Cena €2.45 €4.15

Pilns apraksts

Apraksts:

[Materiāls]: Gaisa vent ir izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda, nodrošina izturību.

[Funkcijas]: virsma ir spogulis pulēta, anti rust.

[Gaisa Ventilācijas Žalūzijas]: Apaļa plakana segumu, lai saglabātu iekštelpu un āra gaisa cirkulāciju.

[Izturīgs]: viegli uzstādīt un lietot.

[Iespējams]: Vents ir piemērots vents kuģiem, jahtām, RVs, utt.

Specifikācija:

Materiāls: Nerūsējošais Tērauds

Izmēri:

12.5 cm/collu 4.92

Komplektā Ietilpst:

1 Laivu Gaisa Ventilācijas Resti Vāciņu

Piezīme:

Lūdzu atļaut nedaudz kļūdas dēļ manuāla mērīšana un dažādu monitoru.

Specifikācijas

  • MainKey6: Gaisa Ventilācijas Paneļa Vāku Ventilācijas Žalūzijas
  • MainKey2: Gaisa Ventilācijas Sabiezēt Nerūsējošā Tērauda Apaļa Laivu Auto
  • MainKey4: Laivu Salona Ventilācijas Atveres Ventilācijas Izplūdes Režģi Vāciņu
  • MainKey3: Gaisa Ventilācijas Žalūzijas Ventilācijas Restes Segtu mājas
  • Modeļa Numurs: Ventilācijas Resti Ventilācijas Restes
  • MainKey5: Laivu Gaisa ventilācijas ietver Ventilācijas Jumtiņš Autobusu RV Jahtas
  • MainKey1: GAISA VENTILĀCIJAS
  • Zīmola Nosaukums: perfeclan
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

2gab Kajaks Kajaku Kanoe Laivu Stieņa Turētājs Laivu Stieņa Turētājs ar makšķeri Turētājs
€5.34 €3.36

(apraksts : materiāls : neilons krāsa : melna garums : apm . 19cm / 7 . 48 collu iekšējais diametrs : apm 3 . 8cm / 1 . 5 collu izgatavoti ar augstas kvalitātes materiāliem , izturīga un ilgstošu ietver pārklāj ar biezu gumijas pamatnes deformāciju slīpā stiprinājums , ērts zvejas pakete ietver : 2 x makšķeri turētāji, skrūves 6 x)

Izskatās arī
Ūdens Balonu Palaišanas Ūdens Rotaļlietas, Spēles Pagalmā 3 Vīrieši Lingas Festivālos
€5.03 €2.67

(apraksts: premium materiāls: ūdens balonu palaišanas izgatavots no augstas kvalitātes tpe, izturīgs, viegls un to var izmantot ilgu laiku. ūdens balons nesējraķete: elastīgus (ne vairāk kā 8ft), viegli izmantot, un ir liels, lai spēlē ar ģimenēm un draugiem ir jautri. ne tikai gaisa balonus: uzsāktu vairāk kā bumbiņas, t krekli, sniega pikas, kartupeļi, un vairāk. pieteikumi:)

Izskatās arī
LIOOBO Sūkņa Adapteri Standarta Gaisa Sūknis Runāja Plāksnes Pielikumu
€9.58 €4.60

(apraksts elektriskā sūkņa adapteri izmanto standarta schrader montāžas pāris ar gaisa kompresoru vai velo/ riepu sūkni.ar aizvērtā stāvoklī, ievietojiet schrader montāžas un pagriezt, lai to nofiksētu.noņemt vāciņu par montāžu, un pievienojiet standarta elektrisko sūkni. funkcijas sup elektriskā sūkņa adapteri izmanto standarta schrader ventili montāžas pāris ar gaisa kompresoru)

Izskatās arī
Plastmasas Izturīgs Un pretkorozijas Elektriskā Velcēšanas Motora Ilgu kalpošanas Mehānisko Slēdzi
€14.78 €8.87

(apraksts: elektriskā piekarināmie velcēšanas motora apgriezienu kontroles maiņa - spēcīgs un izturīgs un neplīstošas tas ir piecu ātrumu pārslēgšana ir 5 turpmākā darba ātrumiem un 2 atpakaļgaitas ātrumiem viegla montāža un darbojas, var palīdzēt jums kontrolēt savu ātrumu efektīvi lielas strāvas, augstas temperatūras pretestību un sāļš ūdens izturīgs savietojams)

Izskatās arī
6mm Vējdēlis Siksna Sērfošanu Sērfot Siksna Regulējama Ūdens Vadu
€13.00 €7.15

(apraksts: šī 2m serpentīnveida vads siksna, kas izgatavoti no izturīgiem neilona materiāla ar augstu stiprības, viegls un augsts elastīgs. augstas izturības auklas, kas izturīga un pietiekami stingra par sērfošanu. pavadas tur jūs droši, ja jūsu kuģa, kā tas palīdz jums iegūt atdalītas no jūsu kuģa. regulējams dizains, piemērots visvairāk, piemērots gan vīriešiem, gan sievietēm. liels)

Izskatās arī
Stiept Vējdēlis Zeķes Segtu Aizsardzības Soma Sērfošanas Dēlis Uzglabāšanas Gadījumā, melna balta, brūna 6 3ft
€16.89 €10.13

(apraksts: izturīgs, viegls un stretch auduma, kas veido montāžas un bieza, vairāku izmēru (garums), lai izvēlētos pastiprināta padoms, lai aizsargātu jūsu kuģa regulējamu aukliņu aizdari ar slēpto maisu iekraušanai dažas nelielas lietas, ļoti ērts aizsargāt jūsu vējdēlis, no skrāpējumiem, saules kaitējumu, un nelielas dings, arī var izmantot kā valdes uzglabāšanas maiss,)

Izskatās arī
Laivu Remonts Subsīdijas PVC Patch Plāksteri Piepūšamās Kanoe Līmi Remonts Ūdensizturīgs pašlīmējošas
€10.19 €5.19

(apraksts izgatavots no pvc materiāla, remonta ielāpi ir izturīgs, līmes, ūdensizturīgs, aukstā un augstas temperatūras izturīgs.to var izmantot, lai labotu to gabali, un caurumi par piepūšamu laivu , kajaku, kanoe, piepūšamās dīvāns un atpūtas, un ūdens rotaļlietas. funkcijas - materiāls: pvc. - izgatavoti no pvc materiāla, izturīgs, ūdensnecaurlaidīgs, aukstā un augstas)

Izskatās arī
Vējdēlis Spuras Liela Vai Vidēja Izmēra UPSURF FCS 2 Tri Īss Valdes Spuras Oglekļa Šķiedras Šūnveida Quilhas Gradientu, Krāsu Sērfošanu Fin
€118.09 €29.53

(detaļas dubultā cilnes 2 fin lodziņā saderīgi.performance core konstrukcija ar roku, kas oglekļa šķiedras izstrādāta, lai nodrošinātu kontrolētu flex un uzlabotās bāzes stīvums 3 gabali uz vienu komplektu. lieti stiklšķiedras/ oglekļa kompozītu fin ar inženierijas flex un galu reakcijas.tas labi noapaļota veidni, kas ir paredzēti, lai panāktu līdzsvaru starp ātrumu, vadīt un manevrētspēju.ideāls)

Izskatās arī
Kardāna Līmi Pielīmēt Ūdens Sporta, Āra Sporta Remonta Rīku Rezerves Universālā Vindsērfinga Aprīkojuma Augstas Kvalitātes Jauki
€27.60 €11.04

(aprakstīt: * brand jaunu un augstas kvalitātes * izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska * viegli lietojams; laba kvalitāte; gumijas materiāls * gadījumā aina: sērfošanu un buru kardāna piederumi specifikācija: *materiāls: gumijas *krāsa: melna (kā bildes šovs) *izmēri: garums: apm. 5.6 cm diametrs: apm. 2 cm cauruma)

Izskatās arī
Par Niršanu Zemūdens Vidusskolas Vadītājs, Kas Regulē Niršana Ar Elpošanas Filtru, Bite Snorkeling Aprīkojums Zemūdens Elpošanas Trubiņa Dropshipping Z500
€57.98 €52.18

(piezīme: pirms lietošanas, pārliecinieties, lai pārbaudītu, vai saskarne, trahejas ir droša, ja tā ir vaļīga vai nav atkāpes, to nevar izmantot! ! !bcd wetsuit var izmantot tikai ar mūsu zemūdens rebrizeru! specifikācija: nosaukums: zemūdens respiratoru, piederumi caurules garums: 14 metru, bruto svars: 1.5 kg pilns komplekts profesionālā daivinga aprīkojuma dziļūdens niršana ar respiratoru, ventilators)

Izskatās arī
Pārrobežu Jaunais Vilnis Uzrādi COB Lukturu Āra Velo Gaismas USB Uzlādes Nakts Gaitas Gaismas LED Spēcīgu Gaismas Lukturu
€5.95

(produkts ir cenu robeža, lūdzu, skatiet detalizētus attēlus zemāk par īpašu cenu robežas led :3 led 200lm taustes slēdzis: spilgta gaisma -> medium light -> nospiediet un turiet nospiestu, lai flash ātri sajust slēdzis akumulatoru veids: litija polimēru bateriju 1200mah darbības spriegums: 3.0 v-4.5 v ūdensizturīgs pakāpe: iedarbību ipx4 (nedrīkst būt iemērc ūdenī) korpusa)

Izskatās arī
Bradāt Soma Ceļojumu Bradāt Gadījumā, Airi, Ūdensnecaurlaidīgs Uzglabāšanas Soma Ceļojumu Kajaku Airi Soma Laivas, Laivu Braucienu
€26.87 €9.67

(ar izcilu meistarību un ērts rāvējslēdzējs dizains, atvēršana un aizvēršana ir brīze.šī soma stāv līdz nodilumu, vienlaikus nodrošinot polsterējums aizsargā no skarbajiem ietekmi. specifikācija: nosaukums: aira soma materiāls: audums-oxford audums, pildījums-epe pērļu kokvilnas produkta izmērs: garums aptuveni 60 cm/23.62 gadā platums apmēram 25cm/9.84 gadā neto)

Izskatās arī
Jauns 350*8*8mm Niršanas Stick Indikators Stick Ar Siksnu Alumīnija Sakausējuma Ērti Trokšņa Veidotāja Tvertne Klauvēkli
€5.25 €2.10

(apraksts: *brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un funkcionāla * * šīs niršanas indikators stick ir funkcijas, piemēram, mērīšana, norāde, sitamie izruna, peldspēju atbalstu, utt.tas ir multi-funkcionāla un praktiska nelielu objektu, viegli veikt apkārt *to var aizstāt rokās, lai izpētītu dažādus nezināmas radības uz jūras)

Izskatās arī
Zēns Peldēšanu, Sērfošanu, Bikses, Vasarā Ātri Sauss Krāsa mainās Pludmales Šorti Vīriešiem Ātri Sausas Peldkostīmi Valdes Īss Portatīvo Šorti
€17.74 €12.78

(apraksts: 1.ātri sausas,elpojošs,mīksts un viegls.super mīksts, ātri žāvēšanas tehnoloģiju, audums nodrošina neticami visu dienu komfortu. 2.elastīga slēgšanu.gluda virsma,gandrīz bez ādas berzi un kairinājumu.stingrāka jauktu šķiedru audumu augstāku saules aizsardzību.viegls un ātri sausas mitruma. 3.vadības auduma,kas ļauj uzņemt mazāk apģērbu, kad ceļojumu,mīksts un ērts)

Izskatās arī
Laivu Airi, centrālās Slēdzenes sistēma, Izgatavota no Izturīga Plastmasas Materiāla, kas Nodrošina Vienmērīgu Airēšanas Kustības, kas ir Ideāli piemērots Jūras Laivas, 2 Gabali
€12.27 €5.16

(produkti displeja --> produktu apraksts --> produkti displeja --> produktu apraksts --> produkti displeja --> produktu apraksts --> produkti displeja --> produktu apraksts --> apraksts: *brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un funkcionāla * piemērots kajaki, kanoe, jūras laivas, gumijas laivas, laivas, ūdens plosti, jahtas, utt. specifikācija: *)

Izskatās arī
Niršanas Cimdi, 5mm Biezs, Auksts Un Skrāpējumiem Izturīgs, Peldēšana Rokas Zeķes, Sērfošana, Zvejošana, Glābšanas, kaklasaites,C763
€21.77

(produkta nosaukums: 5mm augsta elastība cr cimdi produkta materiāls: cr sūklis+elastic stiept marle produkta funkcijas: siltuma, saules aizsardzības, izturība pret skrāpējumiem, un roku aizsardzība produkta krāsa: melns pateicoties individuālām atšķirībām, atsauce tikai: s izmērs - piemērots sievietēm ar parasti mazākas rokās m-izmērs - piemērots sievietēm un)

Izskatās arī
Rīks, ar akvalanga Soma Rezerves Svara Jostu Daivings Daivers Durable Turētājs Kabatas Nomaiņa 1000D Neilona 15.5*12*4.5 cm
€42.19 €21.10

(funkcijas: * brand new augstas kvalitātes *izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs *piemērotas, lai veiktu mīksto svars somas *rezerves kabatām jums svara jostu. *rezerves svars kabatā, niršana ar akvalangu specifikācijas: *materiāls:neilons 1000d *krāsa: melna,zaļa,zila(kā parādīts attēlā) *izmērs:15.5*12*4.5 cm(kā parādīts)

Izskatās arī
2x Regulējams Bimini Top Siksnas ar Cilpas, Āķi Pad Acu Siksnas Bimini Siksnas Laivu Top Siksnas Nojumi Pinumu Siksnas Kuģa Laivu
€3.87 €2.33

(apraksts: 【regulējams] aicina: regulējams bimini top siksnas ar garumu no 28. 60 .piešūta cilpa, lai nodrošinātu ar cauruli, izmērs ir 4.7 (12cm), slēdzēju āķus, kas paredzēts savienošanai ar acu siksnas. 【pakete ietver] aicina: jums tiks parādīts 2gab regulējams bimini siksnas un 2gab nerūsējošā tērauda acu siksnas un 4gab skrūves izmantot. 【neilona siksnas] aicina: bimini topi)

Izskatās arī
4/1gb Jūras 316 Nerūsējošā Tērauda, Pulētas, Metinātas D-Gredzenu Trīsstūris Āķis Ātrās Saites Klipu Sprādzes Niršana ar Akvalangu, Sērfošana Laivas 6*33mm
€2.64 €2.11

(apraksts: 100% pavisam jaunu. izturīgs un viegls. izgatavota no jūras pakāpes 316 nerūsējošā tērauda, kas izturīgs pret koroziju un ir izturīgs. lieliski piederumi niršana ar akvalangu, sērfošana, tūrisms ,kā arī āra aktivitāšu un jūras nozarēs. krāsa: sudraba materiāls:316 nerūsējošais tērauds izmērs:(dia.x w x h): apm. 6 x 33 x 29mm / 0.23 x 1.30)

Izskatās arī