Cena €14.01 €28.02

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

Āķis ir izgatavots no smaga, cieta tērauda, tāpēc tas var tikt izmantots, bieži laikā bez lietojuma pazīmes nodilumu.Paceļot rokas siksniņa spilventiņi ir sabiezēt, lai sniegtu stingru atbalstu un novērstu traumas.

Ērti un sabiezēt, ar labāku aizsardzību, tas tiek izmantots, lai palielinātu rokas atbalstu, smago celšanas, pavelciet uz leju, stienis rindas un paraustīt plecus.

Kad stiepšanās, lietošanas āķis, uz āķa par saķeri, bārs, lai palīdzētu ķermenim.Piemērots enerģijas popularizēšana un fitness.

Wrap uz āķa ir regulējams, lai perfekti jebkurš vīrietis vai sieviete.Super closenessly nodrošina jūs ar drošību.

Spēcīgu vilci var ne tikai palīdzēt jums uzlabot savu izturību, fitnesa un treniņu, bet arī uzlabot savu ikdienas dzīvi, apstrādes spējas un pašapziņu.

Specifikācijas:

Materiāls: Neilons+Tērauda

Krāsa: Melna-krāsas/Sarkana/Zila/Dzeltena

Izmērs: Kā Parādīts Attēlā

Daudzums: 1 Pair

Komplektā Ietilpst:

1 Pāra Svars Pacelšanas Āķis

Piezīme:

Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs kārtībā.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Specifikācijas

  • Gadījumā Fitnesa Aprīkojums: Stiprums Apmācību Iekārtas
  • Sporta veids: Stiprums Apmācību
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Nodaļas Nosaukums: Unisex
  • Apmācību Vietas: Viduklis

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Unisex Ceļgalu Aizsargs, M-XL Sporta ceļsargus Atkārtoti Saglabāt Siltu Viegls Iekštelpu Āra Sporta ceļsargus
€4.93 €2.46

(unisex ceļgalu aizsargs, m-xl sporta ceļsargus atkārtoti saglabāt siltu viegls iekštelpu āra sporta ceļsargus specifikācijas: jūs varat valkāt to neatkarīgi no tā, vai tauku plānas, kā arī tas dod jums atbilstošu hermētiskumu, padarot to ērti valkāt.augsta elastība, traceless un laipni pret ādu var nodrošināt papildu ērtības, lai jūs varētu uzvilkt un novilkt. ko ceļsargus varam)

Izskatās arī
1gb apakšstilbu Piedurknēm Segtu Anti-slip Kompresijas Trikotāžas Aizsargs Āra Darbojas Basketbola Sporta Kāju Atbalsta HQ
€3.02 €2.26

(motīvs: 1.izgatavoti no neilona pavedieni, spandex un gumijas, šī kāju pārsega ir elastīgs, ērts un izturīgs 2.šīs kājas piedurknes ir pietiekami ilgi, lai segtu savu apakšstilbu.ja jūs izmantojat agri no rīta, jūs varētu valkāt šo kāju pārsegu, lai panāktu pieskārienu komfortu 3.brīnišķīgi apakšstilbu, kompresijas piedurknes ir atšķirībā no citiem mazo teļu tiem, kas ir viegli)

Izskatās arī
JAUNAIS Sporta Aproce Daudzfunkciju Rāvējslēdzējs Darbojas Soma Viegla Rokas Maciņš, Maisiņš Sporta zāle, Fitness Sports Riteņbraukšana Aproce Rokas Soma
€5.94 €2.14

(sporta aproce daudzfunkciju rāvējslēdzējs darbojas soma viegla rokas maciņš, maisiņš sporta zāli fitnesa sporta velosipēdu aproce rokas soma funkcijas: 1. ar atmiņas funkciju un rāvējslēdzēja aizdari, to var glabāt mazus priekšmetus, piemēram, atslēgas, monētas, utt. 2. vairs tveicīgs, kad valkāt uz ilgu laiku 3. sviedru absorbējošu, elastīgu specifikācija: materiāls:)

Izskatās arī
6/12pcs Tīra Oglekļa Bultiņas ID6.2mm Spine250 300 350 400 500 600 700 800 Parkošanās Savienojums Priekšgala Medību Šaušanas Tradicionālo
€51.77 €41.42

(6/12pcs tīra oglekļa bultiņas id6.2mm spine250 300 350 400 500 600 700 800 parkošanās savienojums priekšgala medību šaušanas tradicionālo materiāls :100% tīra oglekļa bultiņas taisnuma: +/- .006 id 6.2 mm bultu galvām : 75grain bultiņas spalvu : 2 collas iepakojums : 6/12pcs bultas mugurkaula 250 od=7.7-7.8 mm mugurkaula 300 od =7.47 mm 8.48 gpi mugurkaula 350 od=7.38)

Izskatās arī
Potītes Lencēm Izmanto Kompresijas Zeķes Piedurknēm Sāpes Darbojas futbols Futbols
€8.94 €5.63

(apraksts: 【materiālu un izmēru] aicina: potītes lencēm kompresijas piedurknes ir izgatavoti no neilona, izturīgs, stabils, ērts un elpojošs, lai sniegtu jums pilnīgu aizsardzību, potītes atbalstu lencēm izmērs ir 21x10x10cm/8.3 x4 x4 , zeķu garums ir 23 cm/9 . 【arch atbalsta līdzeklis] aicina: potītes atbalsts ar lencēm zeķes ir lieliskas īpašības, piemēram, spēcīga stingrību, laba nodilumizturība,)

Izskatās arī
1 Pāris Universālā Futbola Shinguard Kājas Aizsargs Konkurences Futbola Shin Guard Spilventiņi Bērniem, Āra Sporta Slidošana Kāju Atbalsts
€4.64 €2.88

(apraksts: pavisam jaunu un augstas kvalitātes funkcijas: viegli lietot, vienkārši segtu jūsu shin ar šo spilventiņu un uzvilkt zeķes. ar mīkstu pe odere, kas padara valkā daudz ērtāk. viens izmērs der visvairāk, un super viegls. specifikācijas: krāsa: melna, sarkana, dzeltena, zila ,zaļa materiāls: pvc izmērs: apm. 14*7*5cm komplektā)

Izskatās arī
1 Iestatiet Saspringts Fiksācijas Batuts Skrūves Nav krekinga Trieciena Izturīgs Iekārtu Apkopes Piederumi
€0.85 €0.53

(1 iestatiet saspringts fiksācijas batuts skrūves nav krekinga trieciena izturīgs iekārtu apkopes piederumi saspringts fiksācijas nodrošina drošību un stabilitāti lietošanas laikā, ideāls fiksāciju un var būt viegli piestiprināts uz batuta bāzes.nodilumizturīga un izturīgi materiāli, kas nodrošina ilgstošu veiktspēju.spiediena izturīgi un triecienizturīga konstrukcija novērš plaisas un deformācijas,)

Izskatās arī
1/2/4GAB sporta mutes aizsargs mutes aizsargs aizsardzības bokss basketbola aizsargs, gumijas aizsargs aizsardzība
€20.75 €13.49

(1/2/4gab sporta mutes aizsargs mutes aizsargs aizsardzības bokss basketbola aizsargs, gumijas aizsargs aizsardzība apraksts: easy-clip noņemama siksna ar integrētu drošības release daudzkrāsains suppliy viegli tīrīt uzticams materiāls, ne smakas forma ilkņi ir vairāk modes sniegt plastmasas kastes uzglabāšanai specifikācija: bruto svars:33g aina:piparmētru)

Izskatās arī
1 Datori Portatīvie Silikona Skrūvēm Bumbu Fitnesa Reakcijas Mācību Elastību Sporta Silikona Skrūvēm Bumbu Universal
€6.35 €4.45

(1 datori portatīvie silikona skrūvēm bumbu fitnesa reakcijas mācību elastību sporta universālā silikona skrūvēm bumbu -karstā objektu specifikācija: īpašības: šis produkts ir galvenokārt izmanto apmācību, var uzlabot reakciju, veiklību, ātrumu, utt, ir reakcija, lai uzlabotu un atjaunotu. var efektīvi uzlabot basketbola aizsardzības informētību, un veicināt izpratni par atgūšanās)

Izskatās arī
Regulējams Rīcineļļa Pack Wrap Elastīgo Siksnu Atkārtoti Veļas Uzglabāšanas Maisi Anti Naftas Noplūde Organisko Rīcineļļa Pack Kājām
€2.88 €2.04

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes! nosaukums:rīcineļļa pack wrap izmērs:kā rādīt materiāls iezīme:bioloģiskās lietošana: masāžas un veselības aprūpes motīvs: 1.galvenā funkcija: rīcineļļa ir labi, lai uzlabotu asins cirkulāciju un atvieglo muskuļu sāpes, artrīts un citas iekaisuma. 2.paredzētas kājām: castor oil pakotnes ir izliekta dizaina uzstādīšanai)

Izskatās arī
Karstā pārdošanas regulējams durvīm pull-up sporta aprīkojumu pull up bar sienas Horizontāla josla sporta zāle
€63.20 €60.04

(#detail_decorate_root .magic-0{margin-bottom:10px;pārplūde:hidden}#detail_decorate_root .magic-1{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root .magic-2{platums:750px;border-collapse:collapse}#detail_decorate_root .magic-3{min-augstums:28px;padding:5px 10px;width:147px;min augstums:28px;box-izmēra:saturs-box}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
18-22 CM Jogas Bumbu Vingrinājumu, Vingrošanas Fitness Pilates Bumba, Līdzsvara vingrojumus trenažieru Zāle, Fitness Joga Core Bumbu Iekštelpu Mācību Jogas Bumba
€4.59 €3.25

(28511 motīvs: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. daudzums:1 gab. gluda virsma zaļās vides aizsardzības materiālu,nekaitīgu,veselību, nav toksisks,svaigi un garšas augstas kvalitātes eksplozijas izturīgs materiāls novērš nejauša sprādziena apstākļi, jo pats materiāls, lai palielinātu drošību vistālāk specifikācija: materiāls:pvc krāsa:rozā,violeta,zila,pelēka,sarkana pēc)

Izskatās arī
Bokseris Mērķa Bērniem Pieaugušo Sanda Boksa Mērķa Piecu Pirkstu Cimdi Muay Thai Boksa Mērķa Taekwondo Apmācība, Pēdu Mērķa
€17.40 €7.31

(funkcijas: *1. viens pro kvalitātes trenera uzmanība mitt ātrums cimdi. *2. blīvs putu polsterējums aizsardzības un trieciena absorbciju. *3. to var izmantot, muay thai, kick boksa, mma apmācību. *4. aizmugures roku nodalījums ar drošu fit. *5. viegls papildu komfortu. *6. kontrastu iesiešanas. specifikācija: spilventiņa izmērs: apm. 9.5 x 7.5 x 1.6)

Izskatās arī
Regulējams Treniņu Aerobikas stepa Platformu un Veselības Klubs ar 4 Izmēra Regulējams Stāvvadi Iekļauts un Papildu Stāvvadi Iespējas
€155.59 €65.35

(ideāli piemērots visiem fitnesa līmeņiem: mūsu 42.5-collu anti-slīdēšanas soli virsma ar četriem noņemamiem 16 x 16 x 2 stāvvadi nodrošina drošu un ērtu treniņu pieredze, iesācējiem un profesionāļiem līdzīgi. pielāgot savu treniņu:: viegli regulēt platformas augstumu no 4 6 8 , izmantojot komplektā iekļauto ceļas agri, lai pastiprinātu savu treniņu un sadedzināt vairāk kaloriju. izturīga)

Izskatās arī
Mūzikas Boksa Mašīna Boksa Sporta Veiklība, Reakcijas Sienas Uzstādīts Elektronisko Boksa Apmācību Mērķa Elektroniskos Sienas Mērķa
€64.64 €30.31

(mūzikas boksa mašīna boksa sporta veiklība, reakcijas sienas uzstādīts elektronisko boksa apmācību mērķa elektroniskos sienas mērķa 1. variants apraksts: 【boksa sienas uzstādīts pad] aicina: funkcijas smart tālrunis savienojums, gaismas krāsu izriet mūzikas ritmu spilgtumu; mērījumu 49.5cmx44.5cm/19.49inchx17.52inch. 【premium un uzticamu] aicina: boksa treneris ir izgatavotas)

Izskatās arī
1~5GAB Jaunu V Sejas Novājēšanu Rīku, Lifts, Ādas Tvirtumam Formas Celšanas Žokļa Treneris, Masieris Instrumentu dubultzods Reduktoru
€18.15 €12.70

(1~5gab jaunu v sejas novājēšanu rīku, lifts, ādas tvirtumam formas celšanas žokļa treneris, masieris instrumentu dubultzods reduktoru apraksts: funkcijas: 1. saglabāt svaigu visos laikos, lifts un savilkt sejas līnijas 2. izmantot seju, lai mazinātu gremošanas muskuļi un lifts muskuļu caur stiepšanās vingrinājumi 3. 2 reizes 2-3 minūtēm, un katru reizi, 4. var mazgāt,)

Izskatās arī
Fitnesa Rokas Bikšturi Profesionālas Klases Izturību Bench Press Aizsardzības Rīku Sporta Cimdus Izmantot Sporta Uzdevuma Joslā
€15.62 €10.30

(【specifikācija] aicina materiāls: kokvilna krāsa: melna/pelēka/sarkana/zaļa/rozā dzimums: vīrietis/sieviete/unisex īpašības: elpojošs/ērti/anti-slip/nodilumizturīga iepakojuma saraksts: 1 pair 【funkcijas] aicina 1. izgatavoti no augstas kvalitātes kokvilnas materiāla, tai piemīt mitruma wicking, sausumu, un gaisa caurlaidība. 3. elpojošs dizains,)

Izskatās arī
1~8PCS Stienis Pad Tupēt Svarcelšana Plecu Protecter Sporta uzvilkt Gripper Iekārtas Svaru, Sporta Kluči, Svars Pacelšanas Stienis
€9.08 €4.54

(1~8pcs stienis pad tupēt svarcelšana plecu protecter sporta uzvilkt gripper iekārtas svaru, sporta kluči, svars pacelšanas stienis apraksts: produkta nosaukums: automašīnas drošības jostas plecu vāciņu materiāls ledus zīda materiāls krāsa: melna, produkta izmērs: 24*6 * 6cm stils: divas iespējas neto svars: 30g specifikācijas: 1. ērti un)

Izskatās arī
Pieaugušo Bērnu, Taekwondo, Karatē Krūtīm Aizsardzības Veste Rīku Boksa, Karatē Aizsardzības Līdzekļus Krūts Baltā Sporta
€13.11 €6.55

(pieaugušo bērnu, taekwondo, karatē krūtīm aizsardzības veste rīku boksa, karatē aizsardzības līdzekļus krūts baltā sporta aizzīmju punktiem: 1.augstas kvalitātes materiāls: izgatavota no oxford audums, muguras, kas izgatavoti no augstas izturības elastīgs audums. 2.iekšpusē polsterējums un siksna: putu iekšpusē polsterējums, elastīgi regulējamu siksnu atpakaļ. 3.viegli)

Izskatās arī
1Pair kaklasaites Vīriešiem/Sievietēm Anti Slip Triecienu Absorbējošu Riteņbraukšanas Cimdi Pusi Pirkstu Gēla Spilventiņu Velo Cimdi Elpojoši Cimdi
€10.42 €5.73

(komplektā ietilpst: 1pair * unisex velo cimdi produkta informācija: produkta nosaukums: velo cimdi vīrieši sievietes materiāls: silikona sūkli pad izmērs: s,m,l,xl krāsa: melna, pelēka,zaļa izmēri: s:palm apkārtmērs: 16-18 cm/6.3-7.0 m: plaukstas apkārtmērs: 18-20cm/7.0-7.8 gadā l: plaukstas apkārtmērs: 20-22 cm/7.8-8.6 gadā xl:)

Izskatās arī