Tagi: minimālisma čības, Pludmales Ūdens Kurpes, skinners apavi, Peldēšanas čības, minimālisma kurpes

Cena €17.67

Pilns apraksts

Unisex Zeķes Aqua Kurpes Skinners Peldēšanas Čības Jogas Minimālisma Pludmales Sporta Basām Kājām Ultra Portatīvo Viegls Apavi

Unisex Zeķes Aqua Apavi

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Sezona: vasarā, pavasarī
  • Izmērs: plus 36-46
  • Iezīme: Gaismas
  • Krāsa: gaiši pelēka tumši pelēka sarkana melna
  • Dzimums: Vīrieši
  • Virsas Materiāls: Stretch Audums
  • Fit: Der taisnība izmēra, veikt jūsu parastā izmēra
  • Izlaides Datums: Spring2019
  • Zīmola Nosaukums: MOONBIFFY
  • Zole Materiāls: Gumijas
  • Līmenis Prakse: Papildu
  • Slēgšanas Tips: Slip-On

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Jauns Izturīgs Un Praktisks Laivu Gaisa Vārstu Funkcionālās Piepūšamās Kajaku Kanoe Drošības Vārsts Uzbrukumu Laivu
€3.90 €1.56

(apraksts: *brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un funkcionāla *sadalīts trīs daļās: iekšējā daļa, ārējā daļa un vārstu vāka *piemērots vairumam piepūšamās laivas, kajaki, uzbrukumu laivas, kanoe laivas, utt. specifikācija: *materiāls: pvc *krāsa: pelēka (kā bildes šovs) *izmērs: augšējais)

Izskatās arī
Salokāma Kajaks Vēja Bura 42 Collu Komplekts Kajaku Airi Valdes Piederumi Kajakus, Kanoe, Piepūšamās Laivas Airi
€25.79 €17.54

(aizzīmju punktiem: 1.[ ilgstošu materiāls ] kajaks vēja bura ir izgatavoti no labas kvalitātes neilona auduma materiāli, kas atspoguļo izturīgs, asaru izturīgs un uzticams, kas atbalsta cilvēkus, lai to izmantot ilgu laiku. 2.[ plaši piemērojams ] kajaks laivu vēja bura ir piemērots kajaki, kanoe, inflatables, kopā jahtu un laivu ekspedīcija, praktisks jahtu piederumu, kas uztur jūs droši, kad)

Izskatās arī
Jūras Laivu Fenderi ar Virvēm un Adatas 4x16inch Sadursmi Aizsargs Pontonu Motorlaivu Jahtu buru laivas Piestātnēs
€17.59 €10.55

(apraksts: 【premium materiāls] aicina: šajā laivu fender ir izgatavota no premium lieljaudas pvc materiāla, ir laba triecienizturība, izturīgs, lai izmantotu. 【lielu rezervi efekts] aicina: šajā laivu bampers spārns funkcijas, liels rezerves efektu, kas palīdz aizsargāt laivas un doki no bojājumiem, ko izraisa smaga sadursme starp cietām virsmām. 【pastiprināta acu caurumiem] aicina: laivu)

Izskatās arī
Izturīgs Pavisam Jaunu Putekļu Vāciņa, vai Plug Viegls Niršanu Dia 33mm ABS Apm. 25mm Melna Elpa DIN Tvertnes Vārsts
€3.88 €2.33

(apraksts: - niršana, daivings, vītņu putekļu plug aizsargi klp din vārsti - strādāt vai nu ar 200-bārs vai 300-bar din vārsts, veidgabali - ar šarnīra stiprinājuma siksniņa - viegls, spēcīgs, portatīvo un sālsūdens izturīgs - vai kontaktdakša ir tik izplūduši, ka klātbūtne augsta spiediena gāzes nav lamatas kontaktdakšu un padara to grūti, lai novērstu specifikācija: -)

Izskatās arī
6mm Vējdēlis Siksna Sērfošanu Sērfot Siksna Regulējama Ūdens Vadu
€13.00 €7.15

(apraksts: šī 2m serpentīnveida vads siksna, kas izgatavoti no izturīgiem neilona materiāla ar augstu stiprības, viegls un augsts elastīgs. augstas izturības auklas, kas izturīga un pietiekami stingra par sērfošanu. pavadas tur jūs droši, ja jūsu kuģa, kā tas palīdz jums iegūt atdalītas no jūsu kuģa. regulējams dizains, piemērots visvairāk, piemērots gan vīriešiem, gan sievietēm. liels)

Izskatās arī
2X Silikona Vāks Vētrasputnu Perdix Ai Un Perdix Sa Niršanas Datoru Skatīties niršana, Daivings, Silikona Vāciņš,Melns
€20.13

(100% joslu jaunu un augstas kvalitātes. rafinēta ar augstas kvalitātes silikona, viengabala molding, labu elastību, mīksts, anti-vibrācijas, un anti-novecošanās. var būt cieši piestiprināta pie datora skatīties, efektīvi novērstu smilšu un putekļu piesārņojuma, izturīgs. krāsa ir acu nozvejojot. viegli uzstādīt un izturīgs lietošanā. izmērs: 83x74x39mm materiāls:silikagels krāsa:melna iepakojuma)

Izskatās arī
Vējdēlis Gaisa Sūkņa Adapteri Piepūšamās Stand Up Paddle Board Gumijas Laivu, Kajaku Vārstu Riepu Kompresors Converter Sērfošanu Uzgalis
€1.80 €0.90

(funkcijas šī sup sūkņa adapteri ir izgatavotas no augstas kvalitātes vara un gumijas materiāliem, tas ir diezgan izturīgs un izturīgs. nevajag bradāt-īpašas gaisa sūkņa maiņas vadītājs var savienot parastās piepūšamās caurules, lai airi. ar vārstu aizvērtā stāvoklī, ievietojiet schrader ventili, montāžas un pagriezt, lai to nofiksētu. noņemt vāciņu uz uzstādīšanu)

Izskatās arī
2gab/4gab Kajaks piesaista Cilpas Viegls, Ātri Kapuci Cilpa Bagāžnieka Siksnas Kajakus, Kanoe laivas, Laivu Piederumi
€5.18 €3.01

(funkcijas: to var novietot un izjauktas ātri un viegli, bez urbšanas un bojājot auto virsmas.tikai atvērta pārsega vai bagāžnieka, vieta fiksētā gala vietā, jūs vēlaties, aizveriet to un pēc tam izmantot to ar kajaku ātri stiepšanas komplektā virvi, lai stabilizētu savu kajaku vai kanoe.(prom no kaut hot) apraksts: nosaukums: sasaista cilpas materiāls: oxford+eva putu izmērs:)

Izskatās arī
Jauns Zemūdens Niršanas Rokturi Bāra Niršanas ar Akvalangu BCD Rīkoties Bārs-Pirmais Posms Viegla, Izturīga, Lai Peldēšana
€22.67 €7.19

(apraksts: *brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska izmantot *niršana, daivings, bcd rīkoties bārs-pirmais posms viegla, izturīga, lai peldēšana zemūdens niršanas rīkoties bārs-pirmais posms ir izgatavotas no augstas kvalitātes ss316 materiāla, izturīga, viegla un izturīga. *labi rezultāti fiksēti apkopes. *zemūdens)

Izskatās arī
Surf Fin Paddleboard Fin Nomaiņa Piepūšamās SUP Stand Up Paddle Board Piederumi Bloķēšanas Spuras Centrs Fin Iesācējiem Plusi
€6.92 €3.81

(apraksts: nosaukums: sacīkšu fin materiāls: pastiprināta neilona svars :280g izmērs :24cm (9.5 collas) funkcijas: jābūt ūdenssporta mīļotājiem: meklē veidu, kā uzlabot savu paddleboarding tehniku, un, ņemot jūsu prasmes uz nākamo līmeni?jūs vēlētos, lai pārsteigtu sērfot mīlošs draugs, ar perfektu dāvanu?ar paddleboard fin ir tieši tas, kas jums nepieciešams! baudīt)

Izskatās arī
Laivu Drenāžas Spraudni Augstas Pulēta Skrūves Tipa Nerūsējošā Tērauda Garboard Drenāžas Spraudni
€7.23 €4.56

(apraksts: izmērs: jūras laivu ar izliešanas korķi, der 1 hole, ārējais diametrs 5cm/1.97 collas premium materiāls: garboard drain plug ir izgatavotas no augstas kvalitātes 316 nerūsējošā tērauda materiāla, augsta pulēta virsma, izturīga, izturīga, nerūsējoša. izmantošanai par lielāko laivu: nerūsējošā tērauda izliešanas korķi, ir plaši piemērota laivu rāmja posmiem, zivis,)

Izskatās arī
JUNHAIINS DiveShark Rūdīts Stikls Freediving Maska Snorkeling Komplekts Salokāms trubiņa J-tipa ar Kameras Kronšteinu
€78.44 €73.84

(okeāns, divers ir ierobežotas, jo viņu kustībām, tāpat kā zivs, atstājot ūdeni.tātad, ja cilvēks ir saimniecības gopro kameru savā rokā, viņi nevarēs, lai rezerves, lai viņu rokās, lai brauciena attālumā jebkuru haizivis vai delfīnus, kas nāk, lai netraucētu tos.tāpēc, gopro niršanas brilles ir parādījušies.tas ir niršanas brilles ar iebūvētu gopro kameras bāzes, kas var uzņemt fotogrāfijas bez)

Izskatās arī
2023 Jaunu Sieviešu Modes Ūdenslīdēju Kostīms Viens Gabals garām Piedurknēm Peldēšana Siltā Sērfošanu Tērps, Saules Ūdens Sports Daivings Peldkostīmi
€73.86 €48.01

(2023 jaunu sieviešu modes ūdenslīdēju kostīms viens gabals garām piedurknēm peldēšana siltā sērfošanu tērps, saules ūdens sports daivings peldkostīmi 3mm sieviešu ūdenslīdēju kostīms iedzīvotāju skaits: pieaugušajiem/sievietes audums: scr hloroprēns gumijas biezums: 3mm ražošanas metode: četras adatas, seši diegi šūšanai izmērs: xs/s/m/l/xl krāsa:)

Izskatās arī
4GAB Kitesurfing Kite Pigtails 1000KG Bārs Remonts Nomaiņa
€19.16 €11.49

(apraksts: 4 gabali kaitborda pigtails. izgatavoti no polietilēna, izturīga. velkot spēkā:1000kg. looped daļa diametrs 2.6 mm, vidusdaļā-4.5 mm. piemērots kitesurfing, kiteboarding. specifikācija: materiāls: polietilēns izmēri: looped daļas diametrs: 2.6 mm/0.10 collas vidusdaļa: 4.5 mm/0.18 collas komplektā ietilpst: 4)

Izskatās arī
Peldēšana U Formas Māceklis Kickboard Peldošās Plāksnes EVA Bodyboards Bērniem, Pieaugušajiem Drošu Baseins Mācību Atbalsta Peldēt Valdes Putas
€3.65 €2.56

(funkcijas: izveidota, lai palīdzētu bērniem iemācīties peldēt & sniedz pārliecību, ūdenī. ideāli piemērots gan kick un insulta attīstību. ar iebūvētu rokturi viegli grip. piemērota bērniem(no 3+) un pieaugušajiem. viegls, floatable un ūdensnecaurlaidīgu. apraksts: lūzums izturīgs deisgn. izgatavoti no kvalitātes materiāla, praktiska un izturīga. krāsa)

Izskatās arī
Kajaks Autonoma Kāpnes, Drošu Un Uzticamu Gumijas Laivu Tīra Neilona Josta Kāpnes 3 Solis Iekāpšanas Trapu, Lai Iatable Laivu, Kajaku
€24.14 €10.87

(apraksts: mūsu kajaku autonoma kāpnes ir izgatavotas no augstas kvalitātes neilona materiāla, tāpēc tas ir izturīgs, spēcīgs, saule-izturīgs un viegls.tas ir piemērots bērniem kāpelēt, pacelt kastes un divstāvu gulta, kāpelēt. specifikācija: produkta nosaukums: laivu autonoma kāpnes materiāls: neilons izmērs: aptuveni 85*2cm/33.46*0.78 gadā iepakojuma saraksts: kayak)

Izskatās arī
3MM Neoprēna Gumijas Niršanas Šorti Vīriešiem un Sievietēm, Peldēšanas, Sērfošanas Pludmales Šorti Ūdens Sporta Siltumu Sauļošanās Niršanas Šorti
€38.69 €25.15

(3mm neoprēna gumijas niršanas šorti vīriešiem un sievietēm, peldēšanas, sērfošanas pludmales šorti ūdens sporta siltumu sauļošanās niršanas šorti 3mm neoprēna niršanas šorti dzimums: pieaugušie/vīriešu/sieviešu krāsa: kā parādīts attēlā audums: neoprēna+neilona izmērs: s-xxxl funkcijas: siltuma saglabāšanas, izturība pret skrāpējumiem, komforts,)

Izskatās arī
Vīriešu Peldēšanas Pludmali, Valkāt Bikses Valdes Vīriešu Peldbikses Iekāpšanas Klāja, trenažieru ZĀLE Skriešanas Bikses Peldkostīmu Peldēties uzvalku Īss Homme Zwem
€10.66 €0.66

(izmērs:m,l,xl,xxl . izmērs cilvēks ±1cm m l xl xxl boxerwaist platums dzīvoklis pasākums 35cm 37cm 39cm 41cm fit ķermeņa viduklis(cm) 66-80cm 79-89cm 88-96cm 95-102cm garums pusē cm 36 cm 37cm 38cm 39cm viduklis (collas) džinsi izmērs 28-30' 30-32' 32-34' 36-38' izmērs)

Izskatās arī
1gb Kajaks Mount Bāzes Piepūšamā Airu Laiva Nomaiņa Ar Montāžas Skrūves, Smaiļošana Stieņa Turētājs Portatīvo Piederumi Laivas
€3.03 €1.52

(motīvs: 1. tas var būt uzstādītas droši un viegli par kajaks noteikt zvejas stieņa turētāji . 2. šis produkts ir ļoti viegli uzstādīt un viegli lietot, viegls, un pārnēsājamo. 3. šis produkts ir lielisks aksesuārs smaiļošana un var izmantot zvejai. 4. izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, tai ir labas kvalitātes, un to var izmantot ilgu laiku. 5. nāk ar nerūsējošā)

Izskatās arī