Cena €3.29 €4.45

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

Paaugstina jūsu kasešu atskaņotājs pieredze ar šo kvalitātes zvejas rīku, kas paredzēti ilgstošām izrādes un viegla uzstādīšana.

Izgatavots no izturīgas plastmasas, šie zvejas rīki nodrošina uzticamu risinājumu nomainot nolietojušās vai bojātās daļas jūsu kasešu atskaņotājs.

Piemērots gan vīriešiem, gan sievietēm, šie zvejas rīki ir ideāls kasešu atskaņotājs lietotājiem, kuri vēlas, lai uzlabo savu klausīšanās pieredzi.

Vai jūs esat mājās, ceļā, vai profesionālā uzstādījums, šie zvejas rīki nodrošina optimālu sniegumu un uzticamību.

Jauna atklātu prieku, klausoties savu iecienītāko lentes ar šo rīku komplekts, kas piedāvā vienkāršu risinājumu jūsu kasešu atskaņotājs.

Specifikācijas:

Materiāls:Plastmasa

Diametrs:Apm.7mm/0.28 jo,10mm/0.39 gadā

par WM150/170/190WM501 WM506 WM550 CFX50 magnetofona

Komplektā Ietilpst:

1set/3pcs Rīku

Piezīme:

Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana,lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs kārtībā.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Specifikācijas

  • Komplektā: Komplektā 1
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Izmēri (Pxaxd)): /
  • Savietojamas Audio Un Video Iekārtas Stils: Spēlētājs
  • Iepakojums: No
  • svars: /
  • Veids: Papildaprīkojuma Komplekti
  • Zīmola Nosaukums: Deek-Robots
  • Modeļa Numurs: R58A4NB1106596
  • Materiāls: Plastmasas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

PIEAUGUMS-400Pcs Vienreizējās lietošanas Mikrofona Segums,Rokas Mikrofons Priekšējā stikla, Lai KTV Ierakstu Studija Karaoke(Dažādas Krāsas)
€18.90 €11.34

(atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. [paketes saturs] ir neausts vienreizējās lietošanas mikrofons, kas aptver mūsu pakete, sarkans, dzeltens, zils, melns un balts, 80 par katru krāsu.pietiekamā daudzumā un bagāta krāsām var atbilst jūsu dažādām vajadzībām [viegli lietojams] mikrofonu vējstikla der)

Izskatās arī
Rezerves Ausu Spilventiņi, lai Bose 700 NC700 Bezvadu Austiņām Ausu Spilventiņi Iekļautās K0AC
€10.30 €5.15

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes pieredze komfortu ar šo nomaiņa ausu spilventiņi jūsu nc700 austiņas. izstrādāts ar augstas kvalitātes materiāliem, šie ausu spilventiņi sniedz īpašu komfortu un efektīva skaņas izolācija. mūzikas entuziasti un biežiem ceļotājiem, šie nomaiņa ausu spilventiņi piedāvā ērtu fit extended izmantot. vai jūs)

Izskatās arī
Elegent Austiņas Iekļautās par HD4.50BTNC Austiņu Ausī Spilvenu Iekļautās Nomaiņa
€6.38 €4.21

(funkcijas: ootdty derīgs hd4.50btnc austiņas; ausu spilventiņi tikai, citi piederumi attēlā nav iekļauta! izgatavoti no augstas kvalitātes auduma auduma materiāls, izturīgs un elastīgs, par stundām, par komfortablu sajūtu. ausu spilventiņi ir izgatavoti no kvalitatīviem atmiņas sūklis; tās ērti piegulētu pie auss un netraucējot skaņas. specifikācijas: materiāls:)

Izskatās arī
1Pair Nomaiņa Putu Ausu Spilventiņi Spilvena Segums JBL Everest 310BT Bezvadu Earmuff Headphone Austiņas Uzmava
€11.30 €5.64

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes pacelt jūsu klausīšanās pieredzi ar rezerves ausu spilventiņi par jbl everest 310bt par bezvadu austiņas, ausu. izstrādāts ar augstas kvalitātes sūklis materiāls, šie ausu spilventiņi sniedz īpašu komfortu un izturību, nodrošinot ilgstošu un patīkamu lietošanu. paredzētas mūzikas entuziasti un audio speciālisti, šie ausu spilventiņi)

Izskatās arī
K92F Nomaiņa Mīksto Memory Putu Galvu par WH-1000XM2 1000XM3 WH-1000XM4 XB900N
€5.86 €2.92

(funkcijas: ootdty izgatavota no mīksta atmiņas putu materiāla, lai iegūtu vairāk komfortu. viegli uzstādīt dizaina rāvējslēdzēju.nomainīt nolietojušās spilventiņu polsterējums. atmiņas putu polsterējums, izturīga un elastīga, lai varētu stundām comfortablelistening. nē instrumentus, kas vajadzīgi, viegla montāža, tikai dažas sekundes, jums būs jaunas austiņas.. par)

Izskatās arī
Poyatu Skatīties Uzglabāšanas Gadījumā Smartwatch rokas Pulkstenis Ūdensizturīgs Pārnēsāšanas Soma Portatīvo Rāvējslēdzēju Kabata Lodziņā triecienizturīga nepievelk putekļus
€3.27 €3.11

(savietojams 38mm 42mm 40mm 44mm 41mm 45mm smartwatch/ watch gadījumā tikai tad,skatīties nav iekļauts krāsa:melna produkts ir izgatavots ar poyatu.tas nav nekādas preču zīmes, kas pieder sākotnējo austiņu uzņēmuma, un pārdevējs nav saistīti ar austiņu uzņēmuma jebkurā veidā.)

Izskatās arī
Modernizētas Galvas Siksna Meta/Oculus Quest 2,Nomaiņa Quest 2 Elite Strap Aksesuāri Labāku Atbalstu Un Komfortu
€34.72 €21.18

(laipni lūgti mūsu veikalā. mūsu produkti ir pieņemamas cenas un laba kvalitāte.mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība .ja jūs vēlaties strādāt ar mums uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums ļoti labvēlīgu cenu.ar laba vēlējumiem! jaunināšanas versiju - šī unikālā cepure dizaina oculus quest 2 galvas siksna var efektīvi iemaisa smagumu no vr austiņas)

Izskatās arī
Astronauts Skaidrs Case for Samsung Galaxy Pumpuri 2 Pro Live FE Gadījumā Grūti Platic Caurspīdīgu Vāciņu Galaxy Pumpuri Dzīvot 2Pro Gadījumā Būtiska
€3.79 €2.65

(astronauts skaidrs case for samsung galaxy pumpuri 2 pro live fe gadījumā grūti platic caurspīdīgu vāciņu galaxy pumpuri dzīvot 2pro gadījumā būtiska uzmanību: gadījumā, tikai , ne inlcude austiņas!)

Izskatās arī
Rezerves Solo Top Vadītājs, Staru Pad Ādas, Gumijas, Galvas saites, lai Beats Solo 2.0 Solo 3.0 Bezvadu Austiņas Melna
€8.14 €4.72

(saderīgi modeļi: solo 2.0 vadu / solo 2.0 bezvadu / solo 3.0 bezvadu austiņu (tikai).ne citu austiņu modeli.augsta elastība, izturīga un mīksta auduma, padarot jūsu ausis ērtāku.pavisam jaunu un augstas kvalitātes, vislabāk nomaiņa, remonts jūsu austiņu, viegla montāža.krāsa:melna materiāls:gumijas iepakojuma saturs: 1 * ādas, gumijas, galvas stīpa tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme:)

Izskatās arī
BSL36A18 Li-Ion Akumulatora korpusa PCB Kuģa Ķēdes KASTE, lai Hitachi HIKOKI 36V 18V MultiVolt MV Li-Ion Akumulatoru Korpusi
€34.05 €22.14

(par 36v 18v multivolt mv -jonu akumulators ,nē akumulatora šūnu !šis produkts ir komponents, bez akumulatora kodols.tas tiek izmantots, lai remonta un bateriju pakotni, cilvēki, kuri ir pazīstami ar akumulatora veiktspēju, un ir praktiska pieredze akumulatoru komplektu.tā var automātiski pielāgot, lai sprieguma prasībām 36v un 18v, dažādas lādēšanas instrumentu un automātiski nodrošina divas dažādas izejas)

Izskatās arī
Silikona Gadījumā, Bezvadu Skaļrunis Mājokļu Ērts Skaļrunis Piedurknēm somiņa ar Siksniņa seguma
€5.68 €4.61

(funkcijas: ootdty nāk ar siksniņa, viegli līdzi. savu viegls un pārnēsājamo dizains padara to ideāli, lai aizsargātu jūsu ierīci. mini speaker somiņa ir vienkārši pārnēsājams, un to ir ļoti piemērots mājas, ceļojumi, āra, darbs. izgatavots no izturīga silikona materiāla, tas runātājs gadījumā nodrošina uzticamu aizsardzību jūsu valkājamas ierīci no putekļiem)

Izskatās arī
1Pair Par Austiņu Attiecas Sony WH-XB910N Austiņu Viegli Aizstāt Austiņu Aizsargs Piedurknēm Sprādzes Iekļautās Izturīgs Zila
€7.57 €5.67

(sony wh-xb910n ausu kausi to iekļautās būs zīmogs ap jūsu ausīm, lieliski, nodrošinot jums izcilu skaņas izolācija un pastiprinātu basus. augsta elastība, vieglas, mīkstas un ērtas. ausu spilventiņi pieņemt augsta blīvuma atmiņas sūklis un augstas kvalitātes proteīns ādu, sniedz komfortu jūsu ausīm; krāsa:zila/melna materiāls:ādas olbaltumvielu izmērs:10x8x2.5cm iepakojuma)

Izskatās arī
R91A Izturīgas Lentes Spole Nab Hub Tukšs Jāņem Līdz Spole Spole Lentes Disku Kontrolieris Hub Ierakstu Ieviešana Ruļļa Lenšu Ierakstītājs
€6.53 €4.76

(funkcijas: ootdty spole spole lentes disku kontrolieris ar skrūvi izgatavots no kvalitatīva metāla vai plastmasas materiāla, mūsu centrā, ritināšanas un skrūvju komplekts nodrošina stabilitāti un uzticamību. izmanto, lai aizstātu vecās kontrolieris ruļļos roll lenti, lai uzlabotu ierīces veiktspēju. maza izmēra un vieglā svara, tas nav aizņem pārāk daudz vietas. viegli)

Izskatās arī
VR Kabeļu Skavas, Sprādzes Datu Līnijas Fiksāžas Austiņu Vadu Klipu Meta Meklējumos 3 Saites Standarta VR Austiņas Siksna Datu Vadu Turētājs
€5.00 €3.00

(piemērots meta meklējumos 3 austiņas, datu kabelis, aksesuāri komplektā paredzētas vr tikai drukas piederumi iekļauti, nav iekļauti ouest3 austiņas nosaukums:par meta meklējumos 3 datu vadu turētājs piemērojamie modeļi: par meta meklējumos 3 datu vadu turētājs krāsa:melna/balta process: 3d drukāšana ietver:1gb par meta meklējumos 3 datu vadu turētājs cienījamais)

Izskatās arī
1~5GAB tws bezvadu austiņas sporta earbuds, com, lai tālrunis oppo
€72.72 €47.99

(1~5gab tws bezvadu austiņas sporta earbuds com tālrunis oppo apraksts: 1. specifikācija:v5.1 2. profils:a2dp,avrcp, hfp;hsp 3.darba spriegums:3.1 v~4,2 v 4.uzlādes spriegums:5v-1a 5.akumulatora kapacitāte austiņas: 50mah 6.akumulatora kapacitāte uzglabāšanas kaste:2000mah 7.pārraides attālums: aptuveni 10m 8.sarunu laiks:4-5h 9.spēlēt ilgums:4-5h 10.waterprof)

Izskatās arī
Komplekts 8pcs Piederumi Vāciņu Sejas Maska, Silikona Rokturis Vāks Meklējumos 3 W3JD
€52.85 €26.95

(funkcijas: ootdty aizsardzības, šis komplekts nodrošina vispusīgu aizsardzību, tostarp maskas, somas un citi aksesuāri, lai aizsargātu objektīvu no austiņas no skrāpējumiem, putekļiem un ietekmi maska seguma var novērst skrāpējumiem, putekļiem vai citiem bojājumiem, maska, bet soma var novērst, ierīci no sadursmes vai krišanas laikā uzskaites. soma komplektā ir īpaši izstrādāta,)

Izskatās arī
Skaļruņu Gofrētu Biezumu EVA Blīvi Skaļrunis Surround Pusē Tukšu Turētājs Subwoofe T21A
€0.87 €0.71

(skaļruņu gofrētu biezumu eva blīvi skaļrunis surround pusē tukšu turētājs subwoofe t21a ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes 1gb pastiprinātājā skaļrunis putu skaļrunis pad 4-hole/8-atvere skaļruņu remonts piederumi diy sūklis skaļruņa korpusa funkcijas: cena: cena kopa, kopa 4, viens skaļrunis kā lietot: noteikt vibrācijas malas skaļrunis ar līmi. bez)

Izskatās arī
ioio Mini Tālvadības DC 3,7 V 4.2 V 4.5 V 5V 6V 7.4 V 9V 12V Mazo Bezvadu Komutācijas Vērtība NAV COM NC 315/433
€2.46 €1.53

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty instrukcijas: īslaicīgs--nospiediet vienu pogu, ir darba /uz.atraisīt savu pirkstu uz to pašu pogu ir stop/off .viens kanāls vajag vienu pogas tālvadības pults pārslēgties,--nospiediet vienu pogu vienu reizi ir darba/uz .nospiediet to pašu pogu atkal ir stop/off .(viens kanāls vajag vienu pogas tālvadības pults latched--nospiediet vienu)

Izskatās arī
Sienas Stiprinajums Bāzes Kandidēt Studio 4 Metāla grupu Skaļrunis Āķis
€68.49

(funkcijas: ootdty ietaupot vairāk vietas, tādējādi palīdzot, lai iet caur jūsu studija, padarot telpu jūtas lielāks grupu, kas neietekmē izskatu, runātājs. mount skaļrunis sienas kronšteins kronšteins pie sienas, lai baudīt perfektu listenings, piemērota jebkuram gadījumam, piemēram: klasē, mājās, darbstacijas, virtuve, sporta zāle, biljarda telpa, utt. izgatavotas no)

Izskatās arī