Cena €0.68 €1.08

Pilns apraksts

-- KVALITĀTI MATERIĀLS: Šie rotājumi ir izgatavoti no kvalitātes koksnes, kas ir ne tikai izturīga, bet arī videi draudzīgi.Koksne ir vienkāršs un dabisks, papildinot pavasara sezonā, vēl nav pietiekami spēcīga, lai var izmantot atkārtoti.

-- ROKU darbs: koka pērlīšu burkāni ir roku darbs, pievēršot uzmanību detaļām.Tas piebilst unikāls roku darbs kvalitāti, lai jūsu rotājumi.

-- VAIRĀKU EKRĀNU: Šie koka pērlīšu burkāni ir viegli pakārt stīgas un var izrotāt sienas, durvis, un pat Lieldienu koku.Jūs varat samaisa un saskaņot tos ar citām dekorācijām, lai radītu sistēmu, kas atspoguļo Lieldienu prieku.

-- SVĒTKU KRĀSAS UN MODEĻI: Atjaunošanās dabisko krāsu burkānus, dinamiskas oranža un zaļa, šie piekārtiem rotājumi ir pārliecināti, lai nozvejas acs viesi un garāmgājēji.Šīs jautrs dizains pievieno slampāt krāsu uz jebkuru iestatījumu, un ir ideāls, lai radītu svētku atmosfēru.

-- IDEĀLI piemērots LIELDIENU SVINĪBĀM: Vai tas ir intīmas ģimenes sanākšana, vai arī lielo Lieldienu notikumu, šie koka fāzēm burkānu rotājumi ir ideāls piederums, lai izveidotu mājīgu atmosfēru un izcelt sirds svētkiem.

-- BĒRNU UN MĀJDZĪVNIEKU DROŠI: Atšķirībā no trauslu vai bīstamu materiālu, šīs koka fāzēm burkāni ir droši, lai parādītu mājās ar ziņkārīgs bērni vai mājdzīvnieki.Jūs varat būt pārliecināti, ka šie dekoratīvie elementi nerada nekādu risku, paliekot skaisti.

Specifikācija

Produkts : Koka Pērles String Burkāni

Daudzums : 1gab.

Materiāls : Koka

Izmērs : 13.5 cm

Krāsa : Oranža

Lietošana : Lieldienu Puse Decotation, Mājas Piekārtiem Rotājumi, Bērniem, Labu Dāvanas.

Paketē Iekļauts.

1pc* Koka Pērles String Burkāni

Piezīme:

1.Lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.

2.Sakarā ar dažādiem monitora un kameras gaisma var radīt nelielas krāsu atšķirības, galvenokārt veida visas krāsas.

-- Roku darbs no dabiskas koksnes izturība

-- Matēta oranžā krāsa ilgtermiņa dinamiku.

-- Universāls, lauku mājas rotājums Lieldienām un citiem svētkiem.

-- Var izmantot, lai kraušanas trauki, grozi, Lieldienu koku rotājumi, sienas un virtuves rotājumi.

Specifikācijas

  • Produkts: Koka Pērles String Burkāni
  • Skaits, Gab: 1pc
  • Paketē iekļauts: 1pc x Koka Pērles String Burkāni
  • CN: Ķīna
  • Materiāls: Bambusa
  • Produkta izmēri: 13,5 cm
  • Krāsa: apelsīnu
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Mākslīgā Tips: burkānu
  • Izmantošana: Lieldienu Puse Decotation, Mājas Piekārtiem Rotājumi, Bērniem Labu Dāvanas.
  • Daudzums: 1pc

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Jaunā Gada, Ziemassvētku Rotājumi, Mājas Lina Aukliņu Dāvanu Maisu Lielu Candy Ziemassvētku Brīvdienu Somas Karikatūra Ābolu Maiss
€8.82 €0.45

(produkta apraksts: jaunā gada, ziemassvētku rotājumi, mājas lina aukliņu dāvanu maisu lielu candy ziemassvētku brīvdienu somas karikatūra ābolu maiss materiāls: audums izmēri: 27*19cm 1gb/daudz)

Izskatās arī
LED Saules Zālienu Gaismas Multi Kuģiem, Miniatūra Pasaku Mājas Saules enerģijas Āra Dekors LED Gaismas Dārzs Sveķu Māja, Ziemassvētku Lampas
€8.54 €5.98

(aizzīmju punktiem: 1、 [ darbina saules enerģija ] saules āra apgaismojums dekoratīvās ir aprīkoti ar pārstrādājams amorfā silīcija saules panelis un inteliģento apgaismojuma vadības sensors, uzlādēt ar saules gaismu dienas laikā, lai 6-8 stundas, automātiski iedegas naktī uz 8 stundām, kad pilnībā uzlādēts. 2、 [ exquisitely izstrādāts ] saules gaismas dārza dekori ir pievienojot dinamiskas)

Izskatās arī
Ziemassvētku Lentes Pasaku Gaismas Ziemassvētku Rotājumi Diy Loki Stīgu Gaismas Eglītes Rotājumi Mājās 2024. Gadam Ziemassvētki Jaunais Gads Dekori
€7.32 €3.66

(funkcijas: paziņojums:ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdu izmērs:4 metrus 40 gaismas + akumulatora kaste krāsa:zila,silti balta,balta,daudzkrāsains materiāls:vara stieples, lentes gaismas pakete ietver:a gab. gaismas stīgu parametrs: gaismas stīgu garums: 4m darba spriegums: 3-4.5 v skaits sīpoli: 40 baterijas:3 x aa baterijas(nav)

Izskatās arī
Viegli pakārt Zirnekļa tīkls, Apdares Spooky Diy Halloween Dekoru Vienreizēji Elastīgs Spider Web Komplekti Āra Dārza Haunted House
€25.85 €5.69

(viegli pakārt zirnekļa tīkls, apdares spooky diy halloween dekoru vienreizēji elastīgs spider web komplekti āra dārza haunted house apraksts: augstas kvalitātes materiāli nodrošina izturību un vieglumu. var sagriezt mazākos gabalos un pielāgot, lai ietilptu jebkurā telpā vai apdares ideja. gara ļauj viegli korekciju, lai ietilptu jebkurā jomā vajadzīgo, gan telpās, gan ārā. lielisks)

Izskatās arī
2gab Puses Fons Laukumā Folija Bārkstis Aizkaru Fonu Metāla Vizulis Pieaugušo Bērnu Dzimšanas dienas svinības, Kāzu Dekorēšana Bērnu Duša
€3.88 €2.67

(2gab puses fons laukumā folija bārkstis aizkaru fonu metāla vizulis aizkaru pieaugušo bērnu dzimšanas dienas svinības, kāzu dekorēšana bērnu duša)

Izskatās arī
Pasūtījuma Quinceanera Salvetes, Personalizētu Salvetes, Dzimšanas dienas svinības, Kokteilis, Saldie 16 Salvetes, 50gab
€27.33 €24.60

(●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●✿ kā pasūtīt ✿●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬● **lūdzu, norādiet šādu informāciju norāda, lai pārdevējs pēc izrakstīšanās:** 1) krāsu drukāšanas par autiņu krāsu jūs esat izvēlējies 2) visu tekstu, kuru jūs vēlētos izdrukāt 3)lūdzu iekļaut labāko kontaktinformācija (e-pasts), lai mēs varētu ar jums sazināties par apliecinājumu,)

Izskatās arī
Elegants Kāzu Kartes Turētājs Box Naudu Aploksnē Kaste ar Slēdzeni un Slots Dzimšanas dienas svinībām (Mr & Mrs) Turētāju Piederumi
€20.80 €10.40

(funkcijas: ootdty saglabāt jūsu kāzu kartes un drošs ar mūsu karti kaste ar slēdzeni un slots. ideāli piemērots kāzām, jubilejām, dzimšanas dienām un puses. izgatavoti no dabīgiem mūsu kāzu kartes turētāja, ir ne tikai stilīgs, bet arī izturīgs.tā ir baltā krāsa jebkurā kāzu tēmu. paredzētas diy entuziasti, šīs kāzas kartes lodziņā viegli montēt, un nāk)

Izskatās arī
Dārza Laistīšanas Var ar Sprinkleru Vadītājs 0.47 Galonu Puķu Laistīšanai Var Laistīšanas Pot, lai istabas Augi, Dārza Puķu Ziedu
€4.97 €2.93

(apraksts: materiāls: laistīšanas var izgatavota no premium pp apdare ar biezu sienu, augstas kvalitātes, izturīgs, leakproof, un videi draudzīgi, nav viegli novecošanas un bojājumiem, ļoti praktiska dārza rīku. ergonomisks dizains: galonu laistīšanas var iezīmes 23cm/9.06. p collu garš snīpis, kas padara to viegli, lai ūdens augiem.pusloka loka formas roktura konstrukcija samazināt roku nogurumu)

Izskatās arī
4 gab./komplekts Asmens Stiprinājuma Adapteris Rider Plāksnes Vilces Mazgāšanas Komplekts Trimmeris Aksesuārs Stihl FS90 FS120 FS200 FS250 dārza instruments
€14.51 €9.43

(funkcijas: 100% pavisam jaunu. fit stihl fs90 fs120 fs200 fs250 apgriešanas mašīnas daļas. aizstāt daļu # 4126 642 7600, 4126 713 3100, 4137 710 3800 iepakojums saraksts: 1* asmens stiprinājuma adapteris rider plāksnes vilces mazgāšanas komplekts lūdzu, salīdzināt produktu ar savu oriģinālo elementu, izmantojot attēlus , pārliecinieties, ka produkts atbilst jūsu)

Izskatās arī
Šajā Ziemassvētku galvas stīpa ir lieliska dāvana klasesbiedriem, draugiem, ģimeni un bērniem.
€7.29 €3.50

(šajā ziemassvētku galvas stīpa ir lieliska dāvana klasesbiedriem, draugiem, ģimeni un bērniem. apraksts: augstas kvalitātes plastmasas un flaneļa būvniecības lielisku elastību un izturību. universāls dizains, kas piemērots gan pieaugušajiem, gan bērniem. krāsaini un skaisti formas dizains ar glītu raga rotājumi. var izmantot kā fotogrāfiju balsts neaizmirstamu brīvdienu)

Izskatās arī
1gb LED Light Up Somiņa Bērniem, Meitenēm, Soma Rotaļlietas Santa Claus, Sniegavīrs Ziemeļbriežu Puse, Kāzu Dekorēšana Ziemassvētku navidad
€7.55

(motīvs: ziemassvētki dizains: mūsu bērnu ziemassvētku populāro gaismas bērnu somā pieņem ziemassvētku tēmu santa claus dizains.liela jauda: gaismas bērnu somā ir pietiekami daudz vietas, lai viegli veikt jūsu uzkodas, lūpu, atslēgas, mobilo telefonu un vairāk ikdienas vajadzībām.tas ir ļoti piemērots iepirkšanās, kempings, iepazīšanās, ceļojumi, ballītes un daudzos citos gadījumos.drošas un augstas)

Izskatās arī
Svaigas Meža Līgava Kāzu Pušķi Ceļojumu Fotogrāfijas Pušķi Beach Rotājumi
€24.99 €9.25

(apraksts jūs varat izmantot šo diezgan simulācijas pušķis, lai izdaiļot jūsu mājas vai kāzas!šo ziedu pušķis varat viegli izveidot romantisku atmosfēru.ja jūs meklējat zemniecisks lauku mājas stils, mājas dekoru, tas viens atdzīvināt savu vietu ar jaunu svaigu izskatu. funkcijas -krāsa:balta -materiāls:zīda ziedu -izmērs:27.00x24.00x24.00cm/10.61x9.43x9.43in -)

Izskatās arī
3D Šausmu Laipni Zīmi uz Durvīm Halloween Vainags Apdare Brīvdienu Doorplate Vainags Mājas Dekoru Apli Durvīm
€24.68 €14.56

(halloween laipni durvju zīme, halloween rotājumi, apaļas koka durvju pakaramais, hanging signāls, halloween sienas karājas zīme mājas iekštelpu halloween laipni durvju zīme, halloween rotājumi, apaļas koka durvju pakaramais, hanging signāls, halloween sienas karājas zīme mājas iekštelpu produkta informācija apraksts: halloween laipni zīme: mūsu halloween karājas laipni zīme ir)

Izskatās arī
Ziemassvētku Eglīte Kulons Dekoru Briežu Ragu Top Hat Eņģeļa Kulons Meitene Ar Spārniem, Kas Karājas Ziemassvētku Rotājumu Piegāde Plīša Lelle Apdare
€3.39 €1.42

(ziemassvētku eglīte kulons dekoru briežu ragu top hat eņģeļa kulons meitene ar spārniem, kas karājas ziemassvētku rotājumu piegāde plīša lelle apdare produkta apraksts: produkta nosaukums: šalle briežu ragu eņģeļa kulons stils: gudrs, cartoonish materiāls: audums izmērs: aptuveni 15 * 9cm krāsa: 3 krāsas, lai jūs varētu izvēlēties no lietošana: ziemassvētku)

Izskatās arī
Ziemassvētku Piparkūkas Cilvēks Pudeles Tukšas Plastmasas Pudeles, Sulu Ar Cepuri Un Šalli Piena Tējas Ūdens Pudeli, Dzeramais Kauss
€11.88 €5.94

(apraksts ražotas ar pet un kokvilnas materiālu, droša un izturīga, pietiekami, lai izmantotu.funkcija piparkūkas cilvēks, formas dizains, pilna ar ziemassvētku prieku, ideāls dzēriens tvertnes, piens, sulas, tējas, kafijas, alus un citi dzērieni.tas var būt arī jauka tvertnes veikalā saldumus, mazo jewelries un tā tālāk. funkcijas -krāsa: asorti krāsas -materiāls: pet, kokvilnas -izmērs:)

Izskatās arī
Ciparu Displejs Temperatūras Regulēšana Biškopības Elektriskās Shēmas Ievietotāja Apkures Ierīces Bišu Installer Iekārtas, Biškopis, Instrumenti,
€20.67 €18.19

(ciparu displejs temperatūras regulēšana biškopības elektriskās shēmas ievietotāja apkures ierīces bišu installer iekārtas, biškopis, instrumenti, ieejas spriegums:100-240v izejas spriegums:3-24v jauda:2,5 a (60w) kā lietot: ielieciet bāzes rāmis ar jaudu klipu, pēc tam skavu otru galu, kas daudzfunkcionālo slēdzi, 10-13v (vislabāk temperatūru), un bāze ir'connected, 3)

Izskatās arī
YO CHO 1PC Lēti Mākslīgā Sniega Lotoss Sukulentu Mājas, Dārza Bārs Puse Dekori DIY Labāko Iekštelpu Mini Sukulenti Viltus Lapu
€0.99 €0.50

(yo cho 1pc lēti mākslīgā sniega lotoss sukulentu mājas, dārza bārs puse dekori diy labāko iekštelpu mini sukulenti viltus lapu apraksts: lotus sukulentu funkcijas, viegli tīrāms, viegli, lai atbilstu citām krāsām.der puses, kāzu, izstāžu zāle,birojs, veikals, mājas,dārza, bārs,hoteland tā tālāk.specifikācijas krāsa: kā picture rādīt,2types jūsu atsauci.sastāvs: mākslīgā sukulentu izmēri: kopējais)

Izskatās arī
Pavasarī Un Vasarā Vainags Durvīm Pavasara Vasaras Mākslīgā Hydrangea Vainags 3D Vainags Priekšējo Durvju Pateicības Mājas Dekoru
€28.48 €14.24

(apraksts: šo skaisto pavasara vasaras durvju vainags ir garantēta, lai būtu ideāls papildinājums oficiālas notikuma vai brīvdienu puse.tas ir ideāls apdares ģimenes galdi, baznīcas, kāzām un tempļi.piepildīta ar balto hydrangeas, sarkans hydrangeas, mākslīgā eikaliptu lapas, un citas zaļās lapas.izgatavotas no viskozes ziedi un pp, tas izskatās reālāks un elegants. specifikācija: produkta)

Izskatās arī
7pcs Mini Halloween Baloni Karikatūra Bat Spoku Balonu Halloween Rotājumi Bērnu Piepūšamās Rotaļlietas
€4.30 €0.45

(7pcs mini halloween baloni karikatūra bat spoku balonu halloween rotājumi bērnu piepūšamās rotaļlietas)

Izskatās arī