Cena €7.70 €15.41

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

pavisam jaunu un augstas kvalitātes

● Tas ir viegli pārnēsājams, izturīgs, viegls svars un viegli izjaukt ar skrūvēm, lai jūs uzvarēja'for t justies noguris.

● Var izmantot, lai noņemtu ikdienas dzīvē: brilles, tālrunis pulksteņi, mazo digitālo utt.

●Griezējs vadītājs ir tieši iebāzt rozetē rokturi, un kuteris uz galvas var noņemt tieši, lai aizstātu to, kas ir ļoti vienkāršs un ērts.

● Portatīvo ar rāvējslēdzēju dizains.

● Abas puses ir izstrādāta ar augstas kvalitātes alumīnija sakausējuma paneļiem.

Specifikācijas:

Materiāls: Alumīnijs.

Roktura izmērs: 8.5 cm/collu 3.34

Skrūvgriezis galvas izmērs: 4cm/1.57 collas

Izmērs sion (iepakojumam): 10.5 x 6.8 cm/4.13x2.67inch

Krāsa: Sudraba.

Komplektā Ietilpst:

Rokturi 2 X

10 X

1x Rāvējslēdzēju Kaste

Piezīme:

1.Lūdzu, ļauj 1-2mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs kārtībā.

2.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Specifikācijas

  • Veids: Skrūvgriežu Komplekts
  • Iepakojums: Saskaņā ar 5gab
  • Zīmola Nosaukums: NoEnName_Null
  • Skrūves Galvas Izmērs: Roktura Izmērs
  • Materiāls: Alumīnija-vara Sakausējuma
  • Ar Rokturi Vai Ne:
  • Skrūves Galvas Tips: Pozidriv
  • Magnētiskā: No
  • Funkcijas: Izjaucamas
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modeļa Numurs: MXLB13AC1900853

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

115-In-1 Skatīties, Mobilo Telefonu, Demontāža, Apkopes Instrumentu Skrūvgriežu Komplekts Mobilo Telefonu Tehniskās Apkopes Rokas Instrumenti, Rezerves Daļas
€17.06 €13.14

(darbības joma: galvenokārt izmanto uzturēšana un demontāža mobilo telefonu, datoru un mazā sadzīves tehnika. unikālo dizainu, regulējams garums, ar magnetizing un degaussing ierīcēm. komplekts satur 98 skrūvgriežu daļas, kuras var viegli konfigurēt. izgatavots no augstas kvalitātes tērauda, izturīgs. jūs saņemsiet skrūvgriezi kombināciju kopumu, kas var atbilst jūsu ikdienas)

Izskatās arī
Skrūvgriežu Komplekts 25 1 Multifunkcionāla Atvēršanas Remonta Rīku Komplekts iPhone Mobilais Tablet PC Precizitāti Skrūvgriezi, Rokas Instrumenti,
€6.99 €4.19

(specifikācijas: tips: remonta rīku komplekts materiāls: hroma vanādija iezīmes: skrūvgriežu komplekts, izmērs, remonts, instrumenti, daudzums: 1 komplekts, skrūvgrieži labošanas rīks funkcijas: 1. seifa tipa iepakošanas, viegls, un pārnēsājamo. 2. iekšējā tipa partijas vadītājs bajonetes fiksēts, nav viegli izkaisīti. 3. augstas precizitātes)

Izskatās arī
8inch lieljaudas Metināšanas Knaibles Augsta Oglekļa Tērauda Metināšanas Instruments Efektīvai Precīzu Dropship
€11.10 €5.43

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes jaunā multi funkcionāls, metināšanas knaibles izgatavotas no augsta oglekļa tērauda, nodrošinot tīru un precīzu samazinājumu.piemērots profesionālu metinātāju un diy entuziasti līdzīgi, šīs knaibles nodrošina efektīvus metināšanas spējas. izgatavots no augsta oglekļa tērauda, šie metināšanas knaibles funkciju precīza)

Izskatās arī
Veidojot integrētu tērauda nazis āra lietošanai, kempings daudzfunkcionāls nazis, niršanas un gaļas griešanas nazis
€26.82 €4.26

(par šo produktu. īpašības un ieguvumi 1. šis produkts ir izgatavots no 5cr13mov nerūsējošā tērauda, augstas cietības, anti-rūsas un nodiluma izturīgs. 2. viegli lietojams rokturis groove dizains, skaistu un izsmalcinātu tekstūru, rokturi nodilumu izturīga un neslīdoša, ērti un gaismas rokturi. 3. visiem-tērauda viengabala kalšanas procesu, izmantot chamfering tehnoloģiju, asas)

Izskatās arī
Galda Zāģi Kokapstrādes Push Bloks 2 in 1 Portatīvo neslīdošās Plastmasas, Koka Redzēju Push Stick Vienu Korekcijas Bezšuvju Maršrutētāju Auxil
€6.79 €3.87

(apraksts: nosaukums: kokapstrādes tablesaw push grupu materiāls: abs izmērs: kā parādīts attēlā krāsa: dzeltena iepakojuma saraksts: 1 x kokapstrādes tablesaw push grupu)

Izskatās arī
Āra Medību Nazis ar Koka Rokturi Damaskas Tērauda 67 VG-10 Asmens Daudzfunkcionāls EDC Rīku, Self-Defense Kabatas
€48.95

(specifikācijas garums: 20.3 cm asmens garums: 8.5 cm asmens platums: 2 cm asmens biezums: 3 mm asmens materiāls: damaskas tērauda roktura garums: 11.8 cm rokturi: rožkoka (dabīga koka, ar nedaudz atšķirīgu krāsu katram sauju) neto svars 88 g svars: 136g (ieskaitot naža turētājs) kopējais svars: 188g (ieskaitot naža turētājs).iepakojuma))

Izskatās arī
Augstas Kvalitātes Materiāls Stikls Plastmasa Dimanta Failus 3pcs Ērts Dzīvoklis Nonslip Plastmasas Sudraba + Melns Trīsstūris
€0.72 €0.37

(funkcijas: *dimanta vīle ir ideāli piemērots smalku detaļu darbu.tas ļauj precīzi iesniegšanas grūti sasniedzamām vietām uz metāla, koka, plastmasas, utt. *failus, kas ir pārklātas ar rūpnieciskie dimanti, lai radītu cieta abrazīvo virsmu pieejama. *cieta abrazīvu virsmu, efektīvi failu un formas tērauda, stikla, flīžu, akmens, metāla utt. *nonslip plastmasas tuvās rokturis)

Izskatās arī
Vienkāršs Dizains Kopīgu kontaktu Kontaktligzda Adapteri, Pneimatiskie Instrumenti 1/2 Collu 70*12.5 mm Kalšanas Termiskās Apstrādes Augsta Cietība
€2.13 €1.39

(funkcijas: *rūpniecības grade hroma molibdēna tērauda, kas tiek izmantots metāla kalšana, termiski apstrādātas, augstas cietības un triecienizturība. *spēcīgs vērpe,ka sabiezēt dizains piemērots elektriskie un pneimatiskie instrumenti,liela triecienizturība. *virsmas pulēšanas fosfatēšana ārstēšanu padarīt tā ir lieliska erozijas pretestību. *universāls 360°pagriezt, var)

Izskatās arī
F50 Locīšanas Portatīvo Sešstūra Uzgriežņu atslēgu Komplekts Metāla Metriskās 5/6/8/9/10/12mm Skrūvgriezi un Uzgriežņu atslēgu Rokā Instruments, Sešstūra uzgriežņu Atslēgu
€9.16 €4.58

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes unikāls ergonomisks vidū ieliekta kapu dizains, īkšķis var novietot tā, lai ērti darbību. apkures ārstēšanu, augsta cietība; liels griezes moments, stingrs un izturīgs. salokāms, kompakts dizains veikalu 6-disku iekšēji. slim-rokturi ērtai saķeri braucot skrūves un uzgriežņi. gaismas svara, maza izmēra, ērts, lai)

Izskatās arī
13Pcs Spriegums 1000 V, Profesionālo Elektronisko Izolētas Skrūvgriežu Komplekts Augstas Iešķeltu Skrūvgriezi Izturīga Rokas Instrumenti Piederumu Komplekts
€54.36 €32.07

(tehniskās specifikācijas: tips: elektroniskā izolētas skrūvgriežu komplekts materiāls: hroma-vanādija tērauda asmeņu materiāls: cr-v; roktura materiāls: pp + tpr kastes izmēri: apm.21.5x12x4.3cm/8.5 x4.7 x1.7 ekspluatācijas temperatūra: no -25 līdz 70 degc izturēt spriegums: 1000 v īpašības un priekšrocības: ●cr-v tēraudu termiskā apstrāde ●melna)

Izskatās arī
Hardiron M9.5X0.75 Mašīna Vītne Pieskarieties Labo Roku, HSS M9.5 x 0.75 Taisnas Teknes Krānu
€10.11

(mērīšana: metriku. precizitātes klase: h2. griešanas virziens: labās rokas. pieskarieties materiāls: hss 6542 (m2). pakete ietver: 1pc m9.5x0.75 mašīna vītne piesitiet. ātrgaitas tērauda taisni-rievotais krāna ir ideāls dažādas lietotnes, tostarp vītnes griešanas materiālu, piemēram, tērauda un čuguna.tas ir piemērots lietošanai mašīnas, piemēram, virpas, urbji)

Izskatās arī
Ligzda Sprūdrata Uzgriežņu atslēgu, Skrūvgriezi Bitu 1/4 Collu Double Devās 60-zobu Labošanas Rīks M9 Divpadsmit-stūra Skrūve 8mm Sešstūra Skrūvi
€8.18 €4.99

(produkti displeja --> produktu apraksts --> funkcijas : ofseta sprūds gredzenu uzgriežņu atslēgas, termiski apstrādāta tērauda. ofseta konstrukcija palīdz novērst bruised un izgrebj dūres. ideāls, lai iegūtu grūti, lai sasniegtu skrūves un uzgriežņi. pilnībā atgriezeniska, ideāli piemērots dažādām lietojumprogrammām. 60-zobu sprūdrata ir ideāls šaurās vietās.viegli)

Izskatās arī
FS-D4 Vadu Attvaicētājs Rīki apvalka Noņemšanas Knaibles, Automātiskā 0.08-10mm2 28-8AWG Kuteris Kabeļu Šķēres Multitool Regulējams Precizitāte
€51.58 €24.24

(funkcijas: izturīga: vadu destilēšanas produkti ir izgatavoti no augstas kvalitātes, kas ir izturīgs un tam ir ilgs kalpošanas laiks. pārnēsājams un viegli lietojams: kabeļu griezējs ir neliels izmērs un vieglais svars, viegli pārvadāt un uzglabāt.to var izmantot uz ilgu laiku, neaizņemot pārāk daudz vietas. lakonisks dizains: šī multitool ir paredzēts ar slim profilu, viegli lietot)

Izskatās arī
Maza Izmēra, Kompakts Dizains Skrūvgriezi neslīdoša Biti 25mm 50mm Leģēta Tērauda Pārrobežu Ietekme PH2 Elektriskie Rokas Urbi
€0.36 €0.25

(funkcijas: *svītrainu vadītājs ir anti slīdēšanas funkciju.tas var novērst visu kopējo izmēru bojāts vai lobīta skrūves. *skrūvgriezi biti ir magnētisms, to var noķert skrūvi viegli un ātri, un noteikt to, lai novērstu urbis slīdēšanu un uzlabotu darba efektivitāti. *šie skrūvgriežu daļas ir izgatavotas no augstas kvalitātes materiāla, pieņemt papildu leģēta tērauda, indukcijas)

Izskatās arī
Krievijas Finka NKVD AU.LAI Cīnītos ar Nazi Self Defense Taktiskās 440C Kabatas nazis Āra Izdzīvošanas Taktiskais Saliekamais Nazis EDC
€42.30 €21.15

(pievērsiet uzmanību: lūdzu, ņemiet vērā, ka dažas produktu attēlus, var tikt nedaudz koriģēta, lai izpildītu platformas politikas, piemēram, modelis vai izmērs.par nekustamā attēlus, jūs varat konsultēties ar pārdevēju vai veikt reālo objektu, kā kritērijs.paldies par jūsu sapratni. mēs būsim tik priecīgi atbildēt uz jebkuru citu informāciju, ko jūs vēlaties zināt.lūdzu, jūtieties brīvi)

Izskatās arī
4 1 8 collu Oglekļa Tērauda, Galdniecības darbi Kokapstrāde Kokmateriāli Rasp Failu Dzirnavas Rīku 200mm
€9.50 €7.60

(produkta nosaukums: četri vienā rasp failu materiāls : oglekļa tērauds izmērs:200mm x 20mm veids: rokas instrumenti krāsa:pelēka maigu izskatu, augstas kvalitātes preces rudenī, viegli izmantot, augstas kvalitātes oglekļa instrumentu tērauda, cietība vairāk nekā 62 grādiem pretgrumbu zobu struktūru pamatoti veikt asu griešanas ātrumu, uzlabotu darba efektivitāti kopumā pēc rūdīšana, augstas cietības,)

Izskatās arī
AT35 6PCS 1/4 Collas Hex Kāta Skrūvgriežu daļas Turētāja Paplašinājumu Bārs Keychain Skrūves Adapteris Urbt Pārmaiņas (6 Krāsas)
€9.32 €8.76

([1/4 collas hex kāta skrūvgriežu daļas turētājs]ietver 6 gabalus 1/4 hex kāta roktura keychain pagarinājuma stienis ar karājas, sprādzes, savietojams ar lielāko 1/4 ātri hex rokturi un 1/4 hex kārbas un dažādi elektriskie skrūvgrieži, rokas skrūvgrieži un urbjiem. [spēcīgu & izturīga]ar urbi pagarināšanu turētājs ir izgatavots no augstas kvalitātes alumīnija sakausējuma, var sasniegt maksimālu)

Izskatās arī
Spēcīgs Magnētiskais Skrūvgriezis Krusta Augstas Cietības Rokas Elektrisko Urbi, Skrūves Elektrisko Skrūvgriežu Komplekts 65 70 90 150mm Rokas Instrumenti
€1.20 €0.53

(spēcīgs magnētiskais skrūvgriezis krusta augstas cietības rokas elektrisko urbi, skrūves elektrisko skrūvgriežu komplekts 65 70 90 150mm rokas instrumenti apraksts: materiāls: s2 sakausējuma tērauda krāsa: melna krāsa: 1/4 collu sešstūra (6.35 mm) funkcijas: 1. augsta stingrība un izturība 2. nodrošināt stingrāku fit un mazāk izspiesties 3. piemērots roku un)

Izskatās arī
Hardiron M31 X 1.25 Pieskarieties un Mirst, Uzstādīts Labo Roku, M31 x 1.25 Mašīna Vītne Pieskarieties & Kārta Mirt
€55.91

(pakete ietver: m31x1.25 tap&die set. griešanas virziens: labās rokas. mērīšana: metriku. pieskarieties materiāls: hss 6542 (m2). mirst materiāls: leģēta instrumentu tērauda. mūsu ātrgriezējtērauda krānu un diegi, mirst, tiek izstrādāts no augstākās kvalitātes materiāliem, nodrošinot to ilgmūžību un uzticamību pat visprasīgāko rūpniecībā.tie ir rūpīgi)

Izskatās arī
10 Gabali, Regulējams T-Pieskarieties Uzgriežņu Atslēgu Komplekts Regulējams T-Rokturi Sprūds Pieskarieties Turētājs Uzgriežņu Atslēgas Metāla Skrūvēm Vītne, Metriska Plug Piesitiet
€11.44 €8.24

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! viegli lietojams:šī mašīna skrūvju vītne, metriska pievienojiet krāna ir aprīkoti ar vairākiem modeļiem, aksesuāru, kas var atbilst jūsu dažādām vajadzībām.designed ar t veida forma, lai jūs varētu izmantot to tikai ar vienu roku un uzlabot jūsu darba efektivitāti. fit visvairāk situācija:tas regulēšana t-pieskarieties,)

Izskatās arī
5PC neslīdoša PH2 Magnētisko Partijas Galvu Krusta Skrūvgriezi Cietības Ietekme Urbis Anti neslīdoša Ūdensnecaurlaidīga Biti
€2.30 €1.54

(motīvs: 1. piemērots spēcīgu ietekmi un augstas stiprības skrūves-vadītāja darbības, piemērots skrūvgrieži/elektriskie skrūvgrieži/rokas urbji, jo īpaši attiecībā uz ietekmes skrūvgrieži 2. triecienizturība, mazliet cietība ir augsta kā 62hrc, un garums ir palielināts, lai absorbētu griezes momenta, lai samazinātu kaitējumu, un tas ir viegli iekļūt tērauda plāksnēm, koka, un kā ar)

Izskatās arī