Cena €0.41 €0.59

Pilns apraksts

Nerūsējošā Tērauda Vējdēlis Fin Skrūvi Sērfošanas Piederumi Vienu Fin Nagiem Nomainot Skrūves, Nerūsējošā Tērauda Īkšķi Fin Skrūve Paddleboard

Motīvs:

1. Rūsas izturīga nerūsējošā tērauda konstrukcija: Izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda, šie nerūsējošā tērauda vējdēlis fin skrūve ir paredzēti, lai izturētu rūsas un korozijas, nodrošinot ilglaicīgu sniegumu pat sālsūdens vidē.

2. Easy rokasgrāmata fiksēšanai ātra montāža: Ar to roku darbināmas dizains, šie sērfot fin skrūves piedāvā ērtu un problēmu-free stiprinājums sērfa dēļa spurām, kas ļauj ātru un vieglu uzstādīšanu.

3. Superior materiālu izvēli, uzlabota izturība: Šo vienu fin nagiem nomainot skrūves ir izstrādāts no rūpīgi izvēlētajiem materiāliem, kas piedāvā ārkārtas spēku un izturību, lai izturētu prasa stingru sērfošanu darbību.

4. Universāls saderība paddleboard entuziasti: Piemērots plašu paddleboards, šie fin skrūves ir saderīga ar dažādām fin uzstādījumus, padarot tos par ideālu izvēli paddleboard entuziasti.Vai jūs esat izmantojot vienu fin vai vairākas spuras, šīs skrūves nodrošinās uzticamu un drošu fiksāciju, atbalstot savu rotaļu piedzīvojumiem.

5. Augstas cietības un deformācijas izturība: nerūsējošā tērauda īkšķi fin skrūvi lepoties ar augstu cietības īpašības, nodrošinot, ka tie joprojām ir izturīga un izturīga pret deformācijām pat ekstrēmos apstākļos.

Specifikācija:

Produkta Materiāls: Nerūsējošā Tērauda

Produkta Krāsa: Sudraba

Produkta Izmērs: Garums 34 MM/1.33 Gadā

Bāzes 14 X 14 MM/X 0.55 0.55 Gadā

Diametrs: 4 MM/0,15

Piezīme:

Sacīkšu Astes Spura Uzstādīšanas Soļi:

1. Noņemt Paplāksni Un Push To Slotā,

2. Pārvietot Distances Uz Priekšgalu Pareizajā Pozīcijā

3. Snap Astes Spura Caur Centru Slots.

4. Novietojiet Distances Un Pievelciet Skrūves.

5. Sakarā Ar Dažādu Monitoru Un Gaismas Efektu, Faktisko Krāsu Preci Var Nedaudz Atšķirties No Krāsas Parādīja, Uz Bildes.Paldies!

Lūdzu, Ļaujiet 1-2 CM Mērīšanas Novirze, Jo Manuāla Mērīšana.

1 X Fin Skrūvi

Specifikācijas

  • Gadījumā Cilvēki: Unisex
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: MOJOYCE

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

4 Gab. Kajaks Gaisa Vārstu Vāka Laivu Adapteris Klp Piepūšamās Kanoe Gadījumā Pvc Spa Stuff
€8.51 €4.08

(apraksts vai jūs meklējat profesionālu, vēl pieejamas kajaks gaisa vāciņu?vai jūs, meklējot izturīga, uzticama rīks uzreiz?ja jā, izskatās ne tālāk!mūsu profesionālā kajaks gaisa vāks ir jāatbilst jūsu vajadzībām.tas ir viens no labākajiem izvēli jums. funkcijas - krāsa: pelēks - materiāls: pvc - izmērs: aptuveni 5.00x3.50x3.50cm/1.97x1.38x1.38in - izgatavoti)

Izskatās arī
Jauns Izturīgs Un Praktisks Laivu Gaisa Vārstu Funkcionālās Piepūšamās Kajaku Kanoe Drošības Vārsts Uzbrukumu Laivu
€3.90 €1.56

(apraksts: *brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un funkcionāla *sadalīts trīs daļās: iekšējā daļa, ārējā daļa un vārstu vāka *piemērots vairumam piepūšamās laivas, kajaki, uzbrukumu laivas, kanoe laivas, utt. specifikācija: *materiāls: pvc *krāsa: pelēka (kā bildes šovs) *izmērs: augšējais)

Izskatās arī
1,5 MM Neoprēna Ūdenslīdēju Kostīms Vīriešu Dalīts ar garām Piedurknēm Sērfošanu Peldēt Jaka, Priekšā Rāvējslēdzējs Ūdens Sporta Burāšana, Sērfošana, Daivings Top 2023
€48.09 €28.86

(1,5 mm neoprēna ūdenslīdēju kostīms vīriešu dalīts ar garām piedurknēm sērfošanu peldēt jaka, priekšā rāvējslēdzējs ūdens sporta burāšana, sērfošana, daivings top 2023 nosaukums: 1.5 mm niršanas augšu audums: 90% neoprēna + 10% neilons funkcija: keep warm piemērots sezona: vasara, ziema, pavasaris, rudens piemērojamie dzimums: vīrietis gadījumā aina:)

Izskatās arī
1 5mm Hidrotērpi Vīriešiem Niršanas Tērps Niršanu, Snorkeling, Sērfošanu Peldēšana 3XL
€26.42 €15.85

(apraksts: premium materiāls: šajā ūdenslīdēju kostīms ir izgatavots no 1,5 mm neoprēna + neilona sauļošanās auduma, lai saglabātu ķermeņa siltu un palielināt aktivitāti telpu abām rokām un elastību. uv-pretoties: pasākums un testa zinātnes sauļošanās auduma, uzlabot upf50 +, bloks, aizsardzība pret uvb un uva ultravioleto staru dažādās frekvenču joslās uz ilgu laiku, un efektīvi novērst)

Izskatās arī
Jauno Sieviešu viengabala garām Piedurknēm Sauļošanās Snorkeling Peldkostīmu Ātri Sausas Saspringts, Ūdens Sporta veidi Pludmalē Sērfošanu Tērps, Peldkostīms 2023
€40.47 €28.32

(jauno sieviešu viengabala garām piedurknēm sauļošanās snorkeling peldkostīmu ātri sausas saspringts, ūdens sporta veidi pludmalē sērfošanu tērps, peldkostīms 2023 sieviešu snorkeling un sērfošanas apģērbu piemērota: sievietēm materiāls: 82% poliesters+18% spandex izmērs: s-m-l-xl-xxl krāsa: zila, violeta gadījumā ainas: daivings/peldēšana/aksesuāri/surfing/motorlaivu/wading,)

Izskatās arī
2X Silikona Vāks Vētrasputnu Perdix Ai Un Perdix Sa Niršanas Datoru Skatīties niršana, Daivings, Silikona Vāciņš,Melns
€20.13

(100% joslu jaunu un augstas kvalitātes. rafinēta ar augstas kvalitātes silikona, viengabala molding, labu elastību, mīksts, anti-vibrācijas, un anti-novecošanās. var būt cieši piestiprināta pie datora skatīties, efektīvi novērstu smilšu un putekļu piesārņojuma, izturīgs. krāsa ir acu nozvejojot. viegli uzstādīt un izturīgs lietošanā. izmērs: 83x74x39mm materiāls:silikagels krāsa:melna iepakojuma)

Izskatās arī
Laivu Āķa Galvas Galā Nomaiņa Jūras Jahtu Kajaku Zvejas Plastmasas Doku Pietauvošanās Laivas Āķa Galā Jahtu Pietauvošanās
€3.96

(motīvs: *ideāls doka un undocking atbalsta - laivu āķi ir galvenokārt izmanto, lai spiežot un nodrošinot doki *āķis ar dubultu galiem var stumtu vai vilktu laivu viegli. super izturīga laiva, āķa galu - izgatavota no izturīga un bieza plastmasas materiāla. *tā ir neass gals, spiežot, kad undocking un āķis doka, ideāls, lai kontrolētu laivas. *papildus vispārējai lietošanai,)

Izskatās arī
3MM Neoprēna Niršanas Cimdi Pieaugušo Maskēties Anti slip Zemūdens Medību, Zvejas Cimdi Stab pierādījumu, Silts Peldēšanu, Sērfošanu, Cimdi
€25.51 €15.31

(3mm neoprēna niršanas cimdi pieaugušo maskēties anti slip zemūdens medību, zvejas cimdi stab pierādījumu, silts peldēšanu, sērfošanu, cimdi maskēšanas niršanas cimdi krāsa: kamuflāža biezums: 3mm izmērs: s/m/l/xl materiāls: neoprēna + nodiluma izturīgs neilona audums funkcijas: siltuma, nodilumizturība, stab izturību, neslīdoša, labs komforts darbības)

Izskatās arī
Kardāna Līmi Pielīmēt Ūdens Sporta, Āra Sporta Remonta Rīku Rezerves Universālā Vindsērfinga Aprīkojuma Augstas Kvalitātes Jauki
€27.60 €11.04

(aprakstīt: * brand jaunu un augstas kvalitātes * izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska * viegli lietojams; laba kvalitāte; gumijas materiāls * gadījumā aina: sērfošanu un buru kardāna piederumi specifikācija: *materiāls: gumijas *krāsa: melna (kā bildes šovs) *izmēri: garums: apm. 5.6 cm diametrs: apm. 2 cm cauruma)

Izskatās arī
2gab/4gab Kajaks piesaista Cilpas Viegls, Ātri Kapuci Cilpa Bagāžnieka Siksnas Kajakus, Kanoe laivas, Laivu Piederumi
€5.18 €3.01

(funkcijas: to var novietot un izjauktas ātri un viegli, bez urbšanas un bojājot auto virsmas.tikai atvērta pārsega vai bagāžnieka, vieta fiksētā gala vietā, jūs vēlaties, aizveriet to un pēc tam izmantot to ar kajaku ātri stiepšanas komplektā virvi, lai stabilizētu savu kajaku vai kanoe.(prom no kaut hot) apraksts: nosaukums: sasaista cilpas materiāls: oxford+eva putu izmērs:)

Izskatās arī
15 Gabali, Sešstūra, Vējdēlis Spilventiņi Klāja Spilventiņi Premium Sērfošanu Polsterējums Waxless Klāja Saķere Skimboards Shortboards Longboard
€21.97 €11.65

(apraksts: 【premium materiāls] aicina: anti slip spilventiņi ir izgatavoti no augstas kvalitātes eva materiāla, slīdes pretestību, elastīgs un izturīgs, lai izmantotu, efektīvi aizsargājot valdes spiediena iespiedumi. 【vējdēlis pad set] aicina: komplekts ietver 15 gab sešstūra vilces spilventiņi, kas var tikt izvietoti brīvi, piemērots visvairāk vējdēļus. 【viegli lietojams])

Izskatās arī
Portatīvo Ūdensizturīgs Maiss Stuff Maisā Saliktas Pludmales Pārgājieni Kanoe
€5.07 €2.64

(apraksts: 【augstas kvalitātes] aicina ūdensizturīgs maiss izgatavots no poliestera, izturīgs un viegls, uz ilgu laiku.ūdensizturīgs maiss ir gluda virsma, un to ir viegli noslaucīt tīru. 【viegli lietojams] aicina ūdensizturīgs maiss ir super viegli un ātri lietot.put jūsu vienumus maisā, un roll lejup no 3 līdz 5 reizes, pēc tam iespraudiet sprādzes, lai pabeigtu zīmogs. 【multi mērķis])

Izskatās arī
Standup Paddleboard SUP Remonta Komplekts Piepūšamās Kajaks Laivu, Plostu Vējdēlis ar Ielāpi un Līme N58B
€2.10 €1.62

(standup paddleboard sup remonta komplekts piepūšamās kajaks laivu, plostu vējdēlis ar ielāpi un līme n58b ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes. piemērots remonta piepūšamo laivu vējdēlis kajaki. viegli pārvadāt, vienkāršs un praktisks, tas ir labs palīgs āra ūdens sporta veidiem, lai atrisinātu problēmas! materiāls: līme un plāksteris krāsa: izlases)

Izskatās arī
Piepūšamās Paddleboard Mugursoma Stand up Paddle Board Ceļojumu Soma, Mugursoma Pieaugušo Premium Piederumi Pārvadātāja Kajaku sērfošanas dēli
€9.07 €5.44

(apraksts: universal fit: 42cmx30cmx92cm/16.54inchx11.81inchx36.22inch, bradāt dēļi mugursoma ir bradāt dēļi, ar regulējamo plecu siksnu. izturīgs materiāls: soma ir izgatavota no augstas kvalitātes pvc, nodiluma izturīgs, elegants izskats un viegla. dizains: somas papildus rokturi pikaps, pārvadāt, vai pakārt to uz augšu, ja jūs esat ceļojumā, ir polsterētas plecu siksnas ar lielu regulēšanas)

Izskatās arī
Pontonu Laivu Fenderi Klipu Regulētājs Klipu Pontonu Laivu Piederumi ,Nostiprināšanas
€2.74 €1.51

(apraksts: 【augstas veiktspējas] aicina: laivu fender klipus var pielāgot nostāja, fenderi viegli un ātri, ar augstu efektivitāti un ērtības. 【pieteikums] aicina: pontonu laivu fender klipus, kvadrātveida caurules 1 -1.25 , un arī novietot uz visvairāk pontonu laivu bamperi amputēšana. 【premium un uzticamu] aicina: laivu bufera klips ir izgatavots no augstas kvalitātes neilona materiāla,)

Izskatās arī
1 Iestatiet Gaisa Vārstu Adapteri Piepūšamās Sūkņa Adapteri ABS Kajaks Gaisa Vārstu Savienotāju Piepūšamās Padomju Kuģi, Laivas, Kajaki Piederumi
€5.40 €2.75

(funkcijas: *saderīgs ar lielāko daļu piepūšamo dēļi.tas arī darbojas ar laivas un kajaki, ka arī izmantot halkey-roberts vārstu inflāciju.viegli sasniegt 20 psi ar kompresoru vai riepu sūkni.jābūt ļoti uzmanīgiem, lai vairāk palielinātu jūsu kuģa vai kuģiem un pārbaudiet jūsu kuģa spiediena bieži. *tas ir tikai adapteris.ātrums, kādā vējdēlis piepūsts ir atkarīgs no sūkņa izmantot. *riepu)

Izskatās arī
Obligāti Niršanas Toolcrafted Uzticamu Nerūsējošā Tērauda Grabēt par Drošu un Efektīvu Zemūdens Sakaru un Navigācijas
€18.72

(produkti displeja --> produktu apraksts --> funkcijas: *tas tiek izmantots, lai hit gāzes balonu vai sakrata stienis galvu, lai padarītu skaņu, ja niršana, tāpēc, kā piesaistīt uzmanību niršanas partneris. * norāda, virzieniem vai objektus, lai jūsu draugs. *tā vietā, lai rokas, lai darbotos ar mazo zemūdens radības. *kad ķermenis ir tuvu apakšā jūras radības, un koraļļus,)

Izskatās arī
Peldēšana U Formas Māceklis Kickboard Peldošās Plāksnes EVA Bodyboards Bērniem, Pieaugušajiem Drošu Baseins Mācību Atbalsta Peldēt Valdes Putas
€3.65 €2.56

(funkcijas: izveidota, lai palīdzētu bērniem iemācīties peldēt & sniedz pārliecību, ūdenī. ideāli piemērots gan kick un insulta attīstību. ar iebūvētu rokturi viegli grip. piemērota bērniem(no 3+) un pieaugušajiem. viegls, floatable un ūdensnecaurlaidīgu. apraksts: lūzums izturīgs deisgn. izgatavoti no kvalitātes materiāla, praktiska un izturīga. krāsa)

Izskatās arī
Vējdēlis Vasks Skrāpējas Ķemme Blacklig Sērfošanu Tīru Noņemšanas Plastmasas Slēpju Skrāpi
€7.34 €3.67

(apraksts uz vējdēlis vaska noņemšanas ķemme ir must ir līdzeklis, lai sērfošanas cienītājs .ar savu inovatīvo vasks skrāpi dizains nodrošina vieglu noņemšanas vaska slāņi no sērfinga dēļi, ietaupot laiku un pūles.turklāt vaska šūnu funkciju, kas ļauj lietotājiem, lai uzturētu un saglabātu savu sērfinga dēļi, nodrošinot optimālu veiktspēju. funkcijas -krāsa:melna -materiāls:plastmasa -izmērs:8.00x4.00x0.50cm/3.14x1.57x0.20in -laika)

Izskatās arī