Tagi: konditorejas gadījumā

Cena €4.85 €7.46

Pilns apraksts

Saderīgs Modelis:

Apple AirPods 1 / 2 / Pro / 3 2021 / Pro 2

Paziņojums:

1.Dropshipping atbalstu!Vairumtirdzniecības atlaide atbalstu!

2.Krievijas Draugi, lūdzu, atstājiet mums Pilns Nosaukums, jo Russain Politiku, Paldies!

3.Ja jums ir jebkādas problēmas ar pasūtījumu, jūs varat atstāt ziņu, lai pastāstītu mums , un mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu tā, lai jums.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modeļa Numurs: bezvadu bluetooth austiņas lādēšanas lodziņā gadījumā par APPLE Airpods pro 2
  • Atbalsts: Dropshipping / Vairumtirdzniecība
  • Iepakojums: nē, Austiņas Gadījumā bez Austiņām
  • Vienuma Tips: Austiņas Gadījumos
  • Zīmola Nosaukums: Meetsweet
  • Materiāls: Silikona
  • Raksts: Salds kūka virtuļi silikona austiņas triecienizturīgs apvalks Gaisa pākstis pro 2 bezvadu Austiņas seguma Būtiska Gaisa pod

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

10PCS CJ125 30481 IC Chipset JAUNAS Oriģinālas
€18.91 €18.53

(par mums mēs apsolām: 1:ražot tikai labāko patēriņa preču un nodrošināt visaugstāko iespējamo kvalitāti. 2:piegādāt preces mūsu klientiem visā pasaulē ar ātrumu un precizitāti klientu apkalpošanas politika mums ir vairāk nekā priecīgi atbildēt uz visiem jautājumiem, kas jums ir, lūdzu, sazinieties ar 1:rīkojumus apstrādā laikus, pēc tam, kad maksājumu)

Izskatās arī
Atsevišķu Kanālu Mikrofons Skaņas Kvalitāti Spēļu Mikrofons Dažādām Ierīcēm 87HC
€2.90 €1.91

(funkcijas: ootdty iegremdēt sevi ultimate spēļu pieredzi ar šo a40 vienu kanālu mikrofons, kas nodrošina skaidru audio par unparalleledgaming piedzīvojumu. izstrādāts ar kvalitāti abs, metāla un sūklis materiāliem, tas a40 mikrofons ir izturīga un nodrošina ilgstošu veiktspēju.tās bendable dizains un 2 stabi mono skaņas kanāls nodrošinātu elastību un lielisku skaņas kvalitāti. paredzētas)

Izskatās arī
Rezerves Kabeļa pagarinātāju, lai IMPULSU HD4.30 Austiņām Labāku Skaņas Diapazonus Austiņu Vadu Stereo Vadu 130cm
€9.16 €6.05

(funkcijas: pieredze labāka skaņas kvalitāte ar šo austiņu kabeli, kas atspoguļo plašu frekvenču diapazonu un lielisku skaņas atveidi. izgatavots no izturīga pvc materiāla, šis kabelis ir pret nodilumu izturīgs un nodrošina stabilu izrādes ilgstošu izmantošanu. paredzēts gan vīriešiem, gan sievietēm, šis kabelis ir saderīgs par impulsu hd4.30 austiņām. ideāli piemērots mūzikas)

Izskatās arī
PIEAUGUMS-400Pcs Vienreizējās lietošanas Mikrofona Segums,Rokas Mikrofons Priekšējā stikla, Lai KTV Ierakstu Studija Karaoke(Dažādas Krāsas)
€18.90 €11.34

(atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. [paketes saturs] ir neausts vienreizējās lietošanas mikrofons, kas aptver mūsu pakete, sarkans, dzeltens, zils, melns un balts, 80 par katru krāsu.pietiekamā daudzumā un bagāta krāsām var atbilst jūsu dažādām vajadzībām [viegli lietojams] mikrofonu vējstikla der)

Izskatās arī
Mao Wang Jūra Bezvadu VIENS Bruņinieks Melnās TWS Bluetooth Austiņas MW-B2 Smart Taisnība Bezvadu Austiņas Austiņas Ar Uzlādes Kaste
€142.21

(mūsu politika maksājuma lai nodrošinātu abu pušu interesēm, mēs pieņemam tikai pack24.lv darījuma apmaksai, pirms jūs maksājat, lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese maksājumu atbilst adrese, jums ir nepieciešams, mums uz kuģa. piegāde mēs nosūtīt produkti 3 darba dienu laikā, kad sistēma, kas apstiprina jūsu maksājumu.lielākā daļa produktu, mēs piedāvājam bezmaksas)

Izskatās arī
Modernizētas Galvas Siksna Meta/Oculus Quest 2,Nomaiņa Quest 2 Elite Strap Aksesuāri Labāku Atbalstu Un Komfortu
€34.72 €21.18

(laipni lūgti mūsu veikalā. mūsu produkti ir pieņemamas cenas un laba kvalitāte.mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība .ja jūs vēlaties strādāt ar mums uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums ļoti labvēlīgu cenu.ar laba vēlējumiem! jaunināšanas versiju - šī unikālā cepure dizaina oculus quest 2 galvas siksna var efektīvi iemaisa smagumu no vr austiņas)

Izskatās arī
4X Auss Spilventiņu Putu Ausu Spilventiņu " Memory Foam Nomaiņa Auss Spilvenu BOSE Quietcomfort15 QC2 QC15 QC25 QC35 AE2, Ae2i
€10.47

(materiāls: āda +atmiņas putas, izturīgas un elastīgas,kas var efektīvi bloķēt troksni, kas nāk no ārpuses,sniedzot jūs ērti klausīties. spilveni saskaņot ar montāžas amata iekšā austiņas, ausu kausi, snap viegli savā vietā. pašlīmējošas daļa uz muguras, viegli uzstādīt.aizstāt savu iepriekšējo spilventiņu polsterējums, un padarīt jūsu austiņu izskatās jauns. savietojams)

Izskatās arī
Par B&W Veidošanās FLEX Skaļruņu Mājas Kinoteātri Wall Mount Daudzfunkcionāls Portatīvās Sienas stiprinājums
€38.19 €32.47

(1. par b&w baohua weijian flex audio metāla wall mount bracket 2. var pagriezt pa kreisi un pa labi, lai pielāgotu leņķi 3. tikai jums, ne tostarp runātājs 4. viegli pārnēsājams un viegli uzstādīt 5. piemērota dažādiem gadījumiem, mājas kinozāles wall mount bracket gadījumā skaļruņa modelis:bowers & wilkins (b&w) veidošanās flex krāsa:melna materiāls:metāls+)

Izskatās arī
10PCS AD8330ARQ SSOP-16 AD8330ARQZ IC Chipset JAUNAS Oriģinālas
€36.60 €35.86

(par mums mēs apsolām: 1:ražot tikai labāko patēriņa preču un nodrošināt visaugstāko iespējamo kvalitāti. 2:piegādāt preces mūsu klientiem visā pasaulē ar ātrumu un precizitāti klientu apkalpošanas politika mums ir vairāk nekā priecīgi atbildēt uz visiem jautājumiem, kas jums ir, lūdzu, sazinieties ar 1:rīkojumus apstrādā laikus, pēc tam, kad maksājumu)

Izskatās arī
TZT LINEPAUDIO B037 Pastiprinātāju, Skaļruņu Selektors Pastiprinātāju, Skaļruni Komutatoru Ļauj 3 Ieejas un 3 Izejas
€88.61 €70.88

(tzt linepaudio b037 pastiprinātāju, skaļruņu selektors pastiprinātāju, skaļruni komutatoru ļauj 3 ieejas un 3 izejas funkcijas: - pastiprinātāju, skaļruņu maiņu nodrošina trīs pastiprinātāji ieejas.izvēlies vienu no trim. vienlaicīga ievade netiek atbalstīta. - tas atbalsta arī 3 komplekti skaļruņu izejas.vienlaicīgi izejas nav atbalstīts.izvēlies vienu no trim. -)

Izskatās arī
Sound bar bluetooth sienas audio TB355 TV mājas kinozāles 2.1 echo sienas skaļrunis, subwoofer, tālvadības pults, MP3 skaļrunis
€178.31 €155.12

(sound bar bluetooth sienas audio tb355 tv mājas kinozāles 2.1 echo sienas skaļrunis, subwoofer, tālvadības pults, mp3 skaļrunis produkta parametri: preces nosaukums:bluetooth sienas skaļrunis modelis :tb355 spriegums:220v jauda:15w*2+30w izmēri (l x w x h):799*92*62mm, interfeisa tips: bluetooth jā bezvadu: jā, vai ņemt līdzi tālvadības pults: jā, pielietojams priekšmets: sadzīves kanāls: 2.1 uzlādes)

Izskatās arī
Galvas Akumulatoru Atpakaļ Klipu Turētājs Meta Meklējumos 3 VR Power Bank Fiksētu Jostas Siksna ar Uzlādes Kabelis, Barošanas VR
€5.75 €3.80

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes tas ir izgatavots no augstas kvalitātes kokvilnas materiāla, elastīgs un elastīgus. garums regulējams, piemērots veidu un galvas stīpa akumulatora klipu var pakārt akumulatoru uz muguras, tāpēc, ka akumulators un brilles, var būt integrēta. ilgāku akumulatora lietošanas laiku, sniedz jums daudz laimīgu spēles laiks. tikai,)

Izskatās arī
Split Port 10S 36V 20A Kārta Bms par Pudeli Akumulatoru uzlādēšanas un Izlādēšanas ar Temp Sensoru
€19.74 €11.44

(savienojums: 1. pievienojiet uzlādes /izlādes vadiem, akumulatoru baterijas negatīvo vadu. 2. pēc apstiprināt vadiem, kas ir savienoti labi, spraudnis savienotāja kabeli, bms nepievienojiet savienotāja kabeli, bms, pirms izveidot savienojumu vadu.uzmanību, esd aizsardzību darba laikā.piederumu tips: akumulatora piederumi nepārtraukta izlādes strāva: 20a uzlādes strāva: 5a maksimālā izlādes strāva: 100±20a atklāšanas)

Izskatās arī
Deju Kaķis Bezvadu Austiņu Stāvēt Pildspalvu Turētājs Austiņu Turētājs AirPods 1&2 un Pro Desktop Displejs (Balts)
€1.72 €1.44

([interesanti austiņu stāvēt]: parādīt radošumu un jautru, interesantu izskatu dos vairāk sarakstē. [viegli atrast] austiņas, dažkārt tiek ievietotas ar roku, bet nevarat to atrast.tagad jūs varat nodot to uz kaķa roku, un tas tiks rezervēta jums. [saderīgs ar airpods, utt.] piemērots karājas airpods 1&2 un pro, un vairāk, bluetooth austiņas. [labākā dāvana]: radošu un jaunu dāvanu, kas pārsteigs jūsu ģimeni)

Izskatās arī
Uzlādējams DLP Saites 3D Brilles Aktīvā Aizslēga Brilles Xgimi Z3/Z4/Z6/H1/H2 Rieksti G1/P2 Benq, Acer & DLP Projektoru SAITI
€24.68

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! savietojama ierīce: nav sensora tips: dlp tips: binokļu skatīšanās pieredzi: bez iedziļināšanās kontrolieri: nē displeja skaits: nav 3d brilles tips: shutter fov: apmēram 150 grādu bāzes stacijas: nē porti: usb iestatīt tipu: tikai brilles 3d)

Izskatās arī
Trokšņa Izolējošas Ausu Spilventiņi, lai WH1000XM5 Austiņas Iekļautās Spilvenu Lēna Atveseļošanās Atmiņas Putu Earcups Laba Skaņas Kvalitāte
€12.38 €6.07

(funkcijas: ootdty jauninājumus jūsu austiņas ar olbaltumvielu ausu spilventiņi!pieredze uzlabota komforta un jaunu izskatu jūsu austiņas. kas ar izturīga materiāla, ikdienas lietošanai, šie ausu spilventiņi ir paredzēti, lai pēdējā.say goodbye, lai problēmu pastāvīgi nomainīt savu ausu spilventiņi. paredzēti mūzikas cienītājiem, kuri vēlas baudīt savu iecienītāko melodijas,)

Izskatās arī
Jauns Meta Meklējumos 3 Piederumi Objektīvu Aizsardzības Putekļu Aizsardzības Vāks, Saules Aizsardzības Un Skrāpējumiem Aizsardzības VR Glasse V6I2
€5.08 €2.55

(produkta nosaukums: vr brilles, lēcas aizsarg vāciņš gadījumā modelis: request3 produkta iespējas: vr brilles ir, skrāpējumiem un putekļiem izturīgs, izvairoties no tiešiem saules stariem, utt. produkta izmērs: 15.5 * 6.2 * 1 cm iepakojuma svars: pp caurspīdīga soma iepakojuma iekļauts 1 * objektīva aizsardzībai paldies par jūsu atbalstu!laipni lūgti pirkt)

Izskatās arī
Botāniskais Saulespuķu Alfabēta Burtu Mīksto TPU Case for AirPods 2 1 Caurspīdīga Silikona Bezvadu Bluetooth Austiņas Box Ietilpst
€6.78 €3.39

(100% jauni augstas kvalitātes,kas izgatavoti no augstas kvalitātes mīksta silikona , tas ievērojami uzlabo triecienizturība, nodrošinot maksimālu aizsardzību jūsu airpods. - materiāls: mīksta silikona (viegli izjaukt) - piemērots airpods 1/2 - iezīmes: maiga tekstūra, anti-vibrācijas; novērš netīrumus, profilēšanai un nodilumu; precīza lādēšanas caurumu, vispusīgu aizsardzību, maza)

Izskatās arī
COMFAST KF-AC100 AP Centrālo Izdevās Core Vārti Gigabit Wireless Wifi Piekļuves Punktu Kontrolieris
€233.29 €214.63

(mans draugs, laipni lūgti mūsu veikalā, ja jums ir citi modeļi no šī produkta, lūdzu, sazinieties ar mani whatsapp+ 8618900751832, es sūtīšu produkta saiti, lai jūs varētu nopirkt! #detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#1f9bd3;font-family:roboto;font-size:24px;color:#fff;background-color:#62bbe3;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
2Pairs Mīksta Silikona Ausu Spilventiņi Eartips Par Austiņu Silikona Gadījumā Auss Āķis Auss Earbuds Austiņas Aksesuāri Auss Padomus
€1.03 €0.54

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes šo spārnu gali dizains ar āķi ,lielu pastaigu ,skriešanas un citām gaismas izmantošanu. augstas kvalitātes silikona ausu āķi, mīksts un ērts. atkārtoti lietojams, var mazgāt ar ūdeni. paketē iekļauts: 2 pāri silikona ausu āķi (s/l , katra izmēra 1pair). eartips tikai austiņas nav iekļautas. specifikācijas: materiāls:)

Izskatās arī
Alumīnija Sakausējuma Austiņu Pakaramo Turētājs Sienas Stiprinajums Austiņas, Statīvs Galda Displeja Turētājs Iekarināšanas Āķis Austiņas Rack Aksesuāri
€3.60 €1.37

(alumīnija sakausējuma austiņu pakaramo turētājs sienas stiprinajums austiņas, statīvs galda displeja turētājs iekarināšanas āķis austiņas rack aksesuāri apraksts: uzstādīšanas metode: 1. notīriet vietu, uzstādīt un glabāt instalēšanas jomā sausa. 2. asaru pie lipīgās uzlīmes un nospiediet stiprinājuma uz montāžas jomā。 3. efekts ir labāk pēc tam, kad fiksēta)

Izskatās arī