Cena €12.58 €25.16

Pilns apraksts

Izmērs: 60*90cm / 90*150cm / 120*180cm / 150*240cm, vai Custom izmēri

Materiāls: 100D Augstas Kvalitātes Poliestera Auduma

Process: Digitālā Druka, viena virsma, citu iegādājamos

Paketē Iekļauts: 1 x Karogs (PS: Karogu statīvs nav iekļauts)

Paziņojums: karogi tagad ir noliktavā.JA jums ir jebkādas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums tieši.

PAZIŅOJUMS:

- Ir dažas krāsas, atšķirības dažādās ekrāniem.

- Izmērs tiek mērīts ar roku, un tas ir normāli būt nelielas novirzes.Lūdzu, pievērsiet uzmanību izmēriem, pirms pasūtīšanas.

Mēs būsim priecīgi sniegt jums ar kvalitatīviem produktiem un silts&pārdomāto pakalpojumu.Paldies un ceru, ka jums ir laimīgs iepirkšanās.

Iepriekš laiku ir tikai informatīva nozīme un mainīsies atbilstoši kuģniecības metode jums izvēlēties un citu iemeslu dēļ.

:) Mūsu preces ir ļoti piemērotas, lūdzu, varat būt drošs pirkums, mēs tiks nekavējoties izsūtīts.

:), Jo no Politikas, lūdzu, sniedziet mums savu vārdu, uzvārdu, ja jums ir Krievija.Paldies par jūsu sadarbību.

:) Vairumtirdzniecības un nometiet kuģniecības, gan gandarījumu.

Par vairumtirdzniecības, mēs piedāvājam atlaides vai bezmaksas ekspress piegāde, kas tikai aizņem 3-7 dienas ierodas.

Par nometiet kuģniecības, mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja vēlaties.

:) Kā var izsekot manu parecl?

Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: www.17track.net/en (Kopēts pārlūku, lai atvērtu)

:) Ko es varu darīt, ja pirkuma aizsardzības laiks ir palicis?

Ja jūsu pirkuma aizsardzības laiks ir palicis, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs var palīdzēt jums, lai paplašinātu to.Lai jūsu nauda netiks iet uz manu kontu.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Karogi & Baneri Materiāls: Poliestera
  • Stils: Piekārtiem
  • Kāta Materiāls: NAV
  • Iepakojums: Viena Opp Maisā
  • Izmantošana: Apdare
  • Audums: Poliestera
  • Veids: IESPIESTS
  • Modeļa Numurs: Dekoru Karogu

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Masīvkoka Aproce Skatīties Displejs Stāvēt Noņemams Rotaslietas Uzglabāšanas Desktop Mājas Rotājumi
€50.97 €24.47

(apraksts: aizsargāt jūsu aproce: koka aproce displejs stāvēt ir gluda, virszemes un stabilu bāzi, lai aizsargātu jūsu rotaslietas no bojājumiem, skrāpējumiem vai nobrāzumi. moderns dizains: vienkāršs modes un eleganto izskatu, lai jūsu rotaslietas vairāk spīdīgs un unikāls.liels veikals logs un mājas lietošanai. multifunkcionāla: vairāku slāņu skatīties turētājs, lai saglabātu)

Izskatās arī
Lieldienu Zaķis Tabula Koka Pazīmju Tabula Centrālais priecīgas Lieldienas Trušu Dekoratīvās uz Galda Pusi, ministru Kabineta Lauku mājas Dekori
€8.74 €4.81

(apraksts: 【izturīgs materiāls] aicina: lieldienu zaķis koka zīmju komplekts ir izgatavots no augstas kvalitātes koka, nodrošinot izturību un ilgmūžību. 【dekoratīvās] aicina: bunny koka bloku zīmes ir lieliska centerpiece jūsu galda, vai jūs varat novietot tos uz galdiem, galdi, grāmatu plaukti, kamīni, skapjiem vai citās vietās, lai izveidotu spēcīgu lieldienu atmosfēru mājās. 【galda)

Izskatās arī
Cilvēka Galvaskauss Ar Rožu Sveķu Statuja Maza Izmēra Vadītājs Skulptūras Galvaskausa Kolekcionējamus Figūriņas Izturīgs
€18.10 €13.39

(cilvēka galvaskauss ar rožu sveķu statuja maza izmēra vadītājs skulptūras galvaskausa kolekcionējamus figūriņas izturīgs izmērs: 12 x 7 x 11,5 cm izgatavoti no dabas, sveķu, nekaitīga cilvēka organismā. izturīgs un izturīgs diy savu unikālu stilu mājās, partijas un hoilday rotājumi materiāls: sveķi krāsu, kā parādīts attēlā iepakojuma)

Izskatās arī
Keramikas Sālsūdenim Vīraks Rakstītājs, Viena Krāsa Glazētas Porcelāna, Sadzīves Dekoru Rotājumi, ķirbju Formas
€27.47 €18.68

(vienu krāsu, glazētas porcelāna sālsūdenim vīraks deglis, vīraks ielikt, sadzīves apdare, rotājumi, ķirbju sēņu formas keramikas sālsūdenim vīraks deglis postenis informācija: stāvoklis: 100% pavisam jaunu produkts: ķirbju sēņu formas keramikas vīraka kvēpināmais trauks sālsūdenim materiāls: keramika aina: mājas mēbeles, reliģisko mēbeles, gaisa attīrītāji paketē)

Izskatās arī
Pielāgojama Matiss Sieviete Sejas Līnijas Augu Anotācija Sienas Mākslas Glezniecības Plakāti un Izdrukas, Attēlu Dzīvojamā Istaba
€12.60 €6.30

(laipni lūgti manā veikalā! sadzīves vairumtirdzniecības un globālā pārdot rūpnīcas cenu un bezmaksas piegādi, katru nedēļu jaunas ielidošanas augšupielādēt izbaudiet jūs iepirkšanās laiks. piezīme: modelis var tikt pielāgota, lūdzu, sazinieties ar mani, pirms pasūtījuma piezīmes: 1. nav baltu apmali pēc noklusējuma, lūdzu, sazinieties ar mums pirms pasūtījuma,)

Izskatās arī
Ziemassvētku 7-Nosaukumu, Svečturi Biķeri Chrismas Dāvanas Metāla Nūju Turētājs Turētāji
€22.50 €10.58

(apraksts turētājs ir delikāts filiāles dizainu, ļoti glītu un pilns ar mākslas atmosfēru.lielisku tekstūru, var kalpot jums uz ilgu laiku bez to viegli deformēta vai bojāti.vieglais svars, kas piemērota galda, mājas apdare, svinības, kāzas vai citas reizes, apvienojot dažādu sajūtu, lai jūsu vietā. funkcijas - krāsa: zelta - materiāls: metāls - izmērs: 21.00x12.50x8.00cm/8.25x4.91x3.14in -)

Izskatās arī
Elegants 3.82 Apaļas Pulksteni Ielikt ar Romiešu Cipariem, Viegli Lasīt Pulksteņi
€19.29 €9.84

(funkcijas: ootdty atklājiet aizraujošs 97mm pulksteni ielikt.izstrādāts ar rūpīgi uzmanību detaļām, un, izmantojot kvalitātes materiāliem, tā pievienotu touch of izsmalcinātību jebkuru iestatījumu. zelta/sudraba ārpuse šo pulksteni objektīvs apvieno izsmalcinātību, lai jūsu mājas vai biroja interjeru.savu unikālo dizainu ļauj intriģējošs displejs laika, padarot to aizraujošu sarunu)

Izskatās arī
Modes Ilustrācija, Akvarelis, Ziedu Izdrukas., Mākslas Plakātu, Ziedi Parīzes Smaržas, Gleznas, Glezniecība, Minimālisma Sienas Dekori Meitenei Dāvanu
€16.32 €8.97

(raksts ir drukāts uz audekla, kas ir viena veida labāko materiālu, plakātu,tā ir bieza,storng,ūdensizturīgs,plakātu ir spilgtu krāsu un neizbalē.tas ir ideāls mājas dekoru,bērnu guļamistaba dekorēšana,dzīves telpu dekorēšana,dāvanas. - plakātu nāks bez robežām,ja jums ir nepieciešams,lūdzu, apstipriniet, mums pirms jūs kārtībā.piezīme: tas ir plakāts, tikai,koka rāmis nav iekļauti; visi)

Izskatās arī
Smalkas Vara Kopa Piederumi Tsuba Menuki Fuchi Kashira Monster Zobens Lāpstiņu Samuraju Katana Wakizashi
€43.76 €40.25

(smalkas vara kopa piederumi tsuba menuki fuchi kashira monster zobens lāpstiņu samuraju katana wakizashi starptautiskā piegāde: tiklīdz jūsu maksājumu sasniedz mūs, mēs publicēsim to, izmantojot pack24.lv standarta piegāde uz jūs, parasti tas prasīs 10-25 darba dienas ierodas. atgriešanās politika: cienījamais pircējs, paldies, ka jūs pirkumu, varbūt tur kaut kas nav ideāls, tomēr,)

Izskatās arī
Ziemassvētku Eglītes Rotājumu Nieciņš Kardināla Putns, Koka Rotājumi, Dekori Kāzu Boho Ziemassvētku Rotājumi Kristāla N2D1
€2.21

(aprakstīt: nosaukums: maz putns ziemassvētku eglīte sarakstā specifikācija: viens putns, divi putni materiāls: koks izmērs: 9*10*0.75 cm/3.54*3.94*0.30 jo kardināls ir simbols atmiņas par mīļoto cilvēku jūs pazaudējuši. šis ornaments ir izgatavots ar augstas kvalitātes koka.nāk ar lenti un krelles.virve ir piestiprināts, lai karājas. komentāri: 1.)

Izskatās arī
Antīko Porcelāna Dekoratīvās Rotas ar Ziedu Rakstu, kas Aptver Bļodas uz Zelta Apakšā
€51.88 €38.91

(produkta nosaukums: zelta apakšdaļā ziedu raksts vāciņu trauks materiāls: keramika izmērs: h: 6.8 cm w: 9.5 cm šasijas w: 11cm piezīme: šis produkts ir moderna ražošana)

Izskatās arī
augstas kvalitātes Deco art HOME Uzņēmums Priekšnamu biznesa dot bagātību, VEIKSMI, Laimi ĶĪNA ROYAL ZIRGU bronzas Skulptūru liela
€1 010.09 €494.95

(augstas kvalitātes deco art home uzņēmums priekšnamu biznesa dot bagātību, veiksmi, laimi ķīna royal zirgu bronzas skulptūru liela augstas kvalitātes deco art home uzņēmums priekšnamu biznesa dot bagātību, veiksmi, laimi ķīna royal zirgu bronzas skulptūru liela izmērs : 35cm *34cm*16cm paziņojums : tas ir limited edition kolekcijas . tirgus vērtība: us$ 2000 global)

Izskatās arī
Antīko Viktorijas spieķis ar Bronzas Galvu Turot Ieroci čūska
€48.62 €34.03

(izmērs:14*4*12cm 260g welkom in mijn winkel: pack24.lv standarta kuģniecības verzending, levertijd: 7-35 dagen (ebr een izsekošana-nummer ) als u vragen heeft, neem dan vrijblijvend sazinieties tikās ons op!!mēs zullen de vragen binnen 24 uur beantwoorden!! als meer dan 45 dagen, u niet ontvangen het postenis, neem sazinieties tikās mij. wij geven om onze eerklant, lv zullen altijd)

Izskatās arī
Viduslaiku vintage olu pīrāgu, galda lampa, Bauhaus stila studiju guļamistabas gultas lampa, nostalģisks retro grīdas lampa
€135.10

(par mums 1,mūsu kompānija atrodas ķīnā lielākais vairumtirdzniecības tirgus.jebkurš produkts, kas jums nepieciešams, var nosūtīt uz mani ar produkta attēli vai modeļiem.es došu jums zemāko citāts cik drīz vien iespējams, un pēc tam likt produkta uz veikalu, lai iegādātos. 2,visiem produktiem, ko pārdod veikalā ir patiesa, lūdzu, atpūtas droši pirkt!ja)

Izskatās arī
8.4" Reti Vecs Tibetiešu Vara Zeltīti Baltā Tara Garu Līdzjūtību Dievietes Statuja
€175.01 €105.00

(materiāls: vara apzeltīts izcelsmes valsts : tibeta stils : tāpat kā fotogrāfijas, kas rāda izmērs : augstas 8.4 ilgi 6 platums (collas) conditionperfect stāvoklī.ideāls, bez skrāpējumiem, trūkumus vai remontu. svars 1.6 kg----iekļauts svaru, iepakojuma materiāli.)

Izskatās arī
Loga Uzlīme Cricut Vitrāžas Htv Elektrostatisko Pārklājumu Līmi Bezmaksas Elektrostatisko Celofāna Violeta Oļu Logu Decal
€14.28 €11.42

(cenu lapā ir viens metrs, un tas nav sagriezti pēc noklusējuma.vienību skaits, kas iegādātas, ir tāds pats kā vairākus metrus nosūtīts.ja jums ir nepieciešams, lai samazinātu vai blistera iepakojums, lūdzu, sazinieties ar klientu servisu. uzstādīšanas soļi: 1. pasākumu logs, stikla izmēru; 2. tīriet stikla virsmas rūpīgi, īpaši stūros; 3. noplēst aizsargplēvi; 4. spray daudz ūdens uz loga virsmas,)

Izskatās arī
3M Mājas Apdare Pašlīmējošas Sienas Stūra Dekoru, Lentes Anti-sadursmes 3D Sienas Uzlīme, Sienas Iekšējā Ārējā Stūra Dekoru Stri
€19.17 €11.89

(nosaukums : yin jiao līnijas materiāls : pvc materiālu krāsa : zelta/sudraba/melna/balta/roze zelta garums : 3m izmērs/apstrādes metode : 2cm plata/4cm platas/6cm plata amats : mitruma izturīgs/beautifying apdare/ūdensizturīgs iezīmes : nāk ar pašlīmējošu pamatni, viegla montāža, ūdensizturīgs un pelējuma izturīgs lietošanas joma : dzīvojamā)

Izskatās arī
Džins Un Toniks Kokteilis Metāla Plāksne, Plakāts, Kino, Garāža Bārs Ala Izveidot Sienas Plāksne Skārda Parakstīt Plakātu
€10.92 €5.46

(klasiskās plāksne vintage metāla zīme dzīvojamā istaba mājās apdares plāksnes sienas, mākslas plakātu, apraksts vairāk jūs pērkat, jo zemāku cenu! var sajaukt secību !lūdzu, pastāstiet mums, stilu, jūs vēlaties,vai piezīme ,paldies! materiāls: augstas kvalitātes metāla . izmērs aptuveni: 30 cm * 20cm ( 11.8 collas * 7.9 collu ) stāvoklis:100% jauns augstas kvalitātes paketē)

Izskatās arī