Cena €2.40 €4.36

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: par Airpods Pro 2 1 3
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Vienuma Tips: Austiņas Gadījumos
  • Iepakojums:
  • Materiāls: Silikona

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

BT Skaļrunis Aizsardzības Gadījumā, Triecienizturīgs Anti-Kritums Anti-Slip Runātājs Aptver Sabiezējumu Replacevment Segtu Putekļu Necaurlaidīgs Mīkstas Ādas Piedurknēm
€24.59 €13.52

(mūsu silikona vāciņu piedurknēm nodrošina lielisku kritums aizsardzību, vienlaikus saglabājot savu ierīci prom no putekļiem un netīrumiem.tās konstrukcija nodrošina esošajām ostām un pogas nav bloķēts, padarot to viegli uzstādīt.putekļiem un netīrumiem, izturīgs materiāls veido papildu drošības līmeni, neradot vairumā jūsu ierīci.aizsargātu jūsu ierīci, neapdraudot tās funkcionalitāti. specifikācija: nosaukums:)

Izskatās arī
ESP32 Izplešanās Valdes DC 5V-12V Saderīgs ar ESP32 WiFi+Bluetooth Dual Core ESP32-DevKitC-32 ESP-WROOM-32 Attīstības Padome
€13.21 €0.45

(u. s. pircēju uzmanību: jomas, kurās mums noliktava nenodrošina preces: havaju salām, alaska, puertoriko, guamu un citi asv aizjūras teritorijām.un militāro adresi. spānijas pircēju uzmanību: ja jūsu adrese ietver šādus pasta kods lūdzu, nelietojiet izvēlēties spānijas noliktavā. tā zip kods sākas ar 35/38. aizjūras noliktavām nevar tikt sniegts. esp32 izplešanās)

Izskatās arī
Augstas Kvalitātes Metāla Vadu Ierakstīšanas Austiņu 3,5 mm HIFI Basu, Stereo, Sporta, Mūzikas Austiņas ar Mikrofonu, Lai Xiaomi IPhone, Huawei
€7.33 €3.08

(kuģniecības laiks pasūtījumu apstrāde notiek 24 stundas mēs apstrādās, lai 24 stundu laikā no rīkojuma saņemšanas,apstiprinātu pasūtījumu,pārbaudiet preču un pareizi pakete kuģošanas ātrums sen neieradās,pilnu atmaksu ierobežota piegādes laiks no alexpress sistēma,preces nav piegādātas noteiktajā termiņā,atbalsta full redund garantija produktu)

Izskatās arī
Mao Wang Jūra Bezvadu VIENS Bruņinieks Melnās TWS Bluetooth Austiņas MW-B2 Smart Taisnība Bezvadu Austiņas Austiņas Ar Uzlādes Kaste
€142.21

(mūsu politika maksājuma lai nodrošinātu abu pušu interesēm, mēs pieņemam tikai pack24.lv darījuma apmaksai, pirms jūs maksājat, lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese maksājumu atbilst adrese, jums ir nepieciešams, mums uz kuģa. piegāde mēs nosūtīt produkti 3 darba dienu laikā, kad sistēma, kas apstiprina jūsu maksājumu.lielākā daļa produktu, mēs piedāvājam bezmaksas)

Izskatās arī
Rezerves Silikona Uzgaļi Earbuds Eartips Austiņas Sony WF-1000XM4 WF 1000XM4 Austiņas Auss Pumpuri Nomaiņa Austiņas, Ausu Spilventiņu
€4.16 €2.91

(1 materiāls: silikona 2 pildījumu: memoryfoam 3 krāsa: dzeltens sarkans zils 4 savietojams ar sony wf-1000xmf4 5 piezīme: nav oriģināls, bet laba kvalitāte 6 zīmols: auss, kas aptver 7: 1pair cik nepieciešami ir ausu spilventiņi nomaiņa? 1. problēma veca ausu spilventiņi novecošanās.mēs esam, lai aizstātu ausu spilventiņi regualrly, lai nodrošinātu baudīt mūziku. 2.)

Izskatās arī
Portatīvo Lādēšanas Stends, PS5 VR2 Magnētisko Absorbcijas Rokturis Sēdekļa, kas aprīkots Ar Gaismas Var Saglabāt Brilles Austiņas
€63.95 €30.69

(pievienojiet uzlādes bāzes usb portu no ps5 konsoli vai lādētāju iepriekš 5v 2a, ievietotu magnētisko padoms vērā tips-c uzlādes port ps vr2 elite rokturis, ērta uzlāde, unikālās led joslas ekrānā sāks mirgot uzlādes laikā.turklāt zilu akcentu apgaismojums abās pusēs ir kopā ar ps5 kontrolieris par skaistu izskatu, glīts un stilīgs dokstaciju, kas taupa enerģiju, kad nav izmantota ikdienas spēles, un)

Izskatās arī
1 gabals HIVI Reserch D8.8MK2 midbass pastiprinātājā 2023Ver
€124.28 €111.85

(hivi reserch d8.8mk2 hiend midbass pastiprinātājā 2023 jaunu ver 4ohm 8ohm pieejami jtp konuss tāpat kā dynaudio, neodīma magnēts ver.)

Izskatās arī
H37E Ērti Ausu Spilventiņi Austiņas Iekļautās Telpu Q45 Austiņas Aksesuāri
€15.94 €7.34

(funkcijas: ootdty pieredze komfortu ar mūsu iekļautās austiņas, kas izstrādāta, lai nodrošinātu labāku valkā pieredzi un mazināt spiedienu uz auss laikā ilgi klausīties. baudīt uzlabotu skaņas izolāciju un uzlabotas mūzikas baudījumu ar mūsu kvalitātes sūklis materiāls iekļautās.tie efektīvi bloķēt ārējo troksni, ļaujot jums pilnībā iegremdēt sevi jūsu mīļākie melodijas. paredzētas)

Izskatās arī
Smieklīgi Ir par Noteikumiem AirPods Gadījumā Gaisa Pod Pro2 3 2 1 Pro Bezvadu Bluetooth Austiņas Box Sirds Segtu Būtiska
€6.78 €3.39

(piezīme: tur ir atlaides kupona $1 vairāk nekā $5 iegādāties mūsu veikalā, un ir papildu atlaides faniem, kuri seko mūsu veikalā. jo vairāk jūs pērkat, jo lielāka atlaide. apkopojot mūsu veikalā, mēs sniegsim jums par prioritāti, lai nodrošinātu preču)

Izskatās arī
Par B&W Veidošanās FLEX Skaļruņu Mājas Kinoteātri Wall Mount Daudzfunkcionāls Portatīvās Sienas stiprinājums
€38.19 €32.47

(1. par b&w baohua weijian flex audio metāla wall mount bracket 2. var pagriezt pa kreisi un pa labi, lai pielāgotu leņķi 3. tikai jums, ne tostarp runātājs 4. viegli pārnēsājams un viegli uzstādīt 5. piemērota dažādiem gadījumiem, mājas kinozāles wall mount bracket gadījumā skaļruņa modelis:bowers & wilkins (b&w) veidošanās flex krāsa:melna materiāls:metāls+)

Izskatās arī
Trokšņa Samazināšanas Pīt Nomaiņa Audio Kabelis QC35 II QC35 QC35II Austiņas Ar Mikrofonu Mikrofona skaņas Izslēgšanas Slēdzis
€21.25

(mikrofons ir īpaši veidota jūsu quietcomfort 35 (qc35) un klusu komfortu 35ii (qc35 ii), jauninājumus jūsu mūzikas austiņas uz profesionālo spēļu austiņas spēļu straumēšanas, youtube, radio, skype zvanus, zoom tikšanās un mūziku. šis mikrofons ir cardioid uztveršanas sistēmu, kas ietver skaidru, vienmērīgu un kraukšķīgus skaņu priekšā mikrofons un nomāc nevēlamo fona troksni.liels spēlētājiem)

Izskatās arī
Sound bar bluetooth sienas audio TB355 TV mājas kinozāles 2.1 echo sienas skaļrunis, subwoofer, tālvadības pults, MP3 skaļrunis
€178.31 €155.12

(sound bar bluetooth sienas audio tb355 tv mājas kinozāles 2.1 echo sienas skaļrunis, subwoofer, tālvadības pults, mp3 skaļrunis produkta parametri: preces nosaukums:bluetooth sienas skaļrunis modelis :tb355 spriegums:220v jauda:15w*2+30w izmēri (l x w x h):799*92*62mm, interfeisa tips: bluetooth jā bezvadu: jā, vai ņemt līdzi tālvadības pults: jā, pielietojams priekšmets: sadzīves kanāls: 2.1 uzlādes)

Izskatās arī
Ādas Spilvenu Iekļautās par QUIETCOMFORT QC35 Austiņas Austiņas Atmiņas Putu Attiecas Iekļautās Austiņas Ausu Spilventiņi
€6.07 €4.43

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes ausu spilventiņi uzlabo precizitāti, un nodrošināt efektīvāku un skaidru skaņu. ausu spilventiņi tikai, neskaitot citas palīgierīces demonstrācijas bildes! viegli uzstādīt un noņemt bez instrumentu un viegli izmantot. labas nomaiņa veco, bojāto krekinga bojāts, slikti austiņām ausu spilventiņi attiecas. austiņas)

Izskatās arī
Uzticamu Rīku 2GAB 190 Sērija Kasešu Magnetofoni Klāja Atskaņotājs, Diktofons Rīku P9JD
€3.47 €1.77

(funkcijas: ootdty izgatavots no abs materiālu, tas nodrošina ilgstošu lietošanu,izturību viegli uzstādīt un viegli lietot.aizstāt vecos, bojāts, vai bojāta rīku ar šo vienu. īpašu sajūga pārnesumu piemērots video reģistratori/auto magnetolas/resīveri/pastiprinātāji. piemērots 190 sērijas diktofons rīkiem. jauninājumus jūsu ierakstīšanas uzstādījumus ar)

Izskatās arī
Galvas Akumulatoru Atpakaļ Klipu Turētājs Meta Meklējumos 3 VR Power Bank Fiksētu Jostas Siksna ar Uzlādes Kabelis, Barošanas VR
€5.75 €3.80

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes tas ir izgatavots no augstas kvalitātes kokvilnas materiāla, elastīgs un elastīgus. garums regulējams, piemērots veidu un galvas stīpa akumulatora klipu var pakārt akumulatoru uz muguras, tāpēc, ka akumulators un brilles, var būt integrēta. ilgāku akumulatora lietošanas laiku, sniedz jums daudz laimīgu spēles laiks. tikai,)

Izskatās arī
Split Port 10S 36V 20A Kārta Bms par Pudeli Akumulatoru uzlādēšanas un Izlādēšanas ar Temp Sensoru
€19.74 €11.44

(savienojums: 1. pievienojiet uzlādes /izlādes vadiem, akumulatoru baterijas negatīvo vadu. 2. pēc apstiprināt vadiem, kas ir savienoti labi, spraudnis savienotāja kabeli, bms nepievienojiet savienotāja kabeli, bms, pirms izveidot savienojumu vadu.uzmanību, esd aizsardzību darba laikā.piederumu tips: akumulatora piederumi nepārtraukta izlādes strāva: 20a uzlādes strāva: 5a maksimālā izlādes strāva: 100±20a atklāšanas)

Izskatās arī
Deju Kaķis Bezvadu Austiņu Stāvēt Pildspalvu Turētājs Austiņu Turētājs AirPods 1&2 un Pro Desktop Displejs (Balts)
€1.72 €1.44

([interesanti austiņu stāvēt]: parādīt radošumu un jautru, interesantu izskatu dos vairāk sarakstē. [viegli atrast] austiņas, dažkārt tiek ievietotas ar roku, bet nevarat to atrast.tagad jūs varat nodot to uz kaķa roku, un tas tiks rezervēta jums. [saderīgs ar airpods, utt.] piemērots karājas airpods 1&2 un pro, un vairāk, bluetooth austiņas. [labākā dāvana]: radošu un jaunu dāvanu, kas pārsteigs jūsu ģimeni)

Izskatās arī
Izskatās arī
Piemērots Pumpuri Gaisa 5 Triecienizturīgs Austiņu Piedurknēm Trieciena izturīgs Korpuss Anti Putekļu Mazgājams Silikons, Mīksto Segumu
€3.70 €2.77

(funkcijas: ootdty eļļas aerosoli pārklājums, anti-pirkstu nospiedumu un bez krāsošanas, ja ir iekrāso ar mitru drānu, to var noņemt. nosūtīt anti-zaudēja āķis, viegli pārvadāt, nav - nav, aizņem vietu, un jums nav bail zaudēt-to, kad jūs iet. īstu mašīnu pelējuma atvēršana, precīzu caurumu atvēršana, saspringts fit, nav viegli nokrist.ir-nav nepieciešams novilkt piedurknēm)

Izskatās arī
Ausu Spilventiņi, lai CORSAIR HS55 Austiņu Komfortu Iekļautās Trokšņa Slāpēšanas Earmuff Dropship
€9.62 €4.72

(funkcijas: ootdty uzlabota komforta ausu spilventiņi, lai corsair hs55 austiņas sūklis ausu spilventiņi par ērtu un patīkamu klausīšanās pieredzi. izgatavoti no augstas kvalitātes sūklis, ausu spilventiņi ir izturīgs un mīksts, kas nodrošina ilglaicīgu komfortu. ausu spilventiņi ir liels, lai ikviens, kurš vēlas pilnveidot savu komforta līmeni. ideāls lietošanai intensīvas)

Izskatās arī
Usb 1080p Augstas Izšķirtspējas Iegādes Lodziņā Gamem Video Spēli Capture Kartes Gadījumā Placa Video Dvd Saderīgu Kameru
€65.65 €32.83

(usb 1080p augstas izšķirtspējas iegādes lodziņā gamem video spēli capture kartes gadījumā placa video dvd saderīgu kameru apraksts: apraksts: funkcijas: 1. produkts atbilst usb video uvc specifikācija un usb audio uac specifikācija; 2. atbalsta operētājsistēmām, piemēram, windows, android, linux un macos; 3. atbalsta lielākā daļa iegāde, programmatūra, piemēram,)

Izskatās arī