Cena €27.85 €35.25

Pilns apraksts

Atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai.

100% Oriģināls, un ar bez maksas, pēc-pārdošanas garantija.Ieeja/Izeja:KOAKSIĀLĀ

Skaņas Režīms:3D Telpiskās Skaņas Režīmu,Stereo Skaņas Režīms

Kategorija:Skaļruņi

Lietošana:Home

Tweeter tips:SKAŅAS

Kontrole:Hi-band

Kodeku:Apt-X HD

Bluetooth Versija:5.0

Ieejas Jauda(W):400-499 W

Aktīvās Trokšņu Slāpēšanas:Aktīvs

Pretestība:2-4 Ohm

Wi-Fi Mūzika:Spotify,Pandora

Balss Kontrole:Jā

Frekvenču Diapazons:55Hz-20KHz

Izejas Jauda:250W

Atbalsta PROGRAMMU:Jā

Atbalsta Atmiņas Kartes:Jā

Atskaņošanas Funkcijas:Radio,mp3,Citi

Atbalsta Apt-x:Jā

Inteliģentas Personas Asistents:Facebook ir M

Iebūvēts Mikrofons:Jā

Audio Crossover:Pilns Diapazons

Skaits Skaļrunis Kameras:2

Enerģijas Avots:Akumulators,USB

PMPO:300W

Kanāli:2 (2.0)

Akumulators:Jā

Komunikācijas:USB

Skaļruņu Tips:Portatīvo

Kopējais Harmoniskais Kropļojums:3%

Sensivity:32dB

Modeļa Numurs:V13

krāsa:Melna

Materiāls:Metāla

Iepakojuma Saturs:

1 x Bluetooth Skaļrunis

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par Mums

Mēs sniegt labu produktu ar labāko cenu,mēs atbalstām Vairumtirdzniecība/Drop Kuģniecības Lai

1. Lai Piliens Kuģniecības pasūtījumu, lūdzu, piezīmi"dropshipping kārtībā", mēs to prioritāti.

2. Vairumtirdzniecības/Kritums Piegāde pirkumiem, ja jums ir kādas idejas par cenu vai paketi,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš,mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, lai apmierinātu jūsu prasības.

Par Maksājumu

Ja jūs apmierināt jebkuru problēmu, kad maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar Pack24.lv Klientu Apkalpošanas Centrā ar lūgumu palīdzēt:

Par Sūtījumiem

1.Mēs nosūtīt pasūtījumus ASAP robežās 2-5 dienu laikā(izņemot brīvdienas un svētku dienas), kad jūsu maksājums ir aizpildīts parasti.

2.Lūdzu, uzrakstiet pilnu piegādes adresi, ar pareizu tālruņa numuru un pasta indeksu, it īpaši Krievijas un Baltkrievijas pircēju, lūdzu, apstipriniet savu vārdu un uzvārdu.

3.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs neesam atbildīgi par muitas nodokļiem.Lūdzu muitošanas ar sevi.

4.Mēs piedāvājam gan pēc kuģniecības un izteikt shippings.Lielākajā daļā valstu, pasta piegāde aizņem apmēram 25-35 darba dienas, un, ilgāk, dažās valstīs, piemēram, Brazīlijā, Peru.

Express shipping inlcude DHL, EMS, Pack24.lv Premium Kuģniecības un Īpašu Līniju, piemēram, Aramex.Paiet apmēram 7 dienas.(Tā būs kavēšanās ja jūsu valsts satikties ar kādu problēmu,Darbinieku streiku,laika problēma, un tā tālāk.)

Par Pēc-pārdošanas Servisa

Mēs esam uzticami un pārdevējam mums ir profesionāli pēcpārdošanas servisa visām mūsu muitas.Ja ir kāds jautājums par pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš ,mēs vienmēr šeit, kamēr jums ir laimīgs, atbilde.

Par Atsauksmes

1. Lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un objektu, ja jums uzmanīgi, lai pārliecinātos, ka tur nav problēma.

2. Ja jums ir kādas problēmas vai nav pilnībā apmierināts ar savu paketi,lūdzu, nebaidieties, sazinieties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs jums atrisināt problēmu, lai apmierinātu tevi.

3. Ja nav problēmu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.

Savu solījumu, ir mūsu vislielākā motivācija ! ! !

Specifikācijas

  • Paziņojums: Bluetooth, Bezvadu
  • Kanāli: 2 (2.0)
  • Barošanas Avots: USB
  • Ieejas/Izejas: USB
  • Atbalsts APP:
  • Izmantošana: Mājas
  • Skaņas Režīms: Standarta Režīms
  • Balss Vadība:
  • Skaits Skaļrunis Kameras: 1
  • Skaļruņu Tips: Datoru Skaļruņu
  • Zīmola Nosaukums: chaomin
  • Ministru Kabineta Materiāls: Plastmasas
  • Ūdensizturīgs: No
  • Kategorijas: Skaļruņi
  • Audio Crossover: Pilns Diapazons
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Saprātīga Personīgo Asistentu: NAV
  • Akumulators:
  • Ieejas Jauda(W): 200-299W

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Usb Datu Bloķētājs Red Efektīvu Datu Zādzību Aizsardzības Suku Plaša Saderība Atbalsta Ātrās Uzlādes Labs Siltuma Izkliedi Sudraba
€6.60 €3.96

(usb datu bloķētājs red efektīvu datu zādzību aizsardzības suku plaša saderība atbalsta ātrās uzlādes labs siltuma izkliedi sudraba apraksts: tips: usb bloķētājs anti-theft suka produkta iespējas: atbalsta ātrās uzlādes, efektīvi novērstu datus no tiek nozagts iepakojuma saraksts: 14.5x8.5x4 cm krāsa: sarkana, zelta, melns, sudraba, rozā , gaiši zilā, pelēkā)

Izskatās arī
Atsevišķu Kanālu Mikrofons Skaņas Kvalitāti Spēļu Mikrofons Dažādām Ierīcēm 87HC
€2.90 €1.91

(funkcijas: ootdty iegremdēt sevi ultimate spēļu pieredzi ar šo a40 vienu kanālu mikrofons, kas nodrošina skaidru audio par unparalleledgaming piedzīvojumu. izstrādāts ar kvalitāti abs, metāla un sūklis materiāliem, tas a40 mikrofons ir izturīga un nodrošina ilgstošu veiktspēju.tās bendable dizains un 2 stabi mono skaņas kanāls nodrošinātu elastību un lielisku skaņas kvalitāti. paredzētas)

Izskatās arī
Uzticamu Kakla Nēsā Power Pack MetaQuest3 Efektīvu Pieredzi
€37.92 €25.02

(funkcijas: ootdty palielināt jūsu virtuālo realitāti piedzīvojumi ar to nodrošinot ilgāku kalpošanas laiku nepārtraukta spēle.savu viegls un ērts kakla karājas dizains piedāvā komfortu un ērtu lietošanu. izgatavots no izturīga abs materiāla, kas nodrošina uzticamu un drošu enerģijas avots jūsu austiņas.tai ir kompakts un gluds dizains ļauj viegli pārnesamību un izmantošanu. piemērots)

Izskatās arī
Austiņas EVA Gadījumā forPS5 IMPULSA 3D PS4 zelta 7.1 Austiņas Novērstu Kaitējumu Vāciņu
€12.05 €8.68

(funkcijas: ootdty grūti kvalitātes eva materiāls ir daļēji-ūdensdrošs, triecienizturīgs un izturīgi, lai aizsargātu austiņas no triecieniem un šļakatām. tas ir viegli un ērti, lai mums atvērt un aizvērt ar rāvējslēdzēju dizains. tas nodrošina pilnīgu aizsardzību jūsu ierīci, triecienizturīgs. aizsargāt jūsu austiņas no triecieniem, iespiedumi, putekļi, dirts)

Izskatās arī
Rezerves Ausu Spilventiņi, lai Bose 700 NC700 Bezvadu Austiņām Ausu Spilventiņi Iekļautās K0AC
€10.30 €5.15

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes pieredze komfortu ar šo nomaiņa ausu spilventiņi jūsu nc700 austiņas. izstrādāts ar augstas kvalitātes materiāliem, šie ausu spilventiņi sniedz īpašu komfortu un efektīva skaņas izolācija. mūzikas entuziasti un biežiem ceļotājiem, šie nomaiņa ausu spilventiņi piedāvā ērtu fit extended izmantot. vai jūs)

Izskatās arī
2.4 G Bezvadu Lavalier Mikrofons Raidītāji+Uztvērējs Klipu par Mic ar 3,5 Mm Audio Kabeli Viedtālrunis,1 Velciet 1
€20.37 €13.45

(šo mikrofonu atbalsta atbalss efektu un reālā laika auss atpakaļ, viena mašīna ar vairākām funkcijām.šis mikrofons ir plug-and-play un automātiski izveidot savienojumu, lai jūs varētu izmantot to un ērti.šo mikrofonu pieņem viedās trokšņu samazināšanas un 360 grādu izkliedētā pikaps, kas var sniegt jums augstas precizitātes un skaidru ierakstu pieredzi.tas ir izgatavots no abs materiāla. 2,4 ghz bezvadu)

Izskatās arī
1/2/3PCS Tws Austiņas Austiņas Ar Mic V5.3 Čipu Rokā Bezmaksas auss Trokšņa Slāpēšanas Blutooth Bezvadu Austiņas Hifi
€9.73 €5.84

(1/2/3pcs tws austiņas austiņas ar mic v5.3 čipu rokā bezmaksas auss trokšņa slāpēšanas blutooth bezvadu austiņas hifi apraksts: pārraides diapazons: 10m ūdensnecaurlaidīgs reitings: iedarbību ipx4 austiņu akumulatora: 30mah uzglabāšanas akumulators: 200mah spriegums: 3.7 v materiāls: plastmasa neto svars: 34g bruto svars: 58g iepakojuma)

Izskatās arī
Mao Wang Jūra Bezvadu VIENS Bruņinieks Melnās TWS Bluetooth Austiņas MW-B2 Smart Taisnība Bezvadu Austiņas Austiņas Ar Uzlādes Kaste
€142.21

(mūsu politika maksājuma lai nodrošinātu abu pušu interesēm, mēs pieņemam tikai pack24.lv darījuma apmaksai, pirms jūs maksājat, lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese maksājumu atbilst adrese, jums ir nepieciešams, mums uz kuģa. piegāde mēs nosūtīt produkti 3 darba dienu laikā, kad sistēma, kas apstiprina jūsu maksājumu.lielākā daļa produktu, mēs piedāvājam bezmaksas)

Izskatās arī
B95D Portatīvo Cieto Gadījumā Anker 2 Skaļruņu Ceļojumu Uzskaites Uzglabāšanas Maiss
€17.36 €8.51

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes aizsargātu par anker 1/2 portatīvo skaļruni ar šo augstas kvalitātes, triecienizturīgs un ūdensizturīgs grūti ceļot gadījumā ar co2crea. izgatavota no premium eva materiāla, šī lieta nodrošina maksimālu aizsardzību jūsu ierīci, vienlaikus paplašinot tās mūžs.tā nepievelk putekļus, un ūdensnecaurlaidīgs īpašības)

Izskatās arī
H37E Ērti Ausu Spilventiņi Austiņas Iekļautās Telpu Q45 Austiņas Aksesuāri
€15.94 €7.34

(funkcijas: ootdty pieredze komfortu ar mūsu iekļautās austiņas, kas izstrādāta, lai nodrošinātu labāku valkā pieredzi un mazināt spiedienu uz auss laikā ilgi klausīties. baudīt uzlabotu skaņas izolāciju un uzlabotas mūzikas baudījumu ar mūsu kvalitātes sūklis materiāls iekļautās.tie efektīvi bloķēt ārējo troksni, ļaujot jums pilnībā iegremdēt sevi jūsu mīļākie melodijas. paredzētas)

Izskatās arī
Par B&W Veidošanās FLEX Skaļruņu Mājas Kinoteātri Wall Mount Daudzfunkcionāls Portatīvās Sienas stiprinājums
€38.19 €32.47

(1. par b&w baohua weijian flex audio metāla wall mount bracket 2. var pagriezt pa kreisi un pa labi, lai pielāgotu leņķi 3. tikai jums, ne tostarp runātājs 4. viegli pārnēsājams un viegli uzstādīt 5. piemērota dažādiem gadījumiem, mājas kinozāles wall mount bracket gadījumā skaļruņa modelis:bowers & wilkins (b&w) veidošanās flex krāsa:melna materiāls:metāls+)

Izskatās arī
10PCS AD8330ARQ SSOP-16 AD8330ARQZ IC Chipset JAUNAS Oriģinālas
€36.60 €35.86

(par mums mēs apsolām: 1:ražot tikai labāko patēriņa preču un nodrošināt visaugstāko iespējamo kvalitāti. 2:piegādāt preces mūsu klientiem visā pasaulē ar ātrumu un precizitāti klientu apkalpošanas politika mums ir vairāk nekā priecīgi atbildēt uz visiem jautājumiem, kas jums ir, lūdzu, sazinieties ar 1:rīkojumus apstrādā laikus, pēc tam, kad maksājumu)

Izskatās arī
1 Iestatiet Tda7297 Jaudas Pastiprinātāju Valdes Dc 12v Digitālo Jaudas Pastiprinātāju 2.0 Komplekts 2-kanālu Diy Audio Jaudas Pastiprinātāju Valde
€1.88 €0.88

(motīvs: --jaunā versija tda7297 tīra pēc pastiprinātājs valdes sastāvdaļas un kits ir pievienota anti-reverse savienojuma ķēdes, kas var efektīvi novērst čipu izdegšana, ko izraisa reverse elektrības pieslēgums, un sastāvdaļas, kas tiek no jauna sakārto.caurumu attālums ir standarta 3.96 mm, kas ir ērts, lai tiešā metināšanas vai pievienot standarta spaiļu bloki uz kuģa. --darbināmi ar)

Izskatās arī
Izskatās arī
Austiņu Turētājs Pakaramais Āķis Sienas Uzstādīts Austiņu Turētājs Salokāms Alumīnija Sakausējuma Statīva Turētāju, Austiņām Displejs Stāvēt Turētājs
€7.11 €3.56

(austiņu turētājs pakaramais āķis sienas uzstādīts austiņu turētājs salokāms alumīnija sakausējuma statīva turētāju, austiņām displejs stāvēt turētājs apraksts: 1. pievilcīgs un izturīgs: skaisti uztaisīt, izgatavotas no nerūsējošā tērauda, kas spēj uzglabāt lielu un mazu austiņas bez liekšanas vai pārkāpj.priekšējā galā earhanger ir elastīga un var garantēt noteiktu stabilitāti. 2.)

Izskatās arī
Gudrs Plīša Baby Elephant Austiņas Gadījumā AirPods Par Airpods 1 2 3 Pro 2 Bluetooth Bezvadu Uzlādes Lodziņā Karikatūra Segtu D9R4
€9.08 €5.45

(materialsilicone+plīša colorblue bt headest seguma nepievelk putekļus austiņu seguma triecienizturīgs anti-kritums atbalsts par airpods 1 2 lieta par airpods pro gadījumā par airpods 3 2021 gadījumu par airpods pro 2 lieta iepakojums 1case cienījamais pircējs,laipni lūdzam mūsu veikalā.tur ir tik daudz noderīgu)

Izskatās arī
140x50cm Elpojošs Skaļrunis Audumu, Režģi, Auido Radio Dustcloth Filtra Audums Dropship
€4.28 €2.10

(funkcijas: ootdty izgatavots no augstas kvalitātes elpojoši un anti putekļu acs audums caurspīdīgs skaņa laba, parasti piestiprinātas pie rāmja estētiskā apdare. aizsargātu skaļruņiem, no tiek viegli saspiest un novērstu putekļu. tas ir slānis virs macroporous sietu, zem slāni caurumu acs, iestiprināta filtra auduma. piemērots lieliem skaļruņiem, skatuves runātāji,)

Izskatās arī
Earbuds Padomi BOSE Soundsport Wileless QC20 QC30 Nomaiņa Trokšņa Izolācija Silikona Ausu Austiņas S M L
€3.92 €3.10

(earbuds padomi bose soundsport wileless qc20 qc30 nomaiņa trokšņa izolācija silikona ausu austiņas s/m/l piezīme: soundtrue ultra sirdsdarbība versiju nevar izmantot!iezīmes: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. augstas kvalitātes mīksts, ērts silikona, izturīgs, elastīgs, noņemams un nomaināms valkā earbuds ar komfortablu sajūtu uz ilgu laiku ar šo mīksto earbuds vāciņu saderīgs)

Izskatās arī
E5BA 250W Bass Subwoofer Frekvenču Izplatītājs Dalītāju 2 Veidu Skaļrunis
€21.02 €10.30

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izmantojot augstas kvalitātes materiālus, kvalitāte ir garantēta. izturīgs un ilgu mūžu. četru ātrumu regulēšana augstu un zemu, var izmantot mājas vai automašīnu . sadales augstas un zemas frekvences, ir precīzāka, un bass ir stiprs un spēcīgs. skaņas efekts ir satriecošs, augstos ir , bet skaņas)

Izskatās arī
Silikona seguma Čaulas Gadījumā Meta Meklējumos 3 VR Austiņas, Galvas Vāka Pret Skrāpējumiem Apvalka Quest3 Piederumi
€4.83 €3.81

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes aizsargāt jūsu austiņas ar silikona aizsardzības vāks vr austiņas.izgatavots no izturīga silikona, tas segtu absorbē triecienus un novērš skrāpējumus, nodrošināt drošību jūsu ierīci. silikona aizsardzības vāks vr austiņas, kas piedāvā precīzu fit, iesaiņošana jūsu austiņas, pilnīgi bez kavēšanas pogas, ostām, vai)

Izskatās arī
Stereoskopisks Diamond Modeli, Krāsu, Lietu Vāku, lai AirPods 1 2 3 AirPods Pro Pro 2
€8.22 €5.75

(materiāls: tpu pakete ietver: 1 x airpods uz lietu & karabīne 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes speciāli paredzētas apple airpods 1/2/3 vai airpods pro / pro 2 austiņas, aizsargāt savu austiņu pret triecieniem, pilieniem, un šoks nodrošina pilnu aizsardzību jūsu austiņas lādēšanas gadījumā. precizitātes lieti dizains, ideāls fit. aizsargā virsmu pret nulles atzīmes)

Izskatās arī