Cena €85.32 €106.66

Pilns apraksts

DIDEEP 2L Niršanas Tvertne Mazo Niršanas Cilindru Portatīvo Skābekļa Tvertne, Ūdens Niršanas Ekskursijas Backup Gaisa Avots

Vajag lietot ar Primāro Spiediena Samazināšanas Vārstu, un citus piederumus, un nevar tikt izmantots atsevišķi.

Šis produkts ir piemērots dideep ir x-4000 sērija/x-5000 sēriju, vai citu M18*1.5 CM vītņu vārsts ostas produktiem.

Pakete Ietver:

1 x 2L Skābekļa Balonu (Primārā Spiediena redukcijas Vārsts NAV iekļauts)

Specifikācija:

Nosaukums: Niršanas Skābekļa Cilindru

Materiāls: Aviācijas Alumīnijs

Krāsa: Dzeltena; Melns

Tilpums: 2L

Garums: 12.99" / 33 cm

Diametrs: 4.33 " / 11 cm

NETO Svars: 2.786 kg

Maksimālais spiediens: 3000PSI/200BAR/20MPa

Maks.aiztures laiks, zemūdens: 30-35mins

Cilindru ports: M18x1.5cm

Pieteikums: Atpūtas niršana, niršanas Apmācības, rezerves Cilindru niršanas gaisa

Funkcijas:

1. Ar 2L skābekļa cilindru ļauj diver palikt 1-10 metriem zem ūdens, lai 30-35 minūtes (atkarībā no individuālās plaušu tilpums un dziļums daivings), ideāli piemērots iesācējiem.

2. Atbalsta 3 inflācijas veidi: Manuālā augsta spiediena Piepūšamā sūknis, akvalangu slēdzi, elektriskā piepūšanas.(Piepūšanas sūknis nav iekļauta)

3. Izmanto 6061T6 alumīnija materiāla un atbilst ražošanas standartiem, niršanas aprīkojums.

4.Kompakts, pārnēsājams, viegls ,viegli pārvadāt.

5. Elpot zemūdens niršana ar kopējā brīvības.

6. Izgatavots no aviācijas alumīnija materiāls, un atbilst ražošanas standartiem niršanas aprīkojumu.

7. Tas ir ūdensizturīgs, izturīgs pret koroziju, augsta cietība un izturīgs.

Preventīvs Pasākums & Brīdinājums

1.Šis produkts ir piemērots atpūtai daiv-10 metru attālumā.Vai nav mēģināt to izmantot kā gaisa padeves dziļākos ūdeņos.

2.Šo produktu var izmantot kā rezerves, gaisa avotu, atpūtas niršana līdz 30 metru dziļumā.Pirms šī produkta lietošanas, jums ir iegūt apmācību un sertifikāciju akreditētās institūcijas niršanu tehnoloģijas.Izmantojot šo elpošanas aparāti ar neatļautu personne dziļumā, kas pārsniedz 10 metrus, var izraisīt.

3.Šis produkts ir piemērots lietošanai ūdeņiem, kas virs 10 grādiem pēc Celsija.

4.Ieteicamais maksimālais peldēt uz augšu ātrums ir 15 metri minūtē (pēdējie 6 metrus, ir jābūt 6 metri minūtē).

5.Nav veikt produktu ar bojājumu pazīmes, noplūdes vai nevēlamas darbības.

6.Maksimālais uzpildes spiediens šis produkts ir 3000PSI, un to nevar izmantot piepildīta, ka gāzes ar skābekļa saturu lielāku par 40%.Lūdzu, izmantojiet tīru un sausu saspiestu gaisu, nepakļaujiet produktus virs 160 grādiem pēc Celsija vidi vai atklātu uguni.

7.Pēc piepildot gaisu, spiediens ir atbrīvots pirmais.

8.Lūdzu, prakse, seklā ūdens zona pirmo reizi.Izmantot šo produktu, ir nepieciešami divi vai vairāk cilvēku, lai pavada jūs.

9.Glabājiet produktu vēsā, sausā vietā, izvairīties no tiešiem saules stariem, automašīnas bagāžas vai galējās temperatūrās.

Piezīme:

-Lūdzu, ļauj 1-2CM atšķiras, jo manuāla mērīšana.

-Sakarā ar dažādiem displeja un dažādas gaismas, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Specifikācijas

  • Jauda: 2L
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Maks. aiztures laiks, zemūdens: 30-35mins
  • Krāsa: Dzeltenā Krāsā, Melns, zaļa
  • Nosaukums: Niršanas Skābekļa Cilindru
  • Modeļa Numurs: FH4451
  • Maksimālais spiediens: 3000psi/200bar/20Mpa
  • Materiāls: Aviācijas alumīnija
  • Zīmola Nosaukums: SWROW
  • Pieteikums: Atpūtas daivinga, Niršanas apmācība, rezerves Cilindru niršanas gaisa
  • Neto svars: 2.786 kg

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Salokāma Kajaks Vēja Bura 42 Collu Komplekts Kajaku Airi Valdes Piederumi Kajakus, Kanoe, Piepūšamās Laivas Airi
€25.79 €17.54

(aizzīmju punktiem: 1.[ ilgstošu materiāls ] kajaks vēja bura ir izgatavoti no labas kvalitātes neilona auduma materiāli, kas atspoguļo izturīgs, asaru izturīgs un uzticams, kas atbalsta cilvēkus, lai to izmantot ilgu laiku. 2.[ plaši piemērojams ] kajaks laivu vēja bura ir piemērots kajaki, kanoe, inflatables, kopā jahtu un laivu ekspedīcija, praktisks jahtu piederumu, kas uztur jūs droši, kad)

Izskatās arī
LIOOBO Sūkņa Adapteri Standarta Gaisa Sūknis Runāja Plāksnes Pielikumu
€9.58 €4.60

(apraksts elektriskā sūkņa adapteri izmanto standarta schrader montāžas pāris ar gaisa kompresoru vai velo/ riepu sūkni.ar aizvērtā stāvoklī, ievietojiet schrader montāžas un pagriezt, lai to nofiksētu.noņemt vāciņu par montāžu, un pievienojiet standarta elektrisko sūkni. funkcijas sup elektriskā sūkņa adapteri izmanto standarta schrader ventili montāžas pāris ar gaisa kompresoru)

Izskatās arī
Izturīgs Pavisam Jaunu Putekļu Vāciņa, vai Plug Viegls Niršanu Dia 33mm ABS Apm. 25mm Melna Elpa DIN Tvertnes Vārsts
€3.88 €2.33

(apraksts: - niršana, daivings, vītņu putekļu plug aizsargi klp din vārsti - strādāt vai nu ar 200-bārs vai 300-bar din vārsts, veidgabali - ar šarnīra stiprinājuma siksniņa - viegls, spēcīgs, portatīvo un sālsūdens izturīgs - vai kontaktdakša ir tik izplūduši, ka klātbūtne augsta spiediena gāzes nav lamatas kontaktdakšu un padara to grūti, lai novērstu specifikācija: -)

Izskatās arī
Pro Klases Zemūdens Zondes Niršanas Grabēt Stick Nerūsējošā Tērauda, Piemērots, lai Divers, peldot un Izpētīt
€16.86 €10.11

(funkcijas: *tas tiek izmantots, lai hit gāzes balonu vai sakrata stienis galvu, lai padarītu skaņu, ja niršana, tāpēc, kā piesaistīt uzmanību niršanas partneris. * norāda, virzieniem vai objektus, lai jūsu draugs. *tā vietā, lai rokas, lai darbotos ar mazo zemūdens radības. *kad ķermenis ir tuvu apakšā jūras radības, un koraļļus, tas var tikt izmantots, lai pieskarties augšu,)

Izskatās arī
13 "x 3.3" Comfort Polsterēta Neoprēna Diver Niršana, Daivings Slap
€3.55 €1.88

(red: apraksts: der lielākajai daļai niršanas maskas viegli pielāgot, lai labāko fit. novērš matu sapīšanās mīksts un ūdensnecaurlaidīgs neoprēna materiāli paredzēta galīgā ērti un baudu kopējais izmērs: 33 x 8,5 cm/ 13 x 3.3 cm (garums x platums) komplektā ietilpst: 1 gab., niršanas maska siksna melnā krāsā: apraksts: der)

Izskatās arī
Izturīgs Laivu Sēdekļa Āķis Klipu Turētājs, Piepūšamās Gumijas Dinghy Plostu Jahtu Kajaku Piederumu Piepūšamās Laivas Laivu Piederumi
€1.85 €1.05

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes ! materiāls:pp izmērs:180*40*15mm krāsa:kā parādīts attēlā paketē iekļauts:1 * laivu sēdekļa āķis)

Izskatās arī
Vējdēlis Spuras Liela Vai Vidēja Izmēra UPSURF FCS 2 Tri Īss Valdes Spuras Oglekļa Šķiedras Šūnveida Quilhas Gradientu, Krāsu Sērfošanu Fin
€118.09 €29.53

(detaļas dubultā cilnes 2 fin lodziņā saderīgi.performance core konstrukcija ar roku, kas oglekļa šķiedras izstrādāta, lai nodrošinātu kontrolētu flex un uzlabotās bāzes stīvums 3 gabali uz vienu komplektu. lieti stiklšķiedras/ oglekļa kompozītu fin ar inženierijas flex un galu reakcijas.tas labi noapaļota veidni, kas ir paredzēti, lai panāktu līdzsvaru starp ātrumu, vadīt un manevrētspēju.ideāls)

Izskatās arī
Uzlīmes PVC Remonts Plāksteris 100x5cm Piederumi Piepūšamās Laivas/gultas Ūdens Sporta Kajaks Plostu Kanoe Karstā Pārdošanas
€1.54 €0.96

(apraksts: *brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un funkcionāla *laivu remonta uzlīmes ir viegli izmantot, jūs varat samazināt tos mazākos izmēros, lai atbilstu jūsu vajadzībām *var izmantot, lai labotu to gabali, un caurumi piepūšamās laivas, plosti, kajaki, kanoe, piepūšamās dīvāni un atpūtas krēsli un ūdens rotaļlietas. specifikācija: *materiāls:)

Izskatās arī
Peldēt Drošības Peldēt Ļoti Redzama Drifta Drybag Augstas Redzamības Piepūšamo Spilvenu Kanoe Smaiļošana Rotaļu Un Plostiem
€21.56 €15.08

(ūdensizturīga peldēt sausā soma iezīmes liela platība plašu uzglabāšanai, bet vēl joprojām kompakts.ar noņemamu jostas padara to perfektu, kanoe un citas aktivitātes brīvā dabā.glabāt savu mantu drošību un sausu ar šo must ir piederums. specifikācija: piepūšamās izmērs: aptuveni 55*38cm/21.65*14.96 collas aptuvenais svars: aptuveni 500g materiāls: pvc sabiezējumu produkta)

Izskatās arī
Izturīga Neilona Nomaiņa Kaitbords Kitesurfing Viena Sūkņa Vārsts Šļūtenes Skava Rīku Komplektu Piederumi Šļūtenes un Skavas
€4.64 €3.90

(viegls, spēcīgs un izturīgs universālā darbojas visos sniega un ūdens pūķiem nomaiņa savienotājs šļūtenes, lai kaitborda pūķi vārsti lielu pārnesumu piederumi kitesurfing un kaitborda krāsa:melna materiāls:neilons izmērs:šļūtenes garums: 20cm iepakojuma saturs: 1 x šļūtenes 1 x saišķis virvi 1 x stiprināšanas tikai iepriekš paketes saturu, kas nav iekļauti.piezīme: gaismas un dažādi displeji var)

Izskatās arī
Peldēšanas Apmācību Iekārtas Izpletni Regulējams Ūdensizturīgs Peldēšanas Apmācības Jostas ar Pretestību Izpletni Bērniem,B
€16.45 €6.25

(paredzēti, lai kāds, kas vēlas nepārtraukti ir jāpeld, lai sportistiem, kuri vēlas apmācības darbu veikšanai.piemērots visiem pieaugušajiem un bērniem, kuri vēlas, stiprums apmācību.josta ir iesaiņots, ar neoprēna, kas sniedz jums komfortu.izrādās mājas baseinā par profesionālo vidējo arēnā.viena cilpa ir instalācija.tātad, jūs varat pakārt uz jostas uz jebkuru pole ap peldēties baseinā. - lielisks)

Izskatās arī
Kajaks Uzglabāšanas Plaukts Āķis Wall Mount Pakaramais Vējdēlis Organizators Teleskopiskie lieljaudas Turētājs Turētājs, Garāža, Nojume Āra Doks
€64.84 €38.26

(apraksts: kvalitatīvs materiāls: laivu uzglabāšanas plaukts ir izgatavots no dzelzs, vienkārša uzstādīšana, izturīgs un spēcīgs. kajaks sienas piekare: teleskopiskā garuma regulēšana (62cm-102cm/24.41-40.16 collu), nesošais 50kg, var salocīt, ietaupot vietu. dizains: par vai ārpus izmantot, droši uzglabāt un viegli piekļūt jūsu kajaks. plaši izmanto: tas var arī izmantot,)

Izskatās arī
Pontonu Laivu Fenderi Klipu Regulētājs Klipu Pontonu Laivu Piederumi ,Nostiprināšanas
€2.74 €1.51

(apraksts: 【augstas veiktspējas] aicina: laivu fender klipus var pielāgot nostāja, fenderi viegli un ātri, ar augstu efektivitāti un ērtības. 【pieteikums] aicina: pontonu laivu fender klipus, kvadrātveida caurules 1 -1.25 , un arī novietot uz visvairāk pontonu laivu bamperi amputēšana. 【premium un uzticamu] aicina: laivu bufera klips ir izgatavots no augstas kvalitātes neilona materiāla,)

Izskatās arī
Paddleboard Veikt Siksna Saliktas Bradāt Turētājs Bradāt Valdes Pārvadātājs Plecu Jostu Sērfošanu Skimboard Longboard Veikbords
€5.95 €3.15

(apraksts: 【paddleboard veikt siksna] aicina izgatavoti no izturīgiem neilona auduma, tas ir ļoti spēcīgs, izturīgs, un uz ilgu laiku darbību. 【hands free] aicina spēcīgs pārvadātājs siksna var turēt savu paddleboard un bradāt kopā, pēc tam uzlieciet plecu siksnu, lai to un nodot to uz pleciem, rokām bez uzskaites. 【ātrās atbrīvošanas sprādzi & klipus] aicina regulējama siksna)

Izskatās arī
3Pcs Vējdēlis Fin Sveces ar Atslēgu un Skrūves, ko Izmanto Softboard Instalēt Bāzes Fin Mount Vējdēlis Piederumi Paddleboard
€18.59 €11.15

(apraksts: izturīgs materiāls: vējdēlis fin sveces ir izgatavotas no augstas kvalitātes pvc materiāla, bez smaržas, izturīga. komplektā ietilpst: 3pcs mīksto sveces, 6x plastmasas skrūves, 1 plastmasas atslēgu, 1 stūres uzgriežņu atslēgas un 6. stūres skrūves. softboard fin piederumi: double cilnes fin spraudnis tiek izmantots, lai softboard, mīksta vējdēlis spuru kastes pamatnes mount. izmērs:)

Izskatās arī
Jauns-Portatīvo Baseins Vakuuma Lai Virs Zemes Baseins Ar Sukām Un Maisa, Spa džakuzi,Piepūšamie Baseini&Strūklakas(ASV Standarts)
€18.04 €13.35

(jauns-portatīvo baseins vakuuma lai virs zemes baseins ar sukām un maisa, spa džakuzi,piepūšamie baseini&strūklakas(asv standarts) šis mini baseins vakuuma tīrīšanas komplekts ir izgatavots no premium un augstas kvalitātes plastmasas materiāla, kas nodrošina maksimālu izturību.tas ir ideāls, lai virs zemes baseins, peldēšana muļķis, rāmis piepūšamie baseini, piepūšamās baseins, dārzs, spa, džakuzi,)

Izskatās arī
Ūdensizturīgs Miglas Peldēšanas Brilles Pieaugušo Zemūdens Niršanas Maska Silikona Freediving Brilles Zemūdens Glābšanas Snorkeling Maska
€21.20 €10.60

(pieaugušo zemūdens niršanas maska silikona freediving brilles zemūdens glābšanas snorkeling maska ūdensizturīgs miglas peldēšanas brilles ootdty funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes. ★mīksta un augstas kvalitātes silikona diafragma, siksna un locītavās, nav toksisks un bez garšas, anti-novecošanās un izturīgs pret koroziju.nodrošina lielisku komfortu. ★pieņem)

Izskatās arī
Laivu Drain Plug Kajaks Sveces Scupper, Universāls Rezerves Aizbāzni Maziem ventilatoriem
€14.25 €6.27

(apraksts vai jūs joprojām meklējat praktisku kajaks drenāžas spraudni?pēc tam, mūsu kajaku drain plug ir rūpīgi jāsagatavo, lai jūs.tie var efektīvi novērstu ūdens iekļūšanu laivu laikā airu.viegli uzstādīt un piemērotas profesionālai un personīgai lietošanai.viegli rīkoties un darboties ar regulējamu rotācijas griezes momentu .šīs vienkāršās un praktiskās rīks būs labs palīgs jūsu darbā)

Izskatās arī
YFASHION 15"/38.1 cm Premium Laivu Nolaišanas Riteņiem Laivu Transom Palaišanas Noraut Riteni, Lai Piepūšamās &Alumīnija Laivas 300 Lbs
€121.79 €73.07

(apraksts: nosaukums: piekabe materiāls: nerūsējošais tērauds darbības joma: piemērots aizmugurē ar asti plate! iepakošanas metode: atsevišķas kartona iepakojums (vienā ailē, viens komplekts) bruto svars: 4,6 kg iepakojuma saraksts: piekabes x 1 pāris piezīme: 1.sakarā ar ekrānu un citu objektīvu iemeslu dēļ, var būt ar noteiktu krāsu atšķirību,)

Izskatās arī
31x Kajaku Kanoe Enkura Ratiņu Komplekts 9M Virvju Takelāžas O Gredzenu Montāžas Aparatūra
€17.39 €9.57

(apraksts: 【tips] aicina : 31pcs kajaku kanoe enkura ratiņu komplektu, viegla montāža. 【kajaku piederumi set] aicina : ieskaitot 1x 30ft virvi, 1x zig zag radžu, 1x takelāžas o ring, 2x karabīne, 2x skriemeļi, 4x kajaks pad acīm, 8x m5x25mm skrūvi, 2x m5x30mm skrūves,10x m5 riekstiem. 【izturīgs materiāls] aicina: jūras kajaku kanoe enkura ratiņu komplekts ir izgatavots no pp, metāla)

Izskatās arī
Gaisa Vārsts Astoņstūra Gāzes Vārsts Intex Piepūšamās Laivas/jilong Zvejas Laivu/ Airbed 2-in-1 38g/set Melna PLASTMASAS
€1.28 €0.62

(aprakstīt: * brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska 2-in-1 inflācijas vārstu bostonas skrūves vārstu tāpēc, ka tur ir daudzas sērijas ietvaros katrs zīmolu, pat ja pats modelis vārsti ir arī dažādu, lūdzu, skatiet, vai oriģinālo vārstu saskan vai izmērītu pirms pasūtījuma. (ārējais diametrs, skrūvju)

Izskatās arī