Cena €1.13 €1.80

Pilns apraksts

Apraksts:

2 Gabali kajaks pull rokturis pārnēsāšanai

Ar vadu pievienot savu kajaku

Piemērots lielākajai daļai modeļu

Priekšā vai aizmugurē, montāža, viegli uzstādīt vai noņemt

Lielu piederumi un rezerves daļu jūras kajaku, kanoe, laivu, dinghy utt.

Specifikācija:

Materiāls: Neilons

Krāsa: Melna

Garums: Apm. 4 collu/10 cm

Komplektā Ietilpst:

2 Gabali Kajaks Velciet Rokturi

:

Lūdzu atļaut nedaudz atšķirība, jo manuāla mērīšana.Krāsa var būt nedaudz atšķirīgs, jo dažādu monitoru.Paldies!

Specifikācijas

  • Garums: ***, Approx. 4 inch
  • MainKey1: Kajaks Velciet Rokturi
  • Korpusa Materiāls: Citi
  • MainKey5: Laivu
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • MainKey6: Jūras
  • Āra Aktivitātes: Ūdens slēpošana
  • MainKey2: Carry Rokturis
  • MainKey7: Kanoe
  • MainKey4: nomaiņa
  • Jauda (Personai): 1
  • Modeļa Numurs: Normāls
  • Krāsa: Melns
  • Materiāls: neilona
  • MainKey3: Priekšā Aizmugurē

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Izturīgs Pavisam Jaunu Putekļu Vāciņa, vai Plug Viegls Niršanu Dia 33mm ABS Apm. 25mm Melna Elpa DIN Tvertnes Vārsts
€3.88 €2.33

(apraksts: - niršana, daivings, vītņu putekļu plug aizsargi klp din vārsti - strādāt vai nu ar 200-bārs vai 300-bar din vārsts, veidgabali - ar šarnīra stiprinājuma siksniņa - viegls, spēcīgs, portatīvo un sālsūdens izturīgs - vai kontaktdakša ir tik izplūduši, ka klātbūtne augsta spiediena gāzes nav lamatas kontaktdakšu un padara to grūti, lai novērstu specifikācija: -)

Izskatās arī
Motora Montāžas Kronšteins Ūdens Viegli Uzstādīt Smago Laivu Piederumu Dinghy ar Piekarināmu Motoru Stāvēt
€30.44 €18.27

(apraksts: 【augstas kvalitātes] aicina šo piekarināmie motora kronšteins izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga, izturīga, viegla un ilgs lietošanas laiks. 【augstas veiktspējas] aicina nerūsējošā tērauda motora stiprinājuma piederumu, laivu nodrošina lielisku stabilitāti, viegli darboties. 【viegli uzstādīt] aicina transportlīdzekļu montāžas kronšteins ir viegli)

Izskatās arī
3MM Neoprēna Niršanas Cimdi Pieaugušo Maskēties Anti slip Zemūdens Medību, Zvejas Cimdi Stab pierādījumu, Silts Peldēšanu, Sērfošanu, Cimdi
€25.51 €15.31

(3mm neoprēna niršanas cimdi pieaugušo maskēties anti slip zemūdens medību, zvejas cimdi stab pierādījumu, silts peldēšanu, sērfošanu, cimdi maskēšanas niršanas cimdi krāsa: kamuflāža biezums: 3mm izmērs: s/m/l/xl materiāls: neoprēna + nodiluma izturīgs neilona audums funkcijas: siltuma, nodilumizturība, stab izturību, neslīdoša, labs komforts darbības)

Izskatās arī
Stiept Vējdēlis Zeķes Segtu Aizsardzības Soma Sērfošanas Dēlis Uzglabāšanas Gadījumā, melna balta, brūna 6 3ft
€16.89 €10.13

(apraksts: izturīgs, viegls un stretch auduma, kas veido montāžas un bieza, vairāku izmēru (garums), lai izvēlētos pastiprināta padoms, lai aizsargātu jūsu kuģa regulējamu aukliņu aizdari ar slēpto maisu iekraušanai dažas nelielas lietas, ļoti ērts aizsargāt jūsu vējdēlis, no skrāpējumiem, saules kaitējumu, un nelielas dings, arī var izmantot kā valdes uzglabāšanas maiss,)

Izskatās arī
1gb Teleskopiskie Bradāt Portatīvo Saliekami Regulējams Alumīnija Sakausējuma Oar Drošības Laivu Piederumi
€26.06 €11.99

(1.maza, kosmosa taupīšanas dizains padara to viegli veikt kopā.tas varētu uzglabāt ar citām jūsu kuģa drošības piegāžu vai kajaks drošības komplektu un kajaks avārijas komplekts. 2.šī ārkārtas oar ir piemērots arī reaktīvo slēpošanas piederumi, piemēram, jet ski airiem, laivu airiem, kajaki, audekls laivas, piepūšamās laivas, piepūšamās laivas, avārijas kuģi un mazās laivas. 3.šī izturīgs un)

Izskatās arī
Portatīvo Ūdensizturīgs Maiss Stuff Maisā Saliktas Pludmales Pārgājieni Kanoe
€5.07 €2.64

(apraksts: 【augstas kvalitātes] aicina ūdensizturīgs maiss izgatavots no poliestera, izturīgs un viegls, uz ilgu laiku.ūdensizturīgs maiss ir gluda virsma, un to ir viegli noslaucīt tīru. 【viegli lietojams] aicina ūdensizturīgs maiss ir super viegli un ātri lietot.put jūsu vienumus maisā, un roll lejup no 3 līdz 5 reizes, pēc tam iespraudiet sprādzes, lai pabeigtu zīmogs. 【multi mērķis])

Izskatās arī
UPSURF FCS 2 Twin Spuras PRIEKŠSĒDĒTĀJA Ķīļa Spuras Augstas Veiktspējas Stikla Vējdēlis Spuras Raibs Sērfošanas Dēlis Dvīņu Quilhas Keels Sānu Spuras
€79.85 €39.92

(detaļas dvīņu spuras ražo ārkārtas disku un ātrums,un manevrēšanas twin fin izveidota. ieteicama visiem, kuģa tipu, ieskaitot zivis, funboard un twin fin dēļi. iepakojuma tostarp : twin spuras izmērs : m. (kā izmēra attēlu ) piezīme : spuras plug nav includ !)

Izskatās arī
1 each Vējdēlis Virves Plug Vējdēlis Plastmasas Sērfot Troses, Skrūves Drošu Ūdens Sporta Paddleboard Stud Sērfošanas Piederumu
€1.89 €1.14

(apraksts: nosaka:tas ir tas, ko izmanto, lai novērstu kāju virves vējdēlis stingri, veikt pārlūkošanu drošāku. viegli uzstādīt:vienkārši un praktiski, un viegli uzstādīt. sērfošanu:lielu izvēli sērfošanas mīļotājiem, aizsargāt tos droši izturīgs:produkts ir izgatavots no neilona plastmasas, kas ir piemērots ilgtermiņa lietošanai jūras ūdenī, un tam ir ilgs kalpošanas)

Izskatās arī
Jauns Zemūdens Niršanas Trubiņa Iekārtas Lamatas Mobilo Ventilators Atbalsta Visdziļāko To10M Laiks 2.7-5H
€732.91 €586.33

(jauns zemūdens niršanas trubiņa iekārtas lamatas mobilo ventilators atbalsta visdziļāko to10m laiks 2.7-5h)

Izskatās arī
Kompakts, Snorkelēšana, Daivings Dive Peldēšanas Pleznas Rīku Iekārtas
€22.11 €11.72

(apraksts: openadjustable dizains der atkarīgs no kājas izmēra, kas nozīmē, ka jūs varat dalīties ar jūsu ar jūsu ģimenēm un draugiem viegls un viegli pārnēsājams; viegli uzvilkt un novilkt. zinātnisko projektu, samazinot pretestību, kanalizācija, noderīgi rīki, peldēšana iesācējiem mācību vai apmācību. modes unikālo piesaista acis piemērots peldēt apmācība,)

Izskatās arī
Viegls un Pārnēsājams Niršanas Putekļu Vāciņi Din Putekļu Plug Cepures Piestiprināta ar Virvi Zemūdens Izpētes Aizsargātu zvejas Rīkus
€7.39 €3.62

(funkcijas: ootdty saglabāt savu niršanas aprīkojumu top stāvoklī, ar šo uzticamu putekļu plug vārstiem, kas paredzēti, lai aizsargātu no putekļiem un netīrumiem. izgatavots no izturīgas plastmasas, tērauda materiāla, tas viegls un pārnēsājamo plug ir izturīgs pret ūdeni un nodrošina drošu fit viegli niršanas laikā. izgatavots no plastmasas, tērauda, putekļu vāciņi ir izturīgs,)

Izskatās arī
Sup Vējdēlis Kamera Mount Turētājs Doks Līmi Bradāt Valdes Sērfošanu Turētājs Āra Sporta Piederumi
€2.37 €1.42

(apraksts: nosaukums: action camera dock materiāls: pvc svars: 45g darbības joma: sp piepūšamās vējdēlis iepakojuma saraksts: 1 x kustības kameras bāzes piezīme: 1. sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas.pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms solīšanas. 2. jo atšķiras dažādu monitoru, attēlu, iespējams, neatspoguļo)

Izskatās arī
Jauns-Portatīvo Baseins Vakuuma Lai Virs Zemes Baseins Ar Sukām Un Maisa, Spa džakuzi,Piepūšamie Baseini&Strūklakas(ASV Standarts)
€18.04 €13.35

(jauns-portatīvo baseins vakuuma lai virs zemes baseins ar sukām un maisa, spa džakuzi,piepūšamie baseini&strūklakas(asv standarts) šis mini baseins vakuuma tīrīšanas komplekts ir izgatavots no premium un augstas kvalitātes plastmasas materiāla, kas nodrošina maksimālu izturību.tas ir ideāls, lai virs zemes baseins, peldēšana muļķis, rāmis piepūšamie baseini, piepūšamās baseins, dārzs, spa, džakuzi,)

Izskatās arī
Kajaku Airi T, Rokturi, Airi Rīkoties ar Kanoe Laivu, Sērfot Bradāt Daļas, Sērfošanu Rīkoties ar Bradāt, lai Dinghy Ūdens Sporta Zvejas Laivas
€3.00 €1.53

(apraksts: 【premium materiāls] aicina: airi rokturis ir izgatavots no augstas kvalitātes pe materiāla, kas ir pret nodilumu izturīgs, izturīgs, viegls un izturīgs. 【ergonomisks dizains] aicina: aira t rokturis ir ergonomisks, nonslip un ērti turēt. 【viegla uzstādīšana] aicina: surf bradāt roktura nomaiņa, viegli uzstādīt un lietot.pārnēsājams un viegli lietojams. 【size] aicina:)

Izskatās arī
Vējdēlis Vārstu Adapteri Daudzfunkcionāls Bradāt Valdes Uzpūst Adapteri Uzstādīt Gaisa Sūknis Uzpūst Savienotāji Komplekts
€5.57 €3.28

(apraksts: nosaukums: vējdēlis vārstu adapteri materiāls: neilons+sakausējuma apaļā apvienotās: piemērots piepūšamās gultas un piepūšamās ūdens tvertnes kvadrātveida apvienotās: piemērots sup airi, utt. iepakojuma saraksts: vējdēlis vārstu adapteri x 1 mazo uzgriežņu atslēga x 1 gaisa sprauslas x 4 piezīme: dažādi displeji)

Izskatās arī
Rīks, ar akvalanga Soma Rezerves Svara Jostu Daivings Daivers Durable Turētājs Kabatas Nomaiņa 1000D Neilona 15.5*12*4.5 cm
€42.19 €21.10

(funkcijas: * brand new augstas kvalitātes *izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs *piemērotas, lai veiktu mīksto svars somas *rezerves kabatām jums svara jostu. *rezerves svars kabatā, niršana ar akvalangu specifikācijas: *materiāls:neilons 1000d *krāsa: melna,zaļa,zila(kā parādīts attēlā) *izmērs:15.5*12*4.5 cm(kā parādīts)

Izskatās arī
Vīriešu Peldēšanas Pludmali, Valkāt Bikses Valdes Vīriešu Peldbikses Iekāpšanas Klāja, trenažieru ZĀLE Skriešanas Bikses Peldkostīmu Peldēties uzvalku Īss Homme Zwem
€10.66 €0.66

(izmērs:m,l,xl,xxl . izmērs cilvēks ±1cm m l xl xxl boxerwaist platums dzīvoklis pasākums 35cm 37cm 39cm 41cm fit ķermeņa viduklis(cm) 66-80cm 79-89cm 88-96cm 95-102cm garums pusē cm 36 cm 37cm 38cm 39cm viduklis (collas) džinsi izmērs 28-30' 30-32' 32-34' 36-38' izmērs)

Izskatās arī
Jaunu Full Sausā Elpošanas Caurulīti Maska Šķidro Silikonu Niršanas Maska Pieaugušo Niršanas Aprīkojums
€37.19 €26.03

(jaunu full sausā elpošanas caurulīti maska šķidro silikonu niršanas maska pieaugušo niršanas aprīkojums)

Izskatās arī
Piepūšamo Laivu Gaisa Vārstu Deflācija Drošības Vārsts Izplūdes Vārsts Gaisa Uzgalis Kajaks Raftings Laivu Piederumi Dropshipping
€4.61 €2.58

(motīvs: 1. viegli uzstādīt, labu sniegumu un ilgi kalpo dzīvi. 2. ventilācijas vārsts, automātiska izlaišana no gaisa kuģa, kas pie noteikta spiediena samazina spiedienu kuģa iekšpusē, lai aizsargātu kuģi. 3. labas nomaiņa piepūšamās laivas, laivu, airbed, kanoe, baseins, plostu, gumijas dinghy, utt.. apraksts: nosaukums: piepūšamā laiva gaisa vārsts krāsa:)

Izskatās arī
Kajaku Airi Turētājs Ilgstošu nodilumizturīga Kajaku Airi Bāze Kanoe Laivu Airi Valdes Klipu Turētājs Kajaku Piederumi
€7.16 €2.44

(svarīga informācija materiāls:neilons iepakojuma lielums: l: 8.6 cm/3.39 , w: 8.2 cm/3.23 , h: 2.2 cm/0.87 (apm.) apskats: šo kajaku airi turētājs ar izturīga struktūra un nodilumu var sasniegt ilgtermiņa lietošanai un nav viegli deformēties vai salauzt.jūs varat instalēt to viegli. šo kajaku airi turētājs, kam piemīt augsta izturība, ir ideāls aksesuārs kajaks,)

Izskatās arī
Laivu Miskastes Maiss ar Saliekamās Konstrukcijas Uzglabāšanas Ātri Tīrīšanas Laivu Atkritumu Konteineru Kempings Sēklis Zvejas Kajaks RV
€29.64 €16.30

(apraksts: 【premium materiāls] aicina: laivu miskastes maiss ir izgatavots no augstas kvalitātes oxford auduma materiāli, spēcīga un izturīga. 【funkcijas] aicina: acu pontonu laivu miskastes maiss ir izturīgs, atkārtoti lietojami un mazgājami.ātri uzstādīt uz laivu, margas, āra filiāles vai citās vietās. 【aukliņu maisiņš] aicina: laivu trash var pieņemt aukliņu dizains, viegli vilkt)

Izskatās arī