Cena €3.59 €4.28

Pilns apraksts

12 Gab/Daudz Koka Zīmulis HB Zīmulis Ar Dzēšgumiju Bērnu Zīmējumu Zīmuli Skolas Rakstot Kancelejas preces

Specifikācija: Apaļa Stieņa HB

Materiāls: Žurnāls + Grafīta Uzpilde

Funkcijas: vides aizsardzība

Svins krāsa: melna

Izmērs: Garums: 19cm

Iepakojums: kastē zīmuļi/12 gab

Izmanto: bērnu korekcijas zīmuļi, bērnu rakstot zīmuļi

Cienījamais Klients

Skatīt šādus padomus

Piezīme: Ja jūs neesat saņēmis paketi, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms

Mēs kompensētu zaudēto paketes, ko izraisa loģistika

transports

1. Mēs kuģis ar 1-3 darba dienu laikā pēc tam, kad apstiprina jūsu maksājumu.

2. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adresi, jūsu pasūtījums adrese ir jāsaskan ar jūsu saņēmēja adresi.

3. Dažreiz tas aizņem ilgāku laiku, lai ierastos slikto laika apstākļu dēļ, kas radušies atkritumi, muitošanas laikā.Tāpēc, ja jūs nesaņemat preces laikus, lūdzu, esiet pacietīgi.Ja jūs neesat saņēmis postenis 60 dienu laikā, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs palīdzēsim jums izsekot.

Maksājumu metodes

1: Mēs pieņemam Alipay par Pack24.lv.

2: Jūs varat norēķināties ar Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi un bankas pārskaitījumu.

3: Pieņemt visus maksājumus, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

Kompensācijas politiku

Tikai produktiem ar trūkumiem var apmainīt.

Bojāti produkti ir jāatdod 40 dienu laikā no dienas, kad par pasūtījumu.

Pēc tam, kad mēs saņemt jūsu produktu, tas var aizņemt līdz 7 darba dienas, lai atdod to.Pircējs sedz visas papildu piegādes izmaksām.

Atsauksmes

1. Lūdzu, apstipriniet saņemšanu pēc tam, kad, saņemot preci.

2. Ja jums ir kādi jautājumi par produktu, kas saņemti, lūdzu, sazinieties ar mums šajā laikā, mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmas, un jūs apmierināti.

3. Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu, veltiet dažas minūtes, lai atstātu pozitīvas atsauksmes.Mēs darīsim to pašu par jums, cik ātri vien iespējams.Paldies!

4. Pēc tam, kad, saņemot preci, ja neesat apmierināts ar preci, lūdzu sazinieties ar mums.Mēs nodrošināsim jūs ar apmierinošu risinājumu, pirms atgriešanās uz neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite.

Specifikācijas

  • svars: 82g
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Šķīstošā Vai Ne: no
  • Veids: Standarta Zīmuļiem
  • Piezīme: Krāsu prasības, lūdzu kontaktējieties ar klientu servisu
  • Iepakojums: 12pcs/komplekts
  • Svina Cietība: HB
  • Korpusa Materiāls: Koka
  • Zīmola Nosaukums: WZWCFO

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

6pcs/set Kawaii Kaķis Gēla Pildspalva Modes Jauki Karikatūra Kaķis Kancelejas preces Gēla Pildspalva 0.5 mm, Melna Tinte Albums Gēla Pildspalva Studentu Piederumi
€11.12 €7.23

(informācija: svars:70g materiāls:plastmasa daudzums:7 gabals 0.5 mm, melna tinte gēla pildspalvas)

Izskatās arī
Balts Marķieris Pildspalvas 1mm Ātri žāvēšanas Ūdensizturīgs Krāsas Pildspalvu Riepu Krāsošana Touch-up Krāsas Pildspalvu
€6.76 €3.92

(apraksts: tas ir dažādas krāsas, lai jūs varētu izvēlēties, jūs varat izvēlēties pareizo krāsu pēc jūsu vajadzībām. marķieri ir parasti ir neliels, un pārnēsājamo.jūs varat nodot tos jūsu kabatā vai skolas somā un veikt piezīmes jebkurā laikā, jebkurā vietā. tā ir ļoti salasāmā rokrakstā, nozīmē, ka jūs varat viegli lasīt un saprast jūsu piezīmēm bez cenšas uzminēt)

Izskatās arī
Tehnoloģiju Krāsains Neierobežotu Rakstot Zīmuli, Mūžīgo Ne Tintes Pildspalvu Burvju Zīmuļi Krāsošanas Piederumi Jaunums Dāvanas Studentu Kancelejas Preces
€2.87 €2.00

(jaunu un augstas kvalitātes! apraksts: 1. krāsains slīpums dizains: šī zīmuli pieņem krāsains slīpums dizains, kas ir pilna ar modes un mākslas atmosfēru, un padara jūsu rakstīšanas rīku pilnīga personības. 2. melnās tintes tehnoloģiju-bezmaksas dizains: šī zīmuli pieņem progresīvu black tehnoloģija, un nav nepieciešams, tintes uzpildes.to var izmantot ilgu laiku un ir ērti un)

Izskatās arī
Bezgalīgas Zīmuli Rakstīšanai korejas Krāsains Mūžīgo Zīmuli ar Dzēšgumijas
€8.73 €4.37

(izmērs: zīmuļa garums 14cm. (1cm=0.39 collas, 1inch=2.54 cm) komplektā: 1 gabals paziņojums: krāsas var būt dažādas, tā kā atšķirības displejs, lūdzu, saprast.)

Izskatās arī
12Pcs Dubultā Līnijas Kontūru Pildspalvas Mākslas un Amatniecības, Mirdzoša Malas Pildspalvas Spīguļi, Pildspalvas Bērniem Karšu Pieņemšanas Lūžņi Rezervāciju
€6.84 €5.54

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes atlaist savu radošumu ar šo komplektu 12pcs dubultu līniju metāla kontūra marķieri kontūra pildspalvas. paredzēti, lai nodrošinātu vienmērīgu plūsmu un vieglu vadāmību, un šīs pildspalvas ir ideāls dažādos mākslinieciskos uzdevumus. piemērots māksliniekiem, studentiem un profesionāļiem, šīs pildspalvas ir universāls)

Izskatās arī
6PCS Ins Izdzēšami, Neitrāls, Pildspalvas, Puķu Ainavu Dizains Gēla Pildspalva Kawaii Nospiediet Pildspalva Ar Dzēšgumijas Skolu Office korejiešu Kancelejas preces
€2.05 €0.92

(jaunu un augstas kvalitātes! materiāls: plastmasa zib: 0,5 mm/melna, 0,5 mm/zila krāsa: kā parādīts attēlā komplektā ietilpst: 6pcs izdzēšami gēla pildspalvas (izņemot aksesuāriem) piezīme: kā dažādiem datoriem displejā dažādās krāsās, paldies par jūsu izpratni, paša produkta krāsa var nedaudz atšķirties no attēla.)

Izskatās arī
Drift Smiltis Ar Gaismas Led Rakstīšanas Piederumi Neitrāls Pildspalvu Karikatūra Pildspalvas Melnu Tintes Pildspalvu Kaķu Ķepu Gēla Pildspalvu, Paraksts Ar Pildspalvu Rakstīt Ar Pildspalvu
€1.96 €1.25

(izmērs:garums: aptuveni 20.5 cm materiāls: plastmasa tintes krāsa:melna rakstīšanas punkts:0.38 mm krāsa: kā attēlu daudzums:1 gab. iepakojuma saraksts: 1pc gēla pildspalvas piezīme: foto krāsu var nedaudz atšķirties no faktiskā izstrādājuma, jo krāsu displejs dažādu monitoru. mērot ar roku,varbūt par 1~2cm atšķirība.paldies par jūsu sapratni.)

Izskatās arī
Jutīga Stylus Gēla Pildspalva Touch Screen Gluda Rakstīšanas Sievietēm, Vīriešiem Klāt
€6.90 €3.38

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes 2 in 1 dizains irbuli: (ekrāna irbuli + lodīšu pildspalvu) viena gala iezīmes ultra-jūtīgu naudas sodu irbuli.otrā galā ir aprīkots ar kvalitātes lodīšu pildspalvu ērtai lietošanai (melna tinte).ar irbuli rakstīt vienmērīgi un ilgstoši tintes plūsmu rakstiski.lodīšu pildspalvu atkārtotas uzpildes flakoni ir nomaināms. lieliska)

Izskatās arī
6PCS/Set Trušu Mini Dienasgaismas Marķieri, Pildspalvas Kawaii Krīta Marķieris Pildspalvas, Kancelejas Materiāla Skolas Papelaria Skolas Supplie
€5.69 €1.71

(apraksts: stāvoklis: brand new + augstas kvalitātes !materiāls:plastmasa svars: apmēram:25g krāsa:kā parādīts attēlā izmērs garums:6.5 cm, platums:1cm iepakojumu sarakstu: 6 * marķiera piezīme: foto krāsu var nedaudz atšķirties no faktiskā izstrādājuma, jo krāsu displejs dažādu monitoru.)

Izskatās arī
12PCS Šķidruma Krīts Krāsainas Pildspalvas Marķieri, Pildspalvas Izdzēšami, Krāsains Šķidro Krīts Atzīmēm, lai Bērns Pieaugušo Krāsojamās Grāmatas Journaling QXNF
€5.58 €2.23

(funkcijas: izdzēšami, marķieri, pildspalvas.šo šķidrumu krīta marķieriem pieņemt ūdens bāzes tintes, kas ir izdzēšami, atkārtoti, ne tintes noplūdes, ātri žāvēšanas.jūs varat viegli noslaukiet ar mitru drāniņu vai tāfeles, dzēšgumijas. spilgtas, spilgtas krāsas. 12 krāsas krāsas marķieris pildspalvas ir uzpildāmas un durbale.premium ink, lode-padoms, kas darbojas lieliski uz stikla)

Izskatās arī
Izskatās arī
1~10PCS Radošo Vērpšanai Pildspalvu Ripu Pieaugušo Rotaļlietu Bērniem, Stress, Atbrīvot Rotējošo Gēla Pildspalvas Anti-slip Puses, Ripu Studentu Stacionārā
€11.36 €8.07

(1~10pcs radošo vērpšanai pildspalvu ripu pieaugušo rotaļlietu bērniem, stress, atbrīvot rotējošo gēla pildspalvas anti-slip puses, ripu studentu stacionārā apraksts: nosaukums: rotējošā pildspalvu iezīmes: tērauda bumbiņas abās pusēs, palielinātu svaru un saglabātu līdzsvaru svars: aptuveni 19-20 grami garums: apmēram 19cm piezīme: visi var rakstīt funkcijas: 1.100%)

Izskatās arī
1Set Bambusa Lodīšu Pildspalvu Reklāmas Pildspalvas Vides Aizsardzības Pildspalvu Rakstīšanas Rīki
€31.03 €18.31

(1set bambusa lodīšu pildspalvu reklāmas pildspalvas vides aizsardzības pildspalvu rakstīšanas rīki piemērots darba vieta un adrese izmēri: apm. 13.5 x 1.1 cm nosaukums: augstas kvalitātes koka lodīšu pildspalvas krāsa:kā parādīts attēlā materiāls:bambuss iepakojuma saturs: 50 x bambusa lodīšu pildspalvu tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti)

Izskatās arī
Sanrio 48pcs Gēla Pildspalva Karikatūra Kuromi Cinnamoroll Hello Kitty Studenti Mācās Kancelejas preces, 0.5 mm, Melna Nospiediet Rakstīt Lodīšu Pildspalva Dāvanu
€18.41

(nosaukums: sanrio karikatūra paster gēla pildspalvas pildspalvas korpusa materiāls: plastmasas gadījumā iedzīvotājiem: bērniem, studentiem, biroju darbiniekiem un skolotājiem, pildspalvas uzgali: 0,5 mm piepildīt krāsa: melna)

Izskatās arī