Cena €2.28 €4.00

Pilns apraksts

Funkcijas:

Skaisti priežu apdare tiek akcentēts ar baltām dekoratīvi, sarkanas ogas un pinecones.Piemērots mājās, durvis, sienu, kamīnu apdares, radot Ziemassvētku noskaņu.

Vainags ir ideāls par jūsu durvīm vai jebkur iekšpusē jūsu mājās.Ja jūs meklējat vainags, kas ir ļoti redzama no ielas un ir pārliecināts, ka, lai panāktu daudz komplimentus no saviem kaimiņiem, šis vainags ir par jums.

Specifikācijas:

Veids: Ziemassvētku Durvju Vainags Vainags

Materiāls: PVC

Ārējais Izmērs: Apm. 30 cm

Iekšējais Izmērs: Apm. 23 cm

Krāsa: Kā Parādīts Attēlā

Pieteikums: Vakara Pusei, Bērnudārzu, Biroja, Viesnīcu, Iepirkšanās Centrs, Ģimenes, Bārs, un tā tālāk.

Paketē Iekļauts:

1 x Ziemassvētku Durvju Vainags

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: Salmu
  • Forma: Kārta
  • CN: Shanghai

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

15/30pcs 12 Collu Candy Krāsas Punktu Baloni Dzimšanas dienas svinības, Kāzu Dekorēšana Bērnu Showr Svētku Dekori Bērnu Dušas Apaļu Balonu
€5.88 €5.06

(15/30pcs 12 collu candy krāsas punktu baloni dzimšanas dienas svinības, kāzu dekorēšana bērnu showr svētku dekori bērnu dušas apaļu balonu)

Izskatās arī
Deivids Zvaigzne, Kulons, Kaklarota,Dimanta Menorah Fatima svētību puses dzīvības koks rotaslietas,Ebreju reliģiskās pārliecības Kaklarota
€8.39

(piezīme: visi kulons produktu mūsu rūpnīcā nav iekļauta ķēdēs.materiāls, no produktiem, kas ir par 316 nerūsējošā tērauda, kas atbilst eiropas savienības testēšanas standartiem.produkti ir roku darbs un pulēta ar precizitāti meistarību.lūdzu, skatiet mehāniskās slīpēšanas)

Izskatās arī
Balta Porcelāna, Keramikas Ciems Mājas LED Apgaismota Ziemas Baltās Mājas Dekori Miniatūras Ziemassvētku Rotājumi 2024 mājas piederumi
€23.16 €11.57

(aizzīmju punktiem: 1. roku darbs kvalitāte: rotā jūsu mājās ar mūsu deluxe balta porcelāna ziemassvētku ciematu māju.rūpīgi izstrādāts ar izsmalcinātu meistarība, lai nodrošinātu izturību un grezns pieskārienu jūsu brīvdienu apdare. 2. dzenis-bez svētku šarmu: pieredze mājīgu mirdzumu mūsu baltā porcelāna ziemassvētku ciematu māju ar flameless led tējas gaismas.akumulatoru darbināmas)

Izskatās arī
Ziemassvētku Vīna Pudeles Vāciņu Ziemassvētku Trikotāžas Pudeles Vāciņu Roku Darbs Santa Ziemeļbrieži Sniegavīrs Vīna Pudeles Vāks Ziemassvētku Puse
€1.66 €1.17

(šis roku darbs vīna pudele džemperis lepojas ārkārtas meistarība un ir mīksts uz tausti.ideāli piemērots ziemassvētku galda rotājumi, vai arī kā jauka dāvana, kas būs greifers uzmanību bērniem.pievienot svētku pieskārienu jūsu brīvdienu vākšana ar šo burvīgs aksesuārs. specifikācija: nosaukums: ziemassvētku vīna pudeles vāciņu materiāls: adīts audums svars: 30g izmērs:)

Izskatās arī
Ziemassvētku Rotājumi Galda Turētājs, Soma Ziemassvētku Cepuri, Dakša, Nazis Galda Piederumu Soma Xmas Mājas Virtuvē Dekoru, Rotājumu Navidad Jauno Gadu
€10.43

(aprakstīt 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. produkta nosaukums: ziemassvētku cepuri nazi un dakšiņu turētājs materiāls: audums izmērs: 14x10cm produkta stili: 4 stili iepakojuma saturs: 6x galda piederumu komplekti veida padomus: visi izmēri un specifikācijas ir mērot manuāli, un visas kļūdas ir normāla parādība, lūdzu, saprast. piezīmes: sakarā)

Izskatās arī
1 Gab., Baseins Tīrīšanas Neto Zils Plastmasas Baseins Gliseris Neto Baseinu Piederumi
€43.99 €22.44

([spēcīgu & izturīgs] šo lapu neto funkcijas dubultā pastiprināta strukturālo lieti dizains un sabiezējumu rīkoties, lai samazinātu lieces & pagriežot.tas ir būvēts, lai izturētu ikdienas valkāšanai & asaru, lai jūsu doties uz ilgstošu tīrīšanas piederums. [ļoti smalku sietu] neto papildu dziļi, ķīmiskās izturīga, smalka sieta kalpo kā galvenais instruments, lai noķertu mazos netīrumus, piemēram,)

Izskatās arī
Dzīvnieku Puķu Podi, Gudrs Karikatūra Puķu Podi, Dārza Podi, Dārza Puķu Pods Mājas Dārzā Iekštelpu Āra Balkona
€41.58 €20.78

(pārveidot jebkuru kosmosā gudrs sulīgs oāze ar mūsu drošā izmantot sulīgs poda.tās noņemams dizains nozīmē, ka jūs varat pārvietot jūsu augiem jebkurā laikā vēlaties, tuvāk dabai, nekad nav bijis vieglāk.padarīt to par īpašu dāvanu taviem mīļajiem! specifikācija: materiāls: pvc svars: apmēram 800g panda produkta izmērs: par 34*24*16.5 cm/13.4*9.4*6.5 jo lauva)

Izskatās arī
Radošā Zirgu Formas Cupcake Toppers Karuseļa Zirgs Tēma Kūka Deserta Galda Dekori, Karuselis Kūka Augļu Kartes Ievietošanas
€7.36 €3.76

(apraksts zirgu cupcake cilindrs dekori: 40pcs spīguļi, dzimumu atklāt kūka topper spīguļi, dušas grupa krājumi funkcijas izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, unikālu un praktiski, ilgs kalpošanas laiks paredzēts.šis postenis ir paredzēts, speciāli apdare.|šis komplekts ir radīts, lai būtu ar izcilu papildinājumi dzimšanas dienas svinības rotājumi, ideāls ģimenēm vai draugiem.|ļoti)

Izskatās arī
Ziemassvētku Rotājumi, kas ar Vilnas Filcs, Galda piederumu Somiņas, Dekoratīvo Trauku Turētāji, Ziemassvētku Dekori, 10Pcs
€5.88 €4.71

(10pcs ziemassvētku rotājumi, kas ar vilnas filcs, galda piederumu somiņas, dekoratīvo trauku turētāji, ziemassvētku dekori krāsa: sarkana / gree raksts: solid iepakojums: ziemassvētku rotājumi stils: tautas sakarā: ziemassvētki motīvs: 1. maza auguma un liela jauda, perfekti savā ikdienas vajadzībām. 2. ūdensizturīgs un pretapaugšanas piezīmes: apgaismojuma)

Izskatās arī
50 gab. Bezmaksas Piegāde 12cm*2.4 cm*2.4 cm Lūpu spīduma iepakojums, dāvanu maiss kastē
€24.06

(produkta apraksts: produkta nosaukums:skropstu tušu, lūpu spīdumu kaste daudzums:50 psn materiāls:papīra ievārījums izmērs:14cm*2.5 cm*2.5 cm izmantojiet: iepakojuma rokasgrāmata lūpu spīdums skropstu tušu, acu zīmulis un citu dāvanu kastes i n vērā izmērs: rokasgrāmata mērīšanas,vadības kļūdu + - 5%, ja jūs vēlaties iegādāties lielos daudzumos,nevar nolēma, tie)

Izskatās arī
1Pc Ziemassvētku Samta Maisiņu 15x20cm Mazo Candy Dāvanu Maisu Aukliņu Maisiņš Ziemassvētki Labu Aproce Rotaslietas, Iepakojuma Maisiņi
€0.94 €0.38

(apraksts: ziemassvētku rotājumi aukliņu soma. katrai glabāšanas soma ir siksniņa, un jums tikai nepieciešams, lai pull siksniņa, lai aizvērtu maisu atvēršanu. izskats izskatās ļoti skaisti.šo produktu var izmantot, lai novietotu kādu nelielu priekšmetu, piemēram, rotaslietas, ziemassvētku dāvanas, skaistas krelles, iesaiņotas konfektes, utt., padarot to viegli lietot un nēsāt. specifikācija: materiāls:audums izmērs:15*20cm krāsa:sarkana komplektā)

Izskatās arī
Spilgts Mākslīgais Zieds Labu Precizitāti, Nav Nodilusi Viltus Ziedu Zars Kāzu Aksesuārus Viltus Ziedu
€1.34 €0.87

(spilgts mākslīgais zieds labu precizitāti, nav nodilusi viltus ziedu zars kāzu aksesuārus viltus ziedu specifikācijas: jūs varat viegli iegūt mākslīgo ziedu, kas ir viegli rūpēties, bez apgriežot, vai arī dzirdināšana, un tā ir piemērota cilvēkiem, kuriem nav laika, lai rūpētos par ziediem un augiem, ar palīdzību šo viltus rozes zars. kopš imitētu rožu filiāle ir tik spilgts un)

Izskatās arī
DIY Ziedu Vīnogulāju Kāpšanas Augu Turētājs Dārza Tomātu Poda Turētājs Augu Pastiprinātājs Poda Aizsargs Stāvēt
€549.53 €186.75

(funkcijas: 1. dažādas funkcijas: dārzkopības pergolas var sniegt atbalstu dažādām iekārtām, piemēram, dārzeņu, augļu koki, vīnogulāji, utt., ļaujot tiem augt augšup gar plauktu, padarot augiem veselīgākas un reklāmas sakārtotāku un kārtīgi.pievilcīgs veids. 2. stabils un izturīgs: izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, tas var izturēt dažādus klimata apstākļos, nodrošinātu)

Izskatās arī
Pastkastes Pastkastītes 13.78x1.97x10.24" Pasta Townhouse Žurnāli
€19.41 €12.24

(apraksts: mūsdienu wall-mount dzelzs pastkastes slēdzenes slēdzama pasta kastē spēcīgs, izturīgs, lietus necaurlaidīgs un anti-rust. lielu kapacitāti, lielu ieejas, šīs kastītes ir liels rīkot dažādus sūtījumus, beramkravu pastu, polsterētas aploksnes, papīru, avīzes, žurnālus un vairāk. laika apstākļiem izturīgi, - par pāri vāku un ūdens izturīgs dizains aizsargā jūsu e-pastu)

Izskatās arī
Skaista jaunu stilu zelta kāzu ziedu stāv uz kāzu puse, senyu0249
€546.95 €464.91

(izmērs h60cm/70cm/80cm/90cm/95cm/100cm skaida vai zelta, dzelzs chorme kad mēs nosūtīja oder visas daļas būs saperate un, ja jums, tad jums ir nepieciešams, lai iekrišanas ny sevi attēlu zelta stāvēt ne puķes, tostarp attēls skaidrs stāvēt visi stenda nr. ieskaitot ziedus par muitas produkti mēs esam facotry, mēs varam veikt jebkāda desinge tik ilgi, cik)

Izskatās arī
Amatniecības Galda Numurus, Turētājs Attēlu Kartes Displejs Stāvēt Apaļa Kvadrātveida Skavas Stāvēt Koksnes Vietu Karti Kāzas
€3.45 €2.24

(to var izmantot kā klips kartes, attēlus, tabulas izvēlnes, fotogrāfijas ... ideāli piemērots kāzām vai vakariņas ... jūs varat turēt kartes, kas raksta viesa vārds, tāpēc jūs varat parādīt viesiem ceļu, lai viņu viesi sēdvietu. to var arī izmantot kā apdares vai galda izvēlne, viesnīcām, restorāniem. formas koka celma, unikālo un skaista, pievieno siltu un neticami atmosfēru,)

Izskatās arī
Gliseris Neto, Lieljaudas Lapu Grābeklis Tīrīšanas Līdzeklis, Smalka Sieta Neto Soma Ķērējs
€15.77 €7.57

(daudzfunkciju: baseins lapu sūcēju ar dziļu smalka sieta soma rokturi gan lieliem clean-up un nelielu atliekām, piemēram, lapas ar tikai dažiem iet.izturīga konstrukcija: universālais turētājs der jebkuru teleskopisko nūju paplašināt savu sasniedzamību un izvēlēties lapas apakšā, baseins (pole, kas nav iekļauti).droša lietošana: efektīva, scooping līdz drupām ar noapaļotiem robežām, kas garantē rāmis)

Izskatās arī
10*10mm platīna acs elektrodu autonoma elektrods par fotoelektrisks eksperimenta platīna elektrodu
€129.01 €122.55

(modname=ckeditor platīna acs elektrodu platīna acs tīrība: 99.99% platīna acs: 52 acs elektrodu stieples: ptfe diametrs 6mm vai 8mm, garums 80mm parastā platīna acu formas: kvadrāts, apaļa formu un lielumu var pielāgot atbilstoši lietotāja vajadzībām)

Izskatās arī