Cena €3.16 €6.20

Pilns apraksts

Apraksts

Šajā retro stilā un tearable dizaina Galda Kalendārs ir izgatavots no drošas un augstas kvalitātes papīra materiāls, izsmalcinātu un skaistu, praktisku un izturīga, vienkārša un ne vecmodīgs.Ļoti ērti izmantot, pareizu, vieglais svars, viegli izmantot, un skatīt.

Funkcijas

-Krāsa:Balta

-Materiāls:Papīra

-Izmērs:5.10X3.50X0.10cm/2.00X1.38X0.04in

-Piezīme:Šajā kalendārā ir iekļauts 2024. gadam..1-2024.12

- Izstrādāta ar vintage modeļi, ar šo Galda Kalendārs, padara jūsu dzīvi, kļūt daudz produktīvāku un efektīvāku.

- Arī var būt laba dāvana izvēle jūsu draugs un kolēģis, tie būs, piemēram, tas ir ļoti daudz.

- Atbilstoša izmēra, jūs varat nodot to uz jūsu galda, rakstāmgalda vai countertop, neaizņemot pārāk daudz jūsu darbvirsmas vietu.

- Bieza papīra novērš tintes asiņot,-cauri, var palīdzēt jums, lai pārvaldības savā ikdienas dzīvē un sniegtu jums labāku rakstīšanas pieredzi.

- Tas var kalpot jums uz ilgu laiku bez viegli bojāta un dīvainu smaku.Jūs varat pierakstīt piezīmes, idejas, sanāksmes, tikšanās, utt.

1 x grāmata tearable kalendārs

Specifikācijas

  • Feature6: ērta galda kalendārs
  • feature2: sadzīves desktop kalendārs
  • Feature9: bieza papīra kalendārs
  • feature5: jaunā gada galda kalendārs
  • feature3: galda kalendārs rota
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Feature8: praktiskā galda kalendārs
  • feature4: Mēneša Kalendārs
  • feature1: Galda Kalendārs
  • Feature10: kalendārs dekori
  • Feature7: skaidrs, drukāšana, galda kalendāru

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Nelielu Daļu Aploksnē 50gab Spilgtas Krāsas Naudas Aploksnes pret Nodilumu Izturīgs Diy Monētu Uzglabāšanas Konteineri
€2.40

(nelielu daļu aploksnē 50gab spilgtas krāsas naudas aploksnes pret nodilumu izturīgs diy monētu uzglabāšanas konteineri apraksts: daudzpusīga un videi draudzīgas naudas aploksnes komplekts. izgatavots no augstas kvalitātes pārstrādātas kraft papīra. ietver 50 self-adhesive sīkas detaļas iepakojuma aploksnes. ideāls uzglabāšanai monētām, naudas, sēklas, zīmogi, vai kādu)

Izskatās arī
Naudas Budžeta Finansējums Kases Sistēmas,12 Gab Naudu Aplokšņu Naudas Budžetā Plus 12 Izdevumu Uzskaite Budžeta Loksnes
€9.49 €6.64

(naudas budžeta finansējums kases sistēmas,12 gab naudu aplokšņu naudas budžetā plus 12 izdevumu uzskaite budžeta loksnes [12 naudu budžeta aploksnes]:paketi, ieskaitot 12pcs naudu aploksnē, 12pcs budžeta lapu, 24pcs rēķinu plānotājs uzlīmes.izmantojot mūsu aploksnē budžeta sistēma tērēt tikai to, kas jums ir, ietaupīt naudu, dziesmu savus tēriņus. [smalka un kompakta naudu organizētāja naudas]:budžeta)

Izskatās arī
3D Memo Pad Kalendāra 2024 Galda Kalendārs Memo Pad Kalendāra Modeli Papīra Mākslas DIY Atzīmē Kalendārā Skulptūru 3D Kalendārs Asaru Prom
€17.82 €8.91

(plānojiet savu gadu ar stilu, izmantojot mūsu 3d papīra kalendāru 2024. gadam. uzkrītošā un drošs, izgatavots no materiāls bez smaržas bez asumiem.noplēst lapiņu, katru dienu, lai atzīmētu svarīgi datumi, piemēram, dzimšanas dienu, ziemassvētki, valentīna diena, un vairāk.padarīt jūsu dzīvi daudz organizēta ar mūsu kvalitātes kalendārs! specifikācija: produkta materiāls: papīra produkta)

Izskatās arī
Kaķis Galda Kalendārs Desk Ikmēneša Noņemams Dzīvnieku Kalendāra Gudrs Dekoratīvās Tabulas Kalendārs, Plānošanas Uzdevumu Saraksts Piezīmes Karikatūra
€1.43 €0.90

(ieplānot un pievienot dažas jautri ar savu darbu, ar jauno 2024 dzīvnieku galda kalendārs.raksturo burvīgs karikatūra dizaina, katru mēnesi ir viegli noņemams un nāk ar parocīgu memo sadaļā.designed ar neslīdošu pēdas, šo portatīvo kalendārs nebūs sabrukuma vai slaidu pie jūsu galda. specifikācija: nosaukums: cat galda kalendārs kalendāra izmērs: (apm.)12*17cm/4.72*6.69 collas iepakojuma)

Izskatās arī
Tradicionālo Sienas Kalendārs 2024 Gads Pūķis Sienas Kalendārs Svētku Mājas Dekoru ar Auspicious Mēness kalendāra Datumiem, Ķīniešu Jaunā Labas
€3.47 €2.08

(tradicionālo sienas kalendārs 2024 gads pūķis sienas kalendārs svētku mājas dekoru ar auspicious mēness kalendāra datumiem, ķīniešu jaunā labas apraksts: gada pūķis sienas kalendārs ar detalizētu mēness kalendāra datumiem. svētku un labvēlīgs tēmu, domājams, nes veiksmi. klasisks dizains un skaidras izdrukas par elegants un tradicionāla. ērta auklu un āķi, lai)

Izskatās arī
Funny Dragon Gads Kalendāra Programma Gudrs Nedēļas Grafiku 2024 Galda Kalendārs Papīra Vienkāršība Ķīniešu Stila Kalendāra Jauno Gadu
€20.71 €10.36

(nosaukums:kalendārs krāsa:kā parādīts attēlā izmērs:kā parādīts attēlā materiāls:papīrs iepakojumā:1 gab kalendārs apraksts: 1. tēma gads pūķis 2024. gadam: šis kalendārs ir izstrādāts saskaņā ar gada 2024. gadam, sniedz jums unikālu pieredzi ķīniešu kultūru.ķīnas kultūrā, pūķis simbolizē veiksmi, izturību un veiksmi, un 2024. gadam ir tieši gads pūķis,)

Izskatās arī
Pasūtījuma custo anodēta aluiniu personalizētu etal tukšu busins auto gravēšana etal busins dāvanu automašīnas
€1.53

(prcts dcription prct nae: etal tukšu busins auto p lāzera gravēšana etal busins dāvanu automašīnu nae plate prct tips: 3d aterials: aluinu tenology: eed e ir rūdas nekā 20 gadu pieredzi etal naeplate, slikti anufacturing.e ir profsional sal t, ka var prde custoers i tieši lauku un adve viņiem ir nepieciešams.mūsu prcts ir labas qlity un copetitive)

Izskatās arī
2X MAGICYOYO Atsaucīgi Yoyo K1-Plus Ar Yoyo Maiss + 10 Stīgas Un Yo-Yo Cimdu Gif,Zils
€22.12 €10.84

(gaismas atsaucīgi yoyo, yoyo bumbiņas mirdzumu k1-plus nāk ar regulāru flating gultnis veikts ar abs, stila string triks (1.a, 3.a, 5.a), izturīgs un ir ar augstu veiktspēju saglabāt noctilucent yoyo gaismā vai saules gaismā uz dažām minūtēm, lai uzlādētu ēnas efektu smagāks nekā agrāk, un ir vairāk fun bez svēršanas gredzeni.lieliska rotaļlieta bērniem, draugiem, ģimenēm, utt.;)

Izskatās arī
5 Iepakojumi sausie Ziedi Apsveikuma Kartiņas ar Aploksni Ziedi Pastkarti Ziedu Kāzas, Ziemassvētku Dāvanas, Kartes, Aploksnes Mājas Dekoru
€5.60 €2.80

(materiāls: papīrs krāsa: kā picture rādīt izmērs: 9*16cm svars:20g iepakojuma saraksts :5 komplekti (nav iekļauts citi aksesuāri) piezīme: 1.faktiskā krāsa var nedaudz atšķirties no attēlā. 2.sakarā ar manuālo mērījumu, izmērs var būt no 0-1cm starpība.)

Izskatās arī
10 Gab. Reljefs Zelta Foliju, Apsveikuma Kartes, Biznesa Apsveikuma Kartītes, Aploksnes ar
€3.32 €2.22

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes paredzēti uzņēmējdarbības speciālistiem, uzņēmumu darbinieki, biroja darbiniekiem, un kāds ir nepieciešams, nosūtīt apsveikuma kartītes. apsveikuma kartiņas ir piemērots dažādu uzstādījumus, ieskaitot biznesa tikšanās, dzimšanas dienas ballītes, svētku apsveikumi, paldies piezīmes un svinībām. neatkarīgi no)

Izskatās arī
100 Aploksnes Ietaupījumu Izaicinājums Saistviela, Jauni Budžeta Saistvielu Naudas Taupīšanas Seifs,Izaicinājums Naudas Taupīšanas Grāmata
€18.53 €12.42

(sasniegt savu uzkrājumu mērķis: 100 aploksnes izaicinājums saistviela ir ideāls instruments, lai palīdzētu jums ietaupīt naudu un sasniegt finansiālos mērķus.ar nelielu maisiņu ar 100 tagus, jūs varat viegli izsekot jūsu progresu! izturīgs un ūdensizturīgs: izgatavoti no augstas kvalitātes pu, šis budžets ir gan mīksts un izturīgs, nodrošinot to drošumu un izturību jūsu dokumentus, rēķinus un)

Izskatās arī
2024 Galda Kalendārs Pastāvīgā Flip Kalendārā Gada Pūķis Darbvirsmas Angļu Kalendāra Piecelties Kalendārā Mēneša Galda Pad
€17.61 €6.33

(apraksts šī galda kalendārs ir labs, lai jūs varētu pierakstīt kaut ko, ka jūs vēlaties veicināt sevi.ideāls palīgs, lai jūs varētu atcerēties kaut ko svarīgu.gluda un bieza papīra un metāla materiāliem, var atzīmēt dažas svarīgas lietas par to. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:papīra -izmērs:20.50x20.50x8.00cm/8.06x8.06x3.14in -piezīme:)

Izskatās arī
Perpetual Kalendārs Koka Vintage Koka Bloku Kalendārā Mājas Biroja Galda Piederumi Rotā Nedēļu, Mēnesi, Datumu Displejs
€21.80 €15.26

(perpetual kalendārs koka vintage koka bloku kalendārā mājas biroja galda piederumi rotā nedēļu, mēnesi, datumu displejs, premium kvalitātes: izgatavoti no koka ar rokām-krāsošanai, nav izbalināt pēc pāris gadu.tas nav aizņem pārāk daudz vietas uz rakstāmgalda vai uz plaukta. vintage koka bloku kalendārs: augstas kvalitātes koka kalendāra mēneša un datuma displejs.ar 4 numuru dēļi, 3 mēnešu dēļi)

Izskatās arī
2Pack uzstādīt Dobi Kraftpapīrs Ziņu Apsveikuma kartiņu Vēstuli Aploksnē Romantec dāvanu kastē tauriņš 18*11CM
€3.34 €2.17

(materiāls:papīrs izmērs: apsveikuma karte : 18*11cm daudzums:1lot=2packs; 1pack =1letter papīra + 1envelope + 1greeting karte)

Izskatās arī
Kalendārs Plānotājs 2024. Gadam Lielo Sienas Kalendāru Programmas Organizators Ikdienas Grafiku Angļu Karājas Programma Laika Plānošanas 18 Mēnešus
€18.61 €8.75

(nosaukums: sienas kalendārs materiāls: papīrs krāsa: kā parādīts attēlā izmērs: 375*292mm(14.76*11.50 gadā) iepakojuma saraksts: 1pc sienas kalendārs 1. lūdzu, ņemiet vērā, foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu par izmēru detaļas. 2. lūdzu, atļauts 1-3mm(0.04-0.12) un atšķirības, manuāla mērīšana, paldies. 3. sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams,)

Izskatās arī
Galda Stāv Kalendārs Vienkāršu Rozā Kalendāra Darbvirsmas Ikmēneša Plānotājs Galds Biroja Galda Grafiku Sienas Ikdienas Dekoratīvās
€15.62 €7.81

(apraksts tas ir galda kalendārs, lai jūs, un jūs varat redzēt svarīgu svētku galda kalendāru, un jūs varat arī atzīmēt dzimšanas dienas, ģimenes un draugiem par to, kā ikdienas atgādinājums.stilīgs un praktisks, šī īpašā kalendāra piebilst pieskārienu stilu uz jūsu mājām. funkcijas - krāsa: kā parādīts attēlā -materiāls:papīra - izmērs: 23.00x19.50x7.50cm/9.04x7.66x2.95in -)

Izskatās arī
5gab Gudrs Ziedi, svētās Locīšanas apsveikuma kartiņu Valentīna Ziemassvētku Puse ielūgumi Dāvanu Vēstuli, Apsveikumu Kartiņas 21*9.5 CM
€2.24 €1.46

(materiāls:papīrs svars:aptuveni 19.5 g/iepak izmērs:par apsveikuma kartiņu 215*190mm/envelope220*110mm daudzums:1 lote=5pack=5 gab apsveikuma kartiņu+5gab aploksnē nosūtīt izlases dizainu)

Izskatās arī
2024 Ķīniešu Kalendāra Dienas Ķīniešu Sienas Kalendāra Dienas Kalendārā Gada Pūķis Ķīnas Mēness Kalendāra Gads Kalendāra Jauno Gadu
€32.39 €16.20

(apraksts vai jūs, kas meklē praktisku un unikāls mēness kalendārs?tad jums ir garām šo 2024 gads pūķa kalendāra.ar skaidru drukāšanas un detalizētu ieraksti no tradicionālajiem saules noteikumiem, notikumiem, klasisks dizains, tas tradicionālā mēness kalendāra var kalpot jums daudz labāk.jaunā gada kalendārs var izmantot jūsu mājās, vai nosūtīt to kā dāvanu iespēja, lai jūsu ģimenes locekļiem)

Izskatās arī
Koka Stūre Kalendāra Beztermiņa Galda Kalendārs Pīļu Kuģu Dizaina Mēnesis, Nedēļas Dienas Rādījums Kalendāra Koka Stūre Kalendārs
€13.45 €6.05

(sekot datums stilā ar mūsu mūžīgās rotācijas galda kalendārs.šo cieta un stabila galda piederums ir ideāls, lai biroja galdi un countertops, ar vietu, stabilu dizaina un vienmērīgu rotācijas nomaiņa.numuri ir ar pareizo izmēru viegli redzamību.nekad garām dienu ar šo eleganto un praktisko papildus saviem darba biedriem. produkta materiāls: abs + bērzs bāzes produkta svars: 180 grami produkta)

Izskatās arī
Mini Galda Kalendārs 2024. Gadam Desktop Kalendārs Mini Ikdienas Grafiku, Mājā, Birojā, Skolā
€1.30 €0.65

(apraksts nosaukums: mini galda kalendārs materiāls: papīrs izmērs: 70*65*35mm(2.76*2.56*1.38 gadā) krāsa: 8color iepakojuma saraksts: 1pc mini galda kalendārs 1. izgatavotas no augstas kvalitātes papīra, izturīgs, nav viegli lauzt un rakstīt bez aizķeršanās. 2. super burvīgs pastāvīgā kalendārs būs labs dekors jūsu darbvirsmas. 3. jūs varat attīstīt)

Izskatās arī