Cena €3.57 €5.58

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

Izgatavoti no Augstas Kvalitātes Sūklis Materiāls Komfortu un Izturību

Derīgs ATH M50/M50X/M50X BT Austiņas

Ideāli piemērots ilgtermiņa klausīšanās mājās vai uz ceļa

Baudīt uzlabota skaņas kvalitāte un trokšņa izolācija ar šie ausu spilventiņi

Ausu Spilventiņi tikai, citi piederumi demo attēlā nav iekļauta!

Specifikācijas:

Materiāls: Sūklis

Krāsa:Melna,

par ATH M50/M50X/M50X BT;

par MDR-7506,MDR-V6,MDR-V7 MDR-CD900ST MDR-1ABT MDR-1RBT MDR-1RNC Austiņas;

Komplektā Ietilpst:

2xEar Spilventiņi

Piezīme:

Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana,lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs kārtībā.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Specifikācijas

  • Vienuma Tips: Ausu Spilventiņi
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Elegent Austiņas Iekļautās par HD4.50BTNC Austiņu Ausī Spilvenu Iekļautās Nomaiņa
€6.38 €4.21

(funkcijas: ootdty derīgs hd4.50btnc austiņas; ausu spilventiņi tikai, citi piederumi attēlā nav iekļauta! izgatavoti no augstas kvalitātes auduma auduma materiāls, izturīgs un elastīgs, par stundām, par komfortablu sajūtu. ausu spilventiņi ir izgatavoti no kvalitatīviem atmiņas sūklis; tās ērti piegulētu pie auss un netraucējot skaņas. specifikācijas: materiāls:)

Izskatās arī
Vinila Atskaņotājs Un Piederumi Savienotājs Nomaiņa Vintage Daļas Pin 5 Vinilplašu Phonograph Din Ierakstu
€23.85 €12.88

(apraksts ar precīzu savienojumu, tas tonearm savienotājs nodrošina stabilu un uzticamu audio veiktspēju, uzlabotu skaņas kvalitāti no jūsu vinila ierakstus.tas ir aprīkots ar 5 pin, padarot to par saderīgu ar plašu vinilplašu.galvenokārt izgatavots no misiņa materiāliem, tas savienotājs ir izturīgs, un kas būvēts, lai pēdējā, pat ar ilgstošu lietošanu. funkcijas -krāsa:balta -materiāls:nerūsējošais)

Izskatās arī
30 GAB. 9.7 Mm X 7Mm 2 Pin MIKROFONA Kapsula Electret Kondensatora Miniphone
€5.76 €3.40

(produkta nosaukums : electret kondensatora miniphone;katru izmērs : 9.7 x 7 mm / 0.38 collu x 0.28 collas (d x h) kopējais garums : 15 mm/0.59 collas galvenā krāsa : sudraba tonis, melns, zaļš neto svars : 24g electret kondensatora miniphone, atpakaļ electret tipa, neliela izmēra, vispār izmantot. akustiskā-lai-elektrisko devēju vai sensoru, kas pārvērš skaņu vērā elektrisko)

Izskatās arī
Astronauts Skaidrs Case for Samsung Galaxy Pumpuri 2 Pro Live FE Gadījumā Grūti Platic Caurspīdīgu Vāciņu Galaxy Pumpuri Dzīvot 2Pro Gadījumā Būtiska
€3.79 €2.65

(astronauts skaidrs case for samsung galaxy pumpuri 2 pro live fe gadījumā grūti platic caurspīdīgu vāciņu galaxy pumpuri dzīvot 2pro gadījumā būtiska uzmanību: gadījumā, tikai , ne inlcude austiņas!)

Izskatās arī
Sound bar bluetooth sienas audio TB355 TV mājas kinozāles 2.1 echo sienas skaļrunis, subwoofer, tālvadības pults, MP3 skaļrunis
€178.31 €155.12

(sound bar bluetooth sienas audio tb355 tv mājas kinozāles 2.1 echo sienas skaļrunis, subwoofer, tālvadības pults, mp3 skaļrunis produkta parametri: preces nosaukums:bluetooth sienas skaļrunis modelis :tb355 spriegums:220v jauda:15w*2+30w izmēri (l x w x h):799*92*62mm, interfeisa tips: bluetooth jā bezvadu: jā, vai ņemt līdzi tālvadības pults: jā, pielietojams priekšmets: sadzīves kanāls: 2.1 uzlādes)

Izskatās arī
100Pcs/Spilvenu Nomaiņa Vienreizējās lietošanas Austiņu Segtu Neausta Auduma Earmuff attiecas Spilvena 10-12CM, Austiņas, Aksesuāri
€7.92 €6.34

(apraksts: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes. motīvs: izgatavoti no augstas kvalitātes neausts, mitruma necaurlaidīgs, elpojošs, mīksts un ērts, nontoxic un nav stimula. tie aptver darīt to triks ietaupījums ausu spilventiņi no eļļas , netīrumiem un kontaktu. lieliska higiēniska, ļoti parocīgs pie auss liekamā daļa attiecas.tur jūsu austiņas meklē jaunu.aizsargā)

Izskatās arī
5 Pins Tonearm Plug Din Savienotājs Ātri Pārraides Vinilplašu Ieraksti Sieviešu Plug
€18.95 €11.37

(apraksts: šajā 5 pin vīriešu/sieviešu din spraudni ar misiņa tapām standarta tonearm konfigurācijas. izturīgs tonearm 5 pin male connector. piemērots lp, vinilplašu rakstītāji, vinila ierakstus, utt., un ir dažādas savietojamība. nav viegli izbalējis, labu sniegumu. efektīvi atrisināt signāla traucējumus,?ātri, transmisijas. specifikācija: tips: vīriešu)

Izskatās arī
R91A Izturīgas Lentes Spole Nab Hub Tukšs Jāņem Līdz Spole Spole Lentes Disku Kontrolieris Hub Ierakstu Ieviešana Ruļļa Lenšu Ierakstītājs
€6.53 €4.76

(funkcijas: ootdty spole spole lentes disku kontrolieris ar skrūvi izgatavots no kvalitatīva metāla vai plastmasas materiāla, mūsu centrā, ritināšanas un skrūvju komplekts nodrošina stabilitāti un uzticamību. izmanto, lai aizstātu vecās kontrolieris ruļļos roll lenti, lai uzlabotu ierīces veiktspēju. maza izmēra un vieglā svara, tas nav aizņem pārāk daudz vietas. viegli)

Izskatās arī
COMFAST KF-AC100 AP Centrālo Izdevās Core Vārti Gigabit Wireless Wifi Piekļuves Punktu Kontrolieris
€233.29 €214.63

(mans draugs, laipni lūgti mūsu veikalā, ja jums ir citi modeļi no šī produkta, lūdzu, sazinieties ar mani whatsapp+ 8618900751832, es sūtīšu produkta saiti, lai jūs varētu nopirkt! #detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#1f9bd3;font-family:roboto;font-size:24px;color:#fff;background-color:#62bbe3;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
Jaunu Jaunināšanas Nomaiņa Ausu Spilventiņi par Razer Kraken X BlackShark 1.0 BlackShark V2X Nari Austiņas Ādas Spilvena Samta Earmuff
€19.75 €11.25

(*sekojiet veikalā un saņēma dāvanas un vairāk atlaide. ● jūs joprojām endur šādu annoance? ausu spilventiņi ir palīgmateriāli.pēc ilgstošas lietošanas, tie parādīsies nolietojusies, tāpēc tās ir jāmaina regulāri. laipni~ *sniegtu jums labāku taustes pieredzi. ● par informāciju? ◎stāvoklis: kvalitātes nodrošināšanas & brand new & drošs ◎krāsa:)

Izskatās arī
Gaismas Necaurlaidīgu Gaisa Cirkulācijas Dzesēšanas Ventilatoru Pico 4 Austiņas
€26.31 €17.10

(1407 funkcijas: ootdty piemērots pico 4 austiņas; tas elpo ar iebūvētu ventilatoru, kas paredzēti, lai uzlabotu savu pieredzi un glabāt jūs ērti par stundas beigām. izgatavots no izturīga abs materiāla, tas ir viegls un izturīgs, nodrošinot izcilu aizsardzību pret sviedriem. tas ir ideāls ikvienam, kas vēlas veikt savu pieredzi uz nākamo līmeni. labi izstrādāta)

Izskatās arī
Grūti EVA Uzglabāšanas Kaste Noderīgu Ceļojumu Uzskaites Lietu Galvas Piederumu Soma Oculus Quest 2 Glāzes
€12.27 €8.71

(apraksts: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes funkcijas: viengabala paredzētas brilles uzglabāšanas soma oculus quest 2, kas ļauj jums saglabāt jūsu austiņas perfekti. aizsargāt jūsu austiņas un piederumi no skrāpējumiem, putekļiem, saules stariem, un ietekmi. eva grūti apvalks, dekompresijas un amortizācijas, aizsargātu iekārtu no bojājumiem, precīzu)

Izskatās arī
2Pairs Mīksta Silikona Ausu Spilventiņi Eartips Par Austiņu Silikona Gadījumā Auss Āķis Auss Earbuds Austiņas Aksesuāri Auss Padomus
€1.03 €0.54

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes šo spārnu gali dizains ar āķi ,lielu pastaigu ,skriešanas un citām gaismas izmantošanu. augstas kvalitātes silikona ausu āķi, mīksts un ērts. atkārtoti lietojams, var mazgāt ar ūdeni. paketē iekļauts: 2 pāri silikona ausu āķi (s/l , katra izmēra 1pair). eartips tikai austiņas nav iekļautas. specifikācijas: materiāls:)

Izskatās arī
E5BA 250W Bass Subwoofer Frekvenču Izplatītājs Dalītāju 2 Veidu Skaļrunis
€21.02 €10.30

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izmantojot augstas kvalitātes materiālus, kvalitāte ir garantēta. izturīgs un ilgu mūžu. četru ātrumu regulēšana augstu un zemu, var izmantot mājas vai automašīnu . sadales augstas un zemas frekvences, ir precīzāka, un bass ir stiprs un spēcīgs. skaņas efekts ir satriecošs, augstos ir , bet skaņas)

Izskatās arī
Elastīga Galvas stīpa Segums Atkārtoti Headbeam čaula ATH-AR5BT AR5IS Austiņas
€6.57 €4.60

(funkcijas: ootdty izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga pret netīrumiem un nodiluma, izturīgs, mīksts un ērts. rāvējslēdzēja pārsegs, viegli izjaukt un viegli tīrāma. iekarināšanas āķis dizains ērtai karājas un uzglabāšanas austiņas ar mīkstu drāniņu, kas nodrošina lielisku komfortu un izturību. piemērots ath-ar5bt ar5is austiņas. specifikācijas: materiāls:audums izmērs:apm.280x80mm/11.02x3.15)

Izskatās arī
W670BT Iekļautās Par Edifier W670BT Austiņām Ausu Spilventiņi Earcushion Nomaiņa
€10.94 €8.75

(1 zīmols: mrearpads-ķīna slavens zīmols 2 materiāls: proteīns(leatherette) 3 pildījumu: putu sūklis 4 krāsa: melna/balta/pelēka/brūns/sarkans/zils 5 piezīme: pārbaudiet, modelis, skaidri!!!!! 6 nav oriģināls, bet laba kvalitāte.)

Izskatās arī
Nomaināms Atmiņas Sūklis Ausu Spilventiņi Austiņu Iekļautās par H9/WH-G900N/H7 Austiņu Ledus Zīda Ausu Spilventiņi Earcups Piederumu
€11.90 €8.57

(funkcijas: ausu spilventiņi tikai, neskaitot citas palīgierīces demonstrācijas bildes! izgatavots no augstas kvalitātes dzesēšanas želejveida materiāla, izturīga un elastīga, lai varētu stundām ērti klausīties. piemērots h9/wh-g900n/h7 austiņu. dzesēšanas ausu spilventiņi piedāvā dzesēšanas efekts, kas palīdz novērst svīšanu un diskomfortu laikā ilgstoši klausoties. ērti)

Izskatās arī
8 Pāriem Vara Skaļrunis Smaile Izolācija Stāvēt ar Bāzes Pamatni Kājām Mat Skaļruņu, Pastiprinātāju, DVD Atskaņotājs, Diktofons
€22.57 €15.12

(visi vara skaļrunis kājas: tas ir tīrs vara skaļrunis amortizators, kāju, nagu, kāju, nagu, ir 36mm garumā un skrūvi roktura diametrs ir 6mm.tas ir konusa līdzīgs nagu, kas var atrasties tikai zem iekārtas vai skaļruņus vai saskaņā ar triecienizturīgu dēļi un triecienizturīga rāmji.maksimālā atbalsta slodze: maksimālā atbalsta slodze ir par 15kg, kas ir par 33 mārciņas.sazinieties ar galu uz zemes, var)

Izskatās arī
Austiņu Aizsardzības Gadījumā ir Savietojams BaseusBowieE13 Segtu Triecienizturīgs Čaulas Mazgājams Korpuss Anti Putekļu Piedurknēm Rāmis 41QA
€2.12 €1.70

(funkcijas: ootdty eļļas aerosoli pārklājums, anti-pirkstu nospiedumu un bez krāsošanas, ja traipu ir iekrāso ar mitru drānu, to var noņemt. īstu mašīnu pelējuma atvēršana, precīzu caurumu atvēršana, saspringts fit, nav viegli nokrist.nav nepieciešams novilkt austiņu uzmavas un tas neietekmēs maksu. ādas draudzīgas jūtas, kas noņemama un to var mazgāt un izmantot longtimes)

Izskatās arī
Oriģināls 100% Jauns 5-50gab/daudz G3VM-61G1 G3VM 61G1 SOP-4 IC Mikroshēmu (IC) chipset Oriģināls
€32.53

(par mums mēs apsolām: 1:ražot tikai labāko patēriņa preču un nodrošināt visaugstāko iespējamo kvalitāti. 2:piegādāt preces mūsu klientiem visā pasaulē ar ātrumu un precizitāti klientu apkalpošanas politika mums ir vairāk nekā priecīgi atbildēt uz visiem jautājumiem, kas jums ir, lūdzu, sazinieties ar 1:rīkojumus apstrādā laikus, pēc tam, kad maksājumu)

Izskatās arī