Cena €4.56 €7.23

Pilns apraksts

Apraksts:

[QUICK RELEASE] Quick Release Aizslēgiem Daivings Spuras ir izstrādāta, lai ātri un viegli noņemt, ne vairāk cīnās, lai pacelšanās savu daivings spuras.

[VIEGLI PĀRVADĀT] Daivings Spuras siksnu ir viegli lietot un ērti veikt ar jums, viegls, un pārnēsājamo.

[SADERĪGS] Šie sprādzes ir lielisks piederumi, piemērots visvairāk daivings spuras, pleznas, akvalangu pleznas, snorkeling spuras.Ļoti praktisks un universāls papildinājums jūsu niršanas rīku.

[IZTURĪGS] Šie freediving zābaki siksnas ir izgatavotas no augstas kvalitātes ABS un pinumu materiālu, izturīgs un glābšanas jāuztraucas un pūles.

[ĒRTI, LAI IZMANTOTU] Ātrās atbrīvošanas sprādzi var izmantot zemūdens niršana, niršana ar akvalangu, snorkeling, makšķerēšana, utt.Niršanas pleznas turētājs siksniņa ļauj jums, lai droši nofiksētu vienumus, kad tas ir aizvērts, vai atbrīvots.

Izmēri:

Pinumi: 2.5cmx35cm/0.98inchx13.78inch

Komplektā Ietilpst:

1 Dubultā sprādzi regulējams ātri atbrīvot fin siksna

Piezīme:

Lūdzu atļaut nedaudz kļūdas dēļ manuāla mērīšana un dažādu monitoru.

Specifikācijas

  • MainKey2: Daivings Spuras Turētājs Siksnas Karājas Sprādzes
  • neoprēna zābaki: Niršanas Apavi
  • niršanas fin: monofin
  • Modeļa Numurs: Daivings Spuras Siksna
  • peldēšana apavi: Neoprēna
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Vecums: Pieaugušie
  • snorkeling komplekts: Niršanas Zeķes
  • Peldēšana fin: Peldēšana
  • MainKey3: Peldēt Niršanas Pleznas Turētājs Siksniņa Piederumi
  • MainKey5: Niršana, daivings spuras sprādzes, Pinumi, Siksnas Pārvadātājs
  • MainKey4: Universālā Fin Siksna Ātri Atbrīvot Sprādzes Rīku
  • wetsuit: peldēšanas piederumus
  • Zīmola Nosaukums: MagiDeal
  • niršanas palmu: daivings
  • MainKey6: Vīriešu, Sieviešu, Snorkelēšana, Daivings Spuras Peldēšana
  • Daivings Spuras: ūdenslīdēju aprīkojums, profesionālā
  • MainKey1: Daivings Spuras Siksna
  • peldēties: pleznas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Plastmasas Izturīgs Un pretkorozijas Elektriskā Velcēšanas Motora Ilgu kalpošanas Mehānisko Slēdzi
€14.78 €8.87

(apraksts: elektriskā piekarināmie velcēšanas motora apgriezienu kontroles maiņa - spēcīgs un izturīgs un neplīstošas tas ir piecu ātrumu pārslēgšana ir 5 turpmākā darba ātrumiem un 2 atpakaļgaitas ātrumiem viegla montāža un darbojas, var palīdzēt jums kontrolēt savu ātrumu efektīvi lielas strāvas, augstas temperatūras pretestību un sāļš ūdens izturīgs savietojams)

Izskatās arī
Stiprināšanas Siksnas, Stiprināšanas Siksnas Ar Sprādzēm Piestiprināšanai Velosipēdu Pārvadātāji
€2.18 €1.16

(apraksts: augstas kvalitātes cam-slēdzenes piesaista siksnas ideāls, lai nodrošinātu kajaki, sērfinga vai citu preci jumta bagāžnieks jūsu auto, vai tie posteņi uz leju piekabēm. lieljaudas stong poliestera pinuma, ar metāla cam sprādze, lai nodrošinātu gaismas slodzes un atbrīvojot cam sprādzes ir droša un ērta izmēri - 1 collu (25mm) 8.2 ft (2.5 m) garš komplektā)

Izskatās arī
4gab Motora Stiprinājums Turētājs Buru Motora Daļas, Dzinēja Mehānisko Turētājs Piepūšamās Laivas ar Piekarināmu Motoru, Motora Turētāji,
€20.37 €8.64

(produkti displeja --> produktu apraksts --> apraksts: *4 gabali kajaks zvejas laivas, motoru, motora stiprinājums stand turētājs turētājs *augstas kvalitātes un izturīga, īpaši paredzētas skarbajiem jūras vides *viegli lietot un instalēt, var tikt uzstādīts uz horizontālas vai vertikālas virsmas *izturīgi, motora turētāji, ideāli piemērota, lai to izmantot laivas, gumijas)

Izskatās arī
6mm Vējdēlis Siksna Sērfošanu Sērfot Siksna Regulējama Ūdens Vadu
€13.00 €7.15

(apraksts: šī 2m serpentīnveida vads siksna, kas izgatavoti no izturīgiem neilona materiāla ar augstu stiprības, viegls un augsts elastīgs. augstas izturības auklas, kas izturīga un pietiekami stingra par sērfošanu. pavadas tur jūs droši, ja jūsu kuģa, kā tas palīdz jums iegūt atdalītas no jūsu kuģa. regulējams dizains, piemērots visvairāk, piemērots gan vīriešiem, gan sievietēm. liels)

Izskatās arī
Motora Montāžas Kronšteins Ūdens Viegli Uzstādīt Smago Laivu Piederumu Dinghy ar Piekarināmu Motoru Stāvēt
€30.44 €18.27

(apraksts: 【augstas kvalitātes] aicina šo piekarināmie motora kronšteins izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga, izturīga, viegla un ilgs lietošanas laiks. 【augstas veiktspējas] aicina nerūsējošā tērauda motora stiprinājuma piederumu, laivu nodrošina lielisku stabilitāti, viegli darboties. 【viegli uzstādīt] aicina transportlīdzekļu montāžas kronšteins ir viegli)

Izskatās arī
Vējdēlis Spuras Dvīņu Cilnes Dzinekli, Spuras Komplekts (G5 Stils) Plastmasas Spuras ar Skrūvēm Vaska Šūnu Fin Taustiņu Longboard Shortboard Funboard
€7.65 €6.50

(funkcijas: piemērots jebkura vējdēlis, izmantojot divreiz spuras, piemērots dažādu vējdēļus, ne tikai uz īsu dēļi un ilgi dēļiem, ļaujot jums baudīt sērfošanu darbību arī.materiāls: izgatavots no augstas kvalitātes un izturīgas plastmasas, izturīga un droša, sniedz labu atbalstu laikā dzīvoklis ūdens insultu un pagriezienus. bāze: 4.29 collas (109 mm) dziļums: 4.52 collas (115 mm) plastmasas)

Izskatās arī
24mm Laivu T Rīkoties ar Sērfošanu Valdes Saķeri, Rezerves Daļas, Piederumi
€3.74 €2.06

(apraksts: 【augstu materiālās] aicina: stand-up airi t rokturis ir izgatavots no pvc, ar trīs caurumiem, viegla, bet izturīga un izturīga. 【size] aicina: kanoe airi t rokturi iekļaujas 24mm/0.94 collu bradāt stienis.viegli uzstādīt un lietot. 【bradāt roktura nomaiņa] aicina: liels risinājums, jauka meklē rokturi, kas ievieto pie pretējās beigās kanoe vai vējdēlis vārpstu. 【ergonomisks)

Izskatās arī
1~8PCS Gaisa Vārstu Adapteri nepievelk putekļus nodilumizturīga Airu Laivu Gaisa Vārstu Adapteri Neilona Piepūšamās Kajaks Sūkņa Adapteri
€34.31 €17.15

(1~8pcs gaisa vārstu adapteri nepievelk putekļus nodilumizturīga airu laivu gaisa vārstu adapteri neilona piepūšamās kajaks sūkņa adapteri apraksts: 1. šis adapteris var veikt gaisa piepūšanas kļūt par saderīgu ar savas piepūšamās laivas vai kuģa. 2. par vārstu adapteri, viegli konvertēšanu, ātri inflāciju. 3. izgatavoti no kvalitātes plastmasas sakausējuma materiāla, izturīgs)

Izskatās arī
Vējdēlis Spuras Liela Vai Vidēja Izmēra UPSURF FCS 2 Tri Īss Valdes Spuras Oglekļa Šķiedras Šūnveida Quilhas Gradientu, Krāsu Sērfošanu Fin
€118.09 €29.53

(detaļas dubultā cilnes 2 fin lodziņā saderīgi.performance core konstrukcija ar roku, kas oglekļa šķiedras izstrādāta, lai nodrošinātu kontrolētu flex un uzlabotās bāzes stīvums 3 gabali uz vienu komplektu. lieti stiklšķiedras/ oglekļa kompozītu fin ar inženierijas flex un galu reakcijas.tas labi noapaļota veidni, kas ir paredzēti, lai panāktu līdzsvaru starp ātrumu, vadīt un manevrētspēju.ideāls)

Izskatās arī
Trubiņa Spuras Vīriešu Peldēšanas Apmācība, Spuras Un Peldēt Pleznas Snorkeling Freestyle Kāju Valdes Varde Kurpes, Īsas Mācības, Spurām
€10.69 €6.42

(apraksts: peldt pleznas ir izgatavotas no augstas kvalitātes materiāla, perfektu dāvanu izvēli, kas var plaši izmantot. funkcijas: 1. unikālais dizains: pieņemot īstermiņa asmens fin dizains, kas palīdz jums veidot spēcīgāku un ātrāk šautriņas. 2. augstas kvalitātes materiāls: izgatavots no augstas kvalitātes pp un tpr materiāla, viegls, spēcīgs, izturīgs, un nav viegli lauzt. 3.)

Izskatās arī
Sporta Ūdensizturīgs Kajaks Kabīnes Pārsegs Izturīgs Dubultās Šūtas Regulējams Aizsargs Piederumi, Āra Okeāna UV50 Bloķēšana
€20.01 €14.21

(materiāls: neilons izmērs/svars: s: 95x55cm 205g m: 120x60cm 215g l: 140x62cm 225g xl: 155x63cm 240g produkta iespējas: 1: aizsardzības pārklājums var novērst kajaks pilotu kabīnē ienāk netīrumiem, lapas, sniegs, lietus un insektiem. 2: regulējamas siksnas ir ļoti piemērots smaiļošana. 3: izgatavota no poliestera materiāla, izturīgs, elpojošs)

Izskatās arī
2GAB Kajaks Laivu Gaisa Vārstu Adapteri Piepūšamās Laivas Laivu Piederumi Gaisa Kāju Sūkni, Šļūtenes Adapteri Zvejas Laivu Gaisa Vārstu Savienotāju
€4.65

(funkcijas: 2gab gaisa vārstu adapteri ar gumijas starplikām. nomaināms un noderīgi, ar augstu stiprību un vides aizsardzību. derīgs piepūšamo laivu, kajaku, caone, utt. specifikācijas: materiāls: neilons izmērs: 30 * 49mm / 1.2 * 1.9 apakšā iekšējais dia.: 18mm / 0.7 gadā augšējais iekšējais dia.: 16mm / 0.6 gadā svars: 7.g/gab iepakojums)

Izskatās arī
Laivu Drain Plug Kajaks Sveces Scupper, Universāls Rezerves Aizbāzni Maziem ventilatoriem
€14.25 €6.27

(apraksts vai jūs joprojām meklējat praktisku kajaks drenāžas spraudni?pēc tam, mūsu kajaku drain plug ir rūpīgi jāsagatavo, lai jūs.tie var efektīvi novērstu ūdens iekļūšanu laivu laikā airu.viegli uzstādīt un piemērotas profesionālai un personīgai lietošanai.viegli rīkoties un darboties ar regulējamu rotācijas griezes momentu .šīs vienkāršās un praktiskās rīks būs labs palīgs jūsu darbā)

Izskatās arī
1Pair Unisex Varde Tipa Silikona Zeķturi Peldēšana Rokas Spuras Pleznas Pirkstu Webbed Cimdi Bradāt Ūdens Sporta
€3.29 €1.71

(iezīmes: 100% new band un augstas kvalitātes ātrums: peldēt kā vardes.peldēties un noķert vilni ātrāk!apmācība: palielina izturību un uzlabotu tehniku.lieliski piemērots iesācējiem.hydro rokturis: peldēšana webbed nodrošina pilnu elastīgumu jūsu puses, un palielina turēt uz slidenas virsmas.hidrodinamiskais dizains padara to viegli izmantot.nodrošinot maksimālu efektivitāti uz lietotāja peldoties..specifikācija:)

Izskatās arī
Piepūšamo Laivu Dump Valve Airu Laivu Piederumi, Gaisa Matraču PVC Viegli Izmantot
€4.44 €2.75

(apraksts: 【premium materiāls] aicina šo laivu noplūdes vārsts izgatavots no augstas kvalitātes pvc materiāla, izturīga un izturīga, ilgs kalpošanas laiks. 【ar virvi] aicina drenāžas vārsts piepūšamās laivas ir veidotas ar virvi, 3.4 cm/1.34 collu diametrs, 1.8 cm/0.71 collu dziļumu, viegli darboties. 【galvenā funkcija] aicina drenāžas vārsts zvejas laivu var novērst ūdens iekļūšanu)

Izskatās arī
Piepūšamo Laivu Gaisa Vārstu Deflācija Drošības Vārsts Izplūdes Vārsts Gaisa Uzgalis Kajaks Raftings Laivu Piederumi Dropshipping
€4.61 €2.58

(motīvs: 1. viegli uzstādīt, labu sniegumu un ilgi kalpo dzīvi. 2. ventilācijas vārsts, automātiska izlaišana no gaisa kuģa, kas pie noteikta spiediena samazina spiedienu kuģa iekšpusē, lai aizsargātu kuģi. 3. labas nomaiņa piepūšamās laivas, laivu, airbed, kanoe, baseins, plostu, gumijas dinghy, utt.. apraksts: nosaukums: piepūšamā laiva gaisa vārsts krāsa:)

Izskatās arī
Kajaku Airi Turētājs Ilgstošu nodilumizturīga Kajaku Airi Bāze Kanoe Laivu Airi Valdes Klipu Turētājs Kajaku Piederumi
€7.16 €2.44

(svarīga informācija materiāls:neilons iepakojuma lielums: l: 8.6 cm/3.39 , w: 8.2 cm/3.23 , h: 2.2 cm/0.87 (apm.) apskats: šo kajaku airi turētājs ar izturīga struktūra un nodilumu var sasniegt ilgtermiņa lietošanai un nav viegli deformēties vai salauzt.jūs varat instalēt to viegli. šo kajaku airi turētājs, kam piemīt augsta izturība, ir ideāls aksesuārs kajaks,)

Izskatās arī
Regulējams Niršanas Fin Sprādzes - Ātri Atbrīvot Siksna, lai Atvērtu Papēža Pēdas Pleznas - Pleznas Nomaiņa
€4.62 €1.85

(par samaksu: mēs atbalstām šādus maksājumu metodes.visi maksājumi, kas veikti par pack24.lv apstrādā alipay. 1) mēs pieņemam alipay, west union, tt.visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors darījuma. 2) maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma. 3) ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un)

Izskatās arī
3X Drošības Aizsargs Ķivere 11 Elpošanas Caurumiem Ūdens Sporta Kajaku Kanoe Sērfot Paddleboard - Zils
€91.30 €60.26

(3x drošības aizsargs ķivere 11 elpošanas caurumiem ūdens sporta kajaku kanoe sērfot paddleboard - zils regulējams plecu siksna ar sprādzi.zoda pad viegli un noklikšķiniet uz pievienot / gaili cilpas. 11 ventilācijas caurumi, elpojošs. regulējams mini sprūds aizmugurē ķivere par perfektu fit.uzcelta ausu aizsardzība.iekšējais putu veidots ūdensizturīgs. piemērots smaiļošana, kanoe,)

Izskatās arī
Vējdēlis Spuras Lodziņā Profesionālās Astes Spuras Kaste ar Groove Bāzes Ūdens Sporta Paddleboard Veikbords Longboard Rezerves Daļas
€42.10 €25.26

(apraksts: 【paketi] aicina ietilpst 1gab vējdēlis plug fin, brīnišķīgs aksesuārs surfboarding. 【kvalitātes materiāls] aicina vienotā centrs astes spuras kārba ir izgatavota no augstas kvalitātes pvc, spēcīgs un izturīgs, var uz ilgu laiku izmantot. 【viegli lietojams] aicina longboard vējdēlis centrs spuras kaste ir viegli uzstādīt un lietot.labas nomaiņa, tiešā aizstāt veco vai)

Izskatās arī