Cena €3.27 €6.55

Pilns apraksts

Specifikācija:

Attēloti dubultā pastiprināta D-gredzeni, viegli, lai izveidotu savienojumu ar kabeļu mašīnas un palīdz tonis jūsu glutes maksimālu komfortu!

Neoprēna polsterējums padara potītes siksniņu, drošākajiem un ērtākajiem.

Nosaukums:Fitnesa Stiept Potītes Sprādzes

Materiāls:poliesters/neoprēna/dzelzs gredzens

Izmantot:Gūžas un kāju mācību piederumus

Specifikācijas

  • Type1: Fitnesa Potītes Atbalsts
  • Zīmola Nosaukums: WHCMJP
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modeļa Numurs: Fitnesa Stiept Potītes Sprādzes
  • Type2: Potītes Aizsardzība
  • Materiāls: poliestera/neoprēna/dzelzs gredzens
  • type3: Hip Mācību Piederumus

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

1 Gab. Potītes Lencēm Kompresijas Piedurknes Basketbols Futbols Darbojas Sporta Potītes Aizsargs Mazina Ahileja Tendinīts, Samazina Pietūkumu
€7.01 €3.86

(produkta nosaukums: hermetizēta sporta apavi krāsa: melna izmērs:s/m/l/xl tāds ir: visu veidu sporta iezīmes: ērti un elpojoši funkcijas: kompresijas zeķes sievietēm un vīriešiem: potīti, piedurknes var atvieglot sāpes, artrīts, sastiepumu, elpojošs, mīksts audums, kompresijas zeķes, nodrošina komfortu cīpslas un muskuļus, uzlabo asinsriti un samazina iekaisumu,)

Izskatās arī
Vairumtirdzniecības Kustamo Līdzsvara Baļķa Vingrošana Līdzsvara Baļķi Pārdošanai
€214.39 €203.67

(#detail_decorate_root .magic-0{platums:750px}#detail_decorate_root .magic-1{overflow:hidden;width:750px;height:354px;margin-top:0;margin-bottom:0;margin-left:0;margin-right:0}#detail_decorate_root .magic-2{margin-top:0;margin-left:0;platums:750px;augstums:354px}#detail_decorate_root .magic-3{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
2gab Svaru Celšanas Tibialis Treneris Regulējams Svara Hanteles Potītes Siksnas
€5.93 €4.62

(funkcijas: ootdty sasniegtu jūsu fitnesa mērķiem ar šo regulējams svars potītes siksnas.ideāls kāju stiprums apmācību, šīs siksnas nodrošina komfortu un atbalstu treniņu laikā. izgatavota no izturīga neilona materiāla, šīm kājām, siksnas nodrošina drošu fit bez jebkāda diskomforta.soft dizains ļauj ērti treniņu pieredzi, padarot tās piemērotas dažādiem vingrinājumiem. piemērots)

Izskatās arī
1gb Siltuma Plecu Polsteri, Vilnas Sabiezējums Self-Apkures Plecu Lencēm Ādai Draudzīgu Siltāku Plecu Atbalsta Kompresijas Siksnas
€9.73 €6.81

(1gb siltuma plecu polsteri, vilnas sabiezējums self-apkures plecu lencēm ādai draudzīgu siltāku plecu atbalsta kompresijas siksnas funkcijas: 1.mitruma absorbcija un ventilācija, vilnas sabiezējums,siltuma uzglabāšana.,ādas draudzīgu auduma 2.iekšpusē plecu polsteri ir bagātināts ar pūka, kuru var valkāt arī pret ādu, lai panāktu efektu dubultojot siltumu 3.biezs un blīvs, plīša)

Izskatās arī
Hip Treneris Pēcdzemdību Iegurņa Sēžas Korekcija Treneris Augšstilba Iekšējās Sēžamvieta, Kājas Rokas Muskuļu Exerciser Mājas Sporta Zāle Slim Fitnesa Instruments
€15.93 €7.96

(apraksts: 1, aktivizējiet sēžamvietas muskuļus, savelk gurnus, atspoguļo sēžamvieta.mainīt pozu, mazkustīgs ķermenis, pareiza kāju forma, un izdaiļot atpakaļ.pievelciet privātumu un uzlabotu dzīves kvalitāti pāriem.pievilkt ciskas un atbrīvoties no taukiem.līguma iegurņa pamatnes muskuļus un atjaunotu jaunību. 2, iegurņa pamatnes muskuļu apmācību, sagging sēžamvieta, pēc dzemdībām)

Izskatās arī
Boksa Pretestības Joslas Komplekts Lēkt Treneris Rezistenci Apmācību Basketbols
€19.78 €10.29

(apraksts: 【kvalitātes materiāls] aicina izgatavots no mīksta tpe materiāla, tas boksa apmācību pretestības joslas komplekts ir ērti un viegli lietot.sprādzes konstrukcija ļauj pievienot vairāk elastīgās virves, lai palielinātu izturību, nostiprināt savu varu un, ņemot jūsu fiziskās sagatavotības uz nākamo līmeni. 【funkcija] aicina šis komplekts ir ļoti noderīgs, par fitnesa rutīnu,)

Izskatās arī
Acs Elpojoša Gurnu Atbalstu Treneris Jostas Muguras Ortopedicas Aizsardzības Sāpju Jostu Vīrieši Sievietes Vidukļa Atpakaļ Bikšturi
€22.40 €15.68

(acs elpojoša gurnu atbalstu treneris jostas muguras ortopedicas aizsardzības sāpju jostu vīrieši sievietes vidukļa atpakaļ bikšturi funkcijas: 1.tērauda plāksne atbalstu, kas samazina spiedienu, veikt mugurkaula jostas ērti un taisni 2.četras izliekuma tērauda plāksne atbalstu, fit jostas 3.dubultā jostas spiedienu, rūpēties par mugurkaula jostas 4.mazu tīklu projektēšana,)

Izskatās arī
1 Datori Portatīvie Silikona Skrūvēm Bumbu Fitnesa Reakcijas Mācību Elastību Sporta Silikona Skrūvēm Bumbu Universal
€6.35 €4.45

(1 datori portatīvie silikona skrūvēm bumbu fitnesa reakcijas mācību elastību sporta universālā silikona skrūvēm bumbu -karstā objektu specifikācija: īpašības: šis produkts ir galvenokārt izmanto apmācību, var uzlabot reakciju, veiklību, ātrumu, utt, ir reakcija, lai uzlabotu un atjaunotu. var efektīvi uzlabot basketbola aizsardzības informētību, un veicināt izpratni par atgūšanās)

Izskatās arī
18-22 CM Jogas Bumbu Vingrinājumu, Vingrošanas Fitness Pilates Bumba, Līdzsvara vingrojumus trenažieru Zāle, Fitness Joga Core Bumbu Iekštelpu Mācību Jogas Bumba
€4.59 €3.25

(28511 motīvs: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. daudzums:1 gab. gluda virsma zaļās vides aizsardzības materiālu,nekaitīgu,veselību, nav toksisks,svaigi un garšas augstas kvalitātes eksplozijas izturīgs materiāls novērš nejauša sprādziena apstākļi, jo pats materiāls, lai palielinātu drošību vistālāk specifikācija: materiāls:pvc krāsa:rozā,violeta,zila,pelēka,sarkana pēc)

Izskatās arī
Bokseris Mērķa Bērniem Pieaugušo Sanda Boksa Mērķa Piecu Pirkstu Cimdi Muay Thai Boksa Mērķa Taekwondo Apmācība, Pēdu Mērķa
€17.40 €7.31

(funkcijas: *1. viens pro kvalitātes trenera uzmanība mitt ātrums cimdi. *2. blīvs putu polsterējums aizsardzības un trieciena absorbciju. *3. to var izmantot, muay thai, kick boksa, mma apmācību. *4. aizmugures roku nodalījums ar drošu fit. *5. viegls papildu komfortu. *6. kontrastu iesiešanas. specifikācija: spilventiņa izmērs: apm. 9.5 x 7.5 x 1.6)

Izskatās arī
Daudzfunkcionāls Kinezioloģijas Lentu Elastīgā Auduma Muskuļu Iedarbība, Pretsāpju, Atbalsta Loka Ceļa Pad Fitnesa Sporta Aizsargs Pārsējs
€5.87 €2.93

(produkta nosaukums:atgūšanas elastīgās lentes produkta izmērs aptuveni:25*5cm/9.84*1.96 gadā produkta krāsa: kā parādīts attēlā produkta materiāls:kokvilna+spandex produkta iespējas: 1. daudzfunkcionāls muskuļu plāksteris: paredzēti, lai atlēti un fitnesa entuziasti, šī muskuļu plāksteris ir multi-funkcionāla.to var izmantot, lai muskuļu atbalstu, pretsāpju un atgūšanu,)

Izskatās arī
Kāpšanas Hangboard Klaviatūra Klinšu Kāpšanas Bouldering Mājas Durvīm
€29.69 €17.52

(apraksts: 【premium materiāls] aicina: šajā kāpšanas hangboard turiet nospiestu taustiņu klaviatūra apmācības dēlis ir izgatavots no koksnes materiāla ar gludu virsmu un augstu stiprību un izturību. 【viegli] aicina: tā ir gluda, nav hurting rokās, un ir viegli saprast.tas ir ļoti piemērots pusaudžiem, bērniem un pieaugušajiem par izturību un fizisko sagatavotību. 【saprātīgu dizaina])

Izskatās arī
Potītes Elastīgs Ceļgaliem Lentes Pro Lentes Sporta Aktivitātes, 20 Sloksnes Kinezioloģijas Elpojošs Ūdensnecaurlaidīgs Sagrieztos Lateksa Bezmaksas
€8.56 €3.85

(vai esat noguris no traumām & sāpes? nevaru atrast kinezioloģijas lentu, kas var saglabāt savu aktīvo dzīvesveidu? anampion ir jūsu labākā izvēle anampion kinezioloģijas lentu, kas palīdzēs jums: ceļgalu sāpes,pleca sāpēm,elkoņu sāpes,pleca sāpes,locītavu sāpes,muguras un muguras sāpes,kakla sāpes, potītes sāpes,kāju sāpes,vēdera sāpes,sāpes biceptriceps sāpes,quad sāpes,teļu)

Izskatās arī
Sabiezēt Ceļgala Atbalsta Lencēm Elastīgs Ceļa Piedurknēm Locītavu Sāpes Atvieglojums A2UF
€4.39 €3.73

(funkcijas: ootdty saglabāt jūsu ceļgaliem, silts ar šiem ziemas ceļgala atbalsta lencēm.mīksts trikotāžas audums, kas nodrošina lielisku izolāciju aukstā laikā. izgatavots no neilona auduma materiāla, šie ceļa lencēm piedāvā lielisku komfortu un ventilāciju.polsterēta leņķveida uzmava nodrošina amortizāciju un palīdz mazināt spiedienu uz locītavām. piemērots sievietēm,)

Izskatās arī
Pedometrs Pastaigu Soļu Skaitītājs Ar Displeju Un Klipu Atmiņas Precīzu Soļu Skaitītājs Pastaigas Attālumā Kaloriju Skaitītājs Izmantot
€11.45 €4.58

(apraksts: clip-on pedometrs pastaigas ir atpakaļ klipu, lai palīdzētu jums viegli skava par kabatas vai jostas, nodrošinot jūs ar lielisku pārnesamību.bez tam, daudzfunkcionālo pedometrs ir ne tikai soļu skaitītājs, bet arī kaloriju patēriņa skaitītājs, distances mērītājs, darbības taimeri, utt. specifikācijas: produkta nosaukums: daudzfunkcionāla pedometrs / soļu skaitītājs barošanas)

Izskatās arī
Sabiezēt Badmintons Sweatband Caurumošanas Anti-slip Elpojošs Ķīļa Puses Līme Lipīga Tenisa Rakešu Zivju Želeja Gumijas
€3.40 €2.14

(apraksts: 100% jauns. materiāls: pu (ar caurumiem) preces nr.:78 7515-787520 izmērs: garums 115cm, platums 2.75 cm, korpusa biezums 0.3 cm konversija: 1inch=2.54 cm, 1cm=0.393 collas silts padoms : atgādinām, ka sakarā apgaismojuma efektu, monitora spilgtuma/kontrasta iestatījumus utt, tur varētu būt dažas nelielas atšķirības krāsu toņi mājas lapā foto un faktisko)

Izskatās arī
4 Pretestību Elastīgās Sit-up Vilkt Virves, Vēdera Expander Izmantot Mājas Sporta zāle Sporta Mācību astēm, Fitnesa Aprīkojums XA30L
€12.74 €7.65

(produkta informācija nosaukums: sit-up vilkt virvi krāsa: violeta,zila,rozā materiāls: tpe funkcijas: gaismas svars, maza izmēra, viegli pārnēsājams, estētika ir labu noturību. lietošana: joga, stiepšanās un citas fitnesa nodarbības)

Izskatās arī
Mājas/Sporta Zāle Izmantot Cardio Fitness Koka Ūdens Pretestību, Airu Mašīna
€565.77

(mājas/sporta zāle izmantot cardio fitness koka ūdens pretestību, airu mašīna produkta apraksts tur galvenokārt ir 3 veidu airētājiem esošā.magnētiskā, gaiss un ūdens.gaisa pretestība ir noteikti labākā izvēle.kopējā problēma magnētisko un ūdens izturība airētājs ir tā, ka par pirmo pāris insultu, tas ir super grūti.tomēr ar gaisa pretestības, tur nav absolūti nekāda problēma,)

Izskatās arī
Komplekts Spilventiņi Iekārtas, Rokas Ceļgalu Aizsardzības 6pcs Skeitborda Izjādes Drošības Aizsardzības Pieaugušajiem Riteņbraukšana Elkoņu Aizsargi
€33.53 €15.08

(aizsargi pieaugušajiem uzstādīt izjādes auto, rokas 6pcs ceļgalu drošības aizsardzības aizsardzības riteņbraukšana skeitborda spilventiņi iekārtas ceļgalu aizsargi pieaugušo aizsardzību, kas rokas drošības skeitborda 6pcs riteņbraukšana kluči, kluči, aizsargājoši spilventiņi izjādes iekārtas elkoņa šo ceļgalu sargus, elkoņu sargus un plaukstas spilventiņus, kas var nodrošināt jūs ar visu)

Izskatās arī
Iepakojums 6 Hokeja Ķiveres Zoda Siksna, Noņemams Ķiveres Zoda Siksna Augstas Kvalitātes
€22.12 €11.06

(funkcijas: ootdty iepakojums 6 hokeja ķiveres zoda siksnas nomaiņu.saglabāt savu hokeja ķivere, droši ar mūsu noņemams zoda siksna, kas paredzēti drošu fit laikā intensīvi spēle. izgatavots no kvalitātes neilona materiāla, mūsu izturīgs un ērtu zoda siksna nodrošina stabilitāti neapdraudot komfortu. paredzēta hokeja entuziasti, mūsu hokeja ķiveres zoda siksna ir ideāli piemērots)

Izskatās arī