Cena €1.72 €2.65

Pilns apraksts

Svarīga Informācija

Materiāls:Silikagels

Iepakojuma Lielums:

Izmērs: 7.1 cm x 4.8 cm/2.8" x 1.89" (Apm.)

Apskats:

Kas raksturo labu triecienizturīgs un anti-kritums īpašības, šo austiņu vāku var efektīvi aizsargāt jūsu austiņas.Bez tam, ar labu netīrumu izturīgs un anti-pirkstu nospiedumu veiktspēja, tas ir viegli uzturēt.

Paredzēts ar piekārtiem caurumu, šo austiņu vāku var izmantot ar siksniņa, kas padara to viegli veikt.Arī tā var fit jūsu austiņas lieliski un ir laba izvēle nomaiņa.

Tā ir veidota no silīcija dioksīda gels materiāls.

Garums šis produkts ir 7.1 cm un platums ir 4.8 cm.

Tas ir piemērots LinkBuds S/WF-LS900N.

Piezīme:

Sakarā ar gaismas un ekrāna iestatījumu atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Specifikācijas:

Iezīmes: Dirt izturīgs, Ērts Touch, Triecienizturīgs Uzstādīt: par LinkBuds S/WF-LS900N

Iepakojuma Saturs:

1 x Austiņas Lieta (Citiem, kas Nav Iekļautas)

Specifikācijas

  • Vienuma Tips: Somas
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: newpstek
  • Iepakojums:
  • Materiāls: Silikona

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Apple Airpods Pro 2 Silts Plīša Austiņu Uzlādes Lodziņā Gadījumā Rozā 3D Mīlestības Sirds Dimanta Apvalks ar Eņģelis Trusim Airpod 1 3
€4.53 €2.94

(saderīgs modelis: apple airpods 1 / 2 / pro / 3 2021 / pro 2 paziņojums: 1.dropshipping atbalstu!vairumtirdzniecības atlaide atbalstu! 2.krievijas draugi, lūdzu, atstājiet mums pilns nosaukums, jo russain politiku, paldies! 3.ja jums ir jebkādas problēmas ar pasūtījumu, jūs varat atstāt ziņu, lai pastāstītu mums , un mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu tā, lai jums.)

Izskatās arī
Preamp Signālu Valdes, 2.0 Preamp Stereo HIFI NE5532 Signālu Valdes Preamplifier, Pastiprinātāju Preamplificador
€22.28 €14.49

(korekcijas kondensators pieņem , apakšējā izkropļojoša ietekme ir labāk, kondensators pieņem jaudu 2x3300uf, izmanto vairāk nekā 3.a un izlabot, nepārtrauktas jaudas režīmā, lai spēcīgu atbalstu.izvēlēties metāla izturība gredzeni, precizitāte +/- 1% gredzeni metāls plēves pretestību izmanto galveno ķēdes, mašīna ir laba signāla-trokšņa attiecību.pcb izmantot 1.6 mm biezu double-sided valdes, 2.0)

Izskatās arī
10 gabali 2D sublimācijas tukšu plastmasas kārbiņas Apple airpods 3 3. Paaudzes gadījumā sublimātu vāks ar metāla plāksni
€13.72 €12.49

(1, preces var tikt izmantots siltuma preses mašīna sublimācijas ar savu dizainu. 2, mēs pārdodam tikai tukšu produktiem, sublimācijas, mums nav drukāt jebkuru dizainu/attēlus uz tālruņa gadījumos. 3, lūdzu, izvēlieties tālruņa modeli pareizi, atbilstoši jūsu tālruni, ja jūs nezināt, tālrunis ierīces modeļa numurs,lūdzu, dodieties uz iestatījumi, lai apstiprinātu, lai izvairītos no kļūdu)

Izskatās arī
QRM Canceller Eliminator X-Posma 1.8-30Mhz Band HF RĀCIJSAZIŅAS Kontroles Gatavo Eliminator Valdes Iebūvēts RĀCIJSAZIŅAS Kontroles Izturīgs
€17.97 €13.12

(1. divas antenas saņemt nevēlamu signālu, kā rezultātā dažādos posmos. 2. ar qrm eliminator ir ievietota no antenas fīdera bez papildus modifikācijām radio. 3. tās pamatā ir pilnīgi jauna koncepcija, ka nevar būt, salīdzinot ar parasto klusinātājs sniegumu. 4. ar qrm eliminator tagad ļauj regulēt fāzes leņķa un pastiprināšanu, lai novērstu nevēlamu signālu, pirms tie sasniedz)

Izskatās arī
Izturīgs Nomaiņa 3,5 mm Kabelis Q701/K712/K702/K240 Austiņu Pagarinājuma Vadus Uzlabota Connectivities Vadu 300cm DXAC
€6.27 €4.83

(funkcijas: ootdty nomainiet savu veco austiņu kabeli ar šo kvalitātes rezerves kabeli akgq701/k712/k702/k240/k240 mkii/k141/k171 austiņas. izgatavots no izturīga pvc materiāliem, šis kabelis nodrošina uzticamu savienojumu un ilgstošu izmantošanu. paredzētas akgq701/k712/k702/k240/k240mk ii/k141/k171 austiņas, tas ir piemērots mūzikas entuziastiem un profesionāļiem. izbaudiet)

Izskatās arī
Ausu Spilventiņi Auss Spilveni Razer BlackShark V2 Austiņas Iekļautās Bloka Trokšņa Earmuff, Uzlabot Skaņas Kvalitāti
€7.07 €5.02

(funkcijas: ootdty ootdty jauninājumus jūsu austiņu spilventiņi ar šo mīksta un elastīga aizvietotājus. šie spilveni nodrošina ērtu piemēroti un efektīvi izolēt ārējo troksni, lai uzlabotu klausīšanās pieredzi. piemērots visiem lietotājiem, šie spilveni ir saderīgas blackshark v2 (2023 edition) austiņas. ideāls spēļu, mūzikas un filmu, šie spilventiņi)

Izskatās arī
Izslēgt 4 Krelles Bumbu Universāla Riteņu Pašlīmējošās Trīsi Nestandarta Mēbeļu Uzglabāšanas Kaste Naktsgaldiņš Pārvietot Piederumi
€17.26 €11.05

(izslēgt 4 krelles bumbu universāla riteņu pašlīmējošās trīsi nestandarta mēbeļu uzglabāšanas kaste naktsgaldiņš pārvietot piederumi apraksts: nosaukums: 4 krelles pašlīmējošās universāla riteņu izmērs: 4.8 cm * 4.8 cm augstums no zemes: apmēram 1.5 cm skaits tērauda bumbas: 4 materiāls: abs+molibdēna pārklājumu 304 nerūsējošā tērauda gadījumā)

Izskatās arī
Kvalitātes Austiņas Serpentīnveida Vads 3,5 mm Savienotājs 1 2 3 Austiņām Garš Izstiepts Garuma Vadu Nomaiņa
€7.45 €5.07

(funkcijas: ootdty iegremdēt sevi kvalitātes skaņu ar šī 3.5 mm spirālveida kabeli. tās zelta pārklājumu savienotāji nodrošina skaidru un skaņas pārraides, padarot to perfektu, lai mūzikas cienītājiem. izgatavots ar izturīgu tpe materiāla, tas serpentīnveida vads ir izstrādāts, lai izturētu nodilumu, nodrošinot stabilu un uzticamu savienojumu ierīces. savietojams 1)

Izskatās arī
LN008427 8 Kodolu 99% 7n Tīra Sudraba 24k Zelta Pārklājumu Austiņu Kabeli Ultrasone Tribute7 paraksts pro t7 GOLDPLANAR GL600
€743.85 €185.96

(sānu mūzikas atskaņotājs, ko mēs varam piedāvāt 3.5 mm 3 polu (stereo) kontaktdakšu, 3,5 mm 4 polu līdzsvarotu kontaktdakšu, 2,5 mm, 4 polu līdzsvarotu kontaktdakšu, 4.4 mm vīriešu līdzsvarotu plug, xlr 4 polu male plug, xlr 4 polu sieviešu kontaktdakšu, dual xlr 3 polu vīriešu spraudni, dual xlr 3 polu sieviešu kontaktdakšu, 6,5 mm male plug, 4 in 1 plug l formas, spraudnis, 3 in 1 plug straight plug, iphone)

Izskatās arī
Vinila Atskaņotājs Un Piederumi Savienotājs Nomaiņa Vintage Daļas Pin 5 Vinilplašu Phonograph Din Ierakstu
€23.85 €12.88

(apraksts ar precīzu savienojumu, tas tonearm savienotājs nodrošina stabilu un uzticamu audio veiktspēju, uzlabotu skaņas kvalitāti no jūsu vinila ierakstus.tas ir aprīkots ar 5 pin, padarot to par saderīgu ar plašu vinilplašu.galvenokārt izgatavots no misiņa materiāliem, tas savienotājs ir izturīgs, un kas būvēts, lai pēdējā, pat ar ilgstošu lietošanu. funkcijas -krāsa:balta -materiāls:nerūsējošais)

Izskatās arī
Poyatu Skatīties Uzglabāšanas Gadījumā Smartwatch rokas Pulkstenis Ūdensizturīgs Pārnēsāšanas Soma Portatīvo Rāvējslēdzēju Kabata Lodziņā triecienizturīga nepievelk putekļus
€3.27 €3.11

(savietojams 38mm 42mm 40mm 44mm 41mm 45mm smartwatch/ watch gadījumā tikai tad,skatīties nav iekļauts krāsa:melna produkts ir izgatavots ar poyatu.tas nav nekādas preču zīmes, kas pieder sākotnējo austiņu uzņēmuma, un pārdevējs nav saistīti ar austiņu uzņēmuma jebkurā veidā.)

Izskatās arī
1PC 4 Collu 95mm Maza Izmēra Ragu Tweeter Plastmasas Vītni Muti Skaļruņu Remonts Piederumi Plastmasas korpuss Mājas Skaļruņu Aksesuāri
€4.30 €2.89

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes!materiāls:plastmasas izmēri:4in krāsa:melna iepakojums iekļauti: 1gb piezīme: 1. lūdzu, ņemiet vērā, ka foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu par izmēru detaļas. 2. lūdzu, ļaujiet 5-10mm atšķirības, manuāla mērīšana, paldies. 3. sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.)

Izskatās arī
10PCS AD8220BRMZ AD8220 HOP H0P MSOP8 AD8220ARMZ H01 HO1 IC Chipset Oriģināls
€55.32

(par mums mēs apsolām: 1:ražot tikai labāko patēriņa preču un nodrošināt visaugstāko iespējamo kvalitāti. 2:piegādāt preces mūsu klientiem visā pasaulē ar ātrumu un precizitāti klientu apkalpošanas politika mums ir vairāk nekā priecīgi atbildēt uz visiem jautājumiem, kas jums ir, lūdzu, sazinieties ar 1:rīkojumus apstrādā laikus, pēc tam, kad maksājumu)

Izskatās arī
BSL36A18 Li-Ion Akumulatora korpusa PCB Kuģa Ķēdes KASTE, lai Hitachi HIKOKI 36V 18V MultiVolt MV Li-Ion Akumulatoru Korpusi
€34.05 €22.14

(par 36v 18v multivolt mv -jonu akumulators ,nē akumulatora šūnu !šis produkts ir komponents, bez akumulatora kodols.tas tiek izmantots, lai remonta un bateriju pakotni, cilvēki, kuri ir pazīstami ar akumulatora veiktspēju, un ir praktiska pieredze akumulatoru komplektu.tā var automātiski pielāgot, lai sprieguma prasībām 36v un 18v, dažādas lādēšanas instrumentu un automātiski nodrošina divas dažādas izejas)

Izskatās arī
Trokšņa Samazināšanas Pīt Nomaiņa Audio Kabelis QC35 II QC35 QC35II Austiņas Ar Mikrofonu Mikrofona skaņas Izslēgšanas Slēdzis
€21.25

(mikrofons ir īpaši veidota jūsu quietcomfort 35 (qc35) un klusu komfortu 35ii (qc35 ii), jauninājumus jūsu mūzikas austiņas uz profesionālo spēļu austiņas spēļu straumēšanas, youtube, radio, skype zvanus, zoom tikšanās un mūziku. šis mikrofons ir cardioid uztveršanas sistēmu, kas ietver skaidru, vienmērīgu un kraukšķīgus skaņu priekšā mikrofons un nomāc nevēlamo fona troksni.liels spēlētājiem)

Izskatās arī
2 Gab. Ādas Ausu Spilventiņi Austiņas Elpojošs Spilvenu Iekļautās Austiņas Nomaiņa Bose QC1 Austiņas Aksesuāri
€2.20 €1.31

(apraksts: uzticams materiāls: austiņu spilvens ir izgatavots no pu ādas materiāla, kas ir droši un nodiluma izturīgs ilgi lietot. trokšņa slāpēšanas: austiņu spilvena, var samazināt trokšņus, kas ir nepieciešams aksesuārs jūsu austiņas. vienkāršs stils: austiņas spilventiņu nāk ar stabilu izskatu, kas ir universāls un pilns ar vienkāršu skaistumu. viegli uzstādīt: nē)

Izskatās arī
Deju Kaķis Bezvadu Austiņu Stāvēt Pildspalvu Turētājs Austiņu Turētājs AirPods 1&2 un Pro Desktop Displejs (Balts)
€1.72 €1.44

([interesanti austiņu stāvēt]: parādīt radošumu un jautru, interesantu izskatu dos vairāk sarakstē. [viegli atrast] austiņas, dažkārt tiek ievietotas ar roku, bet nevarat to atrast.tagad jūs varat nodot to uz kaķa roku, un tas tiks rezervēta jums. [saderīgs ar airpods, utt.] piemērots karājas airpods 1&2 un pro, un vairāk, bluetooth austiņas. [labākā dāvana]: radošu un jaunu dāvanu, kas pārsteigs jūsu ģimeni)

Izskatās arī
Silikona Gadījumā, Bezvadu Skaļrunis Mājokļu Ērts Skaļrunis Piedurknēm somiņa ar Siksniņa seguma
€5.68 €4.61

(funkcijas: ootdty nāk ar siksniņa, viegli līdzi. savu viegls un pārnēsājamo dizains padara to ideāli, lai aizsargātu jūsu ierīci. mini speaker somiņa ir vienkārši pārnēsājams, un to ir ļoti piemērots mājas, ceļojumi, āra, darbs. izgatavots no izturīga silikona materiāla, tas runātājs gadījumā nodrošina uzticamu aizsardzību jūsu valkājamas ierīci no putekļiem)

Izskatās arī
Datora Skaļruņi DATORA Darbvirsmas Viedtālruni, Klēpjdatoru ar Subwoofer LED Krāsains Apgaismojums Mājas Kinozāles Sistēma ar USB Vadu SoundBox
€5.46 €2.45

(apraksts krāsains led gaismas, ar krāsainiem elpošanas gaismu, tas dos jums abiem un vizuālo baudījumu usb piegādes jaudu tieši, viegli savienojumu liela diametra pilna frekvences vibrācijas skaļrunis, dziļš bass, bagāts vidējas un skaidra diskants aizmugures bass, trompete, bass biezs, lai jūs augstas kvalitātes bass augstu magnētisko skaļrunis, jums dažādas klausīšanās)

Izskatās arī
Dzīvot 500BT Iekļautās Rezerves Olbaltumvielu Ādas un Atmiņas Putu Ausu Spilventiņi par JBL Dzīvot 500BT Bezvadu Pār-Auss Austiņas
€7.94 €5.00

([saderīgs ar]par jbl dzīvot 500bt bezvadu pār-auss austiņas [vienkārša instalēšana]saskaņot ausu spilventiņi ar austiņu un nospiediet uz augšu un uz leju, lai pabeigtu instalēšanu krāsa:melna materiāls:sūklis+pu iepakojuma saturs: 1 pāris x ausu spilventiņi tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz)

Izskatās arī