Cena €5.56

Pilns apraksts

Anjixin Co.,ltd ir liels uzņēmums ar 10 gadu,visi posteņi, mūsu veikalā ir 100% oriģinālā jaunu,mēs ceram, ka ikviens klients var būt apmierināti ar tiem.

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: oriģinālā
  • Izcelsme: JP(Izcelsmes valsts)

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Koka Lineālu 12Inch 24Inch Double-Sided Mēroga Valdnieki Mērīšanas Lineāls, Collas, Cm Metrisko Lineālu Studentiem
€2.53 €1.89

(funkcijas: ootdty komplektā ietilpst: 12inch/30cm vai 24inch/60cm koka lineālu.double sided apjoma mērīšanas izstrādes valdnieks. koka mērīšanas lineāls ar double sided mērīšanas līdzekļus noteiktiem cipariem un gradācijas. izgatavoti no labas kvalitātes materiāla, ļoti izturīgas, un nav viegli saliekt, ar gludu virsmu, viegli izmantot. mēroga lineāls ir ļoti)

Izskatās arī
Vienkāršu Stilu Studentu 30cm Kancelejas Piederumi Kompass, paralēlais Lineāls, Zīmēšanas Rīku Taisnstūri, Lineāls, Transportieris
€5.68 €2.38

(vienuma tips: taisni valdnieks materiāls: plastmasa izmērs: apm.30cm/11.81 gadā krāsa: kā parādīts attēlā daudzums: 1 gab. paketē iekļauts:1 x taisnu lineālu valdnieks var izmantot kā instrumentu klasē, lai apmierinātu mērīšanas vajadzībām, pedagogiem un studentiem, tas ir arī labs līdzeklis mērīšanas ikdienas dzīvē. taisni valdnieks ir izgatavots no plastmasas,)

Izskatās arī
1Pc Akrila Raibs Jāsaskaņo Lineāls Caurspīdīgs Studentu Zīmējumu Valdnieks Biroja Mērīšanas Piederumi Šuvēja Šūšanas Instrumenti 10Cmx45Cm
€12.67 €10.01

(specifikācija: nosaukums: akrila zīmēšanas valdnieks materiāls: akrils forma: taisnstūra valdnieks tips: taisni valdnieks krāsa: caurspīdīgs melns un dzeltens mēroga izmērs:10*45*0.3 cm iepakojumā : 1 gab lūdzu, ņemiet vērā: izmērs tiek mērīts ar rokas, lūdzu atļaut nelielas mērījumu kļūdu.foto krāsu var nedaudz atšķirties no faktiskā izstrādājuma, jo krāsu displejs dažādu monitoru. apmaksa:)

Izskatās arī
3X Zaļā Plastmasas Studentiem Taisnstūra Formas Zīmējums Apļa Veidni Valdnieks
€5.98 €3.83

(produkta nosaukums: studentu valdnieki; krāsa :skaidrs;valdnieki apļa mērīšana: 2mm-40mm valdnieks mērīšana: 20cm;lineāls izmērs: 21.5 x 10,5 cm / 8.5 cm x 4.1 cm(l x w) svars: 99g materiāls: plastmasa izglītības kancelejas preces, zīmēšanas veidni valdnieki izstrādāta ar 2mm-40mm skalas, kas izgatavoti no plastmasas materila. tas var palīdzēt jums projektu, dažādas)

Izskatās arī