Cena €6.83 €13.94

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

Kvalitātes: bērnu izlaižot virvi ir aprīkots ar nelielu koka rokturi, kas ir paredzēti lielumu bērnu rokās.Kvalitātes koka un dizains padara šo apstrādāt vairāk izturīgas un nav viegli pārtraukumu, kas ir ļoti piemērots bērnu izmantot.

Lecamaukla: Ergonomisks dizains, piemērots bērniem, rokturis, ērti un bez nobīdes.Ideāli piemērots vairāk par 3 gadiem kā instrumentu spēles jūsu bērniem.

Regulējams Izlaižot Virvi Laiks: garums šīs izlaižot virvi ir 2.4 m/7.87 pēdām, un bērni var regulēt garumu brīvi atbilstoši savām vajadzībām.

Priekšrocības Izlaižot Virvi: Lekt palīdz bērniem, veicinātu to izaugsmi.Viņi orgāniem plaušu sistēmu, koordināciju, pozas un svara zudums.

Lieliska Dāvana-Labāko dzimšanas dienas un Ziemassvētku dāvanu rotaļlietas zēniem un meitenēm, jo bērnu lecamaukla dot veselību un laimi jūsu bērniem.

Specifikācijas:

Materiāls: Koks+Poliesteris

Krāsa: Kā Attēlā

Iepakojuma Svars: apm.130g

Izmērs: apm.2.4 m/7.87 ft

(Vairāk Lielums Informāciju, Lūdzu, Skatīt Foto.)

Komplektā Ietilpst:

1Pc Izlaižot Virvi

Piezīme:

Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.Lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!

Specifikācijas

  • Nodaļas Nosaukums: Unisex
  • Veids: Viena Izlaist Trosi
  • Garums: 2.5 m (Personal)
  • Apmācību Vietas: IEROČU, Rokas
  • Sporta veids: Atlikums Apmācības
  • Materiāls: Koka Rokturis
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Profesionālās Ķermeņa Fit Vērpšanai Velosipēdu Lietošanu Mājās Spinning Bike, Spararata Velosipēdu 60kg Spararata Vērpes Bike Iekštelpu Fitnesa vingrinājumi
€191.99

(#detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root .magic-1{margin-bottom:10px;line-height:0}#detail_decorate_root .magic-2{margin-bottom:0}#detail_decorate_root .magic-3{pozīcija:radinieku;width:100%}#detail_decorate_root .magic-4{platums:750px;border-collapse:collapse}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
Pedometrs trenažieru Zāle, Fitness Vingrošanas Rīki, Pārgājieni, Pastaigas Darbojas Veselības 1PC LCD Pedometrs Solis Kaloriju Skaitītājs
€2.65 €1.32

(aprakstīt: šis pedometrs var efektīvi palīdzēt jums panākumus un uzlabot savu izturību. skaits pastaigas darbības tiek aprēķināts, pamatojoties uz kustības vidukli. precīzu skaitu, veikt to pedometrs vertikāli, apmēram 14 cm un 6 cm no centra līnijas no vidukļa. maksimālais skaits skaitīti soļi ir 99999 skaits attāluma palaist aprēķināt kalorijas nodedzinātas materiāls:)

Izskatās arī
Portatīvo Rehabilitācijas Ierīce Plaušu Funkcijas, Elpošanas Trenažieris Elpošanas Vingrinājumi, Plaušu Elpot Treneris
€10.07 €3.52

(funkcijas: 1. 100% pavisam jaunu un super augsto kvalitāti. 2. būtne var izmantot kā ieelpas muskuļu treneris vai expiratory muskuļu treneris, ar regulējamu skalu, kas var patstāvīgi noteikt ieelpas un izelpas gaisa pretestība padara to gala ierīces elpošanas ceļu aprūpi. 3. domāju par to, kā plaušu apmācības ierīce, kas nodrošina elpošanas veselības un efektivitāti, veicinot diafragma)

Izskatās arī
Portatīvo Picosecond Tetovējumu Noņemšanas Mašīna, Q-Switch ND Yag mikro Pigmenta Noņemšana / Pinnes Noņemšanas Nesāpīga un Traceless
€945.43

(dārgais, draugs,mūsu noklusējuma režīmā pārvadājumus ar jūras vai dzelzceļa pārvadājumiem.šāda veida pārvadājumus no durvīm līdz durvīm, un tam nav nepieciešama muitas deklarācija.termiņš ir 45-70 dienas.jūs varat arī izvēlēties express.novecošanās ir 15-30 dienas.izvēloties express piegādi prasa, lai jūs maksāt papildu maksu, un jums ir nepieciešams, lai risinātu ar muitas deklarāciju, nodevu)

Izskatās arī
Ceļa Pad 1Pc Ērti Adīšanas Atkārtoti Vīrieši Sievietes Kāju Lencēm Atbalstu Sporta
€9.84 €6.89

(ceļa pad 1pc ērti adīšanas atkārtoti vīrieši sievietes kāju lencēm atbalstu sporta specifikācijas: šo ceļa pamatni, ir izgatavoti no vieglsvara acs auduma, kas ir mitruma wicking, elpojošs, perfekti un ērti valkāt. stretch audums ir augstas stiepes izturība, var cieši wrap ceļgaliem, samazina muskuļu vibrāciju, un ļauj pārvietošanās brīvību. tā ir veidota no neilona materiāla. ir)

Izskatās arī
Ab Roller Vēdera Riteņu Mašīna Push-up Bar Stāvēt Izmantot Rack Mājas Sporta zāle Hip Fitnesa Iekārtas Vēdera Muskuļu Traine komplekts
€29.84 €13.43

(ab roller vēdera riteņu mašīna push-up bar stāvēt izmantot rack mājas sporta zāle hip fitnesa iekārtas vēdera muskuļu traine komplekts materiāls: abs+eva+nerūsējošā tērauda caurule+ putu krāsa: zila,zaļa izmērs: kā attēlu vienuma tips: riteņu veltnis paketē iekļauts: 1 x vēdera riteņu veltnis izturīgs materiāls un viegls, pārnēsājams, lai veiktu. paredzēts)

Izskatās arī
JAUNAIS Sporta Aproce Daudzfunkciju Rāvējslēdzējs Darbojas Soma Viegla Rokas Maciņš, Maisiņš Sporta zāle, Fitness Sports Riteņbraukšana Aproce Rokas Soma
€5.94 €2.14

(sporta aproce daudzfunkciju rāvējslēdzējs darbojas soma viegla rokas maciņš, maisiņš sporta zāli fitnesa sporta velosipēdu aproce rokas soma funkcijas: 1. ar atmiņas funkciju un rāvējslēdzēja aizdari, to var glabāt mazus priekšmetus, piemēram, atslēgas, monētas, utt. 2. vairs tveicīgs, kad valkāt uz ilgu laiku 3. sviedru absorbējošu, elastīgu specifikācija: materiāls:)

Izskatās arī
Uzvilkt Stacijas Treniņu Dip Stacija priekš Mājas Sporta zāle Spēku Mācību Laiks
€98.09 €75.53

(drošu un stabilu-gumijas kājām, kas palīdz novērst slīdēšanu, un stabilizēt drošības savienotājs paplašina garums starp stieņiem no 16 ¼ līdz 23¼ augšējo ķermeņa svara apmācību polsterētu rokturi padara to ērti veidot muskuļu ar-ārā svaru veicot dips, l-sēž, push-ups, apgrieztā rindas regulēšana-katrai ir 24 wide, 31 augsts, un ir regulējams līdz 35 , lai jūs varētu tos)

Izskatās arī
Karstā pārdošanas regulējams durvīm pull-up sporta aprīkojumu pull up bar sienas Horizontāla josla sporta zāle
€63.20 €60.04

(#detail_decorate_root .magic-0{margin-bottom:10px;pārplūde:hidden}#detail_decorate_root .magic-1{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root .magic-2{platums:750px;border-collapse:collapse}#detail_decorate_root .magic-3{min-augstums:28px;padding:5px 10px;width:147px;min augstums:28px;box-izmēra:saturs-box}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
1PC Jogas Paklājiņš Pack Vingrošanas Paklājiņš Pack Jogas Sporta Soma Fitnesa Piederumi Glabāšanas Stiepjas Vēdera Muskuļus, Sporta Mat Pack
€0.99 €0.49

(funkcijas: 1.tas ir izgatavots no oxford audums, nodiluma izturīgs un ūdensnecaurlaidīgs.lai apmierinātu jūsu dažādām vajadzībām, viegli vilkt virvi, viegli uzglabāt. 2.siksnas dizainu ir ērts un praktisks.satur siksnu sprādzes, spēcīga un izturīga, viegli pārvadāt. 3.elpojošs acs, lai saglabātu jogas paklājus tīrus.mežģīnes-up portu ērtākai uzglabāšanai spilveni.to var regulēt)

Izskatās arī
Jauna, Vienkārša Masāža Ērkšķis Bumbu Acupoint Grip Fitnesa Bumbu Ezis Bumbu Masāža, Fitnesa Bumbu Fascijas Bumbu Muskuļu Relaksācija Bumbu
€5.15 €2.89

(jauna, vienkārša masāža ērkšķis bumbu acupoint grip fitnesa bumbu ezis bumbu masāža, fitnesa bumbu fascijas bumbu muskuļu relaksācija bumbu ērkšķis bumbu masāžas bumbu: 7.0 cm svars: 66 grami ērkšķis bumbu masāžas bumbu: 9.0 cm svars: 117 grami uz thorn bumbiņas šīs saites visas ir grūti bumbas un nav jābūt piepumpētām)

Izskatās arī
1Pair Kompresijas Zeķes Sievietēm un Vīriešiem, Rāvējslēdzēju 15-20 mmHg Toe Atvērtu Kāju Atbalsts Ganāmpulka Ceļgalu Augstu Zeķes Pietūkums & Sāpes
€8.48 €0.45

(pakete ietver: 1pair* kompresijas zeķes produkta informācija: produkta nosaukums:kompresijas zeķes materiāls:80% neilons, 20% poliesteris krāsa:melna,bēša,pelēka,vara, melnā,vara bēša,tauriņš bēša izmērs:s/m, l/xl, xxl izmēri: s/m: (a)potītes:16-23 cm/6-9in, (b)teļš: 25-36 cm/10-14in, (c), garums: 34cm/13.5 gadā l/xl: a)potītes:18-25cm/7-10in,)

Izskatās arī
Jogas Paklājiņš Izmantot Līdzsvara Spilventiņu Stiprums Apmācību Rehabilitācijas
€14.31 €7.73

(apraksts: 【perfekts polsterējums pad] aicina: šī līdzsvara spilventiņi ir izgatavoti no augstas kvalitātes tpe materiāla, kas ir super ērtas, mīkstas, nonslip, izturīgs, ādai draudzīgi, viegls, un pārnēsājamo. 【līdzsvaru un izturību] aicina: joga spilventiņu var uzlabot vispārējo līdzsvaru un palielināt galveno spēku, un tas ir piemērots spēka vingrinājumi, joga, pilates, un balets. 【daudzfunkcionālu)

Izskatās arī
Korķa Jogas Ripu Jogas Pozām un Backbends Svārstības Koka Efektu un Mandala Drukāt, Dharma, Joga Vienpusējā Ripu
€63.69 €34.39

(fitnesa iespējas: ar diametru 13 collas un platums 5 cm, dharma, joga ritenis var pilnībā stiept savu ķermeni, efektīvi noņem muguras un krūtīm diskomfortu un garīgo stresu un uzlabo elastību un līdzsvaru organismā, lai izveidotu perfektu ķermeņa formu mācību asistents: var dot jums joga, pilates un fitnesa nodarbības, lai sniegtu spēcīgu palīdzību, izmantojot dažādas elastīgas stiepšanās vingrinājumi,)

Izskatās arī
Bērns Pieaugušo Tukšs Boksa Smilšu Maiss Karājas Kick Sandbag Apmācību Boksa Cīņa, Karatē, Boksa Maisu lieljaudas ar Rokas Aizsargs
€46.94 €32.85

(produkta apraksts: materiāls:pu+audekls izmērs: 60cm/80cm/100cm/120cm/150cm lietošana: ikdienas boksa mācību/home tranining/sporta trainning krāsa:zila/sarkana/zaļa cilvēkiem:bērniem, pieaugušajiem, vīriešiem, sievietēm,bērniem, piederumi: ķēdes, āķi, cimdi piemērošanas jomas:,cīņas mākslas, taekwondo, bokss apmācību un citu cīņas mākslu var praktizēt.syle:dobi)

Izskatās arī
Dubultā Stienis Uzglabāšanas Plaukts Vertikāls Karājas Stienis Plaukts Pie Sienas Piestiprinātās Stienis Turētājs Mājas Komerciālo Garāžu Sporta Zāles
€62.01 €29.15

(dubultā stienis uzglabāšanas plaukts vertikāls karājas stienis plaukts pie sienas piestiprinātās stienis turētājs mājas komerciālo garāžu sporta zāles iezīmes: tas ir izgatavots no drošas un uzticamas kvalitātes materiāliem, spēcīga un stingra, un tam ir ilgs kalpošanas laiks. var novietot galvanizācijas hanteles, fiksēto hanteles, gumijas pārklājumu hanteles, krāsotas hanteles, utt. ar)

Izskatās arī
Trīs Reizes Locīšanas Bieza Exercise Mat Aizsardzības Grīdas Uzskaites Rokturi Mājās Jogas Paklājiņš Fitness Pilates Mācību Jogas Mma
€20.73 €13.06

(apraksts: 【augstas kvalitātes] aicina šo trīs reizes locīšanas bieza vingrojumu paklājiņš ir izgatavots no mīksta un izturīga materiāla, ar labu noturību un prēmijas. 【locīšanas dizains] aicina locīšanas exercise mat ir trīs reizes pad dizains, veikt ar rokturi, viegli uzskaites, piemērots gan iekštelpu un āra. 【lielumam] aicina vingrošana līdzsvaru paklājiņš ir izmērs 180cmx60cmx5cm/70.87inchx23.62inchx1.97inch,)

Izskatās arī
Kompresijas Arch Atbalsta Lencēm 2 Plantar Fasciitis Uzmavas Plakano Pēdu Sāpes Atvieglojums Melns
€4.05 €2.88

(apraksts: * elpojošs elastīgs sporta arch atbalsta piedurknēm - piedurkņu ir izstrādāta ar lielisku elastīgu materiālu, kas nav viegli deformēt, nav viegli paslīdēt, ērti valkāt. * sāpes atvieglojums & ultra ērti: arch atbalsta zeķes lencēm nodrošina maigu kompresiju un atbrīvo plantar fasciitis sāpes dzīvoklis kājām, kritušo arkas, augstums arku un papēža diskomfortu. * neredzams)

Izskatās arī
Mūzikas Boksa Mašīna Bērniem, Pieaugušajiem Boksa Iekārtas ar Boksa Cimdi Sporta zāle
€69.83 €38.41

(apraksts: 【boksa pad] aicina: boksa treneris iekārtas ar cimdus ir viegli izmantot.izmērs: boksa mērķa 40cmx40cm/15.75inchx15.75inch.rgb gaismas, un justies lieliski, lai spēlēt savu mīļāko mūziku. 【izturīgs materiāls] aicina: boksa treneris ir izgatavotas no augstas kvalitātes pu ādas abs materiāla, izturīgs, viegls un ērti boksa un hitting. 【reakcijas mērķa] aicina: mūsu portatīvo)

Izskatās arī