Cena €14.49 €22.28

Pilns apraksts

Korekcijas kondensators pieņem , apakšējā izkropļojoša ietekme ir labāk, kondensators pieņem jaudu 2x3300UF, Izmanto vairāk nekā 3.A un izlabot, nepārtrauktas jaudas režīmā, lai spēcīgu atbalstu.Izvēlēties metāla izturība gredzeni, precizitāte +/- 1% gredzeni metāls plēves pretestību izmanto galveno ķēdes, mašīna ir laba signāla-trokšņa attiecību.PCB izmantot 1.6 mm biezu double-sided valdes, 2.0 oz bieza vara, alvas viss process, lai labu sniegumu no pašreizējiem izmēriem.Pirmā kursa PCB kvalitāti.Izmantojot pilnībā izolētas potenciometrs, sniegums ir stabils, izturīgāks nekā parastā potentiometer.Class aa paralēli korekcijas veidu regulētā barošanas īpašības, braucot ar lielu ātrumu, zemu trokšņu līmeni, zemu iekšējo pretestību.Troksnis, mūzika sajūtu sīki un paplašināšana, utt., ir visas sērijas no regulētā elektroenerģijas padeves nevar sasniegt.spiediena slēdzis nav paralēlas ar dinamisko slodzi, pildot labas, jo, kad vadāmības pakāpe jaudas gaismas regulēšanas caurule ir zems, aptuveni b, tā ka dinamiskās slodzes ātrumu no nulles līdz 60 ma, jauda pastāvīgu strāvas avotu paralēli daudz strāvas, lai pielāgotu caurule, kas Darbojas šajā klasē, dinamiskās slodzes no 30 ma līdz 90 ma, divi atspoguļo ātrums ir atšķirīgs.Visa plate pastaigas līniju izkārtojuma ir diezgan precīzs, racionāls kopumā ķēdes līniju, izmantojot balstoties uz vienu punktu.Darbs ir stabila un uzticama, zemas frekvences ence, kas sastāv no stingra un spēcīga, signāla-trokšņa attiecību, dinamiskais diapazons ir plašs; Skaidra informācija, pārejoša reakcija, spēlējot visa veida mūziku ir uz sejas, dot skaņas vidē, savā ģimenē ir ļoti labi rezultāti.Šī padome ar skaņu slēdzis, augstas un zemas skaņas, pārejot uz skaņu var regulēt Barošanas spriegums: AC12V-0-AC12V vai 15V Krāsa: zila Materiāls: plastmasa Izmērs: 146x68mm Iepakojuma Saturs: 1 * Sprieguma Regulators Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.Piezīme: Gaismas un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Savietojamas Audio Un Video Iekārtas Stils: Profesionāla Audio Tehnika
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Atsevišķu Kanālu Mikrofons Skaņas Kvalitāti Spēļu Mikrofons Dažādām Ierīcēm 87HC
€2.90 €1.91

(funkcijas: ootdty iegremdēt sevi ultimate spēļu pieredzi ar šo a40 vienu kanālu mikrofons, kas nodrošina skaidru audio par unparalleledgaming piedzīvojumu. izstrādāts ar kvalitāti abs, metāla un sūklis materiāliem, tas a40 mikrofons ir izturīga un nodrošina ilgstošu veiktspēju.tās bendable dizains un 2 stabi mono skaņas kanāls nodrošinātu elastību un lielisku skaņas kvalitāti. paredzētas)

Izskatās arī
1 Gab. Velosipēdu Skaļrunis Mount Universālo Velosipēda Stūres Sound Bar Īpašnieks Nekustīgas Pamatnes Bezvadu Audio Siksna Daļas Dropshipping
€11.44 €5.50

(apraksts: nosaukums: mazo bluetooth saderīgu skaļrunis mount krāsa: melna materiāls: cinkotas tērauda plāksnes + elastīgu sietu izmērs: 14.86 cm x 7.00 cm x 2.48 cm piemērojamo aprīkojums: maziem bezvadu bluetooth saderīgu skaļruņi un citi āra fiksētu iepakojuma saraksts: 1 x skaļrunis uzglabāšanas plaukts piezīme: 1. sakarā ar manuālo)

Izskatās arī
Sporta Austiņas 8D Stereo Surround Skaņas Ciparu LED Displejs, Touch Control Sporta Austiņas Ar Mic
€19.25 €11.17

(laipni lūgti mūsu veikalā.lūdzu, rakstnieks, savu pareizo adresi un pasta indeksu, lai jūs varētu saņemt savu paku drīz.tas būtu zemāka, ja pērkat vairāk.lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi.ar laba vēlējumiem! produkta numurs: dx-01 bluetooth versija: 5.3 akumulatora darbmūžs: aptuveni 120 stundas gaidīšanas laiks : apmēram 180 stundas pretestība:)

Izskatās arī
4X Auss Spilventiņu Putu Ausu Spilventiņu " Memory Foam Nomaiņa Auss Spilvenu BOSE Quietcomfort15 QC2 QC15 QC25 QC35 AE2, Ae2i
€10.47

(materiāls: āda +atmiņas putas, izturīgas un elastīgas,kas var efektīvi bloķēt troksni, kas nāk no ārpuses,sniedzot jūs ērti klausīties. spilveni saskaņot ar montāžas amata iekšā austiņas, ausu kausi, snap viegli savā vietā. pašlīmējošas daļa uz muguras, viegli uzstādīt.aizstāt savu iepriekšējo spilventiņu polsterējums, un padarīt jūsu austiņu izskatās jauns. savietojams)

Izskatās arī
Trokšņa Samazināšanas Pīt Nomaiņa Audio Kabelis QC35 II QC35 QC35II Austiņas Ar Mikrofonu Mikrofona skaņas Izslēgšanas Slēdzis
€21.25

(mikrofons ir īpaši veidota jūsu quietcomfort 35 (qc35) un klusu komfortu 35ii (qc35 ii), jauninājumus jūsu mūzikas austiņas uz profesionālo spēļu austiņas spēļu straumēšanas, youtube, radio, skype zvanus, zoom tikšanās un mūziku. šis mikrofons ir cardioid uztveršanas sistēmu, kas ietver skaidru, vienmērīgu un kraukšķīgus skaņu priekšā mikrofons un nomāc nevēlamo fona troksni.liels spēlētājiem)

Izskatās arī
R91A Uzskaites Gadījumā Quest3 Accessaries Brilles Rīkoties Uzglabāšanas Maiss
€23.65 €17.26

(funkcijas: ootdty piemērots glabāšanas quest3 brilles, rokturi un aksesuārus, piemēram, aizsargs soma nepievelk putekļus un triecienizturīgs, dubultu rāvējslēdzēju dizains, plecu soma, somas, eva grūti soma, glabāšanai glāzes un piederumi izturīga eva materiāla, tas glabāšanu nodrošina drošu aizsardzību vr aksesuāri pret skrāpējumiem, putekļiem un ietekmi. ideāli)

Izskatās arī
Walkie Talkie, Bezvadu Austiņas, Bluetooth Austiņas, divvirzienu Radio Austiņu Skaļruņa Nomaiņa Baofeng 888S UV5R
€77.48 €32.02

(apraksts: augstas klases materiāli: austiņas ir izgatavotas no augstas kvalitātes materiāla, kas ir izturīgs un grūts ilgu laiku izmantojot. naudas sodu meistarība: klausules bauda lielisku meistarība, ilgs darbmūžs un skaidrs, skaņa pieņemšanas. universālo dizainu: tas ir viegli, klausule, kas uzcelta rācijas mikrofons, kuru var novietot virs vai nu auss. kompakts izmērs: klausules)

Izskatās arī
Deju Kaķis Bezvadu Austiņu Stāvēt Pildspalvu Turētājs Austiņu Turētājs AirPods 1&2 un Pro Desktop Displejs (Balts)
€1.72 €1.44

([interesanti austiņu stāvēt]: parādīt radošumu un jautru, interesantu izskatu dos vairāk sarakstē. [viegli atrast] austiņas, dažkārt tiek ievietotas ar roku, bet nevarat to atrast.tagad jūs varat nodot to uz kaķa roku, un tas tiks rezervēta jums. [saderīgs ar airpods, utt.] piemērots karājas airpods 1&2 un pro, un vairāk, bluetooth austiņas. [labākā dāvana]: radošu un jaunu dāvanu, kas pārsteigs jūsu ģimeni)

Izskatās arī
Silikona Gadījumā, Bezvadu Skaļrunis Mājokļu Ērts Skaļrunis Piedurknēm somiņa ar Siksniņa seguma
€5.68 €4.61

(funkcijas: ootdty nāk ar siksniņa, viegli līdzi. savu viegls un pārnēsājamo dizains padara to ideāli, lai aizsargātu jūsu ierīci. mini speaker somiņa ir vienkārši pārnēsājams, un to ir ļoti piemērots mājas, ceļojumi, āra, darbs. izgatavots no izturīga silikona materiāla, tas runātājs gadījumā nodrošina uzticamu aizsardzību jūsu valkājamas ierīci no putekļiem)

Izskatās arī
Austiņu Turētājs Pakaramais Āķis Sienas Uzstādīts Austiņu Turētājs Salokāms Alumīnija Sakausējuma Statīva Turētāju, Austiņām Displejs Stāvēt Turētājs
€7.11 €3.56

(austiņu turētājs pakaramais āķis sienas uzstādīts austiņu turētājs salokāms alumīnija sakausējuma statīva turētāju, austiņām displejs stāvēt turētājs apraksts: 1. pievilcīgs un izturīgs: skaisti uztaisīt, izgatavotas no nerūsējošā tērauda, kas spēj uzglabāt lielu un mazu austiņas bez liekšanas vai pārkāpj.priekšējā galā earhanger ir elastīga un var garantēt noteiktu stabilitāti. 2.)

Izskatās arī
PU Mic Uzglabāšanas Somas Rāvējslēdzējs Dizains nodilumizturīga Mic Maisiņš Mic Gadījumā Mikrofons Gadījumā, Āra Mic Maisiņš
€9.23 €4.34

(apraksts šo preci ir mikrofons uzglabāšanas soma, pieņemšanas, premium un izturīga pu materiāla.tas var efektīvi aizsargāt savu mikrofonu.ideāls ceļojumos vai mājās, uzglabāšanas,, lai saglabātu jūsu mikrofons droša.jūs varat arī dot to, lai jūsu ģimenes un draugiem. funkcijas -krāsa:melna -materiāls:pu -izmērs:30.50x10.10x0.50cm/11.99x3.97x0.20in - izgatavots)

Izskatās arī
Jaunu Jaunināšanas Nomaiņa Ausu Spilventiņi par Razer Kraken X BlackShark 1.0 BlackShark V2X Nari Austiņas Ādas Spilvena Samta Earmuff
€19.75 €11.25

(*sekojiet veikalā un saņēma dāvanas un vairāk atlaide. ● jūs joprojām endur šādu annoance? ausu spilventiņi ir palīgmateriāli.pēc ilgstošas lietošanas, tie parādīsies nolietojusies, tāpēc tās ir jāmaina regulāri. laipni~ *sniegtu jums labāku taustes pieredzi. ● par informāciju? ◎stāvoklis: kvalitātes nodrošināšanas & brand new & drošs ◎krāsa:)

Izskatās arī
Dzīvot 500BT Iekļautās Rezerves Olbaltumvielu Ādas un Atmiņas Putu Ausu Spilventiņi par JBL Dzīvot 500BT Bezvadu Pār-Auss Austiņas
€7.94 €5.00

([saderīgs ar]par jbl dzīvot 500bt bezvadu pār-auss austiņas [vienkārša instalēšana]saskaņot ausu spilventiņi ar austiņu un nospiediet uz augšu un uz leju, lai pabeigtu instalēšanu krāsa:melna materiāls:sūklis+pu iepakojuma saturs: 1 pāris x ausu spilventiņi tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz)

Izskatās arī
Portatīvie Radio Mini Kabatas FM AM MW / SW WB Pilna Diapazona Uztvērējs, Mūzikas Atskaņotājs Atbalsta Bluetooth MP3 Spectrumlight TF-Card Baterijas
€33.91 €22.53

(ņemiet vērā,: par transporta drošību, akumulators ir iepakots maisā.lūdzu, atveriet bateriju nodalījuma vāku, izņemiet akumulatoru un mest prom maisā, pirms ieslēdziet! apraksts tas ir multimediju atskaņotājs, ko mūsu kompānija ar highfidelity, cerot, lai vairāk jautrības, lai draugi, kuriem patīk mūzika! dot radio mīļotājiem dažādu pieredzi. šis produkts ir šādas)

Izskatās arī
Vairumtirdzniecības EVA Uzskaites Pielāgota Grūti Ceļot Gadījumā Anker Soundcore3/2 Bezvadu Bluetooth Skaļruni
€16.60

(vairumtirdzniecības eva uzskaites pielāgota grūti ceļot gadījumā anker soundcore3/2 bezvadu bluetooth skaļruni specifikācijas 1. vienuma tips: eva grūti pārnēsāšanai 2. materiāls: eva 3. iepakojums: polietilēna maiss 4. krāsa: melna 5. neto svars: 117g 6. izmēri ārpusē: 190*75*75mm 7. izmēri iekšpusē: 180*65*45+15mm 8. saderīgi modeļi: 1))

Izskatās arī
E5BA 250W Bass Subwoofer Frekvenču Izplatītājs Dalītāju 2 Veidu Skaļrunis
€21.02 €10.30

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izmantojot augstas kvalitātes materiālus, kvalitāte ir garantēta. izturīgs un ilgu mūžu. četru ātrumu regulēšana augstu un zemu, var izmantot mājas vai automašīnu . sadales augstas un zemas frekvences, ir precīzāka, un bass ir stiprs un spēcīgs. skaņas efekts ir satriecošs, augstos ir , bet skaņas)

Izskatās arī
Elastīgs Vāks Ērti Iekļautās Auss Spilvenu DT990/DT880/DT770 Austiņas Dropship
€2.89 €2.05

(funkcijas: ootdty augsta elastība, vieglas, mīkstas un ērtas, lai touch. izturīgs flaneļa spilventiņi ir paredzēti ilgtermiņa, kreka-bezmaksas izturību. iekļautās tikai, citi piederumi attēlā nav iekļauta! šie iekļautās ērti pie auss, bloķējot trokšņa. mīksta un maiga, ērti valkāt, ādas draudzīgas un nav kairinošs; specifikācijas: materiāls:)

Izskatās arī
Skullcandy PLYR X STREET FIGHTER Limited Edition Ar Smart Mikrofons Austiņu Earbuds Bezvadu Austiņas Spēļu Skaidras Balss Par Dāvanu
€267.98

(skullcandy plyr x street fighter speciālais bezvadu spēļu vairāk faq.lūdzu, pārbaudiet to beigās. funkcijas: ⬤.[vairākas gadījumā ierīces]: izveidot savu audio ierīci, izmantojot skullcandy app un dual-savienot, lai izveidotu savienojumu, lai konsolēm un mobilajām ierīcēm ⬤.[jutības mikrofonu]: var skaidri izteikt vārdus, lai otra puse pat trokšņainā vidē. ⬤.[jaunas)

Izskatās arī
Saules Akumulatora Uzlādes Valdes Kontrolieris Uzlādes Mātesplati 3.2/3.7/4/11.1/12V Uzlādes Ielu Apgaismojuma Slēdzis Modulis Viegli Izmantot
€21.12 €12.46

(saules akumulatora uzlādes valdes kontrolieris uzlādes mātesplati 3.2/3.7/4/11.1/12v uzlādes ielu apgaismojuma slēdzis modulis viegli izmantot atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai.ja jums ir nepieciešama, lūdzu, sazinieties ar mani. 1: pievienojiet litija akumulators, tam ir jābūt atbilstošā aizsardzības pārvalde 2: pievienojiet led, litija akumulators ir uzlādēts un led ir par 3:)

Izskatās arī