Cena €8.87 €14.78

Pilns apraksts

Apraksts:

Elektriskā Piekarināmie Velcēšanas Motora Apgriezienu Kontroles maiņa - spēcīgs un izturīgs un neplīstošas

Tas ir piecu ātrumu pārslēgšana ir 5 turpmākā darba ātrumiem un 2 atpakaļgaitas ātrumiem

Viegla montāža un darbojas, var palīdzēt jums kontrolēt savu ātrumu efektīvi

Lielas strāvas, augstas temperatūras pretestību un sāļš ūdens izturīgs

Savietojams ET44L 55L 65L elektromotori laivas, jūras, burāšana, yatch

Specifikācija:

Materiāls: Plastmasa

Izmērs:3.9x3.9x3.9 collas

Krāsa: Randon (Brūns/Melns)

Komplektā Ietilpst:

1 Gabals Kajaks Piekarināmie Ātrumu Slēdzis

Piezīme:

Lūdzu atļaut nedaudz atšķirība, jo manuāla mērīšana.Krāsa var būt nedaudz atšķirīgs, jo dažādu monitoru.Paldies!

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Izturīgs Pavisam Jaunu Putekļu Vāciņa, vai Plug Viegls Niršanu Dia 33mm ABS Apm. 25mm Melna Elpa DIN Tvertnes Vārsts
€3.88 €2.33

(apraksts: - niršana, daivings, vītņu putekļu plug aizsargi klp din vārsti - strādāt vai nu ar 200-bārs vai 300-bar din vārsts, veidgabali - ar šarnīra stiprinājuma siksniņa - viegls, spēcīgs, portatīvo un sālsūdens izturīgs - vai kontaktdakša ir tik izplūduši, ka klātbūtne augsta spiediena gāzes nav lamatas kontaktdakšu un padara to grūti, lai novērstu specifikācija: -)

Izskatās arī
6mm Vējdēlis Siksna Sērfošanu Sērfot Siksna Regulējama Ūdens Vadu
€13.00 €7.15

(apraksts: šī 2m serpentīnveida vads siksna, kas izgatavoti no izturīgiem neilona materiāla ar augstu stiprības, viegls un augsts elastīgs. augstas izturības auklas, kas izturīga un pietiekami stingra par sērfošanu. pavadas tur jūs droši, ja jūsu kuģa, kā tas palīdz jums iegūt atdalītas no jūsu kuģa. regulējams dizains, piemērots visvairāk, piemērots gan vīriešiem, gan sievietēm. liels)

Izskatās arī
13 "x 3.3" Comfort Polsterēta Neoprēna Diver Niršana, Daivings Slap
€3.55 €1.88

(red: apraksts: der lielākajai daļai niršanas maskas viegli pielāgot, lai labāko fit. novērš matu sapīšanās mīksts un ūdensnecaurlaidīgs neoprēna materiāli paredzēta galīgā ērti un baudu kopējais izmērs: 33 x 8,5 cm/ 13 x 3.3 cm (garums x platums) komplektā ietilpst: 1 gab., niršanas maska siksna melnā krāsā: apraksts: der)

Izskatās arī
1gb Teleskopiskie Bradāt Portatīvo Saliekami Regulējams Alumīnija Sakausējuma Oar Drošības Laivu Piederumi
€26.06 €11.99

(1.maza, kosmosa taupīšanas dizains padara to viegli veikt kopā.tas varētu uzglabāt ar citām jūsu kuģa drošības piegāžu vai kajaks drošības komplektu un kajaks avārijas komplekts. 2.šī ārkārtas oar ir piemērots arī reaktīvo slēpošanas piederumi, piemēram, jet ski airiem, laivu airiem, kajaki, audekls laivas, piepūšamās laivas, piepūšamās laivas, avārijas kuģi un mazās laivas. 3.šī izturīgs un)

Izskatās arī
Par Niršanu Zemūdens Vidusskolas Vadītājs, Kas Regulē Niršana Ar Elpošanas Filtru, Bite Snorkeling Aprīkojums Zemūdens Elpošanas Trubiņa Dropshipping Z500
€57.98 €52.18

(piezīme: pirms lietošanas, pārliecinieties, lai pārbaudītu, vai saskarne, trahejas ir droša, ja tā ir vaļīga vai nav atkāpes, to nevar izmantot! ! !bcd wetsuit var izmantot tikai ar mūsu zemūdens rebrizeru! specifikācija: nosaukums: zemūdens respiratoru, piederumi caurules garums: 14 metru, bruto svars: 1.5 kg pilns komplekts profesionālā daivinga aprīkojuma dziļūdens niršana ar respiratoru, ventilators)

Izskatās arī
Elastīga Bungee Šoks Vadu Stieples Gala Āķi Stiept Stīgu Virvi Kempings Telpās
€6.85 €4.59

(apraksts: 【, ko jūs saņemsiet] aicina: ir 1 elastīgās virves, 10 bungee šoks vadu āķi, 10 stieples gala āķi, 10 bungee bumbas. 【stiept šoks vadu] aicina: bungee virves absorbē triecienu, kas palīdz transporta un turiet vienumu, un tas ir pārnēsājams, viegls un viegli veikt. 【stabils, izturīgs] aicina: elastīgās virves komplekts var nodrošināt savu ierīču jūsu kajaks laivu, utt.liels)

Izskatās arī
Jauns Zemūdens Niršanas Rokturi Bāra Niršanas ar Akvalangu BCD Rīkoties Bārs-Pirmais Posms Viegla, Izturīga, Lai Peldēšana
€22.67 €7.19

(apraksts: *brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska izmantot *niršana, daivings, bcd rīkoties bārs-pirmais posms viegla, izturīga, lai peldēšana zemūdens niršanas rīkoties bārs-pirmais posms ir izgatavotas no augstas kvalitātes ss316 materiāla, izturīga, viegla un izturīga. *labi rezultāti fiksēti apkopes. *zemūdens)

Izskatās arī
Sporta Ūdensizturīgs Kajaks Kabīnes Pārsegs Izturīgs Dubultās Šūtas Regulējams Aizsargs Piederumi, Āra Okeāna UV50 Bloķēšana
€20.01 €14.21

(materiāls: neilons izmērs/svars: s: 95x55cm 205g m: 120x60cm 215g l: 140x62cm 225g xl: 155x63cm 240g produkta iespējas: 1: aizsardzības pārklājums var novērst kajaks pilotu kabīnē ienāk netīrumiem, lapas, sniegs, lietus un insektiem. 2: regulējamas siksnas ir ļoti piemērots smaiļošana. 3: izgatavota no poliestera materiāla, izturīgs, elpojošs)

Izskatās arī
Surf Fin Paddleboard Fin Nomaiņa Piepūšamās SUP Stand Up Paddle Board Piederumi Bloķēšanas Spuras Centrs Fin Iesācējiem Plusi
€6.92 €3.81

(apraksts: nosaukums: sacīkšu fin materiāls: pastiprināta neilona svars :280g izmērs :24cm (9.5 collas) funkcijas: jābūt ūdenssporta mīļotājiem: meklē veidu, kā uzlabot savu paddleboarding tehniku, un, ņemot jūsu prasmes uz nākamo līmeni?jūs vēlētos, lai pārsteigtu sērfot mīlošs draugs, ar perfektu dāvanu?ar paddleboard fin ir tieši tas, kas jums nepieciešams! baudīt)

Izskatās arī
3/4gab Piepūšamās Laivas PVC Plāksteris Laivu Aksesuāri Piepūšamās PVC Laivas, Plostus, Laivas Kanoe, Kajakus, Sērfinga
€7.18 €3.59

(apraksts: *brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un funkcionāla *piemērots pvc piepūšamās laivas, plosti, laivas, kajaki, kanoe laivas, sērfinga dēļi *viegli lietot un instalēt specifikācija: *materiāls: pvc *krāsa: melna, balta, zila un zaļa (kā bildes šovs) *izmēri: apm. 9cm (kā bildes šovs) *svars:)

Izskatās arī
Bērniem, Pludmale, Aqua Kurpes Quick-Sausā Ūdens Sporta Čības, Ne Slīdēšanas Basām Kājām, Joga Zeķes Zēniem, Meitenēm, Niršanas Apavus Brienot Peldēšana
€10.92 €8.73

(kā izvēlēties pareizo izmēru? 1.izmēriet savu pēdu garumu, kā foto. 2.atrast mums izmēri no izmēra diagramma ar savu pēdas garumu! 3.lūdzu, nav pasākums, zolīte garums,tas ir atšķirīgs no kāju garuma. piezīme: 1.mērījumi ir maksimālais izmērs, lūdzu, ļaujiet, kļūdas par ± 5mm .salīdziniet ar izmēru diagrammas ar kājām garums uzmanīgi pirms pasūtīšanas. 2.lūdzu,)

Izskatās arī
Nerūsējošā Tērauda Laivu, Virvju Kāpnes Lieljaudas Poliestera Līnijas Jūras Kāpšanas Virve Pieaugušajiem Piepūšamās Laivas Pontonu Laivu
€32.36 €22.65

(aizzīmju punktiem: 1. [ izturīgs izmantojiet ] izgatavots no neilona un nerūsējošā tērauda, ar šo laivu, virvju kāpnes ir izturīgs un izturīgs.jūs varat atkārtoti izmantot to daudz sezonu, neuztraucoties par to, fedings vai pārkāpj. 2. [ viegli lietojams ] šī papildu laivu trepes var novietot uz laivu ar 2 āķiem, nekādi instrumenti nav nepieciešami.tas ir ērti un ātri uzstādīt un salocīt,)

Izskatās arī
Ūdensizturīgs Miglas Peldēšanas Brilles Pieaugušo Zemūdens Niršanas Maska Silikona Freediving Brilles Zemūdens Glābšanas Snorkeling Maska
€21.20 €10.60

(pieaugušo zemūdens niršanas maska silikona freediving brilles zemūdens glābšanas snorkeling maska ūdensizturīgs miglas peldēšanas brilles ootdty funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes. ★mīksta un augstas kvalitātes silikona diafragma, siksna un locītavās, nav toksisks un bez garšas, anti-novecošanās un izturīgs pret koroziju.nodrošina lielisku komfortu. ★pieņem)

Izskatās arī
2x Regulējams Bimini Top Siksnas ar Cilpas, Āķi Pad Acu Siksnas Bimini Siksnas Laivu Top Siksnas Nojumi Pinumu Siksnas Kuģa Laivu
€3.87 €2.33

(apraksts: 【regulējams] aicina: regulējams bimini top siksnas ar garumu no 28. 60 .piešūta cilpa, lai nodrošinātu ar cauruli, izmērs ir 4.7 (12cm), slēdzēju āķus, kas paredzēts savienošanai ar acu siksnas. 【pakete ietver] aicina: jums tiks parādīts 2gab regulējams bimini siksnas un 2gab nerūsējošā tērauda acu siksnas un 4gab skrūves izmantot. 【neilona siksnas] aicina: bimini topi)

Izskatās arī
18/25CM Niršanu Silikona Regulators Kaklarota Turētājs Elastīgu Iemuti Regulators Kaklarota Gredzeni Astoņkāji Turētājs
€13.49 €8.91

(funkcijas: izgatavota no elastīga silikona materiāla. tur astoņkāji regulators, kur tas ir nepieciešams. ļauj regulators, lai karājas tuvu zem zoda. ērti un viegli lietot. būtisku piederumi niršanai mīļāko. specifikācijas: materiāls: silikona diametrs: 18 cm/25cm krāsa: melna/dzeltena komplektā ietilpst: 1x niršanas regulators)

Izskatās arī
Virvi Piesien Pie Radžu Lieljaudas Laivu Doks Radzes Noteikt Kontroles Virves Kāta Radžu Virves Radzes Laivu Radzes Stiprinājuma Virvi, Lai
€1.15 €0.57

(apraksts: augstas kvalitātes neilona materiāla, ļoti izturīgas un videi draudzīgas ar 2 nerūsējošā tērauda skrūves,viegli montēt viegli nomainīt bojātās viens no karoga kārts, un tur virvi no pūš vējš. liels izmantošana stiprinājuma virvi, lai kāta, mazas laivas, markīzes, tarps un vairāk specifikācija: vienuma tips: virves radžu nosaukums: laivu)

Izskatās arī
J Forma, uz Leju, Āķi 6 gab Portatīvo Neilona Sprādzes J-Āķi Vieglais Svars Kajaks Siksniņa Āķis Kajaks Rezerves Daļas DIY
€8.91 €4.45

(šie j forma, uz leju āķi ir izstrādāts no izturīga neilona materiāla, kas nodrošina ilgstošu lietošanu.ar viegli-ņem dizains, šie āķi ir ideāls smaiļošana elastīgās virves izmantošana.āķi pasākums 0.2 collas, un ir paredzams plašs lietojuma diapazons, no kempinga, lai brauc un vairāk! specifikācija: nosaukums: j āķi kajaki izmērs: aptuveni 26*16,5 mm/1.02*0.65 collas materiāls:)

Izskatās arī
1 Pāris Kajaku Airi Alumīnija Sakausējuma Sabiezējumu Plastmasas Piepūšamās Laivas Airi
€11.33

(specifikācija: nosaukums: alumīnija laivu paddlecolor: melna, whiteblade izmērs: par 39*18 cm/15.35*7.08 inhand saimniecības diametrs: aptuveni 30mm/1.18 intotal garums: aptuveni 132cm/52inmaterial: alumīnija alloyapplication: piemērots piepūšamās laivas, piepūšamās laivas, uzbrukumu laivas, kajaki un citu boatspacking saraksts: 1 pāris no kajaku airiem)

Izskatās arī
Jaunā stila zemūdens dabas elpošana peldēšana zemūdens pilnu sejas niršanas maskas pilna sejas maska, elpošanas trubiņa
€61.18

(#detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root .magic-1{vertical-align:top}#detail_decorate_root .magic-2{vertical-align:top;display:block;padding-right:4px;box-izmēra:robežas-kārba;padding-left:4px}#detail_decorate_root .magic-3{vertical-align:top;padding-bottom:4px;box-izmēra:robežas-kārba;padding-top:4px}#detail_decorate_root)

Izskatās arī