, Spurām
€10.69 €6.42

(apraksts: peldt pleznas ir izgatavotas no augstas kvalitātes materiāla, perfektu dāvanu izvēli, kas var plaši izmantot. funkcijas: 1. unikālais dizains: pieņemot īstermiņa asmens fin dizains, kas palīdz jums veidot spēcīgāku un ātrāk šautriņas. 2. augstas kvalitātes materiāls: izgatavots no augstas kvalitātes pp un tpr materiāla, viegls, spēcīgs, izturīgs, un nav viegli lauzt. 3.)

Izskatās arī
Standup Paddleboard SUP Remonta Komplekts Piepūšamās Kajaks Laivu, Plostu Vējdēlis ar Ielāpi un Līme N58B
€2.10 €1.62

(standup paddleboard sup remonta komplekts piepūšamās kajaks laivu, plostu vējdēlis ar ielāpi un līme n58b ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes. piemērots remonta piepūšamo laivu vējdēlis kajaki. viegli pārvadāt, vienkāršs un praktisks, tas ir labs palīgs āra ūdens sporta veidiem, lai atrisinātu problēmas! materiāls: līme un plāksteris krāsa: izlases)

Izskatās arī
Aizdares Āķis Grozāmos 103*45mm 316 Nerūsējošā Tērauda Par 48g Skrūvju Ūdenslīdēju Acu Karogu Āķis Keyring Zemūdens Snap Jaunākās
€4.78 €2.06

(produkti displeja --> produktu apraksts --> aprakstīt: * brand jaunu un augstas kvalitātes * izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska *viegli lietojams, 316 nerūsējošā tērauda materiāla, izturīgs, nav rūsas * piemērojams gadījumos: niršana, āra, mājdzīvniekiem, u.c. specifikācija: *materiāls: 316 nerūsējošais tērauds *krāsa:)

Izskatās arī
Kapuci Wetsuit, 3mm Neoprēna Ūdenslīdēju Kostīms Vienā Gabalā ar Priekšējo Rāvējslēdzēju Vīriešiem, Sievietēm, sērfošanu,Ziemas Peldēšana, Burāšana, Kajaki
€92.44 €60.08

(ūdenslīdēju kostīms---3mm neoprēna pilna ķermeņa niršanas tērps, saglabātu jums silts, saules aizsardzības, novērstu jūsu organismā no tiek sadurts ar medūzu, nodrošina jūs ar ērtu valkā sajūta. augstas elastīga apkakle---kapuci wetsuit izvēlas scr augstas elastības sūklis ar elastīgu sietu dizains, kas der kakla mierīgāk un klusi.tas ir ļoti ērti, un nav saspringts. rāvējslēdzējs)

Izskatās arī
JUNHAIINS DiveShark Rūdīts Stikls Freediving Maska Snorkeling Komplekts Salokāms trubiņa J-tipa ar Kameras Kronšteinu
€78.44 €73.84

(okeāns, divers ir ierobežotas, jo viņu kustībām, tāpat kā zivs, atstājot ūdeni.tātad, ja cilvēks ir saimniecības gopro kameru savā rokā, viņi nevarēs, lai rezerves, lai viņu rokās, lai brauciena attālumā jebkuru haizivis vai delfīnus, kas nāk, lai netraucētu tos.tāpēc, gopro niršanas brilles ir parādījušies.tas ir niršanas brilles ar iebūvētu gopro kameras bāzes, kas var uzņemt fotogrāfijas bez)

Izskatās arī
Vīt Plug Siksna, Sveces 7.3 cm Piederumi Black Daļas Nomaiņu Upes Sērfošanu Āra Izturīgs Augstas Kvalitātes
€2.48 €0.99

(funkcijas: * brand new augstas kvalitātes *izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs *tas ir tad, kad siksna kontaktdakšu varēs strādāt saskaņoti ar leash, lai saglabātu jūs no kaitinošas peldēt uz pludmali ar savu asti starp kājām, lai saņemtu jūsu kuģa. *stabilu abs plastmasas siksna kontaktdakšu turiet spēcīgs (ja vien jūs patiešām iegūt smashed!) un darbojas)

Izskatās arī
3Pcs Vējdēlis Fin Sveces ar Atslēgu un Skrūves, ko Izmanto Softboard Instalēt Bāzes Fin Mount Vējdēlis Piederumi Paddleboard
€18.59 €11.15

(apraksts: izturīgs materiāls: vējdēlis fin sveces ir izgatavotas no augstas kvalitātes pvc materiāla, bez smaržas, izturīga. komplektā ietilpst: 3pcs mīksto sveces, 6x plastmasas skrūves, 1 plastmasas atslēgu, 1 stūres uzgriežņu atslēgas un 6. stūres skrūves. softboard fin piederumi: double cilnes fin spraudnis tiek izmantots, lai softboard, mīksta vējdēlis spuru kastes pamatnes mount. izmērs:)

Izskatās arī
2023 Jaunu Sieviešu Modes Ūdenslīdēju Kostīms Viens Gabals garām Piedurknēm Peldēšana Siltā Sērfošanu Tērps, Saules Ūdens Sports Daivings Peldkostīmi
€73.86 €48.01

(2023 jaunu sieviešu modes ūdenslīdēju kostīms viens gabals garām piedurknēm peldēšana siltā sērfošanu tērps, saules ūdens sports daivings peldkostīmi 3mm sieviešu ūdenslīdēju kostīms iedzīvotāju skaits: pieaugušajiem/sievietes audums: scr hloroprēns gumijas biezums: 3mm ražošanas metode: četras adatas, seši diegi šūšanai izmērs: xs/s/m/l/xl krāsa:)

Izskatās arī
YFASHION 15"/38.1 cm Premium Laivu Nolaišanas Riteņiem Laivu Transom Palaišanas Noraut Riteni, Lai Piepūšamās &Alumīnija Laivas 300 Lbs
€121.79 €73.07

(apraksts: nosaukums: piekabe materiāls: nerūsējošais tērauds darbības joma: piemērots aizmugurē ar asti plate! iepakošanas metode: atsevišķas kartona iepakojums (vienā ailē, viens komplekts) bruto svars: 4,6 kg iepakojuma saraksts: piekabes x 1 pāris piezīme: 1.sakarā ar ekrānu un citu objektīvu iemeslu dēļ, var būt ar noteiktu krāsu atšķirību,)

Izskatās arī
Kajaks Autonoma Kāpnes, Drošu Un Uzticamu Gumijas Laivu Tīra Neilona Josta Kāpnes 3 Solis Iekāpšanas Trapu, Lai Iatable Laivu, Kajaku
€24.14 €10.87

(apraksts: mūsu kajaku autonoma kāpnes ir izgatavotas no augstas kvalitātes neilona materiāla, tāpēc tas ir izturīgs, spēcīgs, saule-izturīgs un viegls.tas ir piemērots bērniem kāpelēt, pacelt kastes un divstāvu gulta, kāpelēt. specifikācija: produkta nosaukums: laivu autonoma kāpnes materiāls: neilons izmērs: aptuveni 85*2cm/33.46*0.78 gadā iepakojuma saraksts: kayak)

Izskatās arī
4gab Laivu Bufera Vairogs Aizsardzība 6"x23" Laivu Fender Piepūšamās Jūras Bufera Jūras Docking Laivu Doks airu Laivas Makšķerēšana
€58.43 €36.81

(apraksts: 【arī aizsardzības] aicina: šajā laivu fender ir izgatavots no labākās kvalitātes, vides aizsardzības pvc, kura saulē, aizsargātas, iezīmes, liels rezerves efekts, un var aizsargātu laivu no bojājumiem, ko izraisa masveida sadursmes starp cietām virsmām. 【viegli piepūstas] aicina: jūs saņemsiet 4 inflācijas adatām un 1 sūknis, viegli uzpūst un deflāciju, un ļoti ērti izmantot. 【pastiprināta)

Izskatās arī
Jaunā stila zemūdens dabas elpošana peldēšana zemūdens pilnu sejas niršanas maskas pilna sejas maska, elpošanas trubiņa
€61.18

(#detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root .magic-1{vertical-align:top}#detail_decorate_root .magic-2{vertical-align:top;display:block;padding-right:4px;box-izmēra:robežas-kārba;padding-left:4px}#detail_decorate_root .magic-3{vertical-align:top;padding-bottom:4px;box-izmēra:robežas-kārba;padding-top:4px}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
Jaunu Visu Oglekļa Sailboard, zemūdens Spārniem Pūķis, zemūdens Spārniem Ūdens Sērfošanu, vindsērfinga
€415.67

(iegādāties jebkādu zemūdens spārniem un saņemt divus bezmaksas centrs pīlāriem, kopā trīs izmērs centrs pīlārs var mainīt, sazinoties ar mums, ar 60/70/80/90 iespējām kāpēc izvēlēties mūs: 1 .mums ir ražošana, kas specializējas vējdēlis spuras 8 gadus. 2.eco-friendly 3.pieņemamu cenu 4.apmierinošs pirms pārdošanas apkalpošana un pēc-pārdošanas pakalpojumi 5.atbalsta)

Izskatās arī