Tagi: kāzu fons laupījums

Cena €119.01 €148.77

Pilns apraksts

Stils:kāzu fons swags (nr. cauruļu statīvu)

Materiāls: Ice zīds (caurspīdīgs/redzēt cauri)

Lielums, kā turpmāk (var darīt pielāgot):

H3xW6M, kas ir aptuveni 10 x 20 pēdas

Visi izmēri tiek mērīti manuāli ar novirzi (bija)pēc 2-3cm.

(ja vēlaties citu izmēru, lūdzu sazinieties ar mums, pirms pērkat!

Krāsa: krāsas var mainīt, ja vēlaties, lai citas krāsas, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms pērkat!

Amats: kāzu posms partijas apdare

Sastāvdaļas: ledus zīda auduma un sequin dot

Raksts: solid krāsa

Uzskatot, ka tas ir ledus zīda auduma materiāla, tā tas varētu būt nedaudz caurspīdīga.Ja jums prātā to, lūdzu, nav nopirkt!!!!!

Piekārtiem:kaklasaites+stienis kabatas

Amats: kāzu posms partijas apdare

Padomi:

1.Cena ir par 1 komplekts,nav tostarp caurules stāvēt vai citiem rotājumiem.

2.Izmērs:W--ir platums, L--ir Garums.

3.Standarta 2 reizes ielocēm fona aizkars.

4.Izmēru var pielāgot,

5.Nav Iekļauts: caurules stāvēt un ziedu rotājumu

6.Tur ir jābūt sava smarža, atverot paku, vienkārši ielieciet to izdarīt vējš, tad smarža iet prom, paldies tik daudz

7. Visas preces ir reālā šaušana.Tomēr dažādu monitoru var izraisīt krāsas var nedaudz atšķirties.

8. Labāk ne mazgāt ar mašīnu, mazgāt rokas nedaudz.

Pēc iepirkšanās padomus

Piegāde

Izmantojot Pack24.lv standard shipping/ķīna post e-pastu (ir atkarīga no mūsu uzņēmumu un apgabalā jūsu valsti, kurā jūs atrodaties, jo dažas teritorijas ir lauku express piegādi), būs par 20-60 darba dienu laikā uz jūsu valsti.Ja kuģniecības laiks ir nedaudz ilgāks, lūdzu, nav iegādāties šo preci.ceram uz jūsu sapratni.pateicoties ļoti daudz.

Maksājuma

1. Mēs tikai sūtīt uz adresi, kas norādīta ar kyocera.Ja jums ir nepieciešams, lai mainītu savu adresi,lūdzu, nomainiet to kyocera, pirmkārt, kā mums būs tikai kuģa, lai jūsu kyocera adresi.Pārliecinieties, ka jūsu detalizēti adresi un pilns nosaukums kyocera, ir pilnīgi pareizi.

2. Visus maksājumus, ir jāiesniedz 7 dienu laikā pēc izsoles ir slēgtas.

3. Mums sniedz visu, kas vienmēr nāk ar apmierinātības garantija: ja jums atrast jebkuru kvalitātes problēmas, kad jūs saņemsiet priekšmetus.Lūdzu, sazinieties ar mums drīz.Mēs pieņemam apmaiņu vai kompensāciju 14 dienu laikā pēc saņemšanas.Mēs atmaksāsim pirkuma cenas, bet ne kuģniecības un pārkraušanas izmaksas.Atgriešanās piegāde būtu uz sava rēķina, un jūs arī, lai atkārtoti jāmaksā par valūtas atkārtoti izvesti uz jums.Lūdzu, ņemiet vērā, ka preces atgriešanas jābūt JAUNOS apstākļos.Lūdzu, sazinieties ar mums pirms atgriešana preces!

Atsauksmes

Mēs vienmēr saņem pozitīvas atsauksmes.Ja jūs vēlaties, lai atstāt mani negatīvu, lūdzu, sazinieties ar mani pirmo reizi.Tāpēc mēs varam strādāt kopā, lai padarītu to tieši jums.Un negatīvas atsauksmes ir tiešām slikti, lai mūsu kyocera pārdevējs.Tas ietekmēs mūsu tirdzniecības, mūsu ienākumiem.Es ceru, ka jūs varat saprast.Ja neiebilstat, lūdzu, ņem savu laiku un mūs atstāj pozitīvu komentāru, un četras 5-zvaigžņu Detalizētu Vērtējumi, lai mums, kas ir vitāli svarīgi, lai izaugsme, mūsu kompānija ir maza.

Mēs BEG ka, LŪDZU, neatstājiet mūs, 1, 2, 3 vai 4-zvaigžņu Detalizētu Pārdevēja Reitingu, jo tie nozīmē "jums NAV apmierināts", pielīdzinot negatīvas atsauksmes.Patīk tas, ko mēs teicām iepriekš, ja neesat apmierināts jebkurā ziņā, lūdzu, sazinieties ar mums risinājumu.

Klientu Serviss

Mēs apsveicam visus vairumtirdzniecības pasūtījumus/pieprasījumus un mēs varam piegādāt gandrīz jebkurā secībā no desmitiem līdz Tūkstošiem, ja jums ir nepieciešama, lūdzu, sazinieties ar mani, es jums piedāvā vienas vairumtirdzniecības cena, paldies.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: tanmeluo
  • Materiāls: ledus zīda auduma-20
  • Modeļa Numurs: kāzu fons apdare
  • Godu: Dzimšanas Dienas Svinības, Puse, Grand Pasākums, Izlaidums, Kāzu & Iesaistīšanos, Jaunais Gads
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Raksts: NAV
  • Mfg Sērijas Numurs: Puse Seksīgu Deju

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

9 Vadītāji Mākslīgo Rožu Pušķis Puses Saimniecības Ziepes, Puķu Valentīna Diena Dāvanu Kāzu Dekorēšana Mākslīgie Ziedi
€3.37 €1.79

(specifikācija materiāls: ziepes, puķu/pvc izmērs: 28x18x11cm svars: 280g krāsa: rozā, dzeltens, šampanietis, zils stils: radošs, romantisks sakarā: kāzas, dzimšanas dienas, valentīna diena puse, utt. akumulators: tostarp trīs 1,5 v elektronisko baterijas komplektā ietilpst: ķekars ziepes ziedi + stīgu gaismas + dāvana soma + a, apsveikuma kartes piezīmes: 1.lūdzu,)

Izskatās arī
Ziemassvētku Durvju Rāmja Apdares Santa Elk Koka Stūrī Durvju Zīme Loga Rāmja Ziemassvētku Rotājumi Mājās Jauno Gadu Radošumu Dāvanu
€9.38 €4.69

(dot priecīga vibes, lai jūsu mājās šajā brīvdienu sezonā ar mūsu ziemassvētku tēmu durvju stūrī zīme!izgatavoti no augstas kvalitātes koka materiāliem, tas izstaro izsmalcinātu un interesantu dizainu, kas lieliski atspoguļo svētku gars.tā ir lietotājam draudzīga, bez sarežģītas darbības, un plaši izmanto kā stūri, dekori/sānu zīmi.šī ir arī lieliska dāvana ideja par jūsu mīļajiem! specifikācija: materiāls:)

Izskatās arī
Eikaliptu Pampu Zāle, Dabiski Kaltētu Ziedu Pušķi, Nekustamo Plantes Babybreaths Ziedu Kāzu Lieldienu, Ziemassvētku Rotājumi
€37.15 €18.95

(funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes sausie ziedi! materiāls: dabīgā kaltēti ziedi izmērs: ziedu garums : aptuveni 30-40cm & fotografia & mājas dekoru attiecas uz: mājas,kāzu, viesību, biroju dizains, fotografēšana, dekorācijas, dāvanas, svētku ceremonijas un tā tālāk. žāvēti ziedi ir pieejamu un skaisti rotājumi mūsdienu dzīvē.tas ir)

Izskatās arī
Celtniecības Bloki Ziemassvētku Eglītes Veidošanas Bloka Rotējošo DIY Music Box Ķieģeļi Uzstādīt Rotaļlietas Bērniem (Zēni Un Meitenes Ziemassvētku Dāvanu
€50.97 €25.48

(celtniecības bloki ziemassvētku eglītes veidošanas bloka rotējošo diy music box ķieģeļi uzstādīt rotaļlietas bērniem (zēni un meitenes ziemassvētku dāvanu)

Izskatās arī
Silikona Atkārtoti Salmu Attiecas Ziemassvētku tēmu Atkārtoti Salmu Padomus Segums Atkārtoti Salmu Padomus Vāciņu, Silikona Atkārtoti Salmi
€10.48 €3.88

(aizsargātu jūsu zobi un vidi ar mūsu pārtikas kvalitātes silikona salmiņš cilindrs.praktiski un burvīgs, tā dizains padara šos attiecas uz ļoti pārnēsājamiem un viegli uzvilkt un novilkt, kad, izmantojot.der visiem salmiņiem un citiem universālo salmiņiem. specifikācija: produkta nosaukums: salmu segums produkta iepakojuma izmērs: (apm.)10*10*2cm/3.94*3.94*0.79 collas produkta)

Izskatās arī
6Pcs/set Eid Mubarak Banner Moon Star Stērste Griestiem Karājas Rotājumu Fona Ramadāna Kareem Islāmu Musulmaņu Puse Rotājumi
€6.09 €4.15

(posteņa nosaukums: eid banner materiāls: papīrs izmērs: kā rādīt iepakojums: 6pcs/komplekts)

Izskatās arī
1 Iestatiet Automātiskās Laistīšanas Ierīces, Sistēmas Augu Automātiskā Laistīšanas Auto Pilienveida Apūdeņošanas Komplekts Laistīšanas Ierīces Potted Augu
€51.70 €34.12

(1 iestatiet automātiskās laistīšanas ierīces, sistēmas augu automātiskā laistīšanas auto pilienveida apūdeņošanas komplekts laistīšanas ierīces potted augu 1. app tālvadības pults-smart pilienveida apūdeņošanas komplekts atbalsta programmu tālvadības pults, izmantojot 2,4 ghz wifi, kas ļauj jums iestatīt vairākus laistīšanas plānu.kad ūdens tvertne ir automātiskā laistīšana vai trūkst ūdens,)

Izskatās arī
Jauns balkona grīdas stāv puķu paliktni, āra, dārza, pagalmu sienas stūra plaukts, dekoratīvie puķu poda paliktni, multi-layer
€122.90

(par mums 1 , mūsu kompānija atrodas ķīnā lielākais vairumtirdzniecības tirgus.jebkurš produkts, kas jums nepieciešams, var nosūtīt uz mani ar produkta attēli vai modeļiem.es došu jums zemāko citāts cik drīz vien iespējams, un pēc tam likt produkta uz veikalu, lai iegādātos. 2 , visiem produktiem, ko pārdod veikalā ir patiesa, lūdzu, atpūtas droši)

Izskatās arī
600Pcs Krāsainas Kartiņas,3.4X5Inch Lēma Kartiņas ar Gredzenu,Izklāta Kartiņas Smags, Ņemiet vērā, Kartes Pētot Birojs
€32.80 €21.32

(kopā 600 krāsu indeksa kartītes, 6 krāsas, 100 indeksa kartes uz vienu krāsu, kas ir pietiekami, lai jūsu ikdienas lietošanai.gluda virsma, nav viegli saplēst, viegli rakstīt, zīmuļi, pildspalvas, lodīšu pildspalvas, marķieriem, utt.var izmantot, lai uzrakstīt uz kartiņas, tintes nebūs asiņot uz otru pusi.izmēru, krāsu indeksa kartes ir par 85x125mm, mazo un portatīvie, viegli uzglabāt, un tas ir aprīkots)

Izskatās arī
Santa Claus Rotājumi Ziemassvētku Eglītes Lelle Ziemassvētku Amatniecības Piederumi Izdrukāt Vizuļi Ziemassvētku Eglīte Kulons Dāvanas Mamma Tētis
€10.53 €5.27

(šie santa claus rotas ir ne tikai ideāls ziemassvētki, bet arī kalvītis un citi svētku pasākumi.tie ir izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, kas ir izturīgi pret nodilumu.jūs varat izmantot tos, lai izveidotu jautru atmosfēru jūsu mājās vai klasē.tās var izmantot arī kā dāvanu tagus pievienot personisku pieskārienu jūsu dāvanām. īpašības: produkta nosaukums: ziemassvētku eglīte)

Izskatās arī
Mazās Sienas Karājas Tāfele Glezna Koka Karkasa Tāfeli Restorānu Pieliekamais Īpašs Notikums, Apdare, Mājas Dekoru Skola
€6.37 €4.27

(apraksts: 【plašu piemērošanu] aicina mazos sienas karājas tāfele var izmantot diy sienu apdare, mājas apdare, ziņojumu, laipni zīme, kāzu svinības, restorāni izvēlne, utt.tas ir piemērots lietošanai mājās, ofisa, viesnīcu, restorānu, bāru un tā tālāk. 【viegli pakārt] aicina tāfeli nāk ar karājas virve un var pakārt pie sienas, durvis vai jebkur citur, kur vēlaties. 【viegli)

Izskatās arī
100 Gab Šļirču Filtri PTFE Hidrofobās 0.22 Um Membrānu 13Mm Poru Filtrācijas nesterilas Šļirces Lab Filtri
€20.27 €16.22

([vienotu poru izmērs]ptfe adatu filtru ar vienādu poru izmērs, augsta porainība un augsta saglabāšanas efektivitāti.ptfe adatu filtra diametrs: 13mm, poru izmērs: 0.22 µm. [hidrofobās ptfe membrena]ptfe adatas šļirču filtri ir ptfe membrāna un dabas hidrofobās.tas arī nodrošina ar plašu ķīmiskā saderība, spēcīga ķīmiskā stabilitāte, inerces un hydrophobicity. [augstas kvalitātes filtrus]tās ir viegli)

Izskatās arī
Custom printed logo spilgtas gaismas, pildspalvas ar Apdruku, Personalizētu Stylus pildspalvas Bagāžnieka Black Rakstot Tintes kāzas, dzimšanas dienas dāvanas
€27.23 €21.79

(materiāli tintes, tukšu tintes, gumijas ♥ personalizētu - pēc spožas gaismas lodīšu pildspalva ar irbuli. šī krāsains, klasiskās reklāmas pildspalva būs mīļākie pēc kāzām, konvencijas, bērnu dušas, grand atveres, skatēs, family reunions, skolas pasākumos, ziemassvētku dāvanas, dzimšanas dienas, korporatīvi pasākumi un tik daudz vairāk! ♥ :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: -----)

Izskatās arī
Galda Numura Turētāji 20Pcs - 2 Collu Mini Vieta, Kartes Turētāju Īss Galda Numurs Stāv Uz Kāzu Puse,
€9.62 €7.21

(galda numura turētāji 20pcs - 2 collu mini vieta, kartes turētāju īss galda numurs stāv uz kāzu puse, [2 collu mazo galda kartes īpašniekiem] - 2 collas augstumu un 1.2 collu diametru bāzes.attēlu turētājs ir labāk, lai parādītu kāzu kartes, galda nosaukums karti, mazi attēli, biroja uzdevumus, piezīmes, dienas, ņemiet vērā, cenas, karte, pārtikas etiķetes, bērnu dušas, placecard vairākkārt. [vienkāršu)

Izskatās arī
67JB Lieldienu Rotājumi Galda Lieldienu Koku Imitētu Potted Augu Putu Olas
€6.30 €4.79

(funkcijas: ootdty krāsains lieldienu olas rotājumi ar unikālu dizainu, pievienojot svētku roku darbs, izmantojot labas kvalitātes materiāli, spilgtas krāsas, un izturīgs. var izmantot kā apdares vai dāvanu. piemērota visiem, kam patīk svin lieldienas, īpaši ģimenēm un bērniem. jebkurā gadījumā svin lieldienas, piemēram, ģimenes pulcēšanās, iekšējā apdare,)

Izskatās arī
Jaunu IBC Tvertnes Krāna Adapteris Dārza Šļūtenes Savienotājs Plastmasas Ūdens Šļūtene Cauruļu Adapteri Nomaiņa Vārstu Montāžas Detaļas
€7.71 €3.85

(aizzīmju punktiem: 1、šļūtenes adapteri ir izgatavoti no kvalitātes plastmasas materiāli, skābes un sārmu izturīgs, laba meistarība, spēcīgs un izturīgs, lai izmantotu 2、labu materiālu garantijas un vides materiālu, ko aizsargā 3、liels dārzkopības piederumi.universālā dn60, rupju vītni šļūtenes adapteri 4、šļūtenes adapteri var izmantot kā ātru savienojumu slēdzi,)

Izskatās arī
15mm Saulespuķu Silikona Lodītes Kopumu, Rotaslietu izgatavošana Komplekts Ar Pušķis Par Keychain, Kaklarota, Aproce Pieņemšanas
€7.90 €3.79

(funkcijas: 1. pietiekami daudz, lai apmierinātu savu diy vajadzībām: ir 4 stili, 30 silikona lodītes kopā, ar 2 atslēgu riņķi un 2 ādas pušķi, pilnīga saskaņošana kombinācija, kas var atbilst jūsu diy lietošanas vajadzībām, nomaiņa un koplietošanas vajadzībām 2.izbaudiet savu diy jautri: šīs mazās koka krelles ir ideāls diy amatniecība, var veikt dažādu amatu, piemēram, aproces, kaklarotas,)

Izskatās arī