Cena €21.00 €24.13

Pilns apraksts

Akumulatoru dzīves līdz [stundas]: 11-14

Maksimālais bezvadu diapazons [m]: 10m-20m

Kategorija: Austiņas

Earmuff tips: semi-open

Maksimālā izejas jauda: 50mW

Vadītāju skaitu: 2

Uzlādes metode: ar vadu

Magnēts veids: Neodīma

Vadītāja diametrs: 27mm

Kopējais harmoniskais kropļojums: 5%

Pretestība diapazons: Max 32

Bluetooth versija: 5.0

Īpašības: Ar mikrofonu

Codec: sbc

Ar mikrofons: jā

Vai bezvadu: jā

Atbalsts APP: Nē

Atbalsta atmiņas karte: Nē

Ūdensizturīgs: Jā

Pretestība: 32Ω

Frekvenču diapazons: 20 - 20000Hz

Jutība: 93±3dB

Plug type: Līnijas tips

Amats: Interneta kafejnīcas, video spēles, parastās austiņas, mobilajiem tālruņiem, HiFi austiņas, sporta

Aktīvā Trokšņu Slāpēšana: Nē

Skaļuma kontrole: Jā

Vadības pogas: Jā

Pareizas ražošanas: dinamisks

Bezvadu tips: Bluetooth

Savienotājs: USB

Komunikācijas: Bezvadu

Stils: kakla siksna

Materiāls: plastmasa

krāsa: melna

Iepakojuma Saturs:

1 x austiņas

1 x soma (krāsa un forma soma ir nejauša, nepieņemam norādīto krāsu un formu.)

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Kategorijas: Austiņas & Austiņas
  • Zīmola Nosaukums: SODIAL
  • Aktīvā Trokšņu Slāpēšana:
  • Paziņojums: Ar VADU
  • Materiāls: Metāla
  • Skaļuma Kontrole:
  • Stils: Auss
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Vadības Pogas:
  • Vocalism Princips: Kaula Vadāmība

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Mobilā Telefona Bluetooth Skaļruni, Augstas kvalitātes, Krāsains Gaismas Bezvadu Maza Skaņas Lodziņā Subwoofer Portatīvo Mājas Ietekmes Mini Dāvanu
€4.87 €3.41

(funkcijas: 1. izsmalcinātu izskatu, krāsu led gaismas. 2. telpiskās skaņas, šokējoši augstas precizitātes līmeņa skaņas kvalitāti. 3. labu akumulatoru dzīvi un klausīties mūziku visu dienu. 4.360° pilnā frekvenču skaņas lauku, trīs frekvenču visaptverošu līdzsvaru. 5. hd brīvroku zvanu, bezšuvju tērzēšanas sarunas. 6. saderīgs ar bluetooth ātru savienojumu,)

Izskatās arī
Uzskaites Ceļojumu Aizsardzības Gadījumā 310 Skaļrunis Ūdensizturīgs Portatīvo Veikt Uzglabāšanas Gadījumā, Anti-Uv Skrāpējumiem Pierādījumu Gadījumā
€43.49 €17.39

(funkcijas: 1. visaptveroša aizsardzība: šis skaļrunis aizsardzības maisiņu, putekļu necaurlaidīgs, ūdensizturīgs, skrāpējumiem izturīgs, un uv necaurlaidīgs, faktiski pagarina dzīvi 310 2. viegli uzstādīt: vienkārši ielieciet putekļu aizsardzības vāks uz skaļruņa, sānu vāks ir aprīkots ar elastīgu siksnu, kas var viegli nosaka, 3. augstas kvalitātes materiāls: galvenā struktūra,)

Izskatās arī
Uzticamu Kakla Nēsā Power Pack MetaQuest3 Efektīvu Pieredzi
€37.92 €25.02

(funkcijas: ootdty palielināt jūsu virtuālo realitāti piedzīvojumi ar to nodrošinot ilgāku kalpošanas laiku nepārtraukta spēle.savu viegls un ērts kakla karājas dizains piedāvā komfortu un ērtu lietošanu. izgatavots no izturīga abs materiāla, kas nodrošina uzticamu un drošu enerģijas avots jūsu austiņas.tai ir kompakts un gluds dizains ļauj viegli pārnesamību un izmantošanu. piemērots)

Izskatās arī
Augstas Kvalitātes Metāla Vadu Ierakstīšanas Austiņu 3,5 mm HIFI Basu, Stereo, Sporta, Mūzikas Austiņas ar Mikrofonu, Lai Xiaomi IPhone, Huawei
€7.33 €3.08

(kuģniecības laiks pasūtījumu apstrāde notiek 24 stundas mēs apstrādās, lai 24 stundu laikā no rīkojuma saņemšanas,apstiprinātu pasūtījumu,pārbaudiet preču un pareizi pakete kuģošanas ātrums sen neieradās,pilnu atmaksu ierobežota piegādes laiks no alexpress sistēma,preces nav piegādātas noteiktajā termiņā,atbalsta full redund garantija produktu)

Izskatās arī
Rezerves Ausu Spilventiņi, lai Bose 700 NC700 Bezvadu Austiņām Ausu Spilventiņi Iekļautās K0AC
€10.30 €5.15

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes pieredze komfortu ar šo nomaiņa ausu spilventiņi jūsu nc700 austiņas. izstrādāts ar augstas kvalitātes materiāliem, šie ausu spilventiņi sniedz īpašu komfortu un efektīva skaņas izolācija. mūzikas entuziasti un biežiem ceļotājiem, šie nomaiņa ausu spilventiņi piedāvā ērtu fit extended izmantot. vai jūs)

Izskatās arī
Sound Blaster Tactic3D Rage USB Iekļautās Radošo Austiņām Ausu Spilventiņi Earcushion Nomaiņa
€10.94

(1 ķīnas slavens zīmols: yhcouldin 2 materiāls: olbaltumvielas 3 pildījumu: putu sūklis 4 saderīgs ar modeli(pārbaudiet sadaļu) 5 piezīme: nav oriģināls, bet laba kvalitāte.ne salīdzināt ar jūsu oriģinālu. 6 informācija: vairāk izturīgas un ērtas, cik nepieciešams ir ausu spilventiņi nomaiņa? 1. problēma veca ausu spilventiņi novecošanās.mēs esam, lai aizstātu)

Izskatās arī
AMVR Fotografēšanas Roktura Turētājs Oculus Quest 2 Kontrolieris Rīkoties Mount Bracket VR Piederumi
€40.90 €20.45

(funkcija s: l noņemams dizains, viegli un jautri, uzstādīšana l zelta zīda ekrānu, jaunu izskatu l nelielu bedres tekstūra, laba saķere l izliektu dizainu, ērtāku roku l izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, ērti turēt specifikācija: l materiāls: plastmasas l krāsa: balta l izmērs: 190x60x140 mm l piemērojams m odel : par oculus)

Izskatās arī
Sporta Austiņas 8D Stereo Surround Skaņas Ciparu LED Displejs, Touch Control Sporta Austiņas Ar Mic
€19.25 €11.17

(laipni lūgti mūsu veikalā.lūdzu, rakstnieks, savu pareizo adresi un pasta indeksu, lai jūs varētu saņemt savu paku drīz.tas būtu zemāka, ja pērkat vairāk.lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi.ar laba vēlējumiem! produkta numurs: dx-01 bluetooth versija: 5.3 akumulatora darbmūžs: aptuveni 120 stundas gaidīšanas laiks : apmēram 180 stundas pretestība:)

Izskatās arī
1/2/3PCS Tws Austiņas Austiņas Ar Mic V5.3 Čipu Rokā Bezmaksas auss Trokšņa Slāpēšanas Blutooth Bezvadu Austiņas Hifi
€9.73 €5.84

(1/2/3pcs tws austiņas austiņas ar mic v5.3 čipu rokā bezmaksas auss trokšņa slāpēšanas blutooth bezvadu austiņas hifi apraksts: pārraides diapazons: 10m ūdensnecaurlaidīgs reitings: iedarbību ipx4 austiņu akumulatora: 30mah uzglabāšanas akumulators: 200mah spriegums: 3.7 v materiāls: plastmasa neto svars: 34g bruto svars: 58g iepakojuma)

Izskatās arī
Metāla Sienas Stiprinājums Stand Surround Skaņas Turētājs Glabāšanas Piederumi Sony SA-RS3S Audio Skaļrunis
€40.52 €24.72

(funkcijas: var pagriezt pa kreisi un pa labi, lai pielāgotu leņķi nāk ar nepieciešamo skrūves uzstādīšanai teicamu kvalitāti, izsmalcinātu informāciju ar saprātīgu cenu izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un nodilumizturīga specifikācija: materiāls: metāla krāsa: melna daudzums: 1 gadījumā modelis: sony sa-rs3s piezīme:)

Izskatās arī
1 gabals HIVI Reserch D8.8MK2 midbass pastiprinātājā 2023Ver
€124.28 €111.85

(hivi reserch d8.8mk2 hiend midbass pastiprinātājā 2023 jaunu ver 4ohm 8ohm pieejami jtp konuss tāpat kā dynaudio, neodīma magnēts ver.)

Izskatās arī
1Set Rezerves Daļas Meta Meklējumos 3 Aizsardzības Gadījumā noteikti Oculus Meklējumos 3, Kontrolieris ar slapju ceļu Segumu,VR Korpusa Vāciņu, Seja Vāciņu
€19.64 €13.35

(1set rezerves daļas meta meklējumos 3 aizsardzības gadījumā noteikti oculus meklējumos 3, kontrolieris ar slapju ceļu segumu,vr korpusa vāciņu, seja vāciņu atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. [deluxe piederumi meta meklējumos 3]: šis budžeta draudzīgu starter piederumu komplekts ir īpaši izstrādāts,)

Izskatās arī
Grūti EVA somiņa Aizsardzības Uzglabāšanas Kaste Bag Small Pack Bose QC15 QC25 QC2 AE2 AE2i QC3 Austiņas Austiņu Aksesuāri
€11.90 €9.40

(sekojiet mūsu veikalā, un jūs saņemsiet kuponu .grāmatzīmi un pievienot mūsu produktu grozā, jūs varat sekot līdzi produktu cenu svārstības.tajā pašā laikā, jūs varat palielināt aktivitāti jūsu pack24.lv kontā!darīsim to jau tagad!!!)

Izskatās arī
Austiņas, TPU, lai GADĪJUMĀ, Anti-scratch Caurspīdīgs seguma lenovo LP40 P Piliens Kuģis
€3.36 €2.68

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes nav dzelte, bez skrambām, nav vāciņu, nav pirkstu nospiedumu. elastīga, mīksta, caurspīdīga silikona, pilnīgu aizsardzību, saspringts fit, putekļu necaurlaidīgs un drop-pierādījums. multi krāsu, lai jūs varētu izvēlēties, atbilst jūsu vajadzībām, satur caurums ir hung par, portatīvie. anti-šoka, anti-fall,)

Izskatās arī
T skaļruņu 8 - CH Audio Jaudas P82S priekšpastiprinātāja Audiophile Classic Mājas Kinozāles Stereo priekšpastiprinātāja
€277.56 €249.80

(tālr: 86+15874218309 e-pasts: [email protected] wechat: 15874218309 #detail_decorate_root .magic-1{vertical-align:top}#detail_decorate_root .magic-4{font-size:18px}#detail_decorate_root .magic-7{padding:0;margin:0;white-space:pre-wrap;font-size:14px}#detail_decorate_root .magic-8{font-size:16px}#detail_decorate_root .magic-9{margin-bottom:10px;line-height:0}#detail_decorate_root .magic-10{platums:750px;augstums:592px;pārplūde:hidden;margin-bottom:10px}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
Galvas Akumulatoru Atpakaļ Klipu Turētājs Meta Meklējumos 3 VR Power Bank Fiksētu Jostas Siksna ar Uzlādes Kabelis, Barošanas VR
€5.75 €3.80

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes tas ir izgatavots no augstas kvalitātes kokvilnas materiāla, elastīgs un elastīgus. garums regulējams, piemērots veidu un galvas stīpa akumulatora klipu var pakārt akumulatoru uz muguras, tāpēc, ka akumulators un brilles, var būt integrēta. ilgāku akumulatora lietošanas laiku, sniedz jums daudz laimīgu spēles laiks. tikai,)

Izskatās arī
Split Port 10S 36V 20A Kārta Bms par Pudeli Akumulatoru uzlādēšanas un Izlādēšanas ar Temp Sensoru
€19.74 €11.44

(savienojums: 1. pievienojiet uzlādes /izlādes vadiem, akumulatoru baterijas negatīvo vadu. 2. pēc apstiprināt vadiem, kas ir savienoti labi, spraudnis savienotāja kabeli, bms nepievienojiet savienotāja kabeli, bms, pirms izveidot savienojumu vadu.uzmanību, esd aizsardzību darba laikā.piederumu tips: akumulatora piederumi nepārtraukta izlādes strāva: 20a uzlādes strāva: 5a maksimālā izlādes strāva: 100±20a atklāšanas)

Izskatās arī
Botāniskais Saulespuķu Alfabēta Burtu Mīksto TPU Case for AirPods 2 1 Caurspīdīga Silikona Bezvadu Bluetooth Austiņas Box Ietilpst
€6.78 €3.39

(100% jauni augstas kvalitātes,kas izgatavoti no augstas kvalitātes mīksta silikona , tas ievērojami uzlabo triecienizturība, nodrošinot maksimālu aizsardzību jūsu airpods. - materiāls: mīksta silikona (viegli izjaukt) - piemērots airpods 1/2 - iezīmes: maiga tekstūra, anti-vibrācijas; novērš netīrumus, profilēšanai un nodilumu; precīza lādēšanas caurumu, vispusīgu aizsardzību, maza)

Izskatās arī
100Pcs/Spilvenu Nomaiņa Vienreizējās lietošanas Austiņu Segtu Neausta Auduma Earmuff attiecas Spilvena 10-12CM, Austiņas, Aksesuāri
€7.92 €6.34

(apraksts: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes. motīvs: izgatavoti no augstas kvalitātes neausts, mitruma necaurlaidīgs, elpojošs, mīksts un ērts, nontoxic un nav stimula. tie aptver darīt to triks ietaupījums ausu spilventiņi no eļļas , netīrumiem un kontaktu. lieliska higiēniska, ļoti parocīgs pie auss liekamā daļa attiecas.tur jūsu austiņas meklē jaunu.aizsargā)

Izskatās arī
Ērti Sūklis Auss Spilveni Austiņas Austiņu par H150 H130 Austiņas
€1.15 €0.56

(funkcijas: ootdty šī austiņām ausu spilventiņi nomaiņa ir h150 h130 austiņu; augsta elastība, vieglas, mīkstas un ērti ausu spilventiņi; samazināt trokšņus un uzlabot mūzikas kvalitāte; augsta blīvuma atmiņas putu ausu spilventiņi nomaiņa ir īpaši paredzēti ilgtermiņa komfortu ar jūsu austiņām. ausu spilventiņi tikai, citi piederumi attēlā nav iekļauta! specifikācijas: materiāls:sūklis krāsa:melns,pelēks; izmērs:apm.48x48mm/1.89x1.89in par)

Izskatās arī