Cena €9.31 €11.78

Pilns apraksts

Ceļojumu portatīvo gudru runātāju koferis: ir portatīvā kaste piemērota Klīst skaļruņi, augšējā acs kabatā ir piemērots Klīst USB-C kabeli un strāvas adapteri.Vidū daļiņu dalītāju un ērts galvenais nodalījums dizains lieliski piemērots visām jūsu portatīvā wifi skaļrunis vajadzībām.Cietā čaula Bluetooth skaļrunis ir ērts ikdienas mājas glabāšanas un izbrauciens, piemērots visām jūsu klausīšanās piedzīvojumiem.Nav iekļauti Bluetooth skaļruni ierīcēm.

Visaptveroša aizsardzība Smart skaļrunis: portatīvo bluetooth skaļruni, apvalks izmanto cieto EVA materiāls un mīksta auduma odere, lai aizsargātu bezvadu skaļruni, no nejaušiem bojājumiem, piemēram, šļakatu un sadursmēm.Šis augstas kvalitātes Bluetooth skaļrunis, kas pārvadā uzglabāšanas lodziņš ļauj viegli klausīties mūziku kopā ar draugiem mājās vai viesībās.

Klīst Bluetooth skaļruni, uzglabāšanas plaukts spēju uzlabot mazo acs kabatas dizains ūdensizturīgs skaļrunis pārnēsāšanas soma tvertne var nodot bezvadu lādētājs un lādētāja kabeli ar portatīvo skaļruņu vienā vietā, kas ir ērtāk lietot, neuztraucoties par to, apjukums un zaudējumu Bluetooth piederumiem.

Unikālais dizains: mīksto nodalījumu dizains ar apaļu daļiņu vidū, iekšējā pārnēsājams Wi-Fi un Bluetooth skaļruņi un piederumi ir glīti un skaidri klasificēts.Izturīga un gluda rāvējslēdzējs dizains padara to viegli atvērt un aizvērt runātājs būra, lai aizsargātu runātājs un aksesuāri no krišanas.Vienmēr atvērts, patīkams koncerts.

[Viegli pārvadāt] skaļruņu statīvs ar noņemamu rokturi ļauj viegli veikt to, kad esat ārpus.Bezvadu āra mūzikas kasti var paņemt rokā vai ievietot mugursomā vai somā, atbrīvojot jūsu rokās, samazinot slogu no ceļa, un piesaistot brīnišķīgo mūziku, lai tālsatiksmes ceļot.

Materiāls:EVA

krāsa:Melna

Iepakojuma saturs:

1 x Grūti Ceļot Uzglabāšanas Kaste

1 x Rokas Siksna

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Iepakojums:
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Vienuma Tips: Skaļruņu Somas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Rezerves Silikona Uzgaļi Earbuds Eartips Austiņas Sony WF-1000XM4 WF 1000XM4 Austiņas Auss Pumpuri Nomaiņa Austiņas, Ausu Spilventiņu
€4.16 €2.91

(1 materiāls: silikona 2 pildījumu: memoryfoam 3 krāsa: dzeltens sarkans zils 4 savietojams ar sony wf-1000xmf4 5 piezīme: nav oriģināls, bet laba kvalitāte 6 zīmols: auss, kas aptver 7: 1pair cik nepieciešami ir ausu spilventiņi nomaiņa? 1. problēma veca ausu spilventiņi novecošanās.mēs esam, lai aizstātu ausu spilventiņi regualrly, lai nodrošinātu baudīt mūziku. 2.)

Izskatās arī
5GAB Audio Taisni jack Savienotājs Ligzda divu Kanālu Stereo Mikrofona Ligzda Audio Adapteri
€0.60 €0.41

(motīvs: 100% jaunu un augstas kvalitātes. materiāls:vara + pvc krāsa:melna izmērs:kā parādīts attēlā pakete ietver:5gab piezīme: 1.lūdzu, pieļauj maz kļūdu, jo manuāla mērīšana. 2.sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, bildes, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.)

Izskatās arī
BSL36A18 Li-Ion Akumulatora korpusa PCB Kuģa Ķēdes KASTE, lai Hitachi HIKOKI 36V 18V MultiVolt MV Li-Ion Akumulatoru Korpusi
€34.05 €22.14

(par 36v 18v multivolt mv -jonu akumulators ,nē akumulatora šūnu !šis produkts ir komponents, bez akumulatora kodols.tas tiek izmantots, lai remonta un bateriju pakotni, cilvēki, kuri ir pazīstami ar akumulatora veiktspēju, un ir praktiska pieredze akumulatoru komplektu.tā var automātiski pielāgot, lai sprieguma prasībām 36v un 18v, dažādas lādēšanas instrumentu un automātiski nodrošina divas dažādas izejas)

Izskatās arī
Bezvadu Lavalier Mikrofons Trokšņa Samazināšanas Audio Ierakstu Atloks Mic Ar Ciparu Displejs Uzlādēšanas Kaste
€28.35 €22.39

(mikrofons ir piemērots broadcast video, reģistrācija, konferences, youtube, facebook dzīvot, vlog, tik tok, twitc, utt. tipa c: interfeiss ir savietojams ar ipad gaisa 4, mini6, ipad pro 11/ipad pro 12.9 un android tālruņiem un tabletēm ar otg funkcija.izmantojot, lūdzu, ieslēdziet otg funkcija labāk ierakstīšanas efektu. / ios: saskarne ir piemērots iphone7/7/8 plus, xr/xs/xs max, 11/11 pro/11)

Izskatās arī
Mini Kubs Mic Trokšņa Slāpēšanas Izkliedētā Ārējais Mikrofons Iebūvēts Čips Rīcības 2 3 4 Sporta Kameras
€24.93 €16.70

(funkcijas: ootdty izkliedētā ārējais mikrofons, piemērots rīcības 2/3/4 sporta kameras, ielikt un spēlēt. viegls dizains, mini mazs kubs, vienkāršu un izsmalcinātu dizainu, vieglo svaru, bez papildu slogu. aprīkots ar profesionālu audional apstrādes čipu, tas var dot iespēju trokšņa samazināšanas apstrādi ar vienu pogas, faktiski atzīstot, oriģinālo skaņu. iebūvēts)

Izskatās arī
Uzticamu Rīku 2GAB 190 Sērija Kasešu Magnetofoni Klāja Atskaņotājs, Diktofons Rīku P9JD
€3.47 €1.77

(funkcijas: ootdty izgatavots no abs materiālu, tas nodrošina ilgstošu lietošanu,izturību viegli uzstādīt un viegli lietot.aizstāt vecos, bojāts, vai bojāta rīku ar šo vienu. īpašu sajūga pārnesumu piemērots video reģistratori/auto magnetolas/resīveri/pastiprinātāji. piemērots 190 sērijas diktofons rīkiem. jauninājumus jūsu ierakstīšanas uzstādījumus ar)

Izskatās arī
1 Iestatiet Tda7297 Jaudas Pastiprinātāju Valdes Dc 12v Digitālo Jaudas Pastiprinātāju 2.0 Komplekts 2-kanālu Diy Audio Jaudas Pastiprinātāju Valde
€1.88 €0.88

(motīvs: --jaunā versija tda7297 tīra pēc pastiprinātājs valdes sastāvdaļas un kits ir pievienota anti-reverse savienojuma ķēdes, kas var efektīvi novērst čipu izdegšana, ko izraisa reverse elektrības pieslēgums, un sastāvdaļas, kas tiek no jauna sakārto.caurumu attālums ir standarta 3.96 mm, kas ir ērts, lai tiešā metināšanas vai pievienot standarta spaiļu bloki uz kuģa. --darbināmi ar)

Izskatās arī
Deju Kaķis Bezvadu Austiņu Stāvēt Pildspalvu Turētājs Austiņu Turētājs AirPods 1&2 un Pro Desktop Displejs (Balts)
€1.72 €1.44

([interesanti austiņu stāvēt]: parādīt radošumu un jautru, interesantu izskatu dos vairāk sarakstē. [viegli atrast] austiņas, dažkārt tiek ievietotas ar roku, bet nevarat to atrast.tagad jūs varat nodot to uz kaķa roku, un tas tiks rezervēta jums. [saderīgs ar airpods, utt.] piemērots karājas airpods 1&2 un pro, un vairāk, bluetooth austiņas. [labākā dāvana]: radošu un jaunu dāvanu, kas pārsteigs jūsu ģimeni)

Izskatās arī
Putekļu Vāciņa, Vai Tas Gadījumā ForHomepods 1/2 Seguma Triecienizturīgs Skaļrunis Gadījumā Nomaiņa Bezvadu Skaļruni, Soma Nepievelk Putekļus Ar Polsteriem
€20.82 €14.57

(funkcijas: 1. piemērots apple 1/2 gudru runātāju. 2. nodilumizturīga, netīrumiem, izturīgs, triecienu izturīgs un drop-pierādījums. 3. perfekti ar mini skaļrunis, augstas kvalitātes oxford audums + eva + poliestera materiāls liek cilvēkiem justies kā atgriezt dabu un būt tuvu dabai.interjers ir izgatavoti no mīksta materiāla, kas ir mīksts uz tausti, un dod skaļrunis visvairāk maigu aprūpi. specifikācijas: saderīgs)

Izskatās arī
Vairumtirdzniecības EVA Uzskaites Pielāgota Grūti Ceļot Gadījumā Anker Soundcore3/2 Bezvadu Bluetooth Skaļruni
€16.60

(vairumtirdzniecības eva uzskaites pielāgota grūti ceļot gadījumā anker soundcore3/2 bezvadu bluetooth skaļruni specifikācijas 1. vienuma tips: eva grūti pārnēsāšanai 2. materiāls: eva 3. iepakojums: polietilēna maiss 4. krāsa: melna 5. neto svars: 117g 6. izmēri ārpusē: 190*75*75mm 7. izmēri iekšpusē: 180*65*45+15mm 8. saderīgi modeļi: 1))

Izskatās arī
Tweeter Kompresijas Ragu Vadītāja Sistēma Apļveida Pjezo Tweeter Skaļrunis Ragu
€9.80 €4.80

(apraksts: ootdty funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes. uzlabot apjoms runas. paplašināt skaņas pārraidi. viegls, un pārnēsājamo. specifikācijas: postenis veids: skaļruņi tweeter materiāls: plastmasa modeļa numurs: tr-05 frekvence: 5-20 khz jutība: 91db maksimālā jauda: 150 krāsa: melna ārējais)

Izskatās arī
12Pcs 40X20mm Alumīnija HIFI AMP Skaļrunis Izolācija Stāvēt Vinilplašu APK Pēdu Spilventiņu (Melns)
€36.63 €24.54

(jauns cnc mehāniski virsma: anodēta,smilšu strūklu ar noņemama neslīdoša gumijas gredzens piemērots skaļruņu,pastiprinātāju,instrumenti,iekārtas,diska,cd / dvd atskaņotāju,apk utt. diametrs: 40mm augstums: 20mm montāžas skrūvju caurumu diametrs: 4,5 mm vienuma tips: banānu dzimums: vīrietis modeļa numurs: ft4020b krāsa:melna materiāls:alumīnija iepakojuma)

Izskatās arī
W670BT Iekļautās Par Edifier W670BT Austiņām Ausu Spilventiņi Earcushion Nomaiņa
€10.94 €8.75

(1 zīmols: mrearpads-ķīna slavens zīmols 2 materiāls: proteīns(leatherette) 3 pildījumu: putu sūklis 4 krāsa: melna/balta/pelēka/brūns/sarkans/zils 5 piezīme: pārbaudiet, modelis, skaidri!!!!! 6 nav oriģināls, bet laba kvalitāte.)

Izskatās arī
573A Ērtu Austiņu Kaste ar Type-C Uzlādes Vadu Elite75T/Aktīvā 75T
€10.08 €7.67

(funkcijas: ootdty iebūvēts 600mah uzlāde notiek ar gaismas, sarkano gaismu, kad uzlādes, zaļā gaisma, kad pilnībā uzlādēts. neliela izmēra un viegls, pārnēsājams un viegli veikt. izgatavots no kvalitātes un videi draudzīgas plastmasas materiāla, kas izturīgs pret skrāpējumiem, un nepievelk putekļus, izturīgs un uzticams. precīzu izgriezumiem, lādēšanas caurumu stāvokli)

Izskatās arī
CCZ BC02 Dinamisku Vadītāja HIFI IVP High Premium Kvalitātes Skaņas Kvalitāti Vadu Austiņas Augstas Tīrības OFC Vads Mūzikas Austiņas KZ
€20.77 €16.18

(ccz bc02 dinamisku vadītāja hifi ivp high premium kvalitātes skaņas kvalitāti vadu austiņas augstas tīrības ofc vads mūzikas austiņas kz logs.adminaccountid=234584325;)

Izskatās arī
Augstākās kvalitātes wifi 4g 3g bt smart skatīties GPS sirdsdarbības ātrums, asinsspiediens kameru, sim kartes ūdensnecaurlaidīgs laukums liels ekrāns amoled oem
€216.44 €203.45

(mans draugs, laipni lūgti mūsu veikalā, ja jums ir citi modeļi no šī produkta, lūdzu, sazinieties ar mani whatsapp+ 8618684585654, es sūtīšu produkta saiti, lai jūs varētu nopirkt! #detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root .magic-1{margin-bottom:10px;line-height:0}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
Anti Zaudēja Atslēgu Meklētājs Smart Bluetooth 4.2 GPS Tracker Signāls Seifa KeyFinder Locator Pet Suns, Bērns Tracker Meklētājs
€13.16 €8.56

(app pieņem skaista ui dizaina interfeisu, kas ir ļoti ērts, lai kontrolētu.izmantojot mazjaudas bluetooth mikroshēma, akumulators ir vairāk izturīgas, signāla savienojums ir stabils, un atgriešanās ātrums ir ļoti ātri anti-zaudēts: ja ierīce atstāj noteiktu attālumu (10-15m), mobilajā telefonā saņems atgādinājumu ziņas atrast objektus: ja meklē ierīci ar mobilo aplikāciju, ierīci atskan)

Izskatās arī
2024 Jaunu DC12-24V TPA3116D2 Stereo Digitālo Jaudas Pastiprinātāju Valdes Dual Channel 2x100W
€7.84 €5.10

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes jaudas pastiprinātājs dēlis ir izgatavots no augstas veiktspējas sākotnējo čipu tda3116d2, 2 kanālu stereo pastiprinātājs, 2x100w izejas jauda. šo digitālo pastiprinātāju, ir izgatavots no izmantojiet augstas veiktspējas indukcijas spoļu un augstas veiktspējas kondensatori. digitālo pastiprinātāju valde pārvalda plašu)

Izskatās arī
Sienas Stiprinajums Bāzes Kandidēt Studio 4 Metāla grupu Skaļrunis Āķis
€68.49

(funkcijas: ootdty ietaupot vairāk vietas, tādējādi palīdzot, lai iet caur jūsu studija, padarot telpu jūtas lielāks grupu, kas neietekmē izskatu, runātājs. mount skaļrunis sienas kronšteins kronšteins pie sienas, lai baudīt perfektu listenings, piemērota jebkuram gadījumam, piemēram: klasē, mājās, darbstacijas, virtuve, sporta zāle, biljarda telpa, utt. izgatavotas no)

Izskatās arī
2.4 G Bezvadu Galvas Liekamu Lavalier Mikrofons Uzstādīt Raidītāju Ar Uztvērēju Pastiprinātājs Balss Skaļrunis
€16.68 €11.51

(atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. motīvs: 1. mikroshēmas, ko izmanto skaņas un audio ierīces ir savas mazjaudas brīdinājuma un zemu strāvas atslēgšanas funkciju. 2. struktūra pieņem augstas izturības abs, kas ir skaistas un praktiskas. 3. vairāk nodilumizturīga, u-joslas frekvenču izplatība)

Izskatās arī