Cena €6.89

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Izcelsme: JP(Izcelsmes valsts)

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

12"/30cm Izturīga Misiņa Valdnieks Ģeometrija Matemātika Mērīšanas Līdzeklis Koka Marķieri Locator Arhitekti
€13.88 €6.94

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes multi-funkcionāls rīks, kā un valdnieks kancelejas piederumi studentiem. misiņa vai sarkanā ražošanas ar augstu izturību, 0.8 mm/0.03 biezuma, var būt izmantots ilgu laika izmantošanu. roku darbs, skaista forma, vienkāršs dizains ar tīrām līnijām un dāsna, labu spīdumu. tās var izmantot jebkuram gadījumam,)

Izskatās arī
Vienkāršu Stilu Studentu 30cm Kancelejas Piederumi Kompass, paralēlais Lineāls, Zīmēšanas Rīku Taisnstūri, Lineāls, Transportieris
€5.68 €2.38

(vienuma tips: taisni valdnieks materiāls: plastmasa izmērs: apm.30cm/11.81 gadā krāsa: kā parādīts attēlā daudzums: 1 gab. paketē iekļauts:1 x taisnu lineālu valdnieks var izmantot kā instrumentu klasē, lai apmierinātu mērīšanas vajadzībām, pedagogiem un studentiem, tas ir arī labs līdzeklis mērīšanas ikdienas dzīvē. taisni valdnieks ir izgatavots no plastmasas,)

Izskatās arī
5X Lasījumā Atbalsta Lapu Lupa Palielināmo Stiklu, 3-Zoom Black
€6.45 €5.10

(5x lasījumā atbalsta lapu lupa palielināmo stiklu, 3-zoom black 100% brand new padara to viegli lasīt un skatīt sīkāk ideāli piemērots lasot tekstu, izvēlne, kartes, dokumenti un tā tālāk kā arī padarīt to viegli turēt, melns rāmis padara to viegli atrast, jo caurspīdīga krāsa: melna materiāls: pvc palielinājums: 3x biezums: 0.5 mm izmērs: apmēram)

Izskatās arī
Izskatās arī