Cena €11.40 €28.06

Pilns apraksts

Unikālo dizainu un 100% Pavisam Jaunu!

Tas ir jauns Pildspalvu,tas ir skaists un veselīgs katrs Garums : 13.8 cm apm.Uzpilde : Starptautiskā standarta Tintes krāsa : Melna (Fountain pen nē, ar tinti) Izmantošana : Mehāniskā pildspalva ceļvedis

Par Mums:

1.Mēs vienmēr tiecamies uz izcilību, inovācijas, produkcijas kvalitāti un augstu klientu apkalpošanas standarts.Ja jums ir kādi jautājumi vai vaicājumu, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, mēs aktīvi rīkoties, lai palīdzētu atrisināt problēmu, 24 stundu laikā no pirmdienas līdz svētdienai.Paldies.

2.Mēs kuģis 72 stundu laikā pēc tam, kad esam saņēmuši jūsu maksājumu.Dažreiz gabalu var aizkavēties dēļ

Muitas pārbaudes.Jūsu sapratni un pacietību būs ļoti

appreciated.

KLIENTU APMIERINĀTĪBA

Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi vai bažas pirms vai pēc šī pirkuma.Mēs esam apņēmušies, lai jūsu 1 00% apmierinātību.

MAKSĀJUMA

Ir daudzi maksājumu metodes pieejama Pack24.lv piemēram, kredītkartes, reālā laika bankas pārskaitījumu, bezsaistes maksājumu (bankas pārskaitījumus un Western Union).Jūs varat izvēlēties metodi, kas ir ērtāk.Lai aizsargātu jūsu intereses, jūsu maksājums tiks uz laiku, kas notika ar DHgate, un netiks izpausta mums līdz brīdim, kad jūs saņemtu savu pasūtījumu, un ir apmierināti ar to.

PIEGĀDE

1. Piegādes izmaksas: Noklikšķiniet uz "Piegāde un apmaksa" tab par produktu detalizēti lapā, un jūs redzēsiet piegādes detaļas.Jūs varat aprēķināt kuģniecības izmaksas, ievadot pieprasīto informāciju.

2. Tranzīta laika: Tranzīta laiku mainās ar dažādām kuģniecības metodes.

3. Postenis Apstrādes Laiks: apstrādes laikā, lai noteiktā secībā, atkarībā no produkta veida un krājumu stāvokli.Galvenokārt, apstrādes laiks var būt no 3 līdz 15 darba dienu laikā.

ATGRIEŠANĀS POLITIKU ATSAUKSMES

Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstībai, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai aizvedīs uz 1 minūti.Paldies!

Specifikācijas

  • Gēla Pildspalvu Tinti Tips: Gēla Tintes
  • Īpašos gadījumos: Ziemassvētku, Dzimšanas Dienas Dāvana
  • Materiāls: Metāla
  • Modeļa Numurs: JFK
  • Gēla Pildspalvu Tinti Funkcija: Normāls
  • Izdzēšami Vai Ne: No
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Veids: Gēla Pildspalva
  • Rakstīšanas Punkts: 0.7 mm
  • Izmantošana: Biroju Un Skolas Pildspalvas

Komentāri

  1. / Anon - 2023-12-31

    Viss ir labs, mīnus-darba stāvoklī, klp ir uzskatāma par barelu. Citādi tas būtu super pildspalvu. Pārdevējs ir īpaša cieņa, ka viņš gaidīja izskatu noliktava tieši tas, ko man lika, un bija ne steigā, sūtīt tikai to, ka pieejams noliktavā. Super pārdevēja!

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

10pcs Universālā Standarta Zilā 1MM Pērļu Lodīšu Pildspalvu atkārtotas Uzpildes flakoni
€6.87 €3.36

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty šie uzpildes fit visvairāk vērpjot lodīšu pildspalvas un izmērs var rakstīt gluda, gluda materiāls: metāla 424 izmērs: garums: apm. 98 mm/3.86 rough: par 6 mm/0.24 rakstīts: par 2,5 mm/0.01 vieta: 1.0 mm krāsa: zila standarta: starptautiskais standarts daudzums: 1 maiss/10 gab. piezīme: 1.)

Izskatās arī
Mūžīgā Zīmuli Bezgalīgs Zīmuļi Tehnoloģiju Inkless Metal Pen Burvju Zīmuļi Zīmēšanas Nav Viegli, Lai Izjauktu Taisni Zīmuli
€2.90 €1.94

(iezīme 1.100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes 2. piemērots birojam mūžīgā zīmuli funkcijas: zib ir izgatavots no metāla, kas ir mazs un to krāsa ir līdzīgas parastajām zīmuļi, tā var rakstīt, raiti, un rokraksts ir viegli noslauka ar dzēšgumiju.ilgi dzēšgumiju iekšā, viegli izdzēst. darbības princips: iemesls, kāpēc šī inkless metal pen var rakstīt bez asināšanas)

Izskatās arī
Tehnoloģiju Krāsains Neierobežotu Rakstot Zīmuli, Mūžīgo Ne Tintes Pildspalvu Burvju Zīmuļi Krāsošanas Piederumi Jaunums Dāvanas Studentu Kancelejas Preces
€2.87 €2.00

(jaunu un augstas kvalitātes! apraksts: 1. krāsains slīpums dizains: šī zīmuli pieņem krāsains slīpums dizains, kas ir pilna ar modes un mākslas atmosfēru, un padara jūsu rakstīšanas rīku pilnīga personības. 2. melnās tintes tehnoloģiju-bezmaksas dizains: šī zīmuli pieņem progresīvu black tehnoloģija, un nav nepieciešams, tintes uzpildes.to var izmantot ilgu laiku un ir ērti un)

Izskatās arī
Bezgalīgas Zīmuli Rakstīšanai korejas Krāsains Mūžīgo Zīmuli ar Dzēšgumijas
€8.73 €4.37

(izmērs: zīmuļa garums 14cm. (1cm=0.39 collas, 1inch=2.54 cm) komplektā: 1 gabals paziņojums: krāsas var būt dažādas, tā kā atšķirības displejs, lūdzu, saprast.)

Izskatās arī
Antīko Strūklaka Dip Pildspalvas Metāla Pildspalvas Iesācējs Mākslinieks, Art Dizains Komiksu Zīmēšanas
€2.25 €1.37

(funkcijas: ootdty izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem:auksti sacietēšanas sintētisko sveķu un metāla; izturīga un izturīga, labas kvalitātes. ar noņemamu metāla atloka un saimniecības zib, jūs varat to noņemt, ja nepieciešams, un cinkošana pildspalvu rokturis ir lietojams joprojām. labāko dāvanu saviem draugiem, vecākiem, bērniem ziemassvētkos, festivāls, pateicības)

Izskatās arī
Drēbnieku Krīts Šūšanas Piederumi Profesionālā Auduma Krīta Zīmuli, Šūšanas Krīta Marķieriem Audumu Marķējums Drēbes, Audekla Somas
€1.75 €0.96

(apraksts: 【premium materiāls] aicina: krāsains drēbnieku krīts ir izgatavotas no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un profesionālo lietošanu. 【perfektu dizainu] aicina: krīta trīsstūra formas, viegli grip un lietot, un ideāli piemērots šūšanas roku darbs diy crafting rīki. 【size] aicina: izmērs 6cmx6.1cm/2.36inchx2.40inch, viegli uzglabāt, spēcīga un izturīga. 【plašu)

Izskatās arī
4 Gabali, Kancelejas Preces, Spoguļi Pērle, Kulons Gēla Pildspalva Gudrs Kawaii Radošo Jauki Salds Pildspalvas
€15 248.78

(materiāls:plastmasa pildspalvas garums:17cm apm rakstīšanas punkts:0.5 mm tintes krāsa:melna iepakojums saraksts:4 gabals gēla pildspalvas)

Izskatās arī
Karikatūra Augļu Dzēšgumijas Krāsains Koka, Bērnu, Bērniem, Studentiem, Kancelejas Preces Zīmuļi Krāsu Izlases
€0.01

(apraksts izgatavots no koksnes materiāla, tāpēc šis zīmulis ir netoksiskas un drošas bērniem, lai izmantotu. īpašu un oriģinālu augļu dzēšgumija, zīmuļu padara jūsu bērniem iemīlēties ar studiju. premium rakstīšanas instrumentiem skolas, biroja vai mājās. krāsains uzkrītošā zīmuļi, liels kā mūzikas dāvanu vai persona, somas pildījumu. lieliska dāvana vai)

Izskatās arī
Izpildu Dāvanu ar Pudeli, 6 GAB. Zib
€9.28 €8.16

(funkcijas: ootdty 【visgaršīgāko kvalitātes] aicina - nekustamā spalvu padarīt mūsu pildspalva jāuzglabā ilgāku laiku, 6 nerūsējošā tērauda zīmuļi, un irīdija sakausējuma, lai novērstu rūsēšanu un nodrošina izturību. 【antīks stils] aicina-izsmalcinātu dāvanu kastē, elegants appearence,lojāls, lai gars senās eiropas veidošanā, pildspalvas,tātad tas ir nozīmīgs un luksusa)

Izskatās arī
Beramkravu 5 Gab Lodīšu Pildspalva Ēģiptes Formas Gudrs Tinte Rakstīšanai, Pildspalvas, Kancelejas Piederumi Biroja Apgādes Dāvanu Puses Dod Priekšroku Izlases Modelis
€16.70 €7.85

(apraksts - krāsa:. - materiāls:. - izmērs: aptuveni..5x2.6x2. paketi, ieskaitot 5 x - point pildspalvas funkcijas šī pildspalva ir lodīšu pildspalvu līdzīga forma ēģiptes raksturs faraons.tas ir skaisti un ziņkārīgi izskatu.tā ir laba izvēle cilvēkiem, un tas ir arī ļoti labs jūsu pašu lietošanai. |viegli un ērti lietot.piemērots mājām vai skolu lietošanai.)

Izskatās arī
DXAB Viltotu Rēķinu Detektoru Marķieri, Pildspalvas Naudu, Marķieri, Viltotu Naudu, Dambrete
€0.39 €0.19

(funkcijas: ootdty naudas viltojumu detektors pildspalva ir piemērota ikvienam, apstrādes usd,eur,rmbs valūtas ātri un viegli atklāt viltus rēķinu tikai ar vienkāršu zīmi! izgatavots no izturīgas plastmasas, šo pildspalvu ir projektēts, lai izturētu smago izmantot aizņemts mazumtirdzniecības vidē, padarot to par būtisku instrumentu kasieri un uzņēmumu īpašniekiem. ideāls ikvienam,)

Izskatās arī
Hongdian H1 Metāla Fountain pen Izsmalcinātu Melna-zelta Nib EF/F zīmuļi Rakstot Tintes Pildspalvu office Biznesa radošo dāvanu pildspalvas
€18.84

(specifikācija: *ražotājs: hongdian *modelis: h1 *ierobežota garums:138mm; svars: 19g; diametrs:11mm *pildspalvas vāciņš: push tips *rakstot nib : ef/f(apmēram 0,4/0,5 mm) tinte: darba pudelēs ar tinti vai 3.4 mm patronas *iepakojumā iekļauti:fountain pen x 1(nav iekļautas tintes); konvertētājs x 1;)

Izskatās arī
Plastmasas Gēla Pildspalvas netoksisks Lielu Jaudu 0,5 mm Soda Punktu Melnās Pildspalvas pret Nodilumu Izturīgs Ātri Žāvēšanas Nospiediet Neitrāls Pildspalvu Students
€4.38 €2.19

(rakstīšanas punkts:0.5 mm tintes krāsa: melna garums: aptuveni 15 cm materiāls: plastmasa nosaukums: gēla pildspalvas piezīme: 1. sakarā ar gaismas un starpība ekrāna pielāgošana, krāsu preci var nedaudz atšķirties no attēlos. 2. lūdzu, ļauj 1-3cm mērījumu novirzes dēļ manuāla mērīšana. pakete ietver:1*viena kaste neitrāls pildspalvas (5 gabali))

Izskatās arī
10 Krāsas Ziemassvētku Eglīte Gēla Pildspalva Gudrs Kawaii Lodīšu Daudzkrāsains Pildspalvu, Lai Bērni Skolā Rakstīšanas Piederumi Kancelejas Preces Biroja
€0.74 €0.46

(apraksts: 1. multi-krāsu izvēle: karikatūra ziemassvētku ten-krāsu lodīšu pildspalvu ir desmit dažādās krāsās, ieskaitot pamata melnā, zilā un sarkanā krāsā, kā arī vairāk spilgtu un unikālu krāsas, piemēram, rozā, lillā, oranžs, utt.tas nozīmē, ka jūs varat mainīt krāsu, rakstiski vai glezna, nemainot pildspalvu. 2. ziemassvētku motīvu dizains: šīs pildspalvas ir izstrādāta)

Izskatās arī
6PCS/Set Trušu Mini Dienasgaismas Marķieri, Pildspalvas Kawaii Krīta Marķieris Pildspalvas, Kancelejas Materiāla Skolas Papelaria Skolas Supplie
€5.69 €1.71

(apraksts: stāvoklis: brand new + augstas kvalitātes !materiāls:plastmasa svars: apmēram:25g krāsa:kā parādīts attēlā izmērs garums:6.5 cm, platums:1cm iepakojumu sarakstu: 6 * marķiera piezīme: foto krāsu var nedaudz atšķirties no faktiskā izstrādājuma, jo krāsu displejs dažādu monitoru.)

Izskatās arī
12PCS Šķidruma Krīts Krāsainas Pildspalvas Marķieri, Pildspalvas Izdzēšami, Krāsains Šķidro Krīts Atzīmēm, lai Bērns Pieaugušo Krāsojamās Grāmatas Journaling QXNF
€5.58 €2.23

(funkcijas: izdzēšami, marķieri, pildspalvas.šo šķidrumu krīta marķieriem pieņemt ūdens bāzes tintes, kas ir izdzēšami, atkārtoti, ne tintes noplūdes, ātri žāvēšanas.jūs varat viegli noslaukiet ar mitru drāniņu vai tāfeles, dzēšgumijas. spilgtas, spilgtas krāsas. 12 krāsas krāsas marķieris pildspalvas ir uzpildāmas un durbale.premium ink, lode-padoms, kas darbojas lieliski uz stikla)

Izskatās arī
Metāla Mehāniskā Zīmuļa Augstas Kvalitātes 0.3/0.5/0.7/0.9/2.0 mm, Kancelejas preces Automātisko Zīmuli, Zemu Smaguma Zīmēšanas Rīku Studentiem
€5.95 €2.97

(nosaukums: metāla zemu smaguma automātisko zīmuli materiāls: metāla rakstīšanas punkts: 0.3/0.5/0.7/0.9/2.0 mm pildspalvas izmērs: apmēram 14,5 cm uzpildes izmērs: 90mm krāsa: melna,skaida funkcijas: 1.100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes produktu. 2.šī chunky mehāniskā sajūga zīmuli tur 0.3/0.5/0.7/0.9/2.0 mm svina. 2.izgatavotas no metāla ar)

Izskatās arī
Metāla Mehāniskā Zīmuļa Augstas Kvalitātes 0.3/0.5/0.7/0.9/2.0 mm, Kancelejas preces, Kustamo Zīmuli Zemu Smaguma Zīmēšanas Rīku Studentiem
€4.07 €2.85

(nosaukums: metāla zemu smaguma automātisko zīmuli materiāls: metāla rakstīšanas punkts: 0.3/0.5/0.7/0.9/2.0 mm pildspalvas izmērs: apmēram 14,5 cm uzpildes izmērs: 90mm krāsa: melna,skaida funkcijas: 1.100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes produktu. 2.šī chunky mehāniskā sajūga zīmuli tur 0.3/0.5/0.7/0.9/2.0 mm svina. 2.izgatavotas no metāla ar super pārliecinoši jūtas, vienkārši atskrūvējiet cilindru)

Izskatās arī