Cena €2.70 €4.58

Pilns apraksts

Daudzums: 1 pāris.

Kvalitāte: AAA+++.

Materiāls: Misiņš, kristāla.

Projekts stāvoklis: 100% pavisam jaunu.

Iepakojums: OPP maisā iepakojuma.

Specifikācijas

  • Metālu Tips: Vara
  • Formas\raksts: Neregulāra
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Dzimums: SIEVIETES
  • Stils: bohēmija
  • Vienuma Tips: Auskari
  • Modeļa Numurs: 744
  • CN: Zhejiang
  • Auskari Tips: Piliens Auskari
  • Sods vai Modes: Modes
  • Materiāls: Metāla

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Jēzus Tevi Mīlu Pāri Nerūsējošā Tērauda Gredzeni, Vīriešu, Sieviešu Komforta Fit Gredzens Modes Kristiešu Reliģisko Rotaslietas
€1.26

(materiāls: nerūsējošais tērauds platums: 8mm gredzena izmērs : 17/18/19/20/21 mm iekšējais diametrs. paldies par jūsu uzmanību! jūs apmierinātību,mūsu veikšanu! ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mani! pirkt tagad!)

Izskatās arī
Ķīniešu Stilā Zodiaka Pūķis Broša Mākslīgās Pērles Dekoru Pavasara Festivāls Pin Karikatūra Dzīvnieku Formas Tērps, Atloks, Soma, Cepure, Nozīmīte
€1.31 €0.82

(ķīniešu stilā zodiaka pūķis broša mākslīgās pērles dekoru pavasara festivāls pin karikatūra dzīvnieku formas tērps, atloks, soma, cepure, nozīmīte augstas kvalitātes cinka sakausējuma materiāls nodrošina izturību un ilgstošu izmantošanu bez fedings, corroding, vai sadalīšana. universāls broša var piestiprināt pie apģērba, cepures, somas un citus apģērba gabalus, par pieskārienu)

Izskatās arī
iGame Hamburger aproču pogas Kvalitātes Misiņa Materiāla Jaunums Pārtikas Konstrukcija Bezmaksas Piegāde
€5.46 €4.64

(dianxiaobao_1 dianxiaobao_2 $accept, drop shipping$ tieši rūpnīcas cenu, lielāku daudzumu, lielāku atlaidi, lūdzu, sazinieties ar mani, lai pieprasītu cenu sarakstu un atlaide, ja jūs interesē . produkta apraksts iepakošanas detaļas šo preci ir bez aproču pogas dāvanu iesaiņojuma kārba, bet mēs pack aproču pogas individuāli vienu poli soma katrai tāpēc, ka tā)

Izskatās arī
Minimālisma Modes Pušķis Ķēdes Kritumu Vilināt Auskari, Rotaslietas Dobi Plašu Huggie Stīpas Auskari Sievietēm Meitene
€6.89 €3.44

(funkcijas: fashion square pušķis ķēdes auskars dangling rotaslietas, labi saskaņota par kleitu, iecelšana, kāzu un citu occation. tas ir ļoti unikālu un stilīgu rotaslietu, ne tikai ērts un viegls, bet arī liels auskari iet ar katru apģērbs un katru reizi. lai labāk saglabātu jūsu rotaslietas, lūdzu, ņemt to off, kad jūs peldēties, iet dušā, vai citas darbības, kas iesaistīts ūdens. par-spīdīgs)

Izskatās arī
ALIZERO 925 Sterling Sudraba Dobi Sirds Ķēde, Kaklarota, Rokassprādze noteikti Sieviete, Vīrietis, Kāzas, Saderināšanās ballītes Rotaslietas Pāris Dāvanu
€19.73 €9.67

(alizero 925 sterling sudraba dobi sirds ķēde, kaklarota, rokassprādze noteikti sieviete, vīrietis, kāzas, saderināšanās ballītes rotaslietas pāris dāvanu)

Izskatās arī
Radošā Multicolor Pītā Virve Keychain Krāsains Mezgls Siksna Kulons Anti Zaudēja Siksniņa Keyring Automobiļu Atslēgu Soma Dekori
€0.93 €0.51

(detaļas vienība: keychain materiāls: sakausējuma, terylene stils: vienkārši garums: 12cm/4,72 in paketē iekļauts: 1 gab keyring lūdzu, ņemiet vērā: 1.efekts attēls ir paredzēts tikai atsaucei faktisko lielumu attiecas dati. 2.lūdzu atļaut novirze no 1 līdz 3 mm izmēra, jo manuāla mērīšana, paldies. 3.ietekmē gaismas vai iekārtas, faktiskā)

Izskatās arī
9Pcs Sporta Bumbu Šabloni (Basketbols, Futbols, Boulings, Beisbols, Regbijs, Golfs, Volejbols) 7.9x7.9 collu Mylar Veidni, Krāsas
€12.08 €8.46

(par šo preci 【sporta bumbu trafareti] aicina jūs saņemsiet 9 gabals pet apdare veidni trafaretu ar sporta bumbu: basketbols, futbols, boulings, beisbols, regbijs, golfs, volejbols protektora konstrukcijā, kas ir jaunums un uzkrītošā, var palīdzēt jums veikt dažādus amatniecības projektiem, un padarīt jūsu posteņiem, skaisti un mirdzoši.izmērs pasākumi par 7.9x7.9 collas/20x20cm. 【drošības)

Izskatās arī
Dreamtimes 5GAB/Daudz Nerūsējošā Tērauda Dzīvības Koks Kaklarota Šarmu Kulons Modes Retro DIY Roku darbs Rotaslietas Pieņemšanas Atklāšana
€1.86 €1.30

(dreamtimes 5gab/daudz nerūsējošā tērauda dzīvības koks kaklarota šarmu kulons modes retro diy roku darbs rotaslietas pieņemšanas atklāšana)

Izskatās arī
6Pcs Anti-Static Nerūsējošā Tērauda Taisni Izliektu Galu Pincetes, Stangas Elektronikas Silikona Sveķu Rotaslietu izgatavošana
€1.17 €0.63

(6pcs anti-static nerūsējošā tērauda taisni izliektu galu pincetes, stangas elektronikas silikona sveķu rotaslietu izgatavošana ootdty funkcija: pincetes ir izgatavoti no nerūsējošā tērauda, anti-static un esd drošu apšuvuma konstrukcijas, un pincetes nāk ar aizsargājošu uzmavu, drošs un nav toksisks, ar ādas vai rotaslietas, stabils un izturīgs, lai jūsu ilgtermiņa)

Izskatās arī
Klasiskā 316L Nerūsējošā Tērauda Zils Ļauno Acu Pilienu Auskari Sievietēm, Meitenēm Luksusa Puse Brīvdienas Rotaslietas
€3.83 €2.30

(produkta apraksts materiāls: nerūsējošais tērauds + kubiskā cirkonija izmērs: kā parādīts attēlā zemāk lai vairāk nekā 2 gabali, atlaide 3% off)

Izskatās arī
MY0623 Samaisa Akmens Trīsstūris Punktu, Kulons,Rozā Kristāla Amethysts Zelta Smiltis Opal Aventurine Dārgakmeņi Akmens Kulons Zelta Electroplated
€24.62 €22.15

(produkta kods: my0623 materiāls: pusdārgakmeņu akmens krāsa: daudzkrāsains izmērs: apmēram 30 mm garš dzimums: unisex maksājums: t/t/western union/visa/master/bankas pārskaitījumu sūtījumu: epacket/dhl/fedex/ups iepakojums: katru posteni, iepakojumā ar vienu opp maisā produkta parādīt)

Izskatās arī
Aaazee 2 Gabali, Skavas un Slēgšanas Aproce Pieņemšanas 35mmx4mm Caurumu Sudraba
€4.60 €4.14

(magnētiskās skavas un slēgšanu pieņemšanas aproce iekšējais caurums: 35mmx4mm apm korpusa mea :38mmx19mmx9mm. krāsa: sudraba pārklājumu virs cinka sakausējums jūs saņemsiet 2 gabali, magnētisko funkcija ar nagiem, lai turiet cieši. ādas auklas, līmes)

Izskatās arī