Cena €3.96 €6.60

Pilns apraksts

Usb Datu Bloķētājs Red Efektīvu Datu Zādzību Aizsardzības Suku Plaša Saderība Atbalsta Ātrās Uzlādes Labs Siltuma Izkliedi Sudraba

Apraksts:

Tips: USB Bloķētājs Anti-theft Suka

Produkta Iespējas: Atbalsta Ātrās Uzlādes, Efektīvi Novērstu Datus No Tiek Nozagts

Iepakojuma Saraksts: 14.5X8.5X4

CM

Krāsa: Sarkana, Zelta, Melns, Sudraba, Rozā , Gaiši Zilā, Pelēkā Telpa

Specifikācijas:

1. Metāla Čaulas Pieņem Anodic, Oksidējušies Un Izsmidzina Smalku Smilšu Virsmas Apstrādes, Ar Bagātu Un Smalku Tekstūru.

2. Korpusa Pieņem Piecu asu CNC Griešanai Tehnoloģiju, Lai Radītu Izsmalcinātu Izliektas Līnijas.

3. Gold-plated Interfeiss, Plug-izturīgs Un Anti-oksidēšanās.

4. Sakausējuma Korpusa, Laba Nodiluma Izturība Un Siltuma Izkliedi.

5. Plaši Saderīgu, Plug And Play, Viegli Pievienot Un Atvienot, Var Lietot Pat Tad, Kad Iesprausts Datorā, Un Skaņas Kvalitāte Ir Skaidrs.

Paketē Iekļauts:

1*USB Bloķētājs

Specifikācijas

  • Ieejas Tips: USB
  • Zīmola Nosaukums: Vwinget
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Produkcijas Veids: USB
  • Iebūvēts Akumulators: No

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

1 Pāris Austiņu, Uz WH-CH710N Austiņu Viegli Aizstāt Austiņu Aizsargs Piedurknēm Sprādzes Iekļautās
€6.87 €4.19

(1 pāris austiņu, uz wh-ch710n austiņu viegli aizstāt austiņu aizsargs piedurknēm sprādzes iekļautās apraksts: wh-ch710n ausu kausi augsta elastība, vieglas, mīkstas un ērtas. ausu spilventiņi pieņemt augsta blīvuma atmiņas sūklis un augstas kvalitātes proteīns ādu, sniedz komfortu jūsu ausīm; to iekļautās būs zīmogs ap jūsu ausīm, lieliski, nodrošinot jums izcilu trokšņa izmērs:)

Izskatās arī
PIEAUGUMS-400Pcs Vienreizējās lietošanas Mikrofona Segums,Rokas Mikrofons Priekšējā stikla, Lai KTV Ierakstu Studija Karaoke(Dažādas Krāsas)
€18.90 €11.34

(atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. [paketes saturs] ir neausts vienreizējās lietošanas mikrofons, kas aptver mūsu pakete, sarkans, dzeltens, zils, melns un balts, 80 par katru krāsu.pietiekamā daudzumā un bagāta krāsām var atbilst jūsu dažādām vajadzībām [viegli lietojams] mikrofonu vējstikla der)

Izskatās arī
Rezerves Ausu Spilventiņi, lai Bose 700 NC700 Bezvadu Austiņām Ausu Spilventiņi Iekļautās K0AC
€10.30 €5.15

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes pieredze komfortu ar šo nomaiņa ausu spilventiņi jūsu nc700 austiņas. izstrādāts ar augstas kvalitātes materiāliem, šie ausu spilventiņi sniedz īpašu komfortu un efektīva skaņas izolācija. mūzikas entuziasti un biežiem ceļotājiem, šie nomaiņa ausu spilventiņi piedāvā ērtu fit extended izmantot. vai jūs)

Izskatās arī
Izturīga & Regulējama Galvas Siksna Nostiprināšanas Siksnas PS VR2 Brilles, Austiņas Kombināciju Uzvalks Ērti pieredzi
€16.97 €13.24

(funkcijas: regulējama galvas stīpa dekompresijas galvas siksna ps vr2 galvas siksna komfortu kontrolieris; izgatavoti no augsta blīvuma, asaru izturīgs un ādai draudzīga silikona, abs un materiālu ps vr2, izturīga, grūti lauzt. siksnu ps 2 ir viegli uzstādīt un izjaukt; paplašināts dizains, lai sadalītu svaru un samazināt spiedienu. siksnas brilles ir ergonomisks, viegls, elpojošs)

Izskatās arī
Skaļruņu Gadījumā Ceļojumu Aizsardzības Turētājs Boxfor Klīst Bluetooth Smart Skaļrunis Portatīvo Ūdensnecaurlaidīga Ceļojumu Soma
€11.78 €9.31

(ceļojumu portatīvo gudru runātāju koferis: ir portatīvā kaste piemērota klīst skaļruņi, augšējā acs kabatā ir piemērots klīst usb-c kabeli un strāvas adapteri.vidū daļiņu dalītāju un ērts galvenais nodalījums dizains lieliski piemērots visām jūsu portatīvā wifi skaļrunis vajadzībām.cietā čaula bluetooth skaļrunis ir ērts ikdienas mājas glabāšanas un izbrauciens, piemērots visām jūsu klausīšanās)

Izskatās arī
5GAB Audio Taisni jack Savienotājs Ligzda divu Kanālu Stereo Mikrofona Ligzda Audio Adapteri
€0.60 €0.41

(motīvs: 100% jaunu un augstas kvalitātes. materiāls:vara + pvc krāsa:melna izmērs:kā parādīts attēlā pakete ietver:5gab piezīme: 1.lūdzu, pieļauj maz kļūdu, jo manuāla mērīšana. 2.sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, bildes, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.)

Izskatās arī
2X Skaļrunis Soma Gadījumā Vāks B&O Beoplay A1 Skaļrunis Ceļojumu Pārvadātājs Aizsargātu Segtu Bluetooth Skaļruni Soma Gadījumā
€18.65

(2x skaļrunis soma gadījumā vāks b&o beoplay a1 skaļrunis ceļojumu pārvadātājs aizsargātu segtu bluetooth skaļruni soma gadījumā postenis tips: somas funkcija: portable,augstas kvalitātes lietošana: b&o beoplay a1 skaļrunis izmērs: aptuveni 15x5.5cm produkta tips: skaļruņu gadījumā, soma krāsa: melna materiāls: neilons iepakojuma saturs: 2 gab.)

Izskatās arī
Vinila Atskaņotājs Un Piederumi Savienotājs Nomaiņa Vintage Daļas Pin 5 Vinilplašu Phonograph Din Ierakstu
€23.85 €12.88

(apraksts ar precīzu savienojumu, tas tonearm savienotājs nodrošina stabilu un uzticamu audio veiktspēju, uzlabotu skaņas kvalitāti no jūsu vinila ierakstus.tas ir aprīkots ar 5 pin, padarot to par saderīgu ar plašu vinilplašu.galvenokārt izgatavots no misiņa materiāliem, tas savienotājs ir izturīgs, un kas būvēts, lai pēdējā, pat ar ilgstošu lietošanu. funkcijas -krāsa:balta -materiāls:nerūsējošais)

Izskatās arī
Par B&W Veidošanās FLEX Skaļruņu Mājas Kinoteātri Wall Mount Daudzfunkcionāls Portatīvās Sienas stiprinājums
€38.19 €32.47

(1. par b&w baohua weijian flex audio metāla wall mount bracket 2. var pagriezt pa kreisi un pa labi, lai pielāgotu leņķi 3. tikai jums, ne tostarp runātājs 4. viegli pārnēsājams un viegli uzstādīt 5. piemērota dažādiem gadījumiem, mājas kinozāles wall mount bracket gadījumā skaļruņa modelis:bowers & wilkins (b&w) veidošanās flex krāsa:melna materiāls:metāls+)

Izskatās arī
LED Smart App Kontroles RGB Nakts Gaismu Atmosfēra, Lampas Digitālais Modinātājs Bluetooth Skaļruni, Guļamistaba Dekorēšana, Amatniecība, Mūzikas Atskaņošana
€43.68 €30.57

(produkta nosaukums: daudzfunkcionāla bluetooth skaļrunis materiāls: abs+pc iepakojuma izmērs: 220+215 * 86mm ieejas spriegums: 5v nominālā jauda: 10w projekcijas gaismas avots: led(rgbcw) svars: 615g runātājs, pamācība, usb barošanas kabelis preču konfigurācija: q-tipa tālvadības pults)

Izskatās arī
Austiņas, TPU, lai GADĪJUMĀ, Anti-scratch Caurspīdīgs seguma lenovo LP40 P Piliens Kuģis
€3.36 €2.68

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes nav dzelte, bez skrambām, nav vāciņu, nav pirkstu nospiedumu. elastīga, mīksta, caurspīdīga silikona, pilnīgu aizsardzību, saspringts fit, putekļu necaurlaidīgs un drop-pierādījums. multi krāsu, lai jūs varētu izvēlēties, atbilst jūsu vajadzībām, satur caurums ir hung par, portatīvie. anti-šoka, anti-fall,)

Izskatās arī
T skaļruņu 8 - CH Audio Jaudas P82S priekšpastiprinātāja Audiophile Classic Mājas Kinozāles Stereo priekšpastiprinātāja
€277.56 €249.80

(tālr: 86+15874218309 e-pasts: [email protected] wechat: 15874218309 #detail_decorate_root .magic-1{vertical-align:top}#detail_decorate_root .magic-4{font-size:18px}#detail_decorate_root .magic-7{padding:0;margin:0;white-space:pre-wrap;font-size:14px}#detail_decorate_root .magic-8{font-size:16px}#detail_decorate_root .magic-9{margin-bottom:10px;line-height:0}#detail_decorate_root .magic-10{platums:750px;augstums:592px;pārplūde:hidden;margin-bottom:10px}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
Split Port 10S 36V 20A Kārta Bms par Pudeli Akumulatoru uzlādēšanas un Izlādēšanas ar Temp Sensoru
€19.74 €11.44

(savienojums: 1. pievienojiet uzlādes /izlādes vadiem, akumulatoru baterijas negatīvo vadu. 2. pēc apstiprināt vadiem, kas ir savienoti labi, spraudnis savienotāja kabeli, bms nepievienojiet savienotāja kabeli, bms, pirms izveidot savienojumu vadu.uzmanību, esd aizsardzību darba laikā.piederumu tips: akumulatora piederumi nepārtraukta izlādes strāva: 20a uzlādes strāva: 5a maksimālā izlādes strāva: 100±20a atklāšanas)

Izskatās arī
Ūdensizturīgs Uzglabāšanas Gadījumā Skatīt Golfa Skaļrunis Remote Izolētas Somas Karabīne
€8.18 €4.09

(funkcijas: ootdty aizsargāt jūsu skaļrunis remote ar šo izturīgs un stilīgs cietā lietā. izgatavoti no kvalitātes pu materiāla, tas ir triecienizturīgs, ūdensizturīgs, un nepievelk putekļus, nodrošinot jūsu skaļrunis paliek drošs jebkurā situācijā. īpaši izstrādāts, lai apskatītu golfa skaļrunis remote.mīksta odere sniedz papildu aizsardzību pret skrāpējumiem un triecieniem. piemērots)

Izskatās arī
Mīksts Silikona Acu Maska Segtu Gaismas Pretbloķēšanas Acu aizsegs Pad HP Atbalss G2 VR Brilles Aizsardzības Paklājs Ar VR Objektīva Vāciņš.
€25.55 €9.20

(apraksts: 1. paredzētas atbalss g2: vr segtu perfekti atbilstu akciju putu interfeiss and piešķir viegli austiņas . 2. mīksts silikona materiāls: hp silikona vāciņš ir izgatavots no mīksta silikona materiāla, viegls and viegli tīrīt.mīksto and ērti, ļaujiet, lai jūs izbaudīt jautrību vr spēles uz ilgu laiku, tādējādi dodot jums dažādus spēļu pieredzi! 3.2 silikona)

Izskatās arī
Trokšņa Izolējošas Ausu Spilventiņi, lai WH1000XM5 Austiņas Iekļautās Spilvenu Lēna Atveseļošanās Atmiņas Putu Earcups Laba Skaņas Kvalitāte
€12.38 €6.07

(funkcijas: ootdty jauninājumus jūsu austiņas ar olbaltumvielu ausu spilventiņi!pieredze uzlabota komforta un jaunu izskatu jūsu austiņas. kas ar izturīga materiāla, ikdienas lietošanai, šie ausu spilventiņi ir paredzēti, lai pēdējā.say goodbye, lai problēmu pastāvīgi nomainīt savu ausu spilventiņi. paredzēti mūzikas cienītājiem, kuri vēlas baudīt savu iecienītāko melodijas,)

Izskatās arī
Dzīvot 500BT Iekļautās Rezerves Olbaltumvielu Ādas un Atmiņas Putu Ausu Spilventiņi par JBL Dzīvot 500BT Bezvadu Pār-Auss Austiņas
€7.94 €5.00

([saderīgs ar]par jbl dzīvot 500bt bezvadu pār-auss austiņas [vienkārša instalēšana]saskaņot ausu spilventiņi ar austiņu un nospiediet uz augšu un uz leju, lai pabeigtu instalēšanu krāsa:melna materiāls:sūklis+pu iepakojuma saturs: 1 pāris x ausu spilventiņi tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz)

Izskatās arī
Tweeter Kompresijas Ragu Vadītāja Sistēma Apļveida Pjezo Tweeter Skaļrunis Ragu
€9.80 €4.80

(apraksts: ootdty funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes. uzlabot apjoms runas. paplašināt skaņas pārraidi. viegls, un pārnēsājamo. specifikācijas: postenis veids: skaļruņi tweeter materiāls: plastmasa modeļa numurs: tr-05 frekvence: 5-20 khz jutība: 91db maksimālā jauda: 150 krāsa: melna ārējais)

Izskatās arī
Elastīga Galvas stīpa Segums Atkārtoti Headbeam čaula ATH-AR5BT AR5IS Austiņas
€6.57 €4.60

(funkcijas: ootdty izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga pret netīrumiem un nodiluma, izturīgs, mīksts un ērts. rāvējslēdzēja pārsegs, viegli izjaukt un viegli tīrāma. iekarināšanas āķis dizains ērtai karājas un uzglabāšanas austiņas ar mīkstu drāniņu, kas nodrošina lielisku komfortu un izturību. piemērots ath-ar5bt ar5is austiņas. specifikācijas: materiāls:audums izmērs:apm.280x80mm/11.02x3.15)

Izskatās arī
BT350 Mūzikas Uztvērējs 2 in1 Bezvadu Bluetooth saderīgu 5.0 Uztvērējs, Raidītājs Adapteris 3,5 mm Jack Uztvērējs Auto Audio rīks
€5.07 €2.74

(bt350 mūzikas uztvērējs 2 in1 bezvadu bluetooth saderīgu 5.0 uztvērējs, raidītājs adapteris 3,5 mm jack uztvērējs auto audio rīks apraksts productmaterial: plastmasa + metāls produkta krāsa: melns interface type: 3.5 mm bluetooth saderīga versija: bluetooth-compatible4.1 pazīmes: atbalsts, lai pieslēgtu austiņas, kas savieno mobilo telefonu, kas savieno skaļruņi,)

Izskatās arī